Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Ingen seriøse medier taler om Torreira.
Vi henter Sensi til den plads til €1,8m om året. Samtidig arbejder vi på at komme af med Biglia (og hans løn på €3,5m).
Skrevet af Sheriffen
@Geddar

Med den ageren Milan har udvist, er der sgu svært at tage klubben seriøst. Jeg så hellere, at vi har styr på vores lort og kæmper om en midterplacering end dette cirkus her.

Jeg har hverken energi eller overskud til at deltage i en seriøs diskussion om idiotien, der hersker i Milan. Det er til at blive deprimeret af. Særligt når seneste succeshistorie er tilbage i 2007.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Flying Dutchman
At Leonardo er flyttet til Paris, ændrer ikke på, at PSG i forvejen har Areola og Trapp - og desuden lige har meldt ud at der strammes lidt op, ikke mindst da man selv er i FFP-søgelyset.

Jeg tror umiddelbart du forveksler den samlede sum for Kessíe (lån + transfer).

Næh. Mig bekendt betalte I 8 mio. € i 2017 for fornøjelsen af at låne ham i to år, samt en købsobligation på 24 mio. €, som træder i kraft her om snart.

Vi henter Sensi til den plads til €1,8m om året.

... og en rygtet sum på 20-25 mio. € i transfer, som så selvfølgelig lige skal igennem amortiseringsregnemaskinen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini d.2.
Det er ellers et godt eksempel på, hvordan man IKKE skal gøre tingene.

Edit: Torreira bliver det næppe, efter han har set en PRL-lønning.
Skrevet af Sheriffen
@Lentini

Ja, det kan ikke være mange fornuftige beslutninger, der blev taget i Milan de sendte 10 år. Det gør sgu lidt ondt i ens barndomshjerte.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Martinovic
Der er en grund til blandt andet Fogh i jeres egen tråd har krydset alle lemmer han ejer, over at netop dette skulle blive udfaldet. Fordi det reelt set ikke er en straf.


Den er ikke årsagen til, at jeg gerne ser Milan udeladt af EL.

Inter viste i forrige sæson, at det gavner kun at skulle fokusere på én turnering.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@flying
Som jeg ser det, lander sandheden et eller andet sted mellem vores påstande.
Kessíe blev hentet på en to-årig låneaftale til i alt €8m og en obligatorisk klausul på yderligere €20m i dette vindue.

Omkring Sensi, så hører det med til historien at Sassuolo i forvejen skylder os €12m for Locatelli.

Men altså, vi diskuterer jo ikke om Milan har overtrådt FFP-reglerne. Det er ganske tydeligt at vi har.

Situationen er "blot" speciel fordi den nye ejer står med et nedarvet problem og meget få løsningsmuligheder på den korte bane.

Skrevet af Rossoneri
Jeg synes i øvrigt at et anden problemstilling rejser sig. Netop at den nuværende Europa League er uattraktivt for en række af de deltagende klubber.

Her synes jeg UEFA (et stykke ad vejen) har fat i den lange ende ift det format der påtænkes indført fra 23/24 sæsonen.
Man kan diskutere kval-processen, men det at lade flere hold deltage i samme turnering, tror jeg umiddelbart vil give mere relevans.
Skrevet af Flying Dutchman
Nej, 24 mio. €, som han så skal sælges for, hvis I bare vil break-even på ham. Hvis han sælges for de 30-35 mio. €, du skriver om - og som jeg finder højt sat - tjener I kun maksimalt 9 mio. € på ham. Det betyder, at Donnarumma og Suso tilsammen skal sælges for omkring 90 mio. €, hvis du vil op på de 100 mio. €, du skrev.

Det kan jeg ikke se ske.

Situationen er "blot" speciel fordi den nye ejer står med et nedarvet problem og meget få løsningsmuligheder på den korte bane.

Den er jo ikke mere speciel end vores. Suning stod også med et nedarvet problem i sidste år, men fik ikke bare lov til at skippe Mickey Mouse turneringen, for derefter at kunne have den store pung frem næste sommer. Der skulle betales 50 mio. € hver sommer i de sidste fire sæsoner, alt i mens der også blev lagt sanktioner på hvor mange spillere måtte registreres til EL/ChL - den tvivlsomme fornøjelse får I så ikke.

Bare lige for at få det på rene; det handler ikke om rivalisering eller at jeg som Interfan ønsker, Milan partout skal igennem samme mølle. Det handler - for mig - om frustrationer over, at FFP, i al fald set udefra, ikke dømmer ens. Det har fanme været stramme tider i Interlejren i de sidste par sæsoner - og så er det lidt et slag i solar pleksus, at en klub som, som OC så konsist beskriver det, er/var "den værste drevne i Europa, slipper let.

At det så tilfældigvis blev naboerne, er for mit vedkommende en bisag.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Så kom gerne med kilde til de tal.

Det er vel anderledes, når I allerede havde indgået et forlig. Så er det naturligvis svært at komme og sige st man gerne vil ændre det.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har mine tal fra transfermarkt. Hvad med dig?

Det er vel anderledes, når I allerede havde indgået et forlig. Så er det naturligvis svært at komme og sige st man gerne vil ændre det.

Det argument giver jeg heller ikke meget for. Én af de primære undskyldninger igennem hele møllen har været, at Elliot skal rydde op efter Bunga Bunga og obskure kinesere. Suning skal ligeledes rydde op efter Moratti og Thohir. Hvor ligger forskellen? FFP kan tilsyneladende se den - jeg kan ikke.

Det er ikke fair, at Suning ikke får lov til at genforhandle den igennem ringe aftale, Thohir i sin tid lavede med UEFA, alt i mens Elliot tilsyneladende bare får fripas til at glemme hvad jeres kinesere nåede at lave af rod.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
I øvrigt...

Når Milan - aka Ebberød Bank - “udmelder” sig af EL, får det også indflydelse på International Champions Cup, idet Roma nu ikke behøver spille kvalkampe i EL - det skal Torino i stedet - og derfor kan Roma faktisk godt deltage i ICC. Men den plads har Fiorentina jo overtaget.

Hold kæft noget rod.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini d.2.
@ Sherif

Helt enig. Efter finanskrisen har det ikke skortet på gode beslutninger, og Berlusconi efterlod ikke ligefrem et veldrevent firma videre til den næste. Som så viste sig at være en flok kinesiske snyltere.

Hvis jeg skal forsøge at se noget positivt fremadrettet for Milan, og den noget grønne sportslige ledelse som bliver installeret, så virker det til at Paolo er inspireret af noget fra sin egen spæde start i begyndelsen af Berlusconi æraen. Jeg håber på, såfremt jeg overhovedet ser ret, at han fortsætter ud af den tangent med et mandat, fordi den periode er faktisk ret så definerende for Milans identitet, som nu er blevet glemt.
Skrevet af Lentini d.2.
@ Mag

Alle glemmer hvad du skriver efter Ebberød Bank, fordi du med den reference om en film fra 1943, instrueret af Osvald Helmuth (Google search) nu har fremstillet hvor TUDSEGAMMEL du er :D
Skrevet af Rossoneri
Forskellen ligger vel, ret åbenlyst, i at I havde en aftale mens Milan skal indgå en aftale.

Senest (og i flere tilfælde) er CFCB jo blevet underkendt, hvorfor det også kan give mening for dem. Måske I bare ikke har været dygtige nok ved forhandlingsbordet.

Nuvel, det er helt fint at du føler dig fortørnet over påstået forskelsbehandling. "Føler" værende nøgleordet.
Ingen af os kan bakke argumenter op med noget juridisk, så det bliver næppe til meget andet end en gang "jeg synes at...".
Det tænker jeg ikke jeg gider bruge mere krudt på.
Skrevet af Magnifico
@ Lentini... d. 2.

Nu er Ebberød Bank jo et begreb, som findes i Den Danske Ordbog. Så man behøver ikke at have set filmen i 1943 på 1. række i Palladium for at kende til det.

Men godt at en tudsegammel gubbe kan berige en ung, historieløs fløs om det danske sprogs mangfoldighed :-)

https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=ebber%C3%B8d+bank
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, selvfølgelig føler jeg mig fortørnet over decideret tydelig forskelsbehandling - det lægger jeg da ikke skjul på. Du føler også, at det er fair nok. Bare fordi I måske har været bedre til at forhandle, end vi har, betyder ikke det er fair.

Som den gode og meget savnede Lent skrev i noget nær sit første indlæg her i føljetonen, så kunne man godt ønske, at reglerne blev mere gennemskuelige. For lige nu virker det grangiveligt sådan, at klubber i sammenlignelige situationer ikke bliver behandlet bare tilnærmelsesvis ens.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Inter er da bestemt hårdt ramt, men det er da ganske tydeligt at det har haft en enorm indflydelse for Milan at en aftale skal indgås efter at man fik særdeles stærke ejere.

Og havde Inter skulle forhandle en aftale på plads med Sunning for roret så kan man da sagtens forestille sig at de også havde været bedre stillet.

Og ligeledes mener jeg heller ikke der er noget odiøst i at det er et dårligt udgansgspunkt at skulle reforhandle en aftale man som klub allerede har godtaget fremfor at ændre udfaldet i første forhandling.

Jeg er enig i at det på mange punkter er sammenlignelige situationer, men lige netop ejerforholdet og timingen kan man ikke overse, særligt når de største kritikpunkter i første omgang netop gik på det tvivlende ejerforhold. Hvorfor jeg også mener at det er vanskeligt at konstatere at der er en tydelig forskelsbehandling.

Og man kan jo stille sig selv det spørgsmål hvad FFP skulle vinde ved at tilgodese Milan frem for Inter?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Interforlivet
at klubber i sammenlignelige situationer ikke bliver behandlet bare tilnærmelsesvis ens.
Spot on, FD. Det var præcis det jeg havde tænkt mig at skrive lige så snart jeg fik tid.

Det virker på mig som om at dem der forsvarer Milan i denne her sag glemmer at det jo ikke blot handler om hvorvidt Milans og Inters situationer var/er ens eller ej. Derfor holder det heller ikke som argument at Milans situation er anderledes end Inters. For selvfølgelig kan alle da blive enige om at den er anderledes. Der er tale om andre ejere, andre tal, andre transfers, andet lønbudget osv. osv. osv. Det er jo ikke kernen her. Kernen i forhold til utilfredsheden hos os der mener at Milan i den grad bliver tilgodeset her i sagen (indtil videre i hvert fald) er at afstanden fra Milans situation til Inters er så umådelig meget kortere end den vanvittig store afstand der er mellem Inters mærkbare straf med transferhåndjern i flere år og så Milans "straf" (som jo i virkeligheden er en gave) med udelukkelse af EL.

At man ikke kan se det selv med store, tykke Milan-briller på forstår jeg simpelthen ikke. Det er klokkeklar forskelsbehandling ligegyldig hvordan vi vender og drejer det.

En anden ting: Når I diskuterer Donnarumma og andres priser på markedet, glemmer I så ikke lige den ret så væsentlige omstændighed som udgøres af at alle verdens klubber ved at Milan er mere eller mindre tvunget til at sælge? Det vil alt andet lige påvirke prisen i en negativ retning set med Milan-øjne. Derfor virker det også ret usandsynligt at et salg af Donnarumma skulle komme bare i nærheden af at blive en af de dyreste målmandstransfers i historien.
Skrevet af Bishop
"At man ikke kan se det selv med store, tykke Milan-briller på forstår jeg simpelthen ikke. Det er klokkeklar forskelsbehandling ligegyldig hvordan vi vender og drejer det."


Det er simpelthend for useriøst at diskutere ud fra præmissen at man sidder med den ultimative sandhed. Der er ikke noget der er klokkeklart, i så fald var der ikke noget at diskutere, det du kalder Milan briller kan vi andre kalde Inter briller. Men det fordrer jo ikke ligefrem debatten.

Hvis man ikke tillegger ejerskapet nogen betydning, så kan jeg godt forstå at man mener der har været forskelsbehandling, men hvis man som nogen tillegger timing og ejerskap ganske stor betydning så er det hele måske ikke så sort hvidt.

Og i øvrigt, at man i Italien ikke mener at europæisk udelukkelse er en stor straf, kan da ikke være relavant i forhold til hvor hårdt strafudmålingen skal bedømmes. Mig bekendt er europæisk udelukkelse ganske højt på skalaen over hvor hård en straf er.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0