Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gustenv@rius
Altså ud over Atletico kampen, så har der da ikke været det store at komme efter vedr. De Ligt’s præstationer for Juve. Med tanke på at der er tale om en 20 årig knægt, der er flyttet til et nyt land, en ny klub og ikke kan sproget, så er jeg faktisk overrasket over vi ikke har set flere fejl end tilfældet er.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Indspark med bolden
Ahh, der var vist også en rimelig katastrofal 2. halvleg mod Napoli, der var lige ved at koste sejren...

Men ja han er ny (og ung), og skulle slet ikke havde spillet så meget (Chiellinis skade) men sådan blev det, og talentet er åbenlyst, så mon ikke det går
Skrevet af Gustenv@rius
Det er mig der vrøvler. Det var selvfølgelig Napoli kampen jeg tænkte på.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
@gusten
Det er netop pointen. De Ligt, uanfægtet et uomtvisteligt exceptionelt talent, er stadig en knægt. Fejl, udsving osv må forventes.

Problemet er at pris, og først og fremmest løn, indikerer at han er en etableret verdensstjerne.
Jeg påpeger blot at der deri er et mismatch.

Tror næppe der er mange der er uenige i at de Ligt har det der skal til for at blive en stjerne.
Skrevet af Martinovic
Det er det samme med Donnarumma. Han får også en løn, der matcher stjernes løn, men det er han heller ikke endnu.
Mojn do!
Skrevet af Indspark med bolden
Tja... det er jo (desværre) bare den udvikling der har været og er i moderne fodbold.

Pengene er blevet meget store, og de helt store talenter ved godt, at klubberne i en desperat jagt for at være først, er villige til at betale efterhånden mange penge for at få talenterne i folden inden de bliver helt store stjerner og koster milliarder, hvis man overhovedet kan købe dem, ellers skal deres agenter i hvert fald nok fortælle dem det...

I Juves tilfælde, var det nok fordi man tænkte, vi er nødt til at få en ny (god) CB snart for Chiellini og Bonucci holder ikke for evigt -hvilket jo viste sig at være meget godt tænkt, rettidigt omhu-, og så får man lov at betale nu til dags
(og så skal vi ikke glemme, at De Ligt rent faktisk er Juve fan fra barnsben af, han kunne vælge andre muligheder)

I Milans tilfælde, er det jo nok fordi, at de godt ved, at hvis ikke de betaler ham den slags løn nu, så er der en anden klub, der nok skal være villig til at gøre det

De Jong i Barcelona, og sådan fortsætter det...

Så må man jo vælge at leve med de udfald, der ofte hænger sammen med manglende erfaring, eller vente til de koster milliarder...

Bare for en sammenlignings skyld, så blev Zohore (ok, han er blevet 25 og over talent alderen, men) solgt for 8,9 millioner Euro (jf. transfermarkt) i Den næstbedste række i England, det er vildt mange penge for en (i international målestok) sekundavare, men han er stadigvæk ung, og mangemillionær, uden at kunne begå sig over Superliga/Championship niveau...
Skrevet af Rossoneri
@indspark
Ja, det er desværre den vej det hele går.

Men, jeg synes nu stadig at proportionen mangler.

De ligt har altså en samlet pakke der er mere eller mindre dobbelt så stor som Donnarummas. For ikke at tale om Bonuccis, der vel er ham han skal afløse på sigt.

Donnarumma er på samme måde kaldt et "hundredeårstalent". Der er dog nogle væsentlige forskelle. Dels at Donnarumma er et symbol på det Milan gerne vil. Desuden kunne man vælge at give ham en, på tidspunktet, alt for høj løn eller se ham smutte på en fri.

Juventus kunne have valgt ét af de "mange" andre kæmpe talenter og givetvis betalt under det halve i løn.

Man kunne i øvrigt bringe en spiller som Rabiot ind i snakken også - det er samme historie.

Pointen er at jeg ikke forstår at Juve (i dette tilfælde) (over)betaler på den måde. Lønpolitikken er stukket af, hvilket også resulterede i et ordentligt aktiesmæk, da seneste regnskab blev offientliggjort.

Sandheden er jo at de Ligts uddannelse først rigtig begynder nu. Han skal lære at spille på et af de største hold i verden - med tryk på "lære".

Jeg kan i øvrigt godt forstå at det som Juve-fan er en god fortælling at de Ligt har været fan osv. Det er påfaldende så ofte der er et sammenfald her - og her tænker jeg ikke på Juve specifikt.

Det er dog offentlig kendt at både Barcelona, City og PSG meldte hus forbi på de Ligts lønkrav (transfersummen synes jeg er en lidt anden snak).
Van der Sar har ligeledes været ude og sige at de Ligt foretrak at komme til England eller Spanien.

Han valgte Juve for pengene - og fred være med det. Det er selvfølgelig på ingen måde for at sige at Juve ikke er en topdestination. Det er det helt klart.

Nuvel, det hele afstedkom af at jeg var forundret over bundniveauet. Her må de Vrij sidde og klø sig lidt i håret og undre sig over at han ikke spiller.
Skrevet af Indspark med bolden
Generelt er vi vist ikke voldsomt uenige, men der er dog lige en enkelt ting

"Det er dog offentlig kendt at både Barcelona, City og PSG meldte hus forbi på de Ligts lønkrav (transfersummen synes jeg er en lidt anden snak)."

= Det var De Ligt, der jf. alle de artikler jeg har læst afviste Barcelona

"According to the sports show, the player´s agent, Mino Raiola, played a decisive role in De Ligt rejection of Barcelona´s offer."

https://www.marca.com/en/football/barcelona/2019/06/18/5d093a2822601dae338b4612.html

"According to the report, Barca president Josep Bartomeu intervened in the negotiations to try to convince the player himself after Raiola had said ‘no’. But De Ligt’s answer was reportedly that if his agent has said no, then he was in agreement with his decision."

https://en.as.com/en/2019/06/18/football/1560890642_001340.html

= PSG ville ikke acceptere en frikøbs klausul i kontrakten

"Psg turned down the possibility to sign de Ligt mainly because the player wanted a release clause included in his contract"

https://www.calciomercato.com/en/news/de-ligt-to-juve-barcelona-vp-reveals-why-blaugrana-have-no-regre-88828

= Og helt generelt

"The hold up in De Ligt´s decision, it seems, is choosing the club he feels is most likely to give him first-team football immediately."

https://www.espn.com/soccer/blog/transfer-talk/79/post/3873882/transfer-talk-psg-overtake-barcelona-for-de-ligts-signature

Så ved ikke helt hvad for en offentlighed, du referere til på det punkt?

Men det er selvfølgelig ikke helt så god en historie, vil han helst være der, hvor han sandsynligvis får mest spilletid, gab... ;-)
Skrevet af Rossoneri
Det var De Ligt, der jf. alle de artikler jeg har læst afviste Barcelona

De to ting udelukker umiddelbart ikke hinanden. De Ligt kan jo have afvist Barcelona grundet løn.

Fra samme Marca:
Having asked for 12m euros net per year, it would cost the club 120m euros in that period just for his salary. og Barcelona stood up and said no. They were not willing to make that expense for a 19-year-old, and it would have completely unbalanced the club´s wage structure.

https://www.marca.com/en/football/barcelona/2019/06/22/5d0e4354e2704e7a718b45b2.html

Omkring PSG, så har jeg flere steder hørt den med frikøbsklausulen. Det virker dog bare som en tåbelig historie, eftersom frikøbsklausuler er ulovlige i Frankrig. Ergo ville en sådan, hvis indgået, være ugyldig.

Jeg køber umidelbart heller ikke historien om at han valgte spilletid. Det er jo ganske tydeligt at Sarri foretrækker Chiellini og Bonucci. Desuden har Sarri nærmest altid spillet med en stopper og en pasningsstærk spiller i kombination. Dermed er det primært én plads de Ligt kandiderer til.

Nuvel, det var egentlig ikke emnet. De Ligt er i Juve nu og jeg er sikker på at det er godt sted for ham. Man må bare håbe at lønsedlen ikke bliver (for stor) en hindring.

Skrevet af Indspark med bolden
"Omkring PSG, så har jeg flere steder hørt den med frikøbsklausulen. Det virker dog bare som en tåbelig historie, eftersom frikøbsklausuler er ulovlige i Frankrig. Ergo ville en sådan, hvis indgået, være ugyldig."

Ja, men det er vel også derfor at PSG måtte trække sig?

Det er jo ingen hemmelighed, at Juve heller ikke var voldsomt begejstret for det element, men på det punkt var de (agent og spiller) jo ubøjelige, ergo måtte PSG erkende, at de kunne ikke skrive kontrakt med De Ligt...

Nu ved vi jo ikke hvad der er blevet aftalt på div. forhandlingsmøder, men det virker meget plausibelt, at De Ligt er blevet lovet en del spilletid, fordi Chiellini især, måtte forventes, at have et vist behov for pauser

Men ja, lønnen er stor for en 20 årig, men jeg tror ikke det er det sidste eller værste vi har oplevet endnu hvad det angår, det kommer kun til at blive værre (for klubberne) fremadrettet
Skrevet af Rossoneri
Omkring PSG, så var pointen at det ville undre mig hvis dette havde været et krav fra Raiola / de Ligt. Førstnævnte er jo givetvis bekendt med at det ikke ville kunne lade sig gøre.

Angående spilletid, så vil jeg umiddelbart mene at der er kortere til spilletid i Barcelona. Ikke mindst fordi Sarri er kendt for ikke at rotere.
Skrevet af Acheron 3
Landsholdet foran med 2-0 nu mod Grækenland, og da finnerne tidligere i dag tabte i Bosnien betyder sejren, hvis den køres hjem, at gli azzuri er klar til EM næste år.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Interessante detaljer om Balotellis kontrakt i Brescia:

- Han får 1 mio euro brutto om året, men er under forskerlønsordningen
- Hvis Brescia ikke rykker ned OG han scorer 15 mål, får han 3 mio euro brutto mere
- Kontrakten er 3-årig
- Hvis Brescia rykker ned, ophæves kontrakten
- Hvis en Top 5-klub i Italien eller en udenlandsk klub vil købe ham, er han gratis
- Hvis en klub uden for Top 5 i Italien vil købe ham, kan Brescia forlange købesum
- Mino Raiola har ikke fået noget honorar for kontrakten
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Sidstnævnte er vel nærmest det mest overraskende.
Skrevet af Magnifico
Nærmere sensationelt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, det er fedt med præstationskontrakter, og særligt i Balotellis tilfælde kan jeg sagtens se det fornuftige i det fra Brescias side, da de ikke ved, hvad de får.

Mojn do!
Skrevet af La Mir!!
Interessante detaljer om Balotellis kontrakt i Brescia:

Wow, letter i den grad på hatten!
Daje!
Skrevet af TR1986

Hvis en Top 5-klub i Italien eller en udenlandsk klub vil købe ham, er han gratis


Gratis? Og når der står top-5 klub, er det så klubber der p.t. ligger i top-5 eller er det seneste sæsons stilling der gælder?
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Magnifico
Ja, gratis. Sidst afsluttede sæson er udgangspunktet. Det betyder, at i indeværende sæson handler det om: Juventus, Inter, Atalanta, Napoli, Roma. Men det er kun gældende, hvis Brescia bliver i Serie A. Hvis klubben rykker ned, ophæves kontrakten under alle omstændigheder, og Balotelli er dermed fri agent ift. alle klubber.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0