Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
I mindste fald, ja. Det er da for vildt - det ligner noget fra en sydamerikansk liga.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Frosinone skal taberdømmes 3-0.
Skrevet af Duck
Jeg ville også hellere have haft Parma eller Palermo oppe end Frosinone, men noget tyder på, at der stille og roligt er en fankultur på vej hos sidstnævnte. Da de var i Serie A i 15-16 sæsonen trak de kun knap 7.000 tilskuere i snit, men i den netop afsluttede sæson havde de over 10.000, hvilket kun er 1.000 færre end Parma, og mere end Palermo. Empolis snit var på 5.600. Derudover har Frosinone et decideret fodboldstadion nu uden løbebane m.m.


Med til den historie hører også, at da de var i Serie A i 2015/16-sæsonen, spillede de på Stadio Matusa, som i sandhed ikke er et stadion, som imponerer ret mange. Bl.a. var tribunerne i begge ender, deriblandt away-sektionen bag det ene mål, noget suspekte. De lignede bare store stilladser.

http://www.asromaultras.org/1516frosinoneroma_IMG_1942.jpg
http://www.linchiestaquotidiano.it//news/2016/7-2/14494/stadio-e-proroghe-tagliaferri-tribune-del-matusa-vendute_14034.jpg
http://www.area-c.it/wp-content/uploads/2016/03/Frosinone2.png

Det nyrenoverede Stadio Benito Stirpe ser noget bedre ud, og jeg tror ikke, at man helt skal underkende stadion-effekten, selvom den sportslige succes selvfølgelig også er en faktor.
Skrevet af Barbuti
Sagen om de der sms-beskeder mellem Parma og La Spezia spillere inden kampen vil ikke rigtigt lægge sig.

Nu har jeg ikke set indholdet, og jeg tvivler på hvor suspekt sagen i virkeligheden er, men det er simpelthen for dumt hvis en rutineret ræv som Calaio efter en menneskealder i italiensk fodbold laver sådan et nummer. Jøsses, så tænker man sig bare ikke om.

Det bekymrer mig noget at man i Parma har indtaget offerrollen og kalder sagen blæst ud af proportioner.
Den slags er set før, and the outcome wasn´t pretty!
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Acheron 3
Frosinone har fået en bøde på 25.000 Euro for afslutningen på play-off kampen mod Palermo. Derudover skal de to første hjemmekampe spilles på neutral bane. Palermos krav om at få tilskrevet en 3-0 sejr blev dermed afvist.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Frosinone har fået en bøde på 25.000 Euro for afslutningen på play-off kampen mod Palermo. Derudover skal de to første hjemmekampe spilles på neutral bane. Palermos krav om at få tilskrevet en 3-0 sejr blev dermed afvist. "

Palermo går selvfølgelig videre med sagen, det er sku ganske vildt at straffen er sølle 25.000 euro.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Interforlivet
Med Calcio følger der cirkus, og sådan vil det nok altid være. Og det er så svært at finde ud af om man skal grine eller græde hver gang. Denne her sag er jo dybt komisk og dybt tragisk på samme tid - illustreret meget godt ved sanktionen her for en så skandaløs og usportslig optræden.
Skrevet af Barbuti
Skandaleafslutningen på Frosinone-Palermo får ikke rigtigt de store konsekvenser, mens Parma holdes i suspence pga et par whatsapp beskeder - nu er jura jo en sjov verden, men der mangler lidt proportioner.

Det er godt jeg ikke nåede at oprette en Parma tråd. Jeg har en dårlig gutfeeling omkring denne sag.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Slettet(100659192308)
Grosso ny træner i Hellas frem til 2020, hvis han altså holder så længe.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Acheron 3
Hellas og Palermo bliver i al fald de to helt store favoritter til at rykke direkte op fra Serie B i næste sæson.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af AHUJ
Er der en Serie A kyndig, som kan svare på, hvordan Lucas Leiva gjorde det for Lazio i sæsonen? Eventuelt hvordan han præsterede i forhold til andre spillere på samme position.
YNWA
Skrevet af Janus
Lucas Leiva havde en fremragende sæson. Jeg var en smule skeptisk fra starten af sæsonen om han kunne erstatte Biglia som skiftede til Milan.
Men efter ganske få kampe fremstod han som en klar forstærkning. Et røverkøb. Spillede stort set alle kampe som en af de bedste. Flere assists og endda afgørende scoringer. Var klart førstevalg på positionen - uden egenlig konkurrence. Midteraksen med De Vrij, Leiva, SMS, Parolo, L Alberto og Immobile var blandt de bedste i sidste sæson i Serie A. Desværre haltede gevaltigt på stort alle andre positioner :|
Man blev iøvrigt kåret som sæsonens spiller i Lazio, men det var fordi Liverpool fans hijack´ede afstemningen
Skrevet af AHUJ
Mange tak! :) Og fedt at han præsterer på et højt niveau, han er stadig en af mine favoritter.
_______

Hehe. Jeg læste godt den historie, at Liverpool fans var inde på Lazios twitter side for at stemme på Lucas.
YNWA
Skrevet af Calciolover
Halløj derude.
Splinterny bruger herfra.
Jeg vil i den fortkommende sæson forsøge at øge min opmærksomhed på Serie A. Selvom jeg har et rimeligt godt kendskab til trupperne, og holdenes historik. Generelt er mit kendskab til Italien stort, qua mange års besøg til landet.
Men for at intensivere min Serie A "følgeri", så mangler jeg gevaldigt en klub at holde med. Det er bare vigtigt at der bliver tilføjet en snert af dramatik og konflikt.
I Serie B er mit hold Venezia FC, hvor Inzaghi og co glippede oprykningen i den forgangne sæson. Men det er Serie B, og selvom det er en enorm hyggelig række, så er der bare ikke det samme niveau som i Serie A.
Derfor skriver jeg dette indlæg, i håb om at nogle kyndige Serie A fans vil kunne pege på et hold jeg bør tilslutte mig.
Jeg har ikke nogle specielle krav til et evt hold. Det centrale er at holdet præsenterer en masse fortællinger, og selvom det er lidt vagt skrevet; noget man kan være stolt af
Skrevet af TR1986
Hej Calciolover, velkommen til :-)

Folk herinde har jo deres favorithold og de vil helt sikkert forsøge at tale deres sag om, hvorfor du skal vælge deres favoritklub. Folk har hver sine præferencer. I Serie A tråden har vi dog det tilfælles at vi elsker italiensk fodbold. Som Napoli fan, så vil jeg sige at det er en kæmpe fornøjelse at være fan af dem. Den passion, den historie, de ting som klubben har været igennem, selve byen, samt spillestilen, er blot nogle af de ting der gør at jeg er Napoli fan. Der er dog virkelig mange traditionsklubber i Italien. Jeg husker tydeligt italiensk fodbold i 90´erne, hvor Serie A var klart den stærkeste liga i verden. Siden er niveauet faldet lidt, men det er stadigvæk en af de største ligaer og den tiltrækker stadigvæk klassespillere på samlebånd.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af ilsemprelaziale
Hvis du er den type der var gode venner med klassens uartige dreng så er Lazio et godt hold at holde med. Der er altid drama og ballade omkring den her klub og ofte spørger folk hvorfor fanden du holder med Lazio?

Nu har klubben også et stærkt hold der scorer masser af mål så det er sjovt at se Lazio kampe selv som neutral.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Acheron 3
@Calciolover

Prøv at stille nogle kriterier op sådan som spillestil, historik, eventuelle spillere som du i forvejen kan lide. Har du været i Italien tidligere kunne det også være en klub fra en by, som du allerede har været i. Det kunne også være, at byen som klubben skal komme fra, også skal kunne tilbyde noget kulturelt eller historisk. Mulighederne er mange. God fornøjelse.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Acheron 3
Foggia starter næste sæson i Serie B med minus 15 points grundet rod i økonomien. Det er noget af en hammer.

Jeg kan huske, at der i en årrække nærmest var tradition for, at halvdelen af klubberne i rækken blev ramt af en eller form for pointstraf, men der har ikke været meget af den slags i de seneste år ud over Pisa for to sæsoner siden mener jeg.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Acheron 3
Bari og Cesena er begge gået konkurs og smidt ud af Serie B. Førstnævnte starter forfra i D mens der tilsyneladende i skrivende stund ikke er konkrete planer hos Cesena for hvad det næste skridt bliver.

I Serie A florerer rygterne omkring eksklusion af både Parma og Chievo. Førstnævnte på grund af indblanding i matchfixing mens sidstnævnte kigges efter i sømmene for kreativ bogføring. Begge klubbers sager kommer for retten i dag.

Man må sige at der sker noget i Støvlelandet.

EDIT:

Cesena starter ligeledes igen i D.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Janus
Vildt at de italienske klubber bliver ved med at tro de kan slippe afsted med den slags.
annonce
0