Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanistar
Sådan fungerer fan-logik jo desværre oftest. Kunne være interessant at se, hvis man stillede de forskellige situationer op med komplet neutrale aktører i stedet for (situationerne fra Inter-Juve, Roma-Milan og Milan-Inter). Så kunne vi måske finde ud ad, hvor mange af de straffespark der reelt set skulle have været dømt.

Jeg er faktisk i overvejende grad af den holdning, at ingen af de fire straffespark skulle have været dømt.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Jeg ved ikke, hvem du tænker på. Helt neutrale er folk nok aldrig helt - i hvert fald ikke i Serie A-tråden.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@janus
Det er bestemt ikke min oplevelse (altså at der er bred enighed).

Udover de to straffessituationer, var det også en mærkelig "linje", hvor både Dzeko, Brozovic og Tonali skulle have haft gult for ret åbenlyse albuer i hovedregionen på en modstander.

Det er tydeligt, at han gerne vil lade spillet flyde lidt mere (hvilket selvsagt er positivt). Men jeg har bestemt også observeret mange kommentarer om, at han havde svært ved at fange det rigtige niveau.
Skrevet af Janus
Mener de fleste kommentatorer, aviser og diverse Twitter profiler og bold-brugere der normalt kommentere neutralt på Serie A kampe.

Men klart det var en svær kamp at dømme og der vil altid være enkelte situtationen der kan diskuteres. Men generelt gjorde han det godt og de to straffespark var korrekt dømt med den linje der har været lagt.

Det straffe Venezia fik mod Roma var langt mere tvivlsomt (ikke eksisterende) og blev ikke omstødt af VAR. Kan bedre forstå hvis de er sure i forhold til Milan fans.
Skrevet af Rossoneri
@janus
Det er jo netop en god pointe.

Mange episoder bliver diskuteret i skæret af andre.

Sidste weekends straffeepisoder er et glimrende eksempel.
Mange Inter-fans var "oprørte", da de så ligheder med en episode mod dem.

Og det er sådan set meget normalt, men vi ender med at diskutere fra to forskellige vinkler - var det korrekte ift reglerne eller var det "rimeligt" ift andre episoder.

Det gør det selvsagt svært, at føre en saglig diskussion.
Skrevet af Interforlivet
@Albanian.Rossoneri: Er det (blandt andre) mig du sigter efter? I så fald kunne jeg godt tænke mig at høre hvad der divergerer i min tilgang til straffesparkssituationerne i kampene Inter-Juventus, Roma-Milan og Milan-Inter? For jeg er faktisk ikke med på hvor jeg går fejl sådan rent principielt.
Skrevet af paolomaldini
I så fald kunne jeg godt tænke mig at høre hvad der divergerer i min tilgang til straffesparkssituationerne i kampene Inter-Juventus, Roma-Milan og Milan-Inter?


Jeg tror, at han henviser til, at mange Inter-fans ikke mente, at der var straffe mod Dumfries i Inter-Juve, men det blev dømt.

Derefter mente selv samme fans, at der skulle være straffe mod Simon Kjær i Roma-Milan, fordi det blev dømt i en lignende situation i førnævnte kamp.

Dvs. at i første tilfældet, mener man, at reglerne er således, at der ikke skal dømmes straffe og i det andet tilfælde mener man, at reglerne pludselige skal være modsat. Fordi man sammenligner med en tidligere dom (som man i øvrigt mener er forkert) og ikke kigger på den enkelte situation isoleret i forhold til reglerne.
Forza Milan!
Skrevet af Interforlivet
@paolomaldini: Arh ok. Jamen så var det ikke henvendt til mig kan jeg forstå. For jeg har ikke på noget tidspunkt givet udtryk for den holdning du opridser. Det var blandt andet derfor det undrede mig at det var mit indlæg om Doveris præstation som skulle afføde reaktionen.
Skrevet af paolomaldini
@IFL: Det var tydeligvis en udbredt holdning, men dermed ikke sagt, at alle opfattede det sådan :)

Generelt har vi desværre set meget inkonsistente dommerlinjer - både mht. straffespark, men også gule kort og frispark. Det er jo dømt til at skabe frustration hos fans. Netop fordi man kommer til at sammenligne med tidligere situationer, hvor en modstander fx fik straffespark i en situation, hvor ens eget hold nu ikke får.
Forza Milan!
Skrevet af Interforlivet
@paolomaldini:
Generelt har vi desværre set meget inkonsistente dommerlinjer - både mht. straffespark, men også gule kort og frispark. Det er jo dømt til at skabe frustration hos fans. Netop fordi man kommer til at sammenligne med tidligere situationer, hvor en modstander fx fik straffespark i en situation, hvor ens eget hold nu ikke får.
Det er svært at være uenig med dig i.

Jeg tror Serie A er en temmelig svær liga at være dommer i. Som Skriniar viste os i søndags, er der en tendens til at falde alt for let selv blandt de store og stærke forsvarsspillere ligesom der generelt set opleves et stort tryk fra tribunerne. Men det undskylder selvfølgelig ikke de mange italienske dommere som har mere end bare svært ved at lægge en linje og følge den igennem alle 90 minutter.
Skrevet af paolomaldini
Lige præcis. Jeg synes, at Chiellini har været et glimrende eksempel på dette i mange år. Han mestre kunsten, at hive en angriber om kuld og få det til at ligne et frispark mod ham - og han får dem næsten altid.

Da jeg så Venezia - Roma i weekenden, så jeg desværre lidt det samme i Mancini. Til stor frustration for Okereke, som ellers spillede en super kamp.

Man kan kalde dem snu - Chiellini og Mancini - men synes sgu det er en smule kujonagtigt og fejt. Måske fodbold bare ikke er en gentleman sport, og måske det ikke burde være det, hvad ved jeg :)
Forza Milan!
Skrevet af Interforlivet
@paolomaldini: Haha. Ja, en gentleman-sport bliver det sgu nok aldrig. Samtidig kan man også (lidt kynisk) sige at det jo netop ikke er Chiellini, Skriniar og Mancinis ansvar at sørge for at spillet foregår efter reglerne. Det er og bliver dommernes opgave mens de tre spillere er i deres gode ret til at forsøge at få tingene til at se ud på en særlig måde lige så meget de ønsker.

Men hvor ville det dog bare være rart hvis dommerne slog ned på det i stedet for at lade sig snyde af det.
Skrevet af paolomaldini
Det er jo lige præcis problemet. Er man god nok til at skjule det, kan dommeren jo intet gøre. VAR kan ikke stille noget op i sådanne situationer - medmindre det drejer sig om straffespark eller røde kort.

Det er heldigvis længe siden, at Chiellini har revet nogen i håret, så han er vel blevet lidt mere gentleman-agtig :)
Forza Milan!
Skrevet af Fox@Mulder
https://football-italia.net/di-marzio-kessie-wants-e9m-milan-salary/

Det virker uundgåeligt at Kessie smutter på en fri transfer til sommer - sådan et lønkrav er slet ikke foreneligt med Serie A klubbernes nuværende indtægter.

Så kan man bebrejde Milans ledelse alt det man vil, det kræver altså to til en forhandling og en aftale, og at Kessie konstant øger sine krav viser desværre bare han reelt ikke ønsker at blive i Italien.

Jeg tror, det bliver noget vi kommer til at se langt mere til end tidligere...... at store spillere forlader ligaen på fri transfers. Corona har ændret vilkårene og de næste år kommer man til at se mere af dette ikke kun i Italien, men i international topfodbold generelt.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Til interesserede har Mediano en god podcast omkring Serie A og weekendens kampe, men også omkring straffespark i Serie A kontra de andre store ligaer, hvor Serie A ligger næsten dobbelt så højt som PL.

https://www.mediano.nu/oversigt/2021/11/9/mediano-serie-a-milano-derby-sheva-og-mourinhos-glidebane
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Mr. Juve
Skal vi ikke nu indtil videre ikke nøjes med at kalde et Milan problem. Indtil videre er det kun Milan der gladeligt afgir et par nøglespillere hver sæson på en fri transfer, hvorefter fansene kalder det at vise "ballZ" til forhandlingerne ved ikke acceptere deres klienter vilkår. Jeg vil mene det er et dårligt stykke arbejde, og viser ikke rettighed omhu at sælge mens man kan få mønter for dem.

Lautaro og Barella har vist fornyligt accepteret nye kontrakter, og mon ikke Brozovic også får en. Jeg regner da også Dybala underskriver til en OK pris, hvis ikke er det ringe arbejde ikke at skyde ham afsted mens man kan få penge.

Gad vide om om det glade vanvid genopstår igen til sommer hvor milan fans fejre deres ledelse for at være hårde bananer, som ikke giver ved dørene.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Men så lad os da endelig høre hvad Milans ledelse skulle have gjort i stedet - oh du oplyste!
Skrevet af Mr. Juve
De skulle have solgt dem i stedet for at lade deres kontrakter rende ud og få et stort fedt rundt nul for deres nøglespillere. Ganske simpelt.

"Men de sagde jo, Milan var i deres hjerte, så vi troede de ville skrive under"

I mine øjne er det naivt.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Der er vel også den overvejelse, at man har anset deres spillemæssige værdi for høj, i jagten på målet (CL).

Det bliver selvfølgelig spekulativt, men det er fair at antage, at Milan ikke nødvendigvis ville have gået i top 4 uden Donnarumma, Hakan og Kessíe.

Det er vel umiddelbart mere naivt at tro, at en ledelse i en klub som Milan ikke er i stand til at tænke de tanker du her fremlægger.

Og at det skulle være et problem der er reduceret til Milan er jo direkte tåbeligt.

I skrivende stund har følgende spillere udløb til sommer:
Kyllian Mbappé
Paul Pogba
Frack Kessíe
Ousmane Dembele
Paulo Dybala
Lorenzo Insigne
Marcelo Brozovic
Andreas Christensen
Andrea Belotti
Niklas Süle
Antonio Rudiger
Jesus Corona
Boubacar Kamara
Denis Zakaria
Matthias Ginter
Alexandre Lacazette
Jeremie Boga

Og mange flere...

Du skriver samtidig at du forventer, at Dybala skriver under på en ny kontrakt til en "OK" løn. Hvad er en OK løn for Dybala?

Hvis jeg forstår ret, kræver han €12m net om året for at blive. Vi taler om en spiller der over de seneste tre sæsoner har leveret 16 mål og 10 assists i 63 kampe.

Er det "rettidig omhu", at udstyre en (statistisk set) subtop-spiller med en løn som en verdensstjerne (vil blive Serie As bedste betalte spiller)?
Skrevet af Mr. Juve
Naturligvis er der spillere der hvert år forsvinder fra klubberne på en fri transfer, men du finder det ikke alarmerende at Milan afgir så mange af deres nøglespillere? Jeg ville da langt fra fejre juves ledelse hvis De Ligt og Chiesa forlod klubben gratis. Især efter sidste år, har man så ikke lært lektien med Kessie? Romanogli ligner han forlænger, men er jo hellere ikke blevet den spiller man håbede han ville blive. Spørgsmålet er, hvis han var blevet en eftertragtet fosvarsstjerne, om han også ville smutte på en fri? Spekulativt som du selv skriver.


Donna, hvad jeg læser så er Super Mike jo nærmest bedre – man kunne ikke have solgt Donna, og fundet en erstatning? Kessie ville i stadigvæk have haft, da han har udløb 1 år senere end de 2 andre.

Mbappe har udløb i en klub, som har totalt anderledes forudsætninger end alle andre. Dembele er en stor skade. Insigne bliver tilbudt halvdelens af nuværende løn.

Edit: Insigne, hvis korrekt at han kun bliver tilbudt halvdelen af hans nuværende kontrakt, så skulle han også have været solgt i min bog og en erstatnig skulle være blevet købt.

Dybala er fint for 10-12 imo. Du kan ikke forvente en spiller af Dybalas karakter gå ned på 7-8. Du lader ikke Dybala gå på en fri transfer, fordi du valgte at overbetale for Ramsey og Rabiot. Så jo, jeg regner med han skriver under til den løn – og det er en løn som jeg mener er fortjent i det lønhierarki som eksisterer hos Juventus.


Nu blev der skrevet ”sådan et lønkrav er slet ikke foreneligt med Serie A klubbernes nuværende indtægter.” Nu er der andre Serie A klubber der betaler den slags lønninger. Jeg tror, det bliver noget vi kommer til at se langt mere til end tidligere...... at store spillere forlader ligaen på fri transfers
hvilket jeg jo egentlig bare argumentere for i mit første indlæg, at indtil videre er det i højere grad Milan der har afgivet deres store spillere, og ikke Inter eller Juventus – endnu.


Og slutteligt. Paris lod ikke to af deres bedste spillere smutte på en fri sidste år, United gjorde ikke. Barca gjorde ikke. Juve gjorde ikke, Napoli gjorde ikke osv osv.

Milan gjorde.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
annonce
0