Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nerazzurri
Tvivler på Mads Junker har fulgt med i denne sæsons serie a, når han mener salg/udlejning af Rodrigues, Piatek og Suso skyldes økonomi og ikke spillet på banen.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Rossoneri
@nera
Ja, helt væk kommentar. Ikke mindst når det bliver opfulgt af, at Suso er en spiller der får folk på stadion.
Han er ko blevet buhet ud i flere kampe.
Skrevet af Magnifico
Junker er ellers den eneste, der rent faktisk har vist at vide noget om Serie A på dén kanal. Så jeg tilgiver netop ham enkelte smuttere.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af El Rifle
Junkers kommentar om, at RR skulle være fast mand i Milan er også helt ved siden af. 2,5 år i Milan og han har stadig hans første aflevering frem i banen tilgode.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Rossoneri
@mag
Tja, det er vel lidt mere end en enkel smutter (?)
Han skyder langt forbi målet på hele Milans sæson so far.
Skrevet af Magnifico
Nu skrev jeg også enkelte smuttere... i flertal.

Men nej, han har ikke haft en god dag på kontoret i omtalen af Milan denne eftermiddag.

Jeg kan til dels tilgive, at kommentatorer ikke er dybt, dybt nede i materien med samtlige Serie A-klubber. De vil aldrig kunne opnå samme detaljerede viden som en tifoso, der følger én klub uhyre tæt.

Dét jeg harcelerer mest over, er, når de ikke kender til basisviden. Som fx i dagens Juve-Viola, hvor Della Valle-brødrene fortsat omtales som ejere. Det er simpelthen snothamrende dum uvidenhed.

Sådanne missere er der desværre alt for mange af.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Helt enig. Man kan naturligvis "blot" forvente en mere alment tilgængelig basisviden.

Men man har ikke brugt 4 minutter på at sætte sig ind i Milans sæson, når man lirer den slags af. Anser det som regulær basisviden.
Skrevet af pinturicchio
Dét jeg harcelerer mest over, er, når de ikke kender til basisviden. Som fx i dagens Juve-Viola, hvor Della Valle-brødrene fortsat omtales som ejere. Det er simpelthen snothamrende dum uvidenhed.


@Magnifico

Eller når kommentatorerne taller om atl udskifte Cuadrado med Danilo, som end ikke var i truppen til dagens kamp.
Det vidner i hvert fald om, at kommentatorerne ikke på nogen måde har gjort deres forarbejde ordentligt.
Skrevet af Magnifico
Enig. Junker skal kende til Milans sæson so far. Dét er basisviden.

At Gøg & Gokke i Juve-kampen ikke ved, at Danilo end ikke er på bænken, er ikke engang basal uvidenhed. Det er dovenskab. Man skal jo bare kigge på dagens holdkort.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Interforlivet
Det er dybt imponerende det Lazio har gang i i denne sæson. Hold da kæft en angrebsmaskine Inzaghi har fået skabt.
Skrevet af Magnifico
Samtidig har Atalanta igen besvær hjemme med et bundhold. 2-2 mod Genoa pt.

Immobile er oppe på 25 mål i 21 kampe. Mamma Mia...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Janus
Skrevet af Magnifico
Kunne ligne Milan - med deres nuværende held - at hugge en 2-1 til sidst, efter at Verona har haft dem i tovene.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Junker lukker så lige med at beskrive Daniel Maldini som forsvarsspiller...flot!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror s´gu, Mazzari bliver fyret, hvis resultatet holder. Godt nok noget af en nedtur, de er på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini17
Torino har ærlig talt også været dårlige sæson igennem. Pånær Sirigu, som har været strålende, i de fleste kampe.
Skrevet af El Rifle
Fremragende mål af Pippo Falco.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Martinovic
4-0.

Tænker heller ikke, at Mazzari overlever de seneste resultater.
Mojn do!
Skrevet af Acheron 3
Samme her.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(071156212702)
Prøver lige at lege Mag light.

Faldt i snak med en italiener fra Altare den anden dag. Ligger i Ligurien.

Sagde en masse spændende ting om Italien fra et samfundsperspektiv. Kan sikkert ikke huske det hele, men jeg prøver.

Først og fremmest fortalte han, at det at køre sort, hvad end der er tale om bus, tog eller metro, det er meget normalt i Italien. Han sagde, at du kan få en bøde, men du kan smide bøden væk, og staten vil ikke gøre noget ved det. Det er mere normalt, at du får en bøde, at du ikke betaler, end at du rent faktisk betaler bøden.

Han sagde, at italienere generelt er meget egoistiske og fortalte en masse vilde historier om, hvor skidt det står til i Italien. At italienerne betaler for, at deres skrald bliver kørt til Tyskland, hvor tyskerne dels får penge for skraldet og dels vælger at genbruge skraldet til egen fordel. Den tanke har altså ikke strejfet italienerne...

Han sagde, at mange italienere påstår, at de er utrolig stolte af deres byer. Ikke desto mindre er der mange steder i Italien, hvor der er graffiti på flotte monumenter. Han kunne ikke forstå, at man kunne sige, man elskede sin by, hvis man tillod, at flotte monumenter blev malet på den måde.

De fleste veluddannede italienere forlader landet til fordel for Tyskland, USA, UK, Australien, Frankrig med mere, hvor der er bedre løn og levestandard.

At italienere skal betale 50 € om måneden for at se Sky Sport, og så har de ikke engang alle kampe, for der er stadig DAZN, som viser et par kampe om ugen. Det kan hurtigt blive omkring 500 danske kroner om måneden, hvis du vil se alle Serie A-kampe dernede. Det har gjort, at der er mange italienere, som kører pirattjenester og lignende.

Han sagde, at alt for mange italienere ved, hvordan man svindler. At italienere ved, hvad der skal til for, at de lige kan manøvrere sig udenom at skulle betale for det ene og det andet, uden at de bryder loven.

Han mente, at Italien er godt på vej til at blive - hvis ikke det allerede var - et tredje verdensland.

Fortalte alt muligt med, at Rom er i økonomisk krise, og at mange føler, at alt for mange penge går til Rom og for at vedligeholde byen, men ikke de små landsbyer rundt omkring.

At Italien helt grundlæggende ikke er et land. At navnet "Italien" blev navngivet og ikke har nogen historisk betydning (FD ved sikkert, om det er sandt eller falsk), og at Italien primært blev skabt med interesser fra England og Frankrig.

Han bekræftede, hvad mange napolitanere har sagt, og som TR sikkert vil synes om at læse: At Norditalien (mere specifikt Piemonte) stjal fra Napoli og tog deres penge, efter Syditalien blev erobret. Hvis det passer, er det ikke helt uden grund, at mange napolitanere ikke bryder sig om Norditalien, men omvendt kan man også nævne Tyskland og den måde, de har kæmpet sig frem, efter de blev knust efter WWII.

Han sagde, at mafiaen i Napoli stadig har for meget magt og tager pengene, som bliver sendt til Napoli. At det er en af årsagerne til, at mange folk i Veneto og Lombardiet ikke gider at være en del af et forenet Itailen. De føler, at de bidrager alt for meget i forhold til, hvad de får igen. Det samme gælder i øvrigt med Rom, hvor de føler, at de betaler for at holde Rom ved lige.

Han sagde, at det er normalt, at ultraerne videresælger billetter for at tjene ekstra penge, og at klubberne ofte gør det af frygt for, at ultraerne ikke laver for meget ballade på stadion. At give ultraerne gratis billetter er en slags "lav ikke ballade"-aftale med de mest inkarnerede tifosi.

Han mente, at var det ikke for fodbold, ville kaosset i Italien være endnu større, end det i forvejen er. At det at gå på stadion er en mulighed for at komme ud med aggressioner og lignende.

At fodbold i Italien nærmest er noget, der står i vejen for de virkelige problemer, der er i landet. Han sagde, der var mange i Italien, som ved utrolig meget om fodbold, men som næsten ikke ved noget om politik. "Vi har større problemer end fodboldhold i krise," sagde han.
annonce
0