Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Fedt. Så lukker Strive. Det var endelig begyndt at fungere godt - ja, hvis ikke noget nær perfekt.

Vi må se hvordan det bliver med TV2. Jeg forventer en prisstigning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Det er direkte latterligt.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Jeg forventer en prisstigning.
Og det skal du få.

Så vidt jeg lige kan se, får man de resterende penge tilbage hvis man har betalt for hele året hos Strive. Man får så samtidig en rabatkode der gør at man får TV2play til 79 kr. pr. måned resten af sæsonen. Normalprisen er 179 kr. pr. måned.

Resten af sæsonen bliver altså lidt dyrere end hvis man har betalt de 500 for hele året hos Strive. Næste sæson bliver derimod meget dyrere - faktisk sådan ca. 1700 kr. dyrere i og med at man til den tid selvfølgelig skal betale den normale pris for TV2play-abonnementet.

EDIT: Hov, måske kan man faktisk vælge en "livekanal" som de kalder det til 49 kr. om måneden. Om den så viser alle Serie A-kampe, ved jeg ikke. Men gør den det, bliver prisstigningen naturligvis minimal. Fingers crossed!
Skrevet af Flying Dutchman
For så vidt jeg har forstået, så kan man få TV Sport X (altså, kun kanalen) for 49,- p/m, hvilket så bliver til 588,- p/a, så det er ikke en vanvittig stigning.

Jeg er dog straks mere bekymret om hvilke kampe vælge - eller snarere, hvilke vrages. TV2 køber samme rettigheder som Strive havde - ergo har de ret til at vise samtlige kampe. Os fans fra de større klubber skal nok kunne se de fleste, hvis ikke alle kampe - men jeg har da i ny og næ nydt at se eksempelvis Lecce - Cagliari, og det kunne jeg godt tænke at fortsætte med.

Såfremt TV2 vælger samme løsning som Strive (i.e. vælg den kamp du vil se, uanset hvem spiller og om der er andre kampe på samme tidspunkt), så er det måske ikke så slemt igen. Hvis det dog bliver et gedemarked, hvor der kun vises én kamp ad gangen og hvor spansk fodbold får klart mest fokus, bliver jeg pænt irriteret.

OBS! Jeg tager forbehold for, at vi er meget tidligt i forløbet og at informationerne kan være forkerte.

EDIT: Du havde set det med 49 kr. p/m.

Jeg tror lige, at jeg skriver en mail til TV2.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af D.B.R. ©
ov, måske kan man faktisk vælge en "livekanal" som de kalder det til 49 kr.

TV2 Sport X er en almindelig TV-kanal, og der vises derfor max en kamp af gangen på denne. TV2 Play (den dyrere løsning) har derimod flere "kanaler".
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Duck
Tanken om at skulle betale penge til TV2 for noget som helst gør virkelig ondt. Røvballekanalen over alle, og det gennemsyrer alle deres produktioner inkl. sporten. Øv. At Strive så er det mest elendige foretagende, man næsten kan forestille sig, gør det måske lidt lettere.

https://digitalt.tv/saadan-saelges-den-nye-tv-2-sport-x-paa-tv-2-play/

TV2 viser selvfølgelig alle kampene. Men det bliver f**king dyrt. 179.-? Haha, det er helt sygt jo.
Skrevet af Flying Dutchman
Vi er så i den "heldige" situation, at fruen i forvejen har abonnementet til 139 kr. om måneden, så med opgraderingen til 179 bliver vores samlede streaming-udgifter ikke højere, når Strive droppes.

Men jeg synes godt nok 179,- isoleret set er mange penge, hvis man kun vil have et TV2 Play for at se fodbold.

Det er et gedemarked.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Tog lige fat i Stofa, da jeg har den store tv-pakke hos dem. Jeg skal give 40 kr. yderligere om måneden for at få TV 2 Sport X.

De er så griske udbydere, og vi er nødt til at betale for deres pis for at se det, vi vil.
Mojn do!
Skrevet af Duck
Jeg kommer ikke selv til at kunne nøjes med "kun" at have kanalerne, jeg skal kunne se de kampe, som ikke sendes på flow-tv, så det bliver vel den "store" pakke af en art, jeg må købe hos TV2. Sådan må det være. Men øv. Og så er det reklamekanaler, det er så ustressende at se på Strive, når man ikke skal frygte pludselige reklamer.
Skrevet af Interforlivet
Suk.

Tak for info, Duck og D.B.R.!
Skrevet af Duck
Strive skriver på Twitter, at vi får en mail, men jeg har intet modtaget endnu. Har I? De skriver også, at vi modtager et fordelagtigt tilbud fra TV2.
Skrevet af Interforlivet
Ja, jeg har modtaget en mail. Det var der jeg havde informationerne omkring rabatten osv. fra.
Skrevet af Interforlivet
Mailen lyder sådan her:

Strive lukker og spiller bolden videre til TV 2 PLAY

Fra 4. januar 2020 rykker hele La Liga og Serie A samt udvalgte kampe fra MLS ind på TV 2 PLAY. Og vi har sørget for, at du kan se med til en skarp pris.

Du får en eksklusiv gavekode 4. januar
I det nye år får du meget mere sport! For ud over fodbold i verdensklasse får du også adgang til alle TV 2s øvrige sportsrettigheder og programmer til samme pris, som et månedsabonnement hos Strive (79 kr./md.). Du skal blot holde øje med din indbakke 4. januar 2020, hvor du får tilsendt en eksklusiv gavekode.

Hvad lyder tilbuddet på?
- Første 14 dage helt gratis
- Efterfølgende seks måneder til 79 kr./md. (normalpris 179 kr./md.)
- Herefter kan du vælge at fortsætte med fuld adgang til TV 2 PLAY (179 kr./md.) eller vælge livekanalen TV 2 SPORT X (49 kr./md.), der viser La Liga og Serie A

Dit abonnement hos Strive lukker automatisk
Du behøver ikke at foretage dig noget. Dit abonnement lukker automatisk 7. januar 2020, hvorefter Strive refunderer din forudbetalte periode til dit betalingskort.

Er du allerede kunde hos TV 2 PLAY?
Tilbuddet gælder kun Strive-kunder, der ikke har et abonnement hos TV 2 PLAY. Hvis du allerede er kunde hos TV 2 PLAY kan du i det nye år ændre din pakke, så du også får adgang til La Liga, Serie A og MLS.

Har du spørgsmål, kan du finde svar her.

Venlig hilsen,
Strive
Skrevet af Lentini d.2.
Yes - mere Flemming Toft !!
Skrevet af Duck
I det mindste har vi stadig dækning, Lentini!

IFL, mange tak.

- Efterfølgende seks måneder til 79 kr./md. (normalpris 179 kr./md.)
- Herefter kan du vælge at fortsætte med fuld adgang til TV 2 PLAY (179 kr./md.) eller vælge livekanalen TV 2 SPORT X (49 kr./md.), der viser La Liga og Serie A


Punkt 1: samme pris som nu, det er fint. En lille prisstigning for dem, som har årsabbn. Men den er absolut spiselig.

Punkt 2: Hvis der heri er inkluderet stream af de øvrige Serie A-kampe, som ikke sendes på flow-tv, ja, så snakker vi. Ellers meh. Så bliver man nødt til at hive deres store pakke til 180.-, eller opgive.
Skrevet af Magnifico
Har talt med TV2 Kundecenter om Strive og TV2 Play.

Hvis man vil se samtlige Serie A-kampe live - ligesom på Strive nu - skal man have den store pakke, som også indeholder alt andet TV2 Play live og arkiv. Pakken koster 179 kr. om måneden uden reklamer og 149 kr. med reklamer.

Hvis man kan nøjes med at se de kampe, som TV2 udvælger til livesending på TV2 Sport X, koster det 49 kr. pr. måned. Men så får man altså ikke muligheden for selv at vælge blandt de 10 ugentlige Serie A-kampe som på Strive nu. TV2 Sport X er altså ligesom en flowkanal.

Tilbuddet om at kunne se den fulde pakke til kun 79 kr. fra januar og 6 måneder frem, gælder kun for nuværende Strive-kunder, der ikke i forvejen har TV2 Play.

Hvis man har TV2 Play´s basispakke gennem sit mobiltelefonabonnement, f.eks. som Telmore Play, mente kundecenteret at man godt kunne benytte tilbuddet til 79 kr. pr. måned i 6 måneder, idet TV2 Play kører gennem tlf.selskabet og ikke direkte hos TV2 Play.

Kundecenteret fortalte, at de får rigtigt mange henvendelser vedr. Strive og overgangen - og at de samler alle spørgsmål op, da det også er helt nyt for dem.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Jeg forventer en prisstigning.
Prisstigningen var forventelig som amen i kirken.

Strive har kun kørt med årsprisen på 499 kr. første år og 599 kr. i år for at høste så mange kunder som muligt, så man overfor en potentiel rettighedstager kunne fremvise gode tal. Det har været et salgsfremstød, som de garanteret ikke har tjent penge på - før nu med salget til TV2.

499/599 kr. - svarende til 42/50 kr. månedligt - er jo i dagens marked en uhørt lav pris for samtlige Serie A og La Liga-kampe live og on-demand.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Faberge
Røvsvin. Strive er perfekt for mig, fordi jeg bare gerne vil se italiensk bold og selv kan vælge den kamp, jeg har lyst til. Jeg gider ikke alle de forpulede sportkanaler, som sender alt muligt andet lort og med overdrevet fokus på de store hold.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Caroe
Hvis man kan nøjes med at se de kampe, som TV2 udvælger til livesending på TV2 Sport X, koster det 49 kr. pr. måned. Men så får man altså ikke muligheden for selv at vælge blandt de 10 ugentlige Serie A-kampe som på Strive nu. TV2 Sport X er altså ligesom en flowkanal.


Det bliver sikkert primært La Liga-kampe der vises på TV2 Sport X. Så man bliver nok nødt til at have den fulde pakke.

Desværre betyder det sikkert også at de engelske kommentatorer forsvinder.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Rossoneri
Som jeg læser det, skal man nu til at betale 179,- pr. måned for det man tidligere betalte 599,- for pr. sæson (alle kampe i Serie A og La Liga, omend sidstnævnte rager mig en høstblomst). Ikke desto mindre er det noget nær en firedobling af prisen - det er fandme skuffende.

Jeg synes Strive fungerede optimalt - ikke mindst på deres AppleTV app. Jeg er så dødhamrende træt af, at skulle betale for alt muligt latterligt lort på TV2 play også.

Sut djævlepik i helvede!!
annonce
0