Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
...men du finder det ikke alarmerende at Milan afgir så mange af deres nøglespillere?

Altså, I skrivende stund er der tale om to - og så forventes det, at Kessíe også smutter.

Dernæst må man forholde sig til virkeligheden. Milan står/stod i en situation hvor man balancerer på en knivsæg ift FFP.
Derfor er det selvsagt ikke bare et spørgsmål om at man har sovet i timen.

Det har været alfa og omega for Milan, at komme retur i CL. Og her har man givetvis vurderet, at chancerne var bedst med Donnarumma, Kessíe og Hakan. Og man har samtidig været villig til at løbe den risiko, at de så efterfølgende ville smutte.
Jeg er overbevist om, at det netop er den kalkule man har foretaget i MIlan-ledensen.

Jeg ville da langt fra fejre juves ledelse hvis De Ligt og Chiesa forlod klubben gratis.

Nu behøver vi jo heller ikke bringe snakken ned på børnehaveniveau. Der er jo ingen der står og fejrer, at de to spillere er væk - endsige på en fri transfer.

Men jeg deler da fuldstændig holdningen til, at Milan-ledelsen har sendt et stærkt signal ift at ville lade sig tage som gidsel af spillere og agenter.

Og jeg mener ligeledes, at ledelsen har truffet nogle gode valg i disse situationer (mere om det længere nede).

Især efter sidste år, har man så ikke lært lektien med Kessie?

Milan skulle jo i så fald have solgt ham i sommer. Her udtalte Kessíe, at han ville blive i Milan "for evigt" og at kontrakten ville blive underskrevet, så snart han var retur fra OL.

Milan har flere gange accepteret hans krav, for derefter blot at få at vide, at hans krav nu var nogle andre.

Den slags er selvfølgelig svært at gardere sig mod.

Skulle Milan have sagt til Kessíe, at det var en underskrift eller salgslisten? Måske.

Donna, hvad jeg læser så er Super Mike jo nærmest bedre...

Den påstand har jeg fortsat til gode at se. Jeg mener dog at Maignan har nogle egenskaber der bidrager til Piolis koncept bedre end Donnarumma. Overordnet set, mener jeg dog ikke der kan være tvivl om, at Donnarumma (isoleret set) er en bedre målmand.

Men der er jo også det andet aspekt. Selv hvis Donnarumma ikke har genereret en indkomst, så har man pt udsigt til en besparelse på ca. €40m over en fem-årig periode ift at erstatte de to spillere.

Og ville det i øvrigt overhovedet være muligt, at sælge Donnarumma? I sidste ende vrimlede det jo bestemt ikke med bejlere - selv uden transfersum.

Mbappe har udløb i en klub, som har totalt anderledes forudsætninger end alle andre.

Men præmissen forbliver jo den samme. Vi taler om en spiller de har betalt €145m for og som nu, efter alt at dømme, smutter på en fri. Hvorfor har de ikke bare forlænget med ham?

Dybala er fint for 10-12 imo. Du kan ikke forvente en spiller af Dybalas karakter gå ned på 7-8.

Fint? Der findes ikke én eneste spiller i Serie A der tjener den slags penge og Dybala kan vel pt ikke anses som en top10 spiller i ligaen. Måske endda top20.

Spørgsmålet er ikke hvad man kan forvente af Dybala - spørgsmålet er hvad man kan få for de samme penge. Endda nok for markant færre penge grundet de italienske skatteregler.

Virkeligheden er jo, at Juventus pt står i et enormt dilemma - enten kan man lade ham gå på en fri, eller man kan give ham en løn der ingenlunde modsvarer hans performance. I mit univers burde man tilbyde ham en lødnedgang, altså hvis det skulle modsvare hans kvaliteter.

Men sagen er jo den, at Juventus har skudt sig selv i foden, ved at lade lønstrukturen løbe løbsk. For selvfølgelig kræver Dybala €12m net, når de Ligt får det samme og middelmådige spillere som Rabiot og Ramsey tjener €7-8m.

Så kan man komme med en historie om at de er kommet til på fri og uden transfersum, men det er Dybala da fløjtende ligeglad med når han skal forhandle sin aftale.

Her står Juventus og Milan selvfølgelig i forskellige situationer, da Milan simpelthen ikke har råd til at tilbyde den slags lønninger.

Nu er der andre Serie A klubber der betaler den slags lønninger.

Nej - det er der jo lige præcis ikke.

Lukaku tjente €7,5m i Inter og det var den højeste lønning i ligaen for en spiller der ikke var på kontrakt i Juventus.

Og slutteligt. Paris lod ikke to af deres bedste spillere smutte på en fri sidste år, United gjorde ikke. Barca gjorde ikke. Juve gjorde ikke, Napoli gjorde ikke osv osv.

Aaaarh - der var da vist lige ham der Messi...

Og som sagt så står United med en spiller som Pogba som kostede dem over €100m, som nu ser ud til at smutte.

Desuden forstår jeg ikke hvorfor denne sommers transfervindue er lig med en universel sandhed.
@fox argumenterer for, at dette er noget vi kommer til at se mere af og det vil jeg påstå er en meget ædruelig analyse.
Skrevet af Sempre Milan
Jeg må personligt blankt erkende, at glæden blandt Milan-fans over, at ledelsen ´stod fast´ og lod henholdsvis Hakan og Donna gå var mig ret overraskende. Sjældent har jeg oplevet fans hylde økonomisk ansvarlighed over sikring af nøglespillere.

Og jeg havde også selv ret svært ved at lade mig rive med af begejstringen til at begynde med - jeg tror mange havde håbet, eller ligefrem forventet, at sikringen af top 4 også betød nye økonomiske tider, hvor man havde råd til at beholde sine topspillere - i hvert fald nogle af dem.

Men jeg blev også overrasket over, hvor kortvarig min egen skuffelse egentlig var. Jeg havde ellers sværere ved at juble over det end mine medfans. Mange fans købte hurtigt ind på præmissen om, at Milans ledelse havde strækket sig så langt de kunne, og at spillernes fravalg jo så tydeligt blev spillernes egen skyld - de valgte Milan fra, ja de havde måske slet ikke Milan i hjertet, hvis ikke de kunne se urimeligheden i deres egne lønkrav. For mig virkede det primært som en form for coping-mekanisme, som gjorde afskeden lettere - og nok ikke noget, der havde med realiteterne at gøre.

Så er der diskussionen om økonomisk ansvarlighed. Ja, det er naturligvis fornuftigt ikke at sprænge banken for hvilke som helst krav. Men - som Mr. Juve korrekt fremhæver - så ser man, også i et økonomisk ansvarlighedsperspektiv, dum ud, hver gang topspillere går gratis i stedet for at have indkasseret et beløb året inden.

Så hvad består min tiltro til ledelsen og (med tiden) glæde som Milanfan så egentlig i?

Jeg tror mere det handler om, at Milan for første gang i mange år, virker til at være i gang med at oparbejde et helstøbt koncept og en strategi, som er større og stærkere end enkelte spillere. Donnarumma er unægteligt en bedre målmand end Maignan, og da især Tatarusanu - men det har ikke vist sig udslagsgivende på banen. Og med Hakans forsvinden (som i øvrigt også skete jævnligt i løbet af de foregående sæsoner) blev der pludselig yderligere plads til spillere som Tonali og Diaz.

Min pointe er, at spillere, der forlader Milan på en fri transfer, ikke gør nær så ondt som det måske burde - for det virker til at både organisationen og fodboldholdet er mere robust.

Er økonomisk ansvarlighed eller hvem der spiller på banen så ligegyldigt? Nej - men en stærk organisation, koncept og strategi gør detmindre vigtigt, hvem der spiller og gør det dermed også lettere på sigt at træffe sunde økonomiske valg.

Skrevet af Rossoneri
@sempre
Men så er det jo fordi dine forventninger ikke står mål med virkeligheden.

Milan kunne ikke bare smide €8m net efter Donnarumma - i hvert fald ikke hvis man samtidig fx ville erhverve sig en spiller som Tonali.

Når man ser på indtægtssiden, halter Milan langt efter konkurrenterne.
Inter har dobbelt så høje indtægter, mens Juves er tre gange så høje (Milan: €165m, Inter: €323m, Juventus: €441m).

Dermed bør man kunne sige sig selv, at Milan ikke lige pludselig kan tilbyde lønninger i samme leje som de to andre. Og når vi så samtidig ser den økonomiske ulighed ift de engelske klubber eksplodere, må Milan selvsagt bero sig på, at miste sine bedste spillere.

Spørgsmålet er hvornår og hvordan det kommer til at ske.

Hvis man sælger sine bedste spillere risikerer man ikke at nå sine sportslige mål og det har selvsagt også en kæmpe økonomisk impact. Ikke blot direkte ift indtægter fra CL, men også ift sponsorater.

Dermed er det en smule blåøjet (med al respekt), hvis man har en forventning om, at Milan pludselig kan være med i den økonomiske superliga, "blot" fordi man har sikret sig CL en enkelt sæson.
Skrevet af Martinovic
Milan er slet ikke på linje med eksempelvis Juve, når det kommer til lønninger og heller ikke indtægter, som Rosso skriver.

Juve er qua deres indtægter bedre rustet til at betale vanvittige 15 mio. netto til Dybala og 12 mio. netto til De Ligt. Den liga er Milan ikke i - i hvert fald ikke endnu. Det vil kræve en håndfuld sæsoners CL-kvalifikation, så klubben også kan booste sponsorindtægterne.

Det er dog præmissen om, at det koster klubben at udvikle sig. Spillerne vil have mere, og det er forståeligt. Dolla og Kessie blev og bliver tilbudt en ret så stor lønstigning, men det er åbenbart ikke nok. Så længe Milan kan fastholde det sportslige niveau, er der ingen ko på isen, men det er klart, at klubbens netværk skal finde billige afløsere, når der ikke kommer en transfersum i hus.

Jeg tvivler på,, at hverken Dolla, Hakan eller Kessie forlader Milan af økonomiske årsager, da de er blevet tilbudt store lønstigninger. Det må være i en sportslig henseende, at de vil prøve noget nyt, ellers er jeg sikker på, at Dolla og Kessie havde accepteret pæne 8 mio. euro og 6,5 mio. netto om året.
Mojn do!
Skrevet af Sempre Milan
@Rosso - Jeg anfægter slet ikke at være blåøjet eller have forventninger, der ikke stemmer overens med virkeligheden i min rolle som fodboldfan. Det tror jeg de fleste herinde er skyldige i :-) Og jeg tror de fleste Milanfans havde forhåbninger om, at CL ville være nok til at fastholde Donnarumma, selvom det så ikke endte med at være tilfældet - af åbenlyse årsager.

Jeg er derfor også helt enig i, hvad du skriver. Det var den rigtige beslutning ikke at acceptere lønkravene. Hvorvidt spillerne skulle være solgt tidligere (som Mr. Juve foreslår), er som, du korrekt skriver, en konkret afvejning af, hvor afgørende spilleren er at fastholde det ekstra år. Her er det naturligvis svært at bevise, om Milan rent faktisk har foretaget den kalkule, eller om man har næret samme naive håb som nogle af os fans, og håbet på at en forlængelse reelt kunne landes. Sandheden kan naturligvis ligge et sted i mellem.

Mit indlæg var sådan set mere et forsøg på at give et andet perspektiv - jeg synes mere end noget andet, at de relativt smertefrie afgange af vores profiler viser hvor godt et sted klubben befinder sig i øjeblikket.
Skrevet af Mr. Juve
Nu behøver vi jo heller ikke bringe snakken ned på børnehaveniveau. Der er jo ingen der står og fejrer, at de to spillere er væk - endsige på en fri transfer

Nå. Jeg mener ellers at det blev fejret lidt rigeligt. Det jo selvfølgelig smag og behag, men jeg kan da se en af dine egne medfans også mener det blev fejret, så helt skudt ved siden af er det jo ikke.

Milan skulle jo i så fald have solgt ham i sommer. Her udtalte Kessíe, at han ville blive i Milan "for evigt" og at kontrakten ville blive underskrevet, så snart han var retur fra OL.

Men det jo præcis det jeg skriver tidligere. Man troede jo også Donnas kontraktforlængelse var en formalitet, fordi han jo har Milan i hjertet. Nu er der en anden Milan spiller, året efter der udtaler noget lignende, og han smutter også? Er det ikke at hoppe i den samme fælde to gange?

Men præmissen forbliver jo den samme. Vi taler om en spiller de har betalt €145m for og som nu, efter alt at dømme, smutter på en fri. Hvorfor har de ikke bare forlænget med ham?

Som jeg skrev. Er PSG og Milan to meget forskellige klubber med to meget forskellige forudsætninger. Eller, du mener måske ikke pengene fra Donna, Hakan og Kessie ville betyde langt mere for Milan end pengene fra Mbappe for PSG? PSG har jo en utømmelig pengetank. Det har Milan ikke.

Dybala snakken

Du gentager jo bare hvad jeg skriver. Jeg skriver jo netop, at Dybalas løn er fair grundet lønhierakiet i Juventus. At kalde ham end ikke en top 20 spiller i Serie A – så vi tilbage til den meget ædruelige analyse. Som Dybala har spillet, når han har spillet i denne sæson er han alle pengene værd og er absolut afgørende for Juventus.

Messi

Ja Messi forlod Barca. Men det er f-u-c-k-i-n-g Dembele der udløber. Han er jo ikke en nøglespiller eller lignende. Manden er jo en stor skade. Du kan sammenligne det med hvis Samu forlod Milan, det jo ikke rigtig en nøglespiller. Hvis det nu istedet var Pedri og Ansu Fati der forlod klubben, som vel udover deres alder er lidt sammenlignligt i og med begge spillere er vigtige og højt værdisat for Barca. Men er det er trodsalt den playstation-spillende-skade Dembele der står til måske at forlade Barca.

Selvfølgelig vil man gerne forsvare sin klub beslutninger, og det er også fair hvis du mener det at lade så dygtige spillere gå på frie transfers har været den rigtige, jeg er bare uenig – og det er vel fair nok.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Nå. Jeg mener ellers at det blev fejret lidt rigeligt. Det jo selvfølgelig smag og behag, men jeg kan da se en af dine egne medfans også mener det blev fejret, så helt skudt ved siden af er det jo ikke.

Jo, det er skudt ved siden af.

Deres afgang blev ikke fejret. Der blev generelt udtrykt respekt for at a) ledelsen handlede ansvarligt ud fra de gældende præmisser og b) at man satte hælene i jorden over for specifikt Raiola.

Begge dele er i øvrigt noget der er ekko´et fra mange uden et fanforhold til Milan.

Man troede jo også Donnas kontraktforlængelse var en formalitet, fordi han jo har Milan i hjertet.

Hvem er "man"? Og hvor ved du i så fald det fra?

Der kan være mange scenarier.

Ledelsen kunne jo rent faktisk have forsøgt at få ham (Donnarumma) solgt sidste sommer, men uden resultat.

De kunne også have vurderet, at han var essentiel for at nå CL og at man derved var parat til at lade ham gå gratis, med øjne på et større mål.

PSG har jo en utømmelig pengetank. Det har Milan ikke.

Men det er jo netop det der er hele præmissen.

Milan kan reelt ikke konkurrere med klubber som PSG på økonomien og derfor bliver man nødt til at træffe nogle valg.

Din påstand var, at det primært er Milan der står med det pågældende problem. Dertil kostaterer jeg blot, at det er noget der eksisterer i mange klubber - heriblandt i din egen.
For selvom Dybala skulle gå hen og forlænge, så bliver det jo hans præmisser og dermed en dyr fornøjelse for klubben.

...at Dybalas løn er fair grundet lønhierakiet i Juventus.

Og det er jo netop problemet.

Hvis Milan skulle honorere nogle (i sammenhængen) vanvittige lønkrav, ville det ikke kun kunne isoleres til den enkelte kontrakt. Man ville komme ud på en glidebane, hvor man pludselig betalte obskure lønninger til middelmådige spillere.

Tænk sig at Rabiot og Ramsey er højere lønnet end samtlige spillere i alle andre klubber i ligaen.

At kalde ham end ikke en top 20 spiller i Serie A

Det er da naturligvis et synsspørgsmål, men jeg kan da nævne følgende som jeg mener pt er mindst lige så gode; De Ligt, Barella, Dzeko, SMS, Immobile, Bennacer, Tonali, Kjær, Leao, Koulibaly, Osimhen, Pellegrini, Bremer, Fabian Ruiz, Anguissa og Insigne.

Du kan sammenligne det med hvis Samu forlod Milan...

Hehe - dog med den lille forskel, at Barcelona betalt ca. €120m mere for ham end Milan gjorde for Castillejo.

Du kan godt selv se det, ikke?

...hvis du mener det at lade så dygtige spillere gå på frie transfers har været den rigtige...

Det synes du ikke rigtig kan/vil forholde dig til omstændighederne. Og så bliver det hurtigt en lidt fjollet snak.

Skrevet af Janus
Vlahovic, Skriniar, Chiesa, Lautaro Martinez, Zapata er vel også mindst på niveau med Dybala. Så har du de 20.
Skrevet af Rossoneri
@janus
Enig
Skrevet af Ole K
Dybala skal naturligvis ikke tilbydes €12 mio. Tilbyd ham en forlængelse til nuværende løn eller lad ham smutte. I mine øjne er han hverken i top 10 eller 20 i serie a målt på de sidste tre sæsoner
Skrevet af Fox@Mulder
@Mr. Juve

Du har naturligvis helt ret; det er et isoleret problem som Milan har.

- det var helt efter planen at Wijnaldum smuttede gratis fra Liverpool til PSG.

- super professionelt at Ramos smuttede gratis fra Real Madrid til PSG

- bare genialt at Messi smuttede gratis fra Barcelona til PSG

Og der er ingen tvivl om:

- at Lyon klappede i hænderne da deres i særklasse bedste spiller, Depay, smuttede gratis til Barcelona

Ovenstående passer selvfølgelig ikke helt ind i dit narrativ om at Milans ledelse er nogle amatørere.

"Milan skulle bare há solgt Donnarumma og Hakan".

Det er SÅ nemt at sidde her bagefter og sige "man skulle bare ha gjort det og det". Du aner intet om hvad der er foregået, du aner intet om den dialog der har været mellem klubben og spillerne - alligevel sidder du her og spiller åhh så smart, med det eneste formål at nedgøre en anden klub og dens ledelse. Hvor må det være befriende at være så bagklog som dig

Man kunne selvfølgelig også kigge lidt dybere på tingene - var Milan sluttet i top 4, hvis man "bare" havde solgt Donnarumma og Hakan sidste sommer? Havde man misset CL, havde man så tabt flere penge end man havde fået på at sælge to spillere 1 år før kontrakt udløb? Har spillerne evt. givet klubben løfter som de så er løbet fra? Har man været enige om rammerne for en ny aftale og har en agent så påvirket spillerens krav? Har klubben taget en kalkuleret risiko ud fra betragtningen at der vigtigste var at komme i CL?
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Mr. Juve
Jeg havde skrevet en lang besked, men jeg føler vi kører i ring. Det er der ikke rigtig nogle grund til.

Tak for god debat.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/brozovic-and-inter-teammates-mock-spectacular-own-goal/

Di Vrij kunne godt have fortalt Brozovic, at han ikke behøves gøre ham kunsten efter inden for en uge. Spøjst selvmål.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Mr. Juve: For god ordens skyld. Jeg synes du har helt ret i din karakteristik af Milan som en klub der har ekstraordinære problemer med at holde på deres stjernespillere i disse år.

At man så indtil videre overkommer problemerne via først og fremmest et helt fantastisk stykke trænerarbejde, ændrer selvfølgelig ikke på at det er et problem for klubben.

Sådan noget risikerer jo at udvikle sig til noget der ligner en norm.
Skrevet af Martinovic
Forskellen er jo, at Milan ikke giver det samme i løn som eksempelvis Inter og Juve, og derfor kan det være sværere holde på de spillere, som vil have en løn, der ikke svarer til Milans lønniveau.

Som Milan-fan kan det være træls, men det er også forståeligt, at Elliot har sat en grænse, fordi klubben skal have styr på økonomien.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Martinovic: Jamen det er det da. Men på et eller andet tidspunkt bliver man jo nok nødt til at ændre den grænse hvis man ønsker at tage det sidste skridt op tilbage til den europæiske elite. Spørgsmålet er hvornår man bør gøre dette og om man i mellemtiden risikerer at få skabt en norm for at stjernespillere mere eller mindre automatisk søger andre steder hen når de går hen og bliver stjernespillere.

Det er dét der (for mig) er hele humlen i diskussionen her, og jeg mener som sagt Mr. Juve har helt ret i at karakterisere det som et problem.
Skrevet af Martinovic
Et bud er inden for et par år eller tre. Nu er det jo første gang i år i mange år, at vi er tilbage i CL. Kan klubben kvalificere sig til den turnering i de kommende år, vil lønniveauet og bedre spillere sandsynligvis også komme.

Jeg synes, det er helt fair, at klubben ikke smider om sig med høje lønninger, til klubben er på mere stabil kurs. Vi er dog godt på vej.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Mr. Juve

Fair nok, lad os lukke den der.

@Interforlivet

Du har da helt ret i at hvis Milan på er tidspunkt vil konkurrere med de europæiske tophold, så er vi også nød til at kunne tilbyde vilkår der kan tiltrække de bedste spillere eller spillere fra hylden lige under de allerbedste.

Det er bare nødt til at ske gradvist - Maldini har tidligere udtalt at vi er nødt til at sikre CL deltagelse en 2-3 måske 4 år i streg før vores økonomi nærmere sig et niveau, hvor vi bedre kan holde på/tiltrække den slags spillere.

Indtil da må vi få det bedste ud af de rammer/vilkår vi har. Det er selvfølgelig ikke optimalt at miste Kessie på fri transfer, men hvis alternativet er at smadre vores økonomi fuldstændigt med en aftale til 9M i 5 år, så er det måske bare sådan det må være. Kan vi så samtidig hente en Kamara i Marseille på fri transfer, så tror jeg de fleste Milan fans vil være ok med det.

Jeg vil personligt til enhver tid foretrække en økonomisk ansvarlig ledelse fremfor at prøve at være med på et lønningsniveau vores økonomi ikke er gearet til på nuværende tidspunkt.

At overhovedet at overveje noget der ligner over 7M for en spiller som Dybala - er I mine øjne mere hul i hovedet end at sige nej til at give Kessie 9M.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
@inter
Men på et eller andet tidspunkt bliver man jo nok nødt til at ændre den grænse hvis man ønsker at tage det sidste skridt op tilbage til den europæiske elite.

Det forekommer mig en lidt pudsig præmis.

Antager du at det handler om nærighed og/eller principper fra Elliotts og ledelsens side?

Som skrevet ovenfor, lever Milan fortsat i en anden økonomisk virkelighed end Inter og i særdeleshed Juventus.

Dermed må ledelsen jo forholde sig til de penge der er til rådighed. Herunder er lønstrukturen essentiel.

Så man kan jo ikke bare træffe en beslutning om at ændre den "grænse" - altså med mindre man vil ende i samme situation som tidligere, hvor FFP sætter en stopper for deltagelse i de europæiske turneringer (hvilket dermed underminerer økonomien yderligere).

...man i mellemtiden risikerer at få skabt en norm for at stjernespillere mere eller mindre automatisk søger andre steder hen når de går hen og bliver stjernespillere.

Men det er jo den virkelighed man må forholde sig til, når man ikke har en økonomi der kan måle sig med konkurrenternes.

Dermed står man reelt mellem to valg; enten kan man sælge sine stjerner inden kontraktudløb eller have dem så længe som muligt, for at opnå sportslig succes.

Her er Ajax jo et meget godt sammenligningsgrundlag. De har af flere omgange solgt deres gyldne årgange og må derefter starte en helt ny cyklus.

Forkellen er så, at Ajax ret "let" spiller sig i CL, fordi den hjemlige konkurrence er begrænset. Sådan er det ikke for Milan.

Så det er jo selvsagt en balancegang.

Men når man taler om Donnarumma, Hakan og Kessíe, så skal det jo også tilføjes, at man har lavet en virkelig gode aftaler med Tonali, Calabria og Saelemaekers samtidig med, at man formåede at holde på Leao (trods mange bud) i sommer.

Så det er et "lidt" enøjet perspektivet, hvis man påstår, at alle spillere bare forlader Milan når de rammer et vist niveau.

Det sagt, så er det da naturligvis et problem for Milan, at man ikke har økonomien til at holde på sine stjerner.
Det tror jeg ikke der er to holdninger til.

Anken går mere på kritikken af ledelsens ageren - det synes i hvert fald ofte uden perspektiv.
Skrevet af Barbuti
Den legendariske RAI journalist Giampiero Galeazzi er død efter længer tids sygdom.

Han var fra 1992 - 1999 (altså i Serie As absolutte guldalder) studievært på RaiUnos 90* Minuto, som hver søndag viste højdepunkter fra eftermiddagens kampe - før verden gik af lave og man indførte obskure spilletidspunkter og alle mulige private platforme, der opnåede rettigheder til direkte transmissioner.
Med andre ord, dette program var the shit for det var første mulighed for at se højdepunkterne fra kampene (programmet startede typisk 18.30), inden Berlusconis kanaler og Cecchi Goris TMC gik i æteren med deres respektive vinklinger.

Det tog sig typisk sådan ud:
https://www.youtube.com/watch?v=utF6daLEJmM

Vi er mange ældre Serie A fans, der vil begræde hans afgang. Må han hvile i fred.

"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
annonce
0