Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Acheron 3
@Magnifico

Jeg glemte Pisas historik og Livornos tilskuere ja. De røde tilhængere findes dog også i Bologna, så vidt jeg ved.

Benevento trak faktisk kun 13.000 tilskuere i snit dengang kan jeg se. Jeg troede egentlig at det var mere end det. Men der var gang i dem, og fodbolden var ikke kedelig.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af TR1986
Cremonese fra byen Cremona, kan jeg huske fra 90´erne. Er der nogen der har været der? Piacenza er også en traditionsrig klub. Rimini skulle være lækkert at tage til om sommeren. Men også ret turistet. Som Magnifico også skriver, så er der en række interessante klubber/byer i Serie B, men Acheron har dog også ret i at det samlede felt er lidt tyndt.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Magnifico
De mest ekstreme røde finder man i Livorno og Terni (Ternana).
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Cremona og Piacenza er nabobyer. Har kun kørt igennem dem. Gennemgående er de centralt beliggende byer på Po-sletten ikke så spændende. Og landskabet er fladt som en pandekage. Kedeligt. Rimini er 100% fest og strand - og ikke så meget andet. Man skal være en drukfældig og festgal 18-årig for rigtigt at kunne lide dén by og nabobyen Riccione. Imø er Viareggio-kysten bedre til en ren strandferie, dog også dyrere.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(071156212702)
Foggia og Salernitana. Kan også ret godt lide Perugia. Men der er så mange klubber med gode fans.

Bare det ikke er Carpi eller Chievo... Sassuolo trækker i øvrigt også big time ned på den front, men de kompenserer godt for det ved at bruge mange unge italienske spillere modsat Chievo, der næsten kun anvender oldboys-spillere, hvilket også er charmerende nok, men det gavner ikke italiensk fodbold på den lange bane.

Har været inde at se Salernitana-Benevento i 2016. Den fedeste fodboldoplevelse, jeg nogensinde har haft sammen med Samp-Genoa. Og jeg har i grunden været til lidt kampe i både England (gab), Spanien, Tjekkiet, Frankrig, Beograd-derby, Stockholm-derby, KBH-derby, PSV-Ajax, EM- og VM-slutrunder med mere.
Skrevet af Acheron 3
Rimini er 100% fest og strand - og ikke så meget andet. Man skal være en drukfældig og festgal 18-årig for rigtigt at kunne lide dén by og nabobyen Riccione. Imø er Viareggio-kysten bedre til en ren strandferie, dog også dyrere.


Rimini har dog også en gammel bydel, modsat Pescara f.eks. når vi kun snakker om kystbyerne.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Acheron 3
@LeleAdani

I England skal du ned i de lavere rækker for at finde den autentiske stemning på tribunerne. PL har desværre en tendens til at være kedelig.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(071156212702)
Acheron:

Det har du helt klart ret i. Har kæmpe respekt for de lavere rækker.

Har været inde at se Chelsea to gange og Tottenham en enkelt. Ikke noget særligt...

Der er nu også enkelte PL-klubber, som jeg godt kan have respekt for. Trods alt. Blandt andet Crystal Palace, Everton og West Ham, selvom de vist alle sammen er ret irriterede over det nye stadion i Østlondon-klubben.

Selvom man egentlig ikke må, er jeg meget begejstret for både Millwall og Leeds. Rigtig fine fans. Nottingham og Stoke kan jeg også ret godt lide. Er ikke fan, bare respekt.

Det er mere de engelske mainstreamklubber, jeg (og mange englændere) har et problem med. Hypen og overvurderingen af Liverpools fans herhjemme og i England noget nær provokerer mig... der er så mange fans, der er bedre end Liverpools, men man får næsten indtrykket af, at Liverpools fans er Besiktas eller sådan noget der, når man læser og hører om LFC i danske og engelske medier...

De engelske landsholdsfans er derimod for fede, synes jeg.
Skrevet af Stankovic
Fin liste Mag.

Bari så jeg også gerne tilbage.
Skrevet af Magnifico
Rimini har dog også en gammel bydel

Jeps. Men den bliver desværre tit overset midt i festen, som langt de fleste kommer til Rimini (og Riccione) for.

Pescara er som by ikke så spændende. Men stranden er god. Vejene i området er til gengæld de måske værste, jeg har oplevet i Italien. Og det siger ikke så lidt :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(071156212702)
Enig, Stankovic... der er så mange, man kan nævne...

Ville også være lækkert med siciliansk derby mellem Palermo og Catania, selvom det tidligere har ført til tragiske hændelser...
Skrevet af Magnifico
Selvom man egentlig ikke må, er jeg meget begejstret for både Millwall og Leeds. Rigtig fine fans.

Respekt, Lele.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Stankovic
Af interessante klubber som jeg en dag godt kunne tænke mig at se, så er Südtirol i tankerne grundet områdets historie og ikke mindst belligenhed. Nuvel er der vist ikke mange tilhængere af klubben, men helt ligeså slemt som Chievo kan det næppe blive.
Skrevet af Magnifico
Hvordan går ferien for øvrigt, Stankovic?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Stankovic
Området vi er i blev ramt af to efterfølgende voldsomme (af danske standarder) tordenvejr, så vi var vågen det meste af natten. Når man ligger i et telt ved siden af en del høje nåletræer på et ellers ret fladt stykke er det ikke så morsomt. Vores franske naboers telt var her til morges ikke meget værd, så de har lige måtte købe et nyt.

Så dagen står på en slapper på græsplænen. Desværre loves der om tordenvejr i området igen i nat.
Skrevet af Stankovic
Hjemmesiden https://www.lightningmaps.org/ kan i øvrigt anbefales i forhold til at holde sig opdateret om lynnedslag.
Skrevet af Slettet(071156212702)
Stank: Tænker du det med, at de taler både tysk og italiensk? Er helt klart enig i, at det er en meget interessant indgangsvinkel til at få en god fodboldoplevelse ud af det!

Mag: Håber, de rykker op i år. Det var ret øv at se et så fantasiløst og primitivt spillende Sheffield-hold rykke op. Bielsa er klasse, og det er skønt at se, hvor meget Leeds´ fans værdsætter ham.
Skrevet af Stankovic
Jeg tænker på de attentater som flere tilhængere af løsrivelse fra Italien udførte i området for en del årtier siden, som så efterfølgende, som jeg har forstået det, har givet regionen en del privilegier. Nu tænker jeg ikke at folk i Bolzano generelt er imod Italien i dag, slet ikke, men alene historien kunne gøre det interessant. Samt at se om der findes "tysk grundighed" i regionen, Mht. Styr på økonomien, hurtig opførelse af faciliteter, noget længerevarende stabilitet mv.
Skrevet af TR1986
Jeg elsker de her anbefalinger og vurderinger af italienske byer. Især Magnifico virker til at have været i virkelig mange italienske byer;-) Jeg har selv rigtig mange byer til gode. Jeg har været i Napoli fire gange og kender efterhånden byen rigtig godt og føler mig også rigtig godt tilpas i den. Jeg har været i Rom to gange og det er selvsagt en by som enhver bør opleve i deres liv.

Jeg har været i Caserta. En by der ligger cirka 35 minutter væk med tog fra Napoli. Hovedmålet var at besøge Caserta slottet. Italiens svar på Versailles slottet. Et mesterværk som jeg kan anbefale. Selve byen var hyggelig at gå i, men dog ikke det helt vilde for at sige det pænt.

Jeg kan anbefale øen Ischia, som er cirka en time væk fra Napoli i båd. En charmerende ø med interessante gader, lækre strande og et væld af historie.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Slettet(071156212702)
Har været i Trentino. Fint styr på tingene. Men elendig mad jævnført resten af IT... så foretrækker jeg Italian style med kaos og fremragende mad.
annonce
0