Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ilpolpopogba
FD:
Det er vel den bedste tilbageværende løsning - og så må man håbe, at Inter får lov til at have fans på stadion

Mon ikke? Juve - Milan spilles i hvert fald for åbne døre
la vecchia signora
Skrevet af Flying Dutchman
Hvis der var tale om rygcrawl, så havde jeg nok forsøgt mig med en lam undskyldning, frem for bare at krybe til korset - og det er ikke spekulativt ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilpolpopogba
FD:

Det er dét jeg mener ;)
la vecchia signora
Skrevet af Flying Dutchman
@ gp

Jamen, er du da uenig? Synes du, I spiller godt? Det med pointene er ligesom ikke subjektivt - men synes du, det hænger sammen på banen?

Tror alle Juve fans vil skrive under på at det har været jammerligt igennem 1,5 - 2 sæsoner og ikke bare en nylig opstået formkrise, så igen er din pointe helt uden for skiven.

Men til forskel fra indeværende sæson, fik I for to sæsoner siden oftest alligevel tre point med i posen, på trods af skidt spil på banen, hvilket er så meget indenfor skiven, at jeg rammer bulls-eye.

Og alt dette ændrer stadig ikke på at form unægteligt er spekulation

Næh, ikke når de fleste calciofans - og ikke mindst Juventusfans - ser ud til at være enige i, at det ser skidt ud. Så er det bare åbenlyst.

EDIT: jeg hopper i seng nu, så et eventuelt gensvar må vente til i morgen. Godnat d´herrer, og tak for den genoprettede kammertone.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af gorillapik
Du har citeret at jeg skriver det har været jammerligt i to sæsoner og spørger alligevel om jeg synes vi spiller godt? Læser du ikke indlægget?

Og jeg har henvist til pointsnittet for de to sæsoner at vi denne sæson ligger en anelse over sidste sæsons snit, selvom du åbenbart mener at man i sidste sæson oftere fik 3 point end i denne. Igen, læser du hvad jeg skriver?

Og igen så bør det ikke være til diskussion at form er spekulativt. Spillet kan både være bedre og dårligere til maj for begge mandskaber og der er absolut ingen garantier for en udvikling i nogen af retningerne for nogen af mandskaberne.
Det er mig fuldstændig ubegribeligt at du ved dine fulde fem (går jeg ud fra) går ind i sådan en ´if my aunt had wheels´ argumentation.

Edit: egentlig virkelig spøjst at juve har presset på for at få kampen afviklet i dag og Inter nægtet, når nu Juve prøver at omgås den dårlige form ved at få rykket kampen.

Derudover er det fucking komisk at det der tilsyneladende er en mesterskabs afgørende ulempe for Inter ikke er en fordel for deres konkurrent. Eller jo altså for den ene af deres konkurrenter må man forstå. Må man i den forbindelse notere sig at Inter pt. ikke engang er garanteret hverken CI eller europæisk bold i maj måned?
Skrevet af Magnifico
Bekræftet ifølge italiensk tv. Juve - Inter spilles på mandag og i weekenden de øvrige udsatte kampe fra 26 spillerunde.
Det er ikke officielt vedtaget endnu.

Forslaget har fået forbundets accept. Herefter er det sendt til alle klubber for tilkendegivelser.

På onsdag holdes Lega Serie A-mødet med alle klubber og først dér gives den endelige godkendelse.

Ifald det vedtages, skulle weekendens program se således ud:

07.03. 20.45 Sampdoria-Verona
08.03. 20.45 Udinese-Fiorentina
09.03. 18.30 Milan-Genoa
09.03. 18.30 Parma-SPAL
09.03. 18.30 Sassuolo-Brescia
09.03. 20.45 Juventus-Inter

Alle normale runder derfra rykkes med en uge - og midtugen d. 12-14. maj skydes ind i programplanen, så man fortsat kan afslutte turneringen d. 24. maj.

Tre af de tidligere fire aflyste kampe afvikles d. 18. marts:

Torino-Parma
Verona-Cagliari
Atalanta-Sassuolo

Så mangler kun Inter-Sampdoria at blive programsat. Indtil videre i hvert fald.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Janus
Som jeg hørte det spilles Juve - Inter med tilskuere på stadion men ikke de øvrige. Men måske tog jeg fejl. Eller måske var det mandagskampene med tilskuere.
Skrevet af Magnifico
Som sagt er intet officielt vedtaget endnu. Hvilke kampe der evt. spilles for lukkede eller åbne døre vides derfor heller ikke endnu. Alt sammen vides først officelt efter Lega Serie A-mødet på onsdag.

Og med de mange divergerende meldinger, der cirkulerer rundt pt. er det en god idé lige at holde hesten til onsdag.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Så fraråder Udenrigsministeriet i Danmark ikke-nødvendige rejser til:
Regionerne Emilia-Romagna, Lombardiet, Piemonte og Veneto.

Man kan holde sig orienteret om Udenrigsministeriets løbende rejsevejledninger her:

https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/italien/
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Gustenv@rius
En klub præsident for en af landets største klubber sender den slags ud på Instagram.

Ligesom klubben, ingen klasse. Hold kæft en tegning.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af gorillapik
Det er da skammeligt at Lega har forsøgt at følge myndighedernes officielle restriktioner i forbindelse med coronavirussen. Hvad tænker de på?
Heldigt at vi har haft Inter og Marrotta, der udelukkende har tænkt på befolkningens helbred og ikke sportslig vinding, når de afviste en mandagskamp. Og tak til zhang for at påpege det og det faktum at Inter selvfølgelig er bedre i stand til at vurdere befolkningens sikkerhed end myndighederne. Storsindet af dem.
Skrevet af Flying Dutchman
@ GP

Læser du dine egne indlæg? Først skriver du, at det jammerlige spil er min vurdering, hvorefter du i samme nu vedkender, at spillet har været jammerligt i to sæsoner.

Kan du bestemme dig?

Og jeg har henvist til pointsnittet for de to sæsoner at vi denne sæson ligger en anelse over sidste sæsons snit, selvom du åbenbart mener at man i sidste sæson oftere fik 3 point end i denne.

Læser du, hvad jeg skriver? Jeg har skrevet, du tager fejl. Jeg kan dog ud fra dette indlæg forstå, at du har lavet det trick, at du har taget sidste sæsons pointtal og divideret det med 38, taget dennes sæsons pointtal og divideret det med 25 og kommet frem til en vaskeægte Erasmus Montanus konklusion.

Du er selvfølgelig nødt til at kigge på samme runde som sidste sæson - ellers så er det i bedste fald faktaforvriddende. Hvis du havde gjort det, så ville du have set, at Juventus, op til og med runde 33, hvor man matematisk blev mestre, hentede 2,63 point i snit. At man så herefter blev komplet ligeglad med Serie A og kun hentede tre point i de resterende fem kampe, trak selvfølgelig gennemsnittet godt ned.

I sidste sæson lå Juventus på samme tidspunkt på 2,76 i snit per kamp, mod 2,4 point nu. Det er med andre ord et faktum, at Juventus pointmæssigt er ringere end i sidste sæson.

Spillet kan både være bedre og dårligere til maj for begge mandskaber og der er absolut ingen garantier for en udvikling i nogen af retningerne for nogen af mandskaberne.

Hvem fanden snakker om garantier?

Jeg skriver, at der for Inter ikke havde været et bedre tidspunkt at møde Juventus på. Ikke kun er spillet jammerligt, men I henter heller ikke samme mængde point, som I gjorde i forrige sæsoner. Det første vedkender du og det andet er uomtvisteligt et faktum. Ergo er det ganske åbenlyst, at formen er ringe - og ikke spekulativt.

Bemærk at jeg ingen steder skriver, at Inter ville have været favoritter mod jer - faktisk tværtom.

egentlig virkelig spøjst at juve har presset på for at få kampen afviklet i dag og Inter nægtet, når nu Juve prøver at omgås den dårlige form ved at få rykket kampen.

Det er en påstand, du kommer med - ikke jeg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af gorillapik
Jeg lægger mig fladt ned omkring pointsnit og what not, alle er enige om at de spiller dårligt og har gjort det i en evighed. Det er alligevel milevidt fra min egentlige pointe om at det er ren spekulation at sige at juve skulle drage fordel af ikke at have spillet i denne weekend. Den påstand indebærer jo en præmis om at man er bedre spillende i maj måned - altså ren spekulation, med mindre man ejer en spåkugle.
Skrevet af Caroe
Jeg skriver, at der for Inter ikke havde været et bedre tidspunkt at møde Juventus på. Ikke kun er spillet jammerligt, men I henter heller ikke samme mængde point, som I gjorde i forrige sæsoner. Det første vedkender du og det andet er uomtvisteligt et faktum. Ergo er det ganske åbenlyst, at formen er ringe - og ikke spekulativt.


Det er vel heller ikke fordi Inter har spillet blændende i starten af 2020? Juve har faktisk hentet markant flere point per kamp siden nytår.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Interforlivet
@Gorillapik:
Jeg vil nødig undskylde figcs måde at håndtere sagen og jeg har slet ikke fulgt hele udviklingen tæt nok til at kunne andet end gætte. Men som jeg forstår det har hele håndteringen af corona været et stort kaos af restriktioner omkring regioner datoer m.m, så der har unægteligt været en del bolde i luften når alle klubber og øvrige interessenter skulle høres omkring afviklingen af kampene. I bagklogskabens ulideligt klare lys kunne det helt sikkert tale for at lægge sig fast på en beslutning om at afvikle kampene uden tilskuere, men det da for fanden ikke så svært at forstå villigheden til at strække sig langt for at få enderne til at mødes (noget Inter, også helt forståeligt, ikke har haft interesse i).
Der er jo ingen af os der kan gøre andet end at gætte. Du gætter, jeg gætter, og alle andre gætter. Det er nu engang præmisserne. Og jo, for mig er det temmelig svært at forestille sig at det udelukkende handler om at man vil strække sig langt. For i det "stræk" har man tilgodeset den ene part i så høj grad at det i min optik fremstår mere plausibelt at man har villet netop dette - tilgodese den ene part.

Tak for den her i øvrigt. Så kan det undre at diskursen igennem hele diskussionen indtil nu har været at figc har føjet Juventus...næsten som om nogen havde en agenda med det...
Hvorfor det? At de har interesse i at afvikle kampen med tilskuere er sgu da ikke det samme som at det så automatisk udgør en plausibel forklaringsmodel. Som jeg var inde på i mit seneste svar til dig, så er der flere ting i forløbet der signalerer noget helt andet.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg lægger mig fladt ned omkring pointsnit og what not, alle er enige om at de spiller dårligt og har gjort det i en evighed.

Fair nok.

Det er alligevel milevidt fra min egentlige pointe om at det er ren spekulation at sige at juve skulle drage fordel af ikke at have spillet i denne weekend.

Men du er vel enig med mig i, at favoritværdigheden for Juventus ikke har været så overskueligt i mange sæsoner, som det ville have været i søndags?

Den påstand indebærer jo en præmis om at man er bedre spillende i maj måned - altså ren spekulation, med mindre man ejer en spåkugle.

Nej nej, du misforstår mig stadigvæk. Jeg kan ikke spå om, om I spiller endnu ringere til maj, end I gør nu. Jeg kan heller ikke spå om, om vi spiller som romerske guder. Jeg kan heller ikke spå om, om mesterskabet allerede er blevet afgjort, hvorefter det bliver en glorificeret træningskamp. Fuck it, måske er Intertruppen blevet udraderet af Corona-virus. Det er de rene spekulationer.

Men jeg kan med god grund postulere, at der ikke har været et bedre tidspunkt hidtil i sæsonen for Inter at møde Juventus i Torino - med henvisning til jeres i forhold til sidste sæson forringede pointsnit og det faktum, at Sarri slet ikke er slået til endnu.

Det er netop fordi jeg ikke spekulerer i maj, at jeg helst så kampen afviklet i søndags. Der vidste jeg trods alt mere, end jeg ved om hvad der sker om to måneder.

NB: Jeg er med på, at alt det her måske er omsonst, i og med kampen formentlig allerede skal afviklet i næste uge.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Gorillapik:
Det er da skammeligt at Lega har forsøgt at følge myndighedernes officielle restriktioner i forbindelse med coronavirussen. Hvad tænker de på?
Hvordan hænger dette sammen med din påstand om at det primære incitament for at rykke kampen var at få tilskuere på stadion?
Heldigt at vi har haft Inter og Marrotta, der udelukkende har tænkt på befolkningens helbred og ikke sportslig vinding, når de afviste en mandagskamp. Og tak til zhang for at påpege det og det faktum at Inter selvfølgelig er bedre i stand til at vurdere befolkningens sikkerhed end myndighederne. Storsindet af dem.
Jeg er enig i at Zhangs opslag er en plat og gratis omgang bullshit hvad angår hans positionering af Inter som en klub der udelukkende tænker på befolkningens ve og vel. Men det ændrer nu ikke på at kritikken af Lega Serie A er helt berettiget, samt at det er vigtigt at klubbernes ejere gør opmærksom på dette.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er vel heller ikke fordi Inter har spillet blændende i starten af 2020? Juve har faktisk hentet markant flere point per kamp siden nytår.

Helt enig. Men det ændrer jo stadigvæk ikke på, at Juventus heller ikke kører skide godt. For mig er der en væsentlig forskel i, om et ringe præsterende Interhold skal møde et godt præsterende Juventushold eller om et ringe præsterende Interhold skal møde et ringe præsterende Juventushold.

Når man, som Inter pt., ikke just har gang i en fantastisk periode, er det netop de mindre ting der kan have en indflydelse.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Pinturrichio:
Jeg skulle have gjort det klart, at mit indlæg henvendt til dig ikke var myntet på FIGC´s håndtering af denne sag. Det var et modsvar til din generalisering af alle Juventusfans, hvilket du også tidligere har gjort.
Fair nok. Jeg har i øvrigt lært nu at det ikke forholder sig sådan at alle Juventus-fans herinde gebærder sig som Gusten og Indspark. Derfor skrev jeg også "Respekt. Jeg tog fejl." da Gorillapik meldte sig på banen med en tilkendegivelse af at aflysningen så mærkværdig ud.

Og her er vi så bare uenige i de mulige scenarier bag beslutningen. Det er rene gætterier fra din side af.
Selvfølgelig er det rene gætterier. Ligesom jeres påstande omkring hvordan det hele hænger sammen er.
annonce
0