Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af gorillapik
Ifl
Jeg er overbevist om at det har været ganske kaotisk og svært at danne sig overblik over hvilke scenarier der var i spil omkring kampens afvikling. Det kan også være inkompetence eller en god blanding.
Men intet tyder på at det skulle være fordi at man udelukkende søgte at løbe Juves ærinde.
Men er du egentlig uenig i at alle på nær Inter har haft interesse i at få kampen afviklet med tilskuere?
Skrevet af Magnifico
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Det er af flere årsager en fordel for Juventus.

Læser du ikke hvad jeg skriver?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Prøv at læse de næste svar i tråden. Jeg adresserer samme pointe fra oc som du nu fremfører.


Nej, du rygcrawler.
Dit første argument var, at Lega Calcio jo blot havde handlet efter de direktiver de havde fået andetsteds fra - hvilket jeg/vi så påpeger, ikke er korrekt.
Nu vender du så situationen på hovedet, og beder os om at finde beviser på, at Lega Calcio direkte havde fået at vide, at de ikke måtte udsætte kampen eller at den absolut skulle afvikles søndag.

Det er to vidt forskellige scenarier og udgangspunkter for diskussionen.
La prende Vecino.
Skrevet af Gustenv@rius
"Du er selvfølgelig nødt til at kigge på samme runde som sidste sæson - ellers så er det i bedste fald faktaforvriddende."

Det er da lige så tåbelig en fremgangsmåde. Et sammenligningsgrundlag hvor klubberne ikke har mødt de samme modstandere som sidste sæson på nuværende tidspunkt, samt stor forskel på ude/hjemme kampe på samme tidspunkt er ubrugelig.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af HVAD SKER DER !!!!!!
Har købt rejse og billetter til Inter-Sassuolo og har netop modtaget rejsedokumenter med besked på at kampen spilles planmæssigt søndag ..........


Det strider jo FULDSTÆNDIGT med hvad jeg læser rundt omkring.


Kender i officiel hjemmeside hvor aflysninger ect. fremgår ?????


pls.
Skrevet af OC
@HSD

Interessant.

Alt tyder på en foreløbig aflysning.

Kan du eventuelt skrive her, hvad der helt konkret står? Jeg går ud fra dokumenterne kommer fra Inter?
La prende Vecino.
Skrevet af HVAD SKER DER !!!!!!
Fra FodboldTravel :

quote:

Foreløbig står kampen til at blive spillet planmæssigt på
søndag den 08.03.2020 .
På stadion og med publikum.

Vi har sendt rejsedokumenter ud til alle vore rejsende til denne kamp.
Forventer at kampen spilles som planlagt.
der er ikke nævnt aflysning på Inter Milans hjemmeside.

Vi følger konstant udviklingen nøje og giver besked med det samme hvis der sker ændringer igen.

Kampen
Copa Italia Juventus v AC Milan vil blive spillet i aften.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger eller du har et spørgsmål, må du meget gerne
kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med det samme.

unquote

HAR I LINK ELLER ANDET JEG KAN BRUGE ????????????????
Skrevet af OC
På Lega Calcios hjemmeside står kampene i runde 27 (herunder Inter - Sassuolo) som at de skal afvikles som planlagt, men det kommer de højest sandsynligt ikke til at blive qua de igangværende forhandlinger, som sigter efter at skubbe runderne en uge.

http://www.legaseriea.it/en/serie-a/fixture-and-results

Der er ikke meldt noget officielt ud endnu, men det bliver der sandsynligvis snarest.
La prende Vecino.
Skrevet af HVAD SKER DER !!!!!!
Bold havde bare artikel igår :

Den italienske regering har suspenderet alle fodboldkampe indtil efter næste weekend, og det skaber problemer for programplanlægningen i Serie A.

Så det kan vel ikke bare omgåes ??


Anyway vi tar ikke afsted.....købte denne rejse få dage før Corona kom til It....not my day.....øv
Skrevet af OC
Inters returopgør mod Getafe samt Atalantas samme mod Valencia, og muligvis også Barcelona - Napoli, skal afvikles bag lukkede døre per de nyeste udmeldinger i Spanien.

UEFA mangler at godkende beslutningerne, dog.

Marotta:


"Si giochi prima contro la Samp, poi Juve"
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Sundhedsstyrelsen fraråder alle rejser til bl.a. Lombardiet (i.e. Milano), så selvom det er pænt træls, du ikke får lov til at se Italiens fedeste klub på landets flotteste stadion, så bør du kunne få rejsen refunderet igennem din rejseforsikring.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af gorillapik
Fd
Jo det skulle jeg mene, og så vidt jeg kan huske har du angivet to årsager. Den ene var at det var en fordel at spille med publikum - til den svarede jeg at det højst kan blive status quo hvortil du ikke havde nogen indvendinger.
Derudover har du nævnt at weekenden ville have været det bedste tidspunkt for Inter at møde Juventus og det kan kun give mening hvis man vurderer tidspunktet som bedre end andre, hvilket du selv også gav udtryk ikke var muligt at spå om.
Har jeg overset noget?

Oc
Man afvikler jo stadig kampene indenfor de rammer som myndighederne har udstukket. At det ikke blev søndag med tomme tribuner betyder ikke at man gik imod myndighedernes anbefalinger. Det burde give sig selv.
Skrevet af OC
Man afvikler jo stadig kampene indenfor de rammer som myndighederne har udstukket. At det ikke blev søndag med tomme tribuner betyder ikke at man gik imod myndighedernes anbefalinger. Det burde give sig selv.


Haha, ja - dog en væsentlig anden udlægning end din oprindelige;

Det er da skammeligt at Lega har forsøgt at følge myndighedernes officielle restriktioner i forbindelse med coronavirussen. Hvad tænker de på?
Heldigt at vi har haft Inter og Marrotta, der udelukkende har tænkt på befolkningens helbred og ikke sportslig vinding, når de afviste en mandagskamp. Og tak til zhang for at påpege det og det faktum at Inter selvfølgelig er bedre i stand til at vurdere befolkningens sikkerhed end myndighederne. Storsindet af dem.


...hvor man i den givne beslutning netop med fuldt overlæg har valgt at se bort fra myndighedernes officielle foranstaltninger, og folkesundheden dermed har været mindre vigtig end billetindtægterne - ellers sigtede man ikke efter en afvikling dagen efter, hvor der pludselig godt må komme publikum på lægterne.

Det burde give sig selv.
La prende Vecino.
Skrevet af gorillapik
Igen hvis du mener at vide bedre end de myndigheder, der har vurderet at mandag var okay for at spille med tilskuere så må du tage den med dem. Jeg vil modsat dig, rosso, Marrotta og zhang ikke kloge mig på hvordan man skal gribe coronavirussen an.
Skrevet af OC
Nu bliver det en anelse for desperat.

Hvorfor afholdte man ikke kampene søndag, som forbundet foreslog?

Jeg kan godt give dig svaret - ligesom Rosso har prøvet igennem to sider - men i stedet har du fuldstændig vendt dit oprindelige indlæg ryggen. Øjensynligt fordi du ikke har sat dig ind tingene.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ GP

Jeg har angivet flere årsager:

- Det er en fordel at spille foran publikum. Juventus gik fra nul opbakning til 100% opbakning (ingen Interfans og alt det jazz). At du mener, det højst kan blive status quo, er jeg ikke enig i - selvom jeg også selv mener, at Juventus´ mangemillionærer bør kunne komme over den manglende opbakning. Fodboldverdenen tillægger dog generelt set hjemmebanefordelen en vis værdi - ellers arbejdede man ligesom ikke med returkampe og udebanemål.
- Juventus gik fra ingen indtægter til de bebudede cirka 5 mio. € indtægter.
- Juventus fik lov til at slippe for at spille mod Inter, i klubbens velsagtens dårligste periode hidtil. At du synes, det er spekulativt, finder jeg ikke så interessant. For selvfølgelig kan jeg vurdere at tidspunktet er bedre, end det hidtil har været i sæsonen.

Kort og godt; Juventus gik fra at afvikle kampen med nul opbakning, til nul indtægt og i en (i Juventusregi) spille-, form- og resultatmæssig downperiode, til at skulle afvikle kampen med fuld opbakning, til fuld indtægt og med mulighed for at komme ud af den nuværende downperiode.

Hvis ikke det konstituerer, at det kom meget belejligt for Juventus, at kampen blev flyttet, så ved jeg ikke hvad er.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af gorillapik
Oc
Fordi man søgte en løsning med tilskuere som stadig holdt sig indenfor de rammer der var udstukket.
Det lader til at både du og rosso kløjs i formuleringen omkring at Lega skal agere bedst muligt ud fra de direktiver (eller hvordan den nu lød). Men hvis du mener jeg modsiger mig selv må du hjertens gerne citere det. Vi kommer i hvert fald ikke videre ved at du sætter dig selv på en piedestal og antager at jeg er ude af stand til at forstå.
Skrevet af gorillapik
Fd
Det er jo ikke en fordel at undgå en ulempe.

Angående kamptidspunktet kan kampen jo af indlysende årsager ikke være spillet tidligere, hvorfor det ikke giver mening at sige at det nu ville være bedre end for en måned siden. Så man kan kun sammenligne med fremtiden som jo er uvis.

I øvrigt off topic er det så ikke ganske veldokumenteret at fodbold er den sportsgren med flest hjemmesejre?
Skrevet af OC
Fordi man søgte en løsning med tilskuere som stadig holdt sig indenfor de rammer der var udstukket.


Det er jo ingenlunde det samme, som at man nøje har "forsøgt at følge myndighedernes officielle restriktioner" - man har med vilje ignoreret sundhedsmyndighederne (at agere inden for rammen er jo ikke det samme som at følge deres direktiver), så man kunne få en fodboldkamp, hvor der var tilskuere tilstede. Ergo ville Juventus (og de andre hjemmehold) ikke miste indtægter. Det er i hvert fald endemålet man har sigtet efter. Og desuden det samme endemål man sigter efter, når man planlægger at ligge Juventus - Inter den 9. marts, mens Udinese og Sampdoria skal spille hjemmekampe dagene før, hvor der ikke må være tilskuere tilstede. Kan du se konkurrenceforvridningen, og hvorledes visse holds interesser bliver beskyttet, mens andre må se måbende til?

Alt dette er vel og mærke gjort under påskud om, at runden (og isoleret set minimum Juventus - Inter) skulle rykkes én(!) dag på grund af faren for Coronavirus.

Man har dermed fra forbundets side både tilsidesat de sportslige elementer der måtte indgå i at oprindeligt udmelde, at kampen skulle afvikles søndag, for derefter at aflyse den lidt over 24 timer inden kampstart, SAMT (og meget ironisk i forhold til dit oprindelige indlæg, om at Zhang og Inter gjorde sig til dommere over, hvordan man skulle agere omkring Coronaen) helt og aldeles ignoreret sundhedsmyndighedernes udmeldinger om, at kampen kunne afvikles søndag.
La prende Vecino.
annonce
0