Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af La Mir!!
Emifu

Jeg kører den over Airplay også på en 50”. Jeg må dog indrømme, den har hoppet af et pr gange under Lazio kampen. Jeg ved ikke om, det skyldes min gamle Apple TV3 fra 2013.

Desuden er det forfriskende med kommentatorer, der lever sig ind k kampen, i stedet for nogle ligegyldige danske kommentatorer, der hellere vil lave noget andet end at kommentere Serie a. (Skulle man tro)

Simo og Schawrz var dog klasse.
Daje!
Skrevet af OC
https://www.fcinternews.it/copertina/var-l-inter-e-la-prima-a-pagare-le-modifiche-al-protocollo-tutto-e-tornato-in-mano-alla-soggettivita-arbitrale-285348

En protokolændring der var gået min næse forbi.
Er der nogen der gider at forklare mig, lige præcis hvorfor?

Jeg synes VAR efter en noget bumlet start i sidste sæson efter en mindre periode med tilvænning blev brugt noget nært perfekt i ligaen - øjensynligt i modsætning til alle andre steder. Nu er det så åbenbart kun graverende fejl - et arbitrært og yderst subjektivt, hvis ikke decideret ´farligt´ - der skal/kan kigges igennem.
Mærkeligt at man ikke bare holder fast i præmissen om, at VAR er sat i søen så dommerne har de bedst mulige forhold at dømme ud fra.

5 kæmpe skridt frem og 4 tilbage.
La prende Vecino.
Skrevet af Magnifico
Det er faktisk ikke det italienske fodboldforbund eller det italienske dommerforbund, der har bestemt denne opstramning af VAR-reglerne.

Det er IFAB. Det internationale organ, der fastlægger reglerne for fodbold, har understreget, at VAR kun må benyttes i situationer, hvor der foreligger en "klar og indlysende fejl".

Dette kan være - som du også skriver - et subjektivt og diskutabelt koncept, hvor afgørelser kan/vil variere fra dommer til dommer og fra VAR til VAR (= personerne bag skærmene).

Vi kommer nok til at opleve færre VAR-kendelserne i fremtiden. I weekenden var der f.eks. kun tre i syv Serie A-kampe.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af OC
Så det er på tværs af alle ligaer?

Forkert, forfærdelig og utrolig reaktionær beslutning baseret (går jeg ud fra) på den kritik der fra nogle sider var af implementeringen og startproblemerne under VM. Fordi et par under-uddannede dommere fra Zimbabwe eller Ny Guinea ikke kunne finde ud af bruge VAR, så stejler man fuldstændig.

Typisk at det så skal gå ud over en liga, der som den eneste så ud til at have fundet den perfekte balance i brugen af systemet, og nu er blevet fattigere på grund af det.
La prende Vecino.
Skrevet af Magnifico
Det gælder alle ligaer, ja.

Ved nærmere eftertanke mener jeg ikke, at man skal opfatte det som en ændring af reglerne. Det er en opstramning som især har et kommunikativt formål overfor de deltagende hold, tilskuere og presse.

Det har altid været IFAB´s holdning, at VAR ikke kan give en 100% korrekt afvikling af en kamp og at dommeren altid har det afgørende ord. Det sidste præciserer man nu med denne opstramning. Dommeren får stadig løbende beskeder fra VAR-studiet, men nu er det kommunikeret højt og tydeligt, at han kan følge sin egen bedømmelse med loven i hånden - med mindre at der, som sagt, sker en "klar og indlysende fejl".

Selvom sidstnævnte begreb kan anspore til mere subjektivitet, så har det faktisk floreret som overordnet præmis for VAR lige fra starten af.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Har dykket lidt ned i omstændighederne omkring den seneste opstramning af VAR-reglen. Også foranlediget af de sidste to dages polemik i den italienske sportspresse, hvor man nu er begyndt at skyde på VAR-dommerens bedømmelser og ikke bare på banedommerens.

Hvis man ser på IFAB´s regelsæt, har jeg ikke kunnet finde noget, der peger på en ændring af VAR-reglen. Der må derfor være tale om en præcisering eller opstramning - som jeg vælger at kalde det - af reglen, som åbenbart i det første forsøgsår er blevet forvaltet lidt for bredt.

Opstramningen betyder konkret, at VAR-dommeren kun skal advisere banedommeren (over headset), hvis der foreligger en "klar og indlysende fejl". Dette må omvendt betyde, at man tidligere også har adviseret banedommeren, når der blot var tvivl. Og dette er faktisk i strid med en af VAR-reglernes grundpræmisser, som hele tiden har været at forsøge at fjerne netop "klare og indlysende fejl".

IFAB´s grundpræmisser for VAR og ovenstående tema har fra start af været:

The aim of the experiment is not to achieve 100% accuracy for all decisions as there is no desire to destroy the essential flow and emotions of football which result from the game’s almost non-stop action and the general absence of lengthy stoppages. The philosophy is: “minimum interference – maximum benefit”

To ensure that the referee (not the VAR) is the key match official, the referee will always make a decision (except a ‘missed’ usually ‘off the ball’ incident), including the decision that no offence has occurred. The referee’s decision can only be changed if the video review shows a clear error, i.e. not ‘was the decision correct?’ but: “was the decision clearly wrong?”


Kilde: IFAB
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Promo
Tak for forarbejdet, mag.
Imo ærgerligt at de har foretaget denne justering, da det fungerede tæt på optimalt i den sidste halvdel af Serie A sæsonen. Nu føles det som om vi starter i 0 igen.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Magnifico
På Strive kan man - udover at gense alle kampe i fuld længde - også se 15 minutters highlights fra alle Serie A-kampe. En god feature, som giver et bedre indtryk af en kamp end de sædvanlige 2-3 minutters højdepunkter.

Og inden nogen måtte mistænke mig for at få penge for at reklamere for Stribe, så bare rolig. Jeg er blot glad for at kunne se Serie A på en legal streamingkanal i en fornuftig kvalitet, hvor jeg indtil videre ikke har oplevet nogle større problemer - og vel at bemærke til en favorabel årspris på 499 kr.

Har netop set de 15 minutters highlights fra Atalanta-Frosinone som optakt til aftenens EL-kamp mellem bergamaskerne og FCK.

Atalanta fortsætter deres flydende, hurtige og fremadrettede kombinationsspil fra de to sidste sæsoner, så FCK skal have hurtige fødder, hvis de skal dæmme op for det. Man forstår godt, hvorfor Cornelius har svært ved at få plads på holdet med det hurtige spil langs jorden. Desuden skal københavnerne håbe på, at Papu Gomez (undtagelsesvis) har en off-day. Mod Frosinone scorede han to gange og leverede to flotte afleveringer til de to andre mål i 4-0 sejren. Hold da op, hvor er han god.


ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
I går aftes syntes jeg, at Strive lige skulle have en ekstra chance, før jeg besluttede mig for, om jeg vil give dem mine surt tjente penge, eller ej. Udover selve kampens kvalitet (Leganes mod Deportivo - 90 minutter, jeg aldrig får igen), hakkede det ikke én eneste gang, hoppede det ikke fra streamen/Chromecast, gik den ikke op og ned i lyd, eller andet bøvl.

Det indikerer altså på, de har fået styr på deres småproblemer - og hvis i går aftes er noget at gå efter, så er det et godt produkt. Lige så god kvalitet som Viaplay, bare med bedre kommentatorer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pirlo21
@flying
Hvilken slags chromecast har du,min har ikke 4k? Er nemlig ikke imponeret over kvaliteten med chromecast. Jeg har dog også valgt at købe sæsonpas, men syntes kun strive fungere tilfredsstillende på pc eller ipad... Ærgerligt at man ikke kan få TV kvalitet..
Skrevet af Flying Dutchman
Google Chromecast 2.0, og det er helt i TV-kvalitet hos mig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pirlo21
Ok tak for svar, har den samme model. Men syntes på ingen måder det er TV kvalitet. Selvom jeg godt kan se det er blevet bedre, siden sidste uge!
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, det afhænger måske af din internetforbindelse?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Jeg kan heller ikke få det til at køre uden problemer, slet ikke i tv-kvalitet. Problemet er ikke min forbindelse eller pc, så jeg har opsagt Strive. Så et år med suspekte streams, lidt ligesom at være på SU igen.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
Strive har tekniske problemer, jeg oplevede at jeg ikke kunne se en kamp selv med abbonnoment og den bad mig vælge en plan, på trods af jeg har en!

Så skulle trykke på en genaktiverings/ reperation knap for at få det til at virke og i det øjeblikke scorede Juve, mistede 10min på den konto... Ikke godt nok!
Skrevet af L'Imperatore
Synes godt nok også kvaliteten er under kritik. Ift. viaplay, hvor jeg fint streamer i fuld hd kvalitet. Strives billede er meget mere grynet
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja det kunne også være bedre

På den ren sportslige side så kan jeg ikke se Cancelo er de 40m euro værd, hvis det er niveauet passer det mig fint juve snuppede ham
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg oplever INGEN af de benævnte problemer. Juventus-kampen har streamet, over Chromecast, uden problemer herhjemme, i fin TV kvalitet. Billedet har lidt svært ved at følge med, når en spiller står foran et elektronisk reklameskilt, der bevæger sig - men jeg havde samme problem med Viaplay, hvilket jeg tilskriver kvaliteten på mit TV, snarere end selve udsendelsen.

Det er under alle omstændigheder bedre end diverse random streams på skumle russiske hjemmesider.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Promo
Intet ondt ord om russerne herfra.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hold op hvor er Milan ringe defensivt, ærgeligt for dem for det koster dem lige tre point, men ikke overraskende mod det her Napoli offensive som køre som en velsmurt maskine.

Mem egentligt fortjent nok napoli kom på 3-2 dejlig omgang med bolden
annonce
0