Snak

Mere indhold efter annoncen
Øv fiorentina skulle smide det til sidst! 2 finaler tabt. Og en tilbage. Så må vi bare gøre det færdigt🕺😊
Forza inter!!!!!!💙🖤 OB i dk 💙
Ifølge flere kilder skulle et af ligaens største salgsobjekter, Frattesi, há valgt Inter over Juventus og Roma. Der skulle være tale om et lån med tvunget køb for 35M, selvom det er svært at forstå Sassuolo skulle gå med til en sådan handel.

Spændende at se om det holder stik og hvad det i så fald betyder for afgange hos Inter der netop registrerede et tab på 80M trods CL finale deltagelse og så også har et kæmpe kortsigtet lån hængende over hovedet.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Der skulle være tale om et lån med tvunget køb for 35M, selvom det er svært at forstå Sassuolo skulle gå med til en sådan handel.


Det er en fin handel for Sassuolo. Jeg synes ikke, han er mere værd.
Mojn do!
Synes det er lidt svært at sige.

Ser man på Tonali og Barella, så røg de til hhv €20m og ca. €45m.

Tonali havde sagt, at han kun ville til Milan mens Barella havde lidt flere muligheder åbne.

Frattesi har gjort det klart, at kun vil blive i Italien (for nuværende) og det indskrænker selvsagt feltet.

€30-35m lyder vel meget godt indenfor skiven.
Det var måske ikke klart formuleret - jeg synes prisen på 35M er passende, men forstår ikke man accepterer 1 års lån først.

Jeg ved godt denne type handel er meget brugt i ligaen, men det havde vel været bedre for Sassuolo at få nogle penge nu og her.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Det må umiddelbart være noget med cashflow. Så vidt jeg ved, skal klubberne registrere det som salg i deres regnskaber, når der er et tvunget salg.

Som jeg forstår det, er Inter dog i en situation hvor de skal sælge før de kan købe, så det kan være, at der går Tonali/Bremer i den.
Den sidste ledige plads i B gik til Lecco, der sammenlagt slog Foggia med hele 6-2. Det er præcis 50 år siden at klubben sidst spillede i den næstbedste række.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Er man fan af Calcio så er Medianos særudsendelse om/med Klaus Berggreen, efter min mening, bestemt et lyt værd.

Italiensk fodbold i 80érne var godt nok et specielt sted og han har især en del førstehåndsberetninger ift. dommere og storhold der bare ikke måtte tabe og da slet ikke rykke ned. Ligeledes interessante anekdoter omkring det som man nok kan betegne som verdens første fodbold agent; Romeo Anconetani.

https://www.mediano.nu/oversigt/2023/7/7/mediano-special-den-snu-stjerne-klaus-berggreen-i-italien
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Udvandringen fra Serie A fortsætter.

Berardi synes også at foretrække et skifte til Saudi Arabien.
Kan ikke fortænke Berardi i at søge økonomisk lykke. Han er næppe blevet forgyldt i Sassuolo og et par sæsoner i Saudi Arabien kan sikre ham og familien resten af livet.
Mojn do!
annonce