Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Duck
Monchi virker desværre totalt handlingslammet - til forskel fra, når nogen ringer til ham for at købe en af klubbens spillere, SÅ rykker han nemlig lynhurtigt.

DiFra skal selvfølgelig væk. Det er tydeligt for enhver, hvor lidt der fungerer i Roma pt., og selvom det kan være svært for en træner, at skulle starte forfra hver sommer, fordi sportsdirektøren ikke kan stoppe med købe og sælge spillere, så har han trods alt haft hele optakten (og sidste sæson) med meget af truppen, og om noget går udviklingen baglæns for tiden. Det er heller ikke just en trup fuld af amøber, han har fået stillet til rådighed, men han famler rundt og aner tydeligvis ikke sine levende råd. Hverken hvad angår taktik eller holdopstillinger.

Conti ville - selvom han er en top, top cunt - være et fremragende valg. Vi har ikke brug for en træner, der kan lære spillerne at spille fodbold sådan helt elementært, vi har derimod brug for en træner, der kan lære spillerne at vinde nogle fodboldkampe, og her virker Contis galskab som en glimrende løsning.
Skrevet af Duck
Det er en fair pointe, Flying, for selvfølgelig er det svært for træneren, når der sælges profiler hver sommer. Men problemerne går nu også noget længere tilbage end bare de første seks kampe i denne sæson, nærmest helt tilbage til da han satte sig i trænersædet. Jeg kan virkelig godt lide DiDra, han udstråler altid klasse og siger sjældent noget rigtigt dumt, men som fodboldtræner for Roma er det min klare overbevisning, efter at have set 95% af Romas kampe i den periode, hvor han har været træner, at han er overmatchet. Desværre.
Skrevet af Flying Dutchman
Du ved det unægteligt bedre, end jeg, Duck! EdF skal helt sikkert have taktiske vanskeligheder - men jeg synes i al fald, det er en formidlende omstændighed, at kulturbærere som Nainggolan, Strootman og sidste sæsons bedste Serie A målmand er forsvundet, og at erstatningerne er hhv. en hypet argentiner, en kluntet franskmand og en målmand med Superliga erfaring.

Det skrevet, så er jeg da også sikker på, at Cunte nok skal få sat gang i jer, skulle det ske. Jeg kan bare virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig ikke lide manden. Hos et stort segment af (ikke-italienske) Interfans, er han også ønsket hos os.

Jeg siger nej tak.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Acheron 3
I mine øjne er det det mentale samt effektiviteten foran mål man slider med hos Roma. I går mod Bologna burde man have ført med mindst to mål da hjemmeholdet stik mod spil og chancer kommer på 1-0. I anden halvleg synes jeg at det var tydeligt, at spillerne blev rådvilde og bange for at tabe kampen, hvilket man så gør på et kontrastød. Jovist er der noget at arbejde med for EDF, men som andre er inde på så er truppen svagere nu, og spillerne har i den grad også et ansvar. Jeg føler ikke at der bliver stillet taktisk forkert op. Roma har bare ikke tur i den pt.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Udover Sousa hiver dele af pressen gudhjælpemig nu også Montella op af hatten som potentiel afløser for EdF. Ja, og der er også Delio Rossi, Prandelli, Mihajlović osv.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Jamen så vil ledelsen hos Roma da åbenbart - koste hvad det vil - skyde dem selv i foden med en bazooka. Det er så tydeligt, at truppen står svagere nu efter sommerens transfervindue, så det vil være galimatias at forvente det samme af den som i sidste sæson. Under alle omstændigheder er det ikke noget der kommer til at ske i løbet af fem kampe. Af skifte EDF ud nu, og på den baggrund, vil være håbløst. Men hey, i så fald øger det kun Violas chancer for at ende over romerne. Især med de nævnte afløsere på spring til at overtage.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Duck
Jeg vil hellere have en af dem, Magnifico nævner, end fortsætte én dag mere med EDF ved roret. Ikke fordi de nødvendigvis alle er klart bedre trænere (jo, de er), men fordi EDF er færdig i Roma, og det kan kun gå for langsomt med at hyre en erstatning. Det håbløse vil netop være at lade EDF fortsætte, da han tydeligvis har tabt både trup og overblik på gulvet.

Truppen er, sådan helt objektivt vurderet, mindst ligeså stærk som i sidste sæson. Personligt mener jeg, at den er bedre/stærkere, selvom det selvfølgelig er en bet, at en topmålmand som Alisson er blevet erstattet med svensk middelmådighed. Men det afhænger nok af øjnene, der ser.

Nzonzi, Cristante, Pastore, Kliuvert, Marcano, Zaniolo m.fl. erstatter til fulde Radja, Strootman, Gonalons, Gerson, Defrel m. fl., men det tager oplagt lidt tid, før at der ud af den stærkere trup også kommer et stærkere hold, end det vi havde sidste sæson.

Det som den overraskende CL-semifinale dækker over er, at vi stort set spillede som en sæk lort i det meste af sidste sæson, selvom der var lyspunkter. Roma har ikke vundet to kampe i streg i CL siden 2010. De seneste fem udekampe er alle blevet tabt. Ja, det var flot at nå til semifinalen sidste år, men der blev man så også pulveriseret på Anfield, og i både 1/8- og 1/4-finalerne hev man sig kun lige akkurat videre på reglen om flest scorede udebanemål. Ingen Roma-fans glemmer nogensinde den famøse 3-0-sejr over Barcelona, men det ender desværre med at dække over alle de gange i løbet af sæsonen, hvor EDF sejlede rundt taktisk. Vi tabte 6 ud af 19 kampe på hjemmebane i seneste sæson! Det er i sig selv skandaløst. Hvis ikke Inter og Milan også havde haft alvorlige problemer, så var vi aldrig kommet i nærheden af top 4.

Det er nu engang vilkårene for en træner, at når det begynder at sejle resultatmæssigt, så ryger han på porten først - uanset om det så er trænerens eller spillerne skyld, at det går dårligt - da man ikke bare lige udskifter 25 spillere (selvom Monchi ivrigt forsøger i hvert transfervindue).
Skrevet af Acheron 3
Jeg har brokket mig til Strive, og fået at vide, at de arbejder på at få forbedret billedkvaliteten. Så må vi se, hvor lang tid det tager.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af L'Imperatore
Jeg fatter ikke Strive. Kvaliteten på mobil bliver fin efter et stykke tid, også når det smides på tvet med chromecast.

Derimod er det håbløst, hvis jeg kører det i browseren på computeren :S, hvor det aldrig opskalerer.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Det fungere upåklageligt ved mig igen i går, efter to-tre kampe, hvor det var lort.

Det er godt nok enormt ustabilt - men når det endeligt fungerer, er kvaliteten helt i orden. Så jeg håber da, de får styr på det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det fungerer altså også fint for mig. Til tider fryser skærmen i et par sekunder, men det er sådan set det. Kvaliteten når jeg caster det på fjernsynet er desuden helt fin. Og jeg har stadig ikke oplevet at måtte logge ind og ud igen pga udfald i billedet som jeg ellers har hørt skulle være et generelt problem.
Skrevet af Flying Dutchman
Men det er jo det, der er det bizarre, ikke også?

Hvis man spørger 100 forskellige brugere, så får man 100 vidt forskellige oplevelser, der så tilmed skifte fra kamp til kamp - bogstaveligt talt! Jeg havde enorme problemer med især chromecast under Sampdoria-Inter, hvor jeg kort forinden uden problemer havde castet Fiorentina-SPAL.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Acheron 3
Lige præcis. Det uforklarlige er jo, at den enkelte bruger oplever vidt forskellig kvalitet, og vidt forskellige problemer (eller ingen), fra kamp til kamp.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Jeg har - sjovt/underligt nok - ikke oplevet nogle væsentlige problemer, hverken fra uge til uge eller fra kamp til kamp. Så jeg er tilfreds. Ja, tillykke med det. Og 7-9-13.

PS: Som jeg husker det havde Viaplay og især Dplay altså også visse udfordringer i opstarten.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
DPlay har jeg aldrig brugt, men Viaplay fungerede altid upåklageligt for mig. Det er dog også vigtigt at benævnte, at da jeg købte mit Viaplay-abonnement, at de allerede havde kørt i et par år. Strive er ligesom helt nyt, hvorfor man også må forvente en vis mængde opstartsproblemer.

De har min tålmodighed til i hvert fald Jul.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Jeg har opgivet det efter en mdr. Det lykkedes mig ikke, uanset platform, at se en kamp i acceptabel kvalitet, eller undgå at logge af og på 2-3 gange pr. havleg.

Igår så jeg Inter-Viola på et stream fra Sky Sport Italia, bedre opløsning og skulle kun genopfriske 1 gang. Min pc får sikkert pest og meget mere, men...
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Magnifico
Min pc får sikkert pest og meget mere, men...

En væsentlig pointe.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Så fik jeg bekræftet, at kvaliteten hos Strive simpelthen varierer fra kamp til kamp. Jeg så de første minutter af Juventus - Bologna (indtil Juventus kom foran) på mit TV via Chromecast, og billedkvaliteten var meget grynet. Derefter slog jeg over til Cagliari - Sampdoria, og her er den upåklagelig. Er der nogen der har en plausibel forklaring på det? Forbindelsen er som sagt den samme.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af TR1986
De vil ikke have at man kan se Juventus dommerhjælp ;-) De skruer blot frem til når de scorer. Ligesom i Nordkorea.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Acheron 3
:-)
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce
0