Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Igen så længe den ikke har højere dødelighed, så syntes jeg man lige skal slå kold vand i blodet, ja den kan muttere, men ingen ved om det gør den mere farlig og heller ingen grund til at male fanden på væggen.

I en Global verden er det umuligt at undgå en spredning, du kan måske sænke processen og købe mere tid til en vaccine, men at forhindre spredningen er utopisk. Denne form for sygdomme har det også med at gå i sig selv efter en 3-6mdr. efterhånden som folk udvikler antistoffer.

Igen skal vi også lukke byer inde, lukke skole og arbejdspladser ned hver vinter fordi flere hundrede tusinde dør af Influenza hvert år. Det tror jeg ligegodt de færreste syntes, igen de 2% bygger på en hel enorm usikkerhed, en usikkerhed der er væsentligt højere end Influenza.

Kina et kommunistisk regime? Det kan da Godtnok diskuteres. Regime uomtvisteligt, kommunistisk jeg har umådeligt svært ved at få øje på det anden end af navn.
Skrevet af Caroe
Due to an unintended processing error, Strive refunded the entire annual subscription amount in late January and early February. Later this week, Strive will process a second, corrective transaction to recoup the 422.65 DKK refunded in error. We sincerely apologize for the processing error.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Martinovic
Samme her.

Due to an unintended processing error, Strive refunded the entire annual subscription amount in late January and early February. Later this week, Strive will process a second, corrective transaction to recoup the 220.94 DKK refunded in error. We sincerely apologize for the processing error.

Strive var alligevel ikke så flinke.
Mojn do!
Skrevet af La Mir!!
De nøjes med kun at opkræve mig for 166,- så det overlever jeg nok.
Daje!
Skrevet af Faberge
Almindelig sæsoninfluenza har altså ikke en dødelighed på 1 procent, men på 0,1 procent. Det er en ret væsentlig forskel. Så Corona-virus har ikke alene en dødelighed, som er langt højere end influenza, men der er også en del som tyder på, at den er meget mere smitsom, så der er al mulig grund til at tage det her alvorligt. Det er desuden sværere at teste for symptomer på Corona end for SARS, så det er svært at inddæmme og har altså ikke bare noget med "global verden, what can you do?" at gøre.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Janus
Nyeste forlydender fra Italien går på at de næste 2 hele runder i Serie A skal spilles uden tilskuere. Øv, øv
Skrevet af Magnifico
FIGC er i gang med at få et dekret igennem hos regeringen, som gør at forbundet kan forlange at kampe spilles for lukkede døre, altså uden tilskuere, på baggrund af den nuværende coronavirus-fare.

Dekretet bliver efter al sandsynlighed vedtaget og det betyder, at en række kampe i det nordlige Italien formentligt bliver spillet uden tilskuere i den kommende weekend.

Det kan pt. dreje sig om kampene:

29.02. 18:00 Udinese – Fiorentina
01.03. 12:30 Milan – Genoa
01.03. 15:00 Parma – SPAL
01.03. 15:00 Sassuolo – Brescia
01.03. 20:45 Juventus – Inter
02.03. 20:45 Sampdoria – Verona

Alternativt kan de blive flyttet til andre datoer. Men det er ikke sandsynligt, da man er bange for at skævvride turneringen for meget. Under alle omstændigheder gælder flytning ikke klubber, der også er involveret i Coppa Italia og europæiske kampe - ergo Juve og Inter i denne runde - da det er praktisk talt umuligt at finde alternative datoer i et tætpakket program, der skal slutte senest d. 24. maj pga Euro 2020.

Kampen Samp-Verona er der pt. usikkerhed om, idet den nuværende forordning om ikke at tillade store forsamlinger i Piemonte, Lombardiet, Veneto, Friuli, Emilia-Romagna og Liguria for nuværende kun løber t.o.m. den 1. marts.

I forlængelse af ovenstående følger her en lille servicemeddelelse til de tifosi, der måtte have købt billetter til en af de ovennævnte kampe.

For 11 klubber i Serie A gælder nemlig den særskilte regel, at klubberne ikke refunderer billetter, hvis man bliver tvunget til at spille for lukkede døre. Dette gælder klubberne: Atalanta, Brescia, Cagliari, Genoa, Inter, Juventus, Lecce, Roma, Sampdoria, Spal og Udinese.

https://www.calcioefinanza.it/2020/02/24/rimborso-biglietti-abbonamenti-partite-rinviate-serie-a/
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Janus
Atalanta har iøvrigt anmodet Lazio om at flytte kampen lørdag den 7 marts til fredag den 6 marts for bedre at kunne forberede sig til udekampen mod Valencia tirsdagen efter. Det kræver accept af Lazio da kampen er programlagt.
Lazio (Lotito) har imidlertid afslået fordi Atalanta tidligere ikke har ville efterkomme et ønske fra Lazio.
Skrevet af Slettet(071156212702)
Mindreværd in action. Fra begge sider. Ulækkert. Dårligt for italiensk fodbold = selvdestruktivt for dem selv. Men det er de vel ligeglade med.

Skrevet af Caroe
Ser ud til at Inter-Samp måske først skal spilles d. 20/5, altså 4 dage før sidste spillerunde. Det er sgu skidt at skævvride ligaen i så lang tid.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Faberge

Der eksistere flere Influenza typer og undergrupper, med vidt forskellige smitsomhed og dødelighed etc. Så tager man gennemsnittet af de tre overgrupper giver det et misvisende billede.

Igen skal man også se på hvor smitsom den er, man kan ikke kigge på dødelighed alene. En med en højere grad af smitsomhed med laver dødelighed kan sagtens slå flere ihjel end en med modsat fortegn.

Igen ved vi ikke hvor smitsom og hvor høj dødelighed Coronaviruset har, dertil er datamængden for lille, for upålidelig og for tideligt til at udlede. Men pt. er der tale om yderst moderate tal og mest svækkede der er omkommet, af en virus er den ingenlunde ses som farlig i forhold til tidligere tiders epidemier.
Skrevet af Rossoneri
Så er det officielt at seks kampe bliver spillet bag lukkede døre i weekenden. Det bliver sgu lidt af en tam affære og det bliver samtidig "interessant" hvordan historien vil genfortælle det, med et så tæt scudetto-kapløb. Hvem gavner det og hvem gør det ikke?

Udinese-Fiorentina

Milan-Genoa

Parma-SPAL

Sassuolo-Brescia

Juventus-Inter

Sampdoria-Hellas Verona
Skrevet af TR1986
Rossoneri@

Isoleret set så er det naturligvis en lille fordel for Inter at deres udekamp imod Juventus bliver spillet bag lukkede døre. Men det er dog stadigvæk på banen at det skal afgøres og der bør ikke være undskyldninger klar hvis resultaterne ikke flasker sig for et hold. Det bliver under alle omstændigheder interessant at følge titelkampen hvor jeg lige nu har Lazio som en yderst realistisk kandidat. Men lad os se.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Rossoneri
Men det er dog stadigvæk på banen at det skal afgøres og der bør ikke være undskyldninger klar hvis resultaterne ikke flasker sig for et hold.

Det har du åbenlyst ret i. Jeg tænker dog i lige så høj grad på de undskyldninger eftertiden vil opleve. Som du siger, kunne det (teoretisk set) være en fordel for Inter i weekendens kamp. Kommer det til at blive overskriften på Juves tabte mesterskab (forudsat at det rent faktisk sker)?

...hvor jeg lige nu har Lazio som en yderst realistisk kandidat. Men lad os se.

Ja, helt på linje. Lazio har den imponerende (og klassisk italienske) evne til at straffe modstanderes fejl med nærmest maksimal kynisme. Noget der har været Juves vartegn i mange sæsoner.

Umiddelbart siger logikken, at bilproducenterne løber med den igen, men min mavefornemmelse siger noget andet.

Jeg synes ikke helt Sarri synes at have styr på sine tropper - de virker ikke så sammentømrede som tidligere. Det tror jeg kommer til at have betydning, hvis det bliver små marginaler der kommer til at afgøre hvem der står med pokalen i maj.

Realistisk set, kan Lazio allerede være på 1. pladsen efter weekenden. Hvad mon det vil gøre ved Juves selvforståelse? Og hvad med Lazios? Indtil videre har de klart været underdogs. Men kan de håndtere en situation hvor de nærmest er favoritter?

Der er mange spørgsmål og det er et utroligt spændende scudetto-ræs (dog selvsagt med de helt forkerte hold involveret!)

Min sympati (i denne sammenhæng) ligger klart hos hovedstadsklubben.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg må nu stadigvæk ærligt indrømme, at jeg synes, Lazio ser svagest ud af de tre hold (med forbehold for, at mine Interbriller dugger lige lovligt meget). Resultatmæssigt er de pt. rækkens bedste hold (og spillemæssigt det bedste i top tre), men det hviler efter min mening på for få skuldre (navnlig Immobile, Acerbi og SMS).

Så sent som i søndags går Acerbi skadet ud inden kampen og de inkasserer med det samme to mål mod et bundhold, efter ellers kun at have lukket seks mål ind i de ti foregående kampe. Der er dælme langt fra Acerbi til Vavro, fra Immobile´s 27 mål til Caicedo´s 8 og fra Milinkovic-Savic til Cataldi. Rammer én af de tre en længere formnedgang eller skadespause, ser det for alvor sort ud for dem.

Der synes bredden trods alt at være en smule større hos især Juventus, men også Inter. Jeg har en forventning om, at Lazio´s på et tidspunkt i foråret hægtes fra (de går et par halv hårde opgør i møde, bl.a. mod Atalanta og Milan).

Objektivt set håber jeg dog næsten, at de bliver ved. Ikke kun er det fedt med et decideret kapløb i år, men Lazio spiller s´gu også en god gang bold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@flying
Jeg synes selvfølgelig du har en rigtig god pointe. Og jeg er helt med på præmissen - Lazio holder næppe hele vejen, hvis der kommer markante skader til de nøglespillere.

Men er historien ikke den samme med Inter? Hvad hvis de Vrij, Lukaku og Brozovic sidder ude? Jeg ser umiddelbart også et væsentligt kvalitetsspring til de næste i "køen".
Skrevet af Flying Dutchman
Altså, det er selvfølgelig altid et bet, når de foretrukne bliver skadet - det gælder om man er Liverpool eller Enner Marks syvmandshold.

Men jeg vil til enhver tid vove den påstand (og igen, med forbehold for blåsort farvede briller), at der er et mindre spring fra De Vrij til Godin, Lukaku til Sanchez og Brozovic til Sensi/Eriksen, end der er i de eksempler jeg nævnte i mit forrige indlæg. Juventus er endnu bedre stillet.

Hos Inter ved vi om nogen hvordan det er, at være afhængigt af én eller to spillere. Det Lazio har med Immobile lige nu, havde Inter i mange år med Icardi. Det ser straks noget mere helstøbt og homogent ud nu, med et ansvar der ikke længere hviler på meget få skuldre.

Skulle det ske, at Immobile, SMS og Acerbi går igennem sæsonen uden nævneværdig formdyk og/eller skader, så er det selvfølgelig mere end bare muligt, at Lazio snupper Scudettoen. Jeg postulerer bare, at Lazio er det hold i top tre, der er mest sårbar.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Ser ud til at Inter-Samp måske først skal spilles d. 20/5, altså 4 dage før sidste spillerunde. Det er sgu skidt at skævvride ligaen i så lang tid.
Principielt enig. Men prøv at kigge i kalenderen. Hvis Inter går hele vejen i EL, hvilket vi i skrivende stund ikke ved, så er der praktisk talt ikke en ledig midtugedato før maj pga kampe i Serie A, Coppa Italia og EL.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Så kom de første meldinger om coronavirus blandt italienere syd for Appeninerne.

i Toscana - florentinsk mand med forretninger i Asien, der havde været i Singapore for 10 dage siden - og på Sicilien - kvinde fra Bergamo, der var på ferie i Palermo.

I den sammenhæng kan det godt undre en, at man ikke spiller samtlige kampe i Serie A for lukkede døre denne weekend. Norditalienere der rejser til fodboldkampe i syden er jo potentielle smittebærere. Apropos Bergamo-damen der er i Palermo pt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Så er der begyndende ballade om allerede købte billetter til de seks kampe, der spilles for lukkede døre.

Som tidligere skrevet herinde refunderer visse klubber billetter, mens andre ikke gør det.

Og nu har Milan meldt ud, at man refunderer både billetter og giver kompensation til sæsonkortholdere, selvom klubbens regelsæt faktisk siger, at myndigheder skal varsle en kampe for lukkede døre 7 dage inden, hvis tifosi skal kompenseres.

Denne generøse holdning står i kontrast til især Juve, hvor der ingen kompensation er at hente, hverken for billetter eller sæsonkort. Og det er der en del tifosi, der ikke forstår rimeligheden i.

Klubberne Udinese og Fiorentina var for øvrigt - inden beslutningen om "lukkede døre" - blevet enige om, at kampen kunne spilles på et senere tidspunkt for netop at tilgodese de respektive klubbers tifosi.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0