Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af gorillapik
Det var heller ikke pænt at fordreje mine ord, når du så åbenbart var helt bevidst om at det var det du gjorde. Jeg har symptati for at forståelsen ikke rækker til mere, men det andet er bare usympatisk.
Skrevet af jenson
Jeg morede mig bare over at du bad om dokumentation over noget du godt ved er umuligt (håber jeg). Man kan ikke diskutere fodbold hvis der skal være dokumentation for noget der altid vil være subjektive vurderinger. Men hvis det har gjort dig ked af det, så vil jeg da gerne undskylde.

Men er du enig i at det er en ulempe at spille 10 mod 11 i 70 minutter?
Skrevet af Flying Dutchman
Okay, ja det ændrer jo hele billedet totalt? Den påstand er du i øvrigt også velkommen til at backe op med mere end din logik.

Haha, okay så. Jamen, lad mig da lige dokumentere, at det er hårdt at spille med en mand i undertal i 70 minutter og at det giver modstanderen en kæmpe fordel.

Hov, jeg har desværre ikke mere pap at skære det ud i for dig.

Kan du i øvrigt ikke lige backe jeres påstand op, at det var Spalletti´s taktiske beslutning, der var den primære årsag til, at I scorede to mål?

På forhånd tak.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af gorillapik
@Jenson og dutchman I får lige et samlet svar, da jeg er på vej i seng.

Ding ding ding. Pointen er jo netop at det er umuligt at dokumentere, hvorfor jeg også kalder det et narrativ. Vi kan hurtigt blive enige om at det er en ulempe at spille 10 mod 11, men derfra til at konkludere at det er grunden til at man taber er bare for letkøbt. Der er så uendeligt mange andre faktorer der også spiller ind, og derfor synes jeg netop det er fjollet at vende tilbage til denne ene undskyldning, når nu du (dutchman) ellers meget fint modargumenterede nogle af Gustens, formodentlig tilsigtede, provokationer.

Og jeg skal selvfølgelig ikke stå på mål for en påstand jeg ikke har fremført. Det er da en bizar forventning I nu begge har haft.

Skrevet af Flying Dutchman
Okay, fair nok. Det kan jeg godt se.

Tillykke med pokalen, i øvrigt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
De sidste meldinger gik ellers på, at man først kunne nå det til sæsonen 2019/20.

Det viser sig nu, at Costacurtas udmelding om B-hold i Serie C er blevet misfortolket. Det har hele tiden været tanken, at det først skulle gælde fra 2019/20-sæsonen. Men hvis der ikke var 60 tilmeldte hold til Serie C-grupperne til efteråret, kunne man godt tillade nogle B-hold allerede fra 2018/19-sæsonen. Samtidigt er formændene for både Serie B og C fornærmede, da de åbenbart ikke er blevet hørt i sagen:

https://www.football-italia.net/121126/confusion-over-b-teams-plan
https://www.football-italia.net/121124/b-teams-announced-without-planning

Typisk italiensk.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Efter 1-0 hos Entella, der ved samme lejlighed blev sendt i Serie C, er Frosinone nu blot en sejr fra Serie A igen. Den kan komme næste weekend hjemme mod Foggia. Det går næppe galt.

Nærmeste forfølger er Parma, som vandt med de samme cifre over Bari. Palermo er til gengæld mere eller mindre ude af kampen om direkte oprykning efter 0-0 hjemme mod Cesena. Det kunne have været anderledes, hvis de ikke havde brændt et straffespark i 1. halvleg.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Flying Dutchman
Benevento lukker sæsonen på hjemmebanen af med en velfortjent sejr. Jeg håber, de kommer retur allerede i næste sæson igen. De er noget sjovere at have i Serie A end en del andre hold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Frosinone.. Fuck no. Pænt ligegyldigt mandskab og klub. Modsat fx Benevento som også er en ekstrem lille klub har de ikke et medlevende hjemmepublikum.

Ift Benevento så syns De Zerbi trods alt har vist sig at være en mand med noget fremtid i indenfor trænergerningen trods den situation han overtog tøjlerne i ved Benevento.

Ift til Inter-Sassuolo så var Skriniar ligeså overrasket over at Berardi ejer et højreben som jeg selv. Hvor pokker kom det fra?
Skrevet af Lentini
Ift Serie B er det noget af et job relativt grønne og uerfarne, trænermæssigt, Alessandro Nesta får som opgave i Perugia som har fyret træneren trods man ligger i playoff slutspillet pt.
Skrevet af Moller
Heftig udvikling i bunden med føringer til Udinese, SPAL og Cagliari.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Acheron 3
Også føring til Chievo nu. Desværre.

EDIT:

Og Crotone oveni.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Martinovic
Italien skulle overveje kun at sende tre hold i Champions League, når hverken Inter eller Lazio tilsyneladende gider (sagt med et glimt i øjet).
Mojn do!
Skrevet af RaZZ87
Hvor er det dog noget forbandet pis, at vi har måttet undvære vores to vigtigste spillere Immobile og Luis Alberto samt lederskikkelsen Parolo i de her afgørende kampe. Tak til Caicedo for målet mod Atalanta, men Immobile havde scoret et par kasser i dag og afgjort tingene. Jeg er overbevist om, at de her skader har kostet os CL, hvis vi taber til Inter.
Skrevet af Magnifico
Vild bundkamp.

Cagliari vinder i Firenze, Udinese vinder endelig igen, Chievo vinder i Bologna, Crotone får uafgjort mod Lazio, mens Spal kvajer sig til allersidst i Torino og taber med et mål.

Stilling:

Udinese 37
Chievo 37
Cagliari 36
Spal 35
------------
Crotone 35


Sidste runde:

Cagliari - Atalanta
Chievo - Benevento
Napoli - Crotone
Spal - Samp
Udinese - Bologna
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Joachim Andersen starter inde for Sampdoria mod Napoli.

Jeg var ikke klar over, at de har en dansker i truppen.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Gianpaolo har stille og roligt begyndt at fase ham ind i 2018 efter han sad bænket i første halvår efter skiftet fra hollandske Twente.
Skrevet af Gustenv@rius
Et lille opråb til alle de “italienske” brugere på bold. Jeg ser gerne at i alle kommer over i Juventus-tråden med jeres lykønskninger ovenpå Juventus’ fantastiske triumf igår.

På forhånd tak.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af OC
Nu har jeg åbenbart ikke tålmodigheden/kompetencerne til at finde det frem i arkiverne, men; hvem var det der endte med at skrive til den givne station om de ikke gad at vise Coppa Italia-finalen?
Kan se den endte på TV3 Sport 1, og håber lidt på det samme mht. Lazio - Inter.

Canal 9 prioriterer naturligvis hellere 4 afsnit i træk af River Monsters.
La prende Vecino.
Skrevet af Magnifico
Acheron 3

EDIT: Ifølge sofabold.dk står den til at blive vist på TV3 Sport.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0