Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Spanien forbyder al flytrafik mellem landet og Italien.

Dette gælder fra midnat og frem til d. 25. marts.

Undtaget er "emergency, humanitarian and medical flights".

Forhåbentligt når Atalanta at nå ud i flyveren inden kl. 24 efter dagens kamp i Valencia.

På torsdag skulle Inter-Getafe og Roma-Sevilla spilles (for lukkede døre).
Men nu kan spanierne ikke komme til Italien, med mindre at man undtager disses fly.

Og i næste uge skulle Napoli til Barcelona. Det ser også usikkert ud p.t.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Gad vide, hvor man vil trække stregen hvis løsningen bliver at afslutte sæsonen via play-off kampe. I B har Benevento hele 22 points ned til tredjepladsen og play-off zonen. Vil det være fair at tvinge dem ud i knald-eller-fald kampe?
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(042125212608)
Magnifico

Hvis andet skal lykkes kræves det at man rent faktisk kan finde et fælles fodslag, f.eks. om playoff om nedrykning og mesterskabet. Men selv dette kræver at man rent faktisk kan spille flere kampe. Top fire vil f.eks. aldrig acceptere at de pladser kan komme i spil i et playoff, men så vidt jeg høre det så vil man også kun sætte mesterskabet på højkant blandt de fire hold.

Hvis det ikke bliver muligt, så er man meget begrænset i sine muligheder. Der er så muligheden ikke at tilskrive mesterskabet til nogen eller lade det hold vinde efter sidst tabellen var på et lige antal spillede kampe. Det sidste scenario bliver nok svært at æde for Juventus eller Lazio, som jeg ikke kan forestille mig vil acceptere et skrivebordsmesterskab til modparten.
Skrevet af Janus
Flere lande herunder Italien, Frankrig og Tyskland støtter nu at EM udskydes til 2021. Det vil give forbundene en mulighed for at afgøre deres turneringer nogenlunde sportsligt.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg sad og tænkte på, hvad kunne være en fair løsning. OBS! Jeg har ingen - som i INGEN - steder læst, det skulle være på tale, så det her er ren og skær på min regning.

Hvad med at man bare ruller sæsonen tilbage til den 24. runde, ikke udpeger en mester og starter næste sæson 20/21 fra det udgangspunkt. Altså, det vil sige, der skal afvikles 38 kampe, men holdene starter med det antal point og målscore, de har nu. Det vil både gøre, at de tre nedrykkerhold har en mulighed for at klare frisag, alt i mens holdene op i toppen heller ikke bliver snydt for det forspring de har. I Serie B vil Benevento således stadigvæk have deres kæmpeforspring.

Det er ikke perfekt og det betyder jo også, at Milan, Napoli og Roma går glip af CL bold i næste sæson - men jeg tænker, det er en temmelig salomonisk løsning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pindhunden
Denne diskussion nærmer sig allerede det uoverskuelige. For skal man nu til at flytte EM for evt at kunne afvikle klubturneringerne i juni/juli.

På en måde er det fornuftigt nok, men det er ikke engang sikkert, at landene kan færdiggøre klubturneringerne alligevel. Og så længe de økonomiske interesser er ejet af forskellige folk, er det jo svært at blive enige om, hvem der skal give sig.

Der skal ikke suspenderes mange flere kampe, før jeg kunne finde på at opsige mine fornyeligt dyrt købte streamingrettigheder til at se alle topligaer og europæiske klubturneringerne. Klubber og tv-selskaber kommer til at betale mange penge for dette afbræk, med mindre alle kampe bliver afviklet i juni/juli. Og hvem ved, hvordan regnestykket ser ud mellem klubber og tv-selskaber - får klubberne tv-pengene, selvom kampene ikke afvikles?

Skrevet af Martinovic
I tysk ishockey har de spillet grundspillet færdigt og har nu besluttet at lukke sæsonen ned og ikke kåre en tysk mester. Altså ikke noget slutspil. Top4 i grundspillet deltager i næste sæsons Champions Hockey League.

Det samme kan man gøre i Serie A.

Udfordringen er at finde nedrykkerne. Enten skal man lukke sæsonen nu og så måske starte turneringen op igen i starten af august eller slutningen af juli, hvis der skal være 22 hold.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Pindhunden: Spot on. Det er på mange måder fascinerende at være vidne til. Der er simpelthen så mange penge og så mange interessenter involveret i den gigantiske industri som europæisk fodbold anno 2020 udgør at muligheden for at finde en løsning der kan tilfredsstille nok til at blive bredt accepteret er noget nær lig nul. Jeg tror nærmest ikke engang vi har set toppen af katastrofe-isbjerget endnu.

Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg synes slet ikke det er noget dumt forslag. Det er i hvert fald noget nær så fair som det kan blive.

Når det så er sagt, så tror jeg nu stadig vi kommer til at se en løsning der tillader forbundet at starte en ny sæson fra scratch i august. Det tyder i hvert fald på at det er det der arbejdes hen imod.
Skrevet af Martinovic
Ideén er ikke dum og så alligevel. Den vil i teorien betyde, at næste sæson for mange holds vedkommende vil blive en lang ørkenvandring - enten fordi der er langt op til de sjove pladser, eller fordi de ligger i ingenmandsland.

Jeg er mere for, at den nuværende top4 får de fire CL-pladser - ganske enkelt fordi, de har været de bedste hold i sæsonen.

Det er nedrykkerne, der er udfordringen. Her kan man rykke Benevento op til næste sæson og lade nummer 2 og 3 spille to kampe om den sidste plads.
Mojn do!
Skrevet af pinturicchio
Et muligt problem ved FD´s forslag frygter jeg kunne være en skævvridning af holdenes muligheder for transfers i sommerperioden.

Holdene med et dårligt udgangspunkt vil formentlig have sværere ved at lokke spillere til sig, mens profiler på disse hold måske også vil søge nye udfordringer på grund af udsigten til en "ligegyldig" sæson, der delvist kan være afgjort på forhånd.

Når det er sagt, så er det måske det mest retfærdige at gøre. Under alle omstændigheder kommer der næppe en situation, som alle er tilfredse med.
Skrevet af Flying Dutchman
Den vil i teorien betyde, at næste sæson for mange holds vedkommende vil blive en lang ørkenvandring - enten fordi der er langt op til de sjove pladser, eller fordi de ligger i ingenmandsland.

Altså, der vil være 114 point at spille om - men det er selvfølgelig også en god pointe.

Jeg har bare hele tiden siddet med en fornemmelse, at det er unfair for for eksempel Lazio (der har deres bedste sæson i lang tid), Roma, Napoli og især Milan (for hvem CL er opnåeligt og enormt vigtigt), samt især Genoa, men også Brescia og SPAL i bunden. Endvidere er det satme også en dårlig nyhed for Benevento, der ligger lunt i svinget til at blive én af de mest overbevisende oprykkere, siden Sassuolo i 2013.

Men jo, det ender jo nok med 22 hold, ingen mester og at tabellen slutter som den så ud efter runde 24.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Pintu

Det havde jeg helt sikkert også under overvejelse. Når det så er skrevet, så havde eksempelvis Genoa - som med nød og næppe undgik nedrykning i sidste sæson - ikke just svært med at tiltrække spillere i sommers, og jeg vil da vove den påstand, at deres udgangspunkt dengang er cirka lige så ringe, som den vil være i mit tænkte scenarie.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Atalanta foran med 1-0 ude mod Valencia efter 2 minutter. Maskinen kører videre.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Nerazzurri
Ja, men viaplay er gået i sort her, så kan desværre ikke se hvordan det går pt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Magnifico
Tilskuerne udenfor skaber faktisk noget der ligner en stemning indenfor. Hjælper en hel del på kampen.

Utroligt at de så får lov til at stimle sammen udenfor. Nå, der er sikkert en meters afstand mellem alle...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Gustenv@rius
Der kan man tale om en gratis omgang, når to Inter-fans taler om muligheden for at slutte sæsonen uden en mester, netop som de selv har udspillet deres chance for at blive mestre.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Flying Dutchman
Nå ja, fordi du er jo super objektiv.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gustenv@rius
Ja, det er en objektiv vurdering at Inter har udspillet chancen for et mesterskab.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Flying Dutchman
Der kan man tale om en gratis omgang, når en Juventus-fan taler om at det hold, der ligger på førstepladsen efter 24 runder, skal udpeges som mestre, når det er netop hans hold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0