Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(071156212702)
Hvorfor tænker du det, Duck?

Kunne man forestille sig, at Inter-fans håber, at den gode Balo lige laver lidt spas mod Juve? Synes, det er længe siden, jeg husker, Balo scorede et vigtigt mål mod Juventus (kan godt være, jeg husker forkert). Lad os da få lidt lir og håbe, at han scorer et afgørende mål mod Juve, når nu han vender tilbage og forhåbentlig får spilletid på tirsdag.

Jeg tror, mange neutrale (italienske) fodboldfans er lidt trætte af den evige Juve-dominans. Lad os få en ny mester, og så kan Juve endelig genvinde CL...

Synes også, Juves ultras har været uretfærdigt efter Balo et par gange, så det ville da være rart med en mindre Balo-hævn. Var det ikke dem, der skrev, at en ægte italiener ikke kunne være sort? Nonsens. Er der nogen, der virkelig elsker og vil Italien, så er det ved Gud Balo. Det kan man kun respektere. Det andet med at kigge på hudfarven og kun dømme ud fra det er ren KKK...

Kan i øvrigt fortælle en mindre anekdote (skal ikke kunne sige, om den passer). Jeg faldt engang i snak med en Juventus-fan, der beherskede det italienske sprog, da Italien var i Danmark i 2013. Han havde Juve-jakke på, da han skulle prøve at få de italienske spilleres autografer i lufthavnen.

Han gik over mod Balotelli, der rystede på hovedet og sagde, at han ikke ville uddele autografer til folk i Juventus-tøj.

Tror virkelig, det er en klub, han ikke kan lide. Og det forstår man med ultraernes ondskabsfulde retorik.

De eneste, der ikke er italienere, er selvfølgelig de, der aktivt i deres handlinger viser, at de ikke gider Italien og ikke respekterer landet og ikke mindst folket. Det kan man ved Gud ikke sige om Balo, der ellers blev mobbet med sin hudfarve som barn i Brescia... det er flot af ham, synes jeg, at han har lagt det bag sig og har så stor kærlighed for Italien.

Glemmer sent dengang i 2012 mod Tyskland. Håber, at han vender tilbage til landsholdet snarest.
Skrevet af Slettet(071156212702)
Her en artikel om Juve-ultraernes ubegribelige had mod Balo.

"Qualche anno fa, prima di partire per Manchester, a lui i tifosi della Juve avevano dedicato il coro “Se saltelli muore Balotelli”.Con lui se l’erano presa in tutti gli stadi italiani, da nord a sud. E adesso, ora che è tornato e indossa la maglia del Milan le cose non sono cambiate. Anzi."

“E se saltelli muore Balotelli… Sta scimmia mangiabanane!!!”, ma anche “Impariamo l’educazione a quella scimmia di Mario Balotelli”, “Mario Balotelli è l’anello mancante tra l’uomo e la scimmia” o “Il negro Balotelli non è italiano”

(https://mondocalcio.wordpress.com/2013/05/27/200/)

"Juve won the match after defender Fabio Grosso scored the only goal of the game. Yet, the next day’s headlines weren’t what everyone expected them to be. A few sections of the home fans sung: “If you jump up and down, Balotelli will die.” And the press didn’t need to hear it a second time to run a full page spread about Juventus and racism."

(https://www.sportskeeda.com/football/on-juve-ultras-and-racism-against-balotelli)

Sygeste at synge om andres dødsfald. Og jeg tvivler på, at de gør det, fordi de vil distrahere eller lignende. Jeg tror virkelig ikke, de kan lide Balo. Det er fucked up...

Absurd psykotisk racisme i den der tråd der, som der refereres til i øvrigt. KKK-tendenser... fy for...
Skrevet af Acheron 3
Jeg tror at det er de færreste der køber den der med at sangene blot er for at bringe den givne spiller ud af fatning.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Acheron 3
Kolorov er bare god på frispark.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Acheron 3
Den føring holdt ikke længe. Klodset straffespark begået af selv samme Kolorov.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(071156212702)
Acheron: Må faktisk give dig og de andre herindefra, at jeg kiggede lidt indad. Og det kan sagtens være, I har ret. Eller rettere: Det har I.

For Juves ultras - læste jeg mig frem til, mens jeg fandt Balo-linksene - skrev næsten nøjagtigt det samme, som Inters ultras skrev efter Koulibaly, og som Inters ultras skrev på vegne af Cagliari. Så jeg føler mig sikker på, I har ret.
Skrevet af Slettet(071156212702)
Men fandme sygt at ønske en fodboldspiller død. Det er altså også fuldstændig forrykt.
Skrevet af Acheron 3
Så fik decimerede Roma alligevel sejren i aller sidste sekund på Stadio Renato Dall´Ara.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
I kampen mellem Atalanta og Fiorentina blev der råbt racistiske ytringer mod Dalbert. Det fremgik dog ikke at tv-transmissionen. Men spilleren hørte det selv. Og det gjorde dommer Orsato også.

Han stoppede simpelthen kampen og tilkaldte den ansvarlige for kampafviklingen. Denne fik ren besked, "Hvis det fortsætter, fløjter jeg kampen af". Dette blev meddelt over højttalerne på stadion. Pibekoncert. Men herefter var der ikke flere tilråb.

Måske har Orsato med sin resolutte handling fundet et effektivt middel mod de racistiske ytringer... advarsel over højttalerne, stop af kampen hvis det fortsætter og dermed risiko for at blive taberdømt med 3-0.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Orsato er også en rutineret dommer. Det er ikke sikkert, at alle dommere ville have gjort, som han gjorde. Vi kan dog håbe.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
FIGC kan officielt diktere, at Orsato´s adfærd fremover skal være normal procedure. Lex Orsato.

Det ser ud til at virke.

Derefter kan FIGC så passende fokusere på, hvordan man sørger for at de rascistiske tilråb slet ikke starter i første omgang.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
@duck
Ja, naturligvis.

Jeg synes der er utroligt mange spændende spillere, enten på vej eller allerede som etablerede.

I flæng kan nævnes; Donnarumma, Romagnoli, Calabria, Tonali, Barella, Sensi, Chiesa, Zaniolo, Pellegrini, Orsolini.

Og alle ovennævnte får masser af spilletid i deres respektive klubber.
Skrevet af Rossoneri
Vildt! Zlatan har scoret 300 mål efter han er fyldt 30 år. Det er jo for vanvittigt. Nuvel - de 49 er kommet i MLS, men det er stadig imponerende.

Legender skal altid ses lidt på afstand, men jeg vil sige at han er blandt de allerstørste i de seneste 25 år i Serie A.
Skrevet af Acheron 3
Vanvittigt at Verona ikke er foran mod Udinese. De har haft nogle ganske store chancer efter pausen.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Acheron 3
Så stemplede Brescia ind i aftenens kamp mod Juve, men Szczesny bør holde det skud. Dog god afslutning af Donnarumma trods alt.

Nu har vi længe sukket efter en oprykker fra Serie B, som rent faktisk har noget at byde på. Brescia ligner et godt bud.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Flying Dutchman
Jep. De spiller s´gu en fed gang fodbold. Der er ikke meget pindsvine-bold over dem - frisk over stepperne, men også med fin kvalitet på holdet. Ligner umiddelbart den bedste oprykker, siden Sassuolo kom op.

Og hvis jeg så lige tager mine Inter-briller af, så er det også en fornøjelse at se Balotelli tilbage i Serie A.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
I øvrigt også blandt rækkens fedeste trøjer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
De tre oprykkere har vel vist sig ganske fint frem i de første runder.

Brescia er nok det hold, der ser ud til at have størst chancer for at gøre det godt i Serie A. Godt hold, godt spil, godt intimt stadion - og ja, fede trøjer. I de første fire kampe har de gode præstationer endda været uden den formodede stjerne Balotelli.

Lecce har spillet frisk til, har et fedt hjemmepublikum og pænt mange af dem, men er røget ind i et par øretæver. De laver en Benevento og ryger desværre nok ud igen.

Verona er måske ikke det mest charmerende hold, men har indtil videre gjort det okay. I aftens opgør mod Udinese er det næsten naturstridigt, at de ikke får sat mindst en ind. Udinerne ligner for øvrigt ikke et Serie A-hold fra næste sæson.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Næh, jeg har også Udinese blandt mine "favoritter" til nedrykning. Det er ikke prangende. Det er enormt trist, da klubben for ikke så længe siden var en konstant faktor i toppen af Serie A.

Pozzo familien bør skamme sig. Siden de købte Watford, er det gået én vej med Udinese.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Et hold med Jens Stryger som fast mand hører ikke hjemme i Serie A.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0