Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Nej, Janus.

Det er ene og alene spekulative rygte-historier, hvor medier indbyrdes citerer hinanden. Bemærk f.eks. at BT skriver "Medier:...". Der står netop ikke "UEFA:....".

Indtil nu har UEFA blot indkaldt til videomøde på tirsdag om CL, EL og Euro 2020. Så de har intet besluttet i skrivende stund.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Janus
Det er slut. Italien, Spanien og Frankrig vil ikke mere.
England og Tyskland bakker op. Der er ikke noget at diskutere. Kun om beslutningen om EURO 2020 skal træffes nu eller på et senere tidspunkt. .
Skrevet af Janus
L´Equipe melder at udmeldingen kommer nu. Der bliver som ventet ikke noget EURO2020
Skrevet af Magnifico
Det er muligt, at L´Equipe, BT og Anders And-bladet melder alt muligt ud. Og ja, alt peger ubetinget i retning af stop af CL, EL og Euro 2020. Men indtil UEFA selv melder noget ud, er intet officielt endnu. Og pt er det eneste reelle, at der er stormøde på tirsdag:

https://www.gazzetta.it/Calcio/Coppe/12-03-2020/arrivo-stop-uefa-champions-ed-europa-league-3601655015440.shtml
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Interforlivet
Lige præcis. Så "vås og løse rygter" var du sådan set selv ansvarlig for, Janus.

UEFA aflyser naturligvis først de store turneringer når deltagerne selv nægter at stille op og ikke et sekund før. Inden da holder de bare vejret og håber på at resten af verden tænker ligesom dem - at penge er vigtigere end menneskeliv.
Skrevet af Flying Dutchman
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/skuespiller-fanget-i-corona-isolation-med-sin-doede-soester-i-36-timer/8043427

Det her er for sygt. Jeg havde selvfølgelig en anelse om, at tingene i Italien stod slemme til - men ikke sådan her. Og Napoli er ikke engang hårdest ramt.

Det her har jeg virkelig svært ved at forholde mig til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Det er en fuldstændig forfærdelig historie. Og jeg tror desværre godt vi allerede nu kan forberede os på at noget lignende vil ske i Danmark. Forhåbentlig - og sandsynligvis nu hvor vi trods alt var hurtigere til at se alvoren i øjnene end Italien var - ikke på lige så voldsom vis som her, men det med at folk dør uden hjælp fra myndighederne grundet presset på sundhedssystemet er vist uundgåeligt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Skal vi ikke lige slå kold vand i blodet. Danmark er stadig et af de bedst organiserede og trods alt stadig et af de lande med den bedste infrastruktur i verden, det faktum at vi så hurtigt reagere i forhold til andre og så effektivt er enormt positivt, det var slet ikke muligt i 80% af verdenens lande.

Italiens infrastruktur, sundhedsvæsen er bare ikke i samme kaliber. Det har der været rig med eksempler på de seneste år. Man skal være yderst påpasselig med at sammenligne med lande sydpå.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig med Z4E, her. Det vil overraske mig meget, hvis vi ser et lignende tilfælde her i Danmark. Det er vist ikke den helt store hemmelighed, at Danmark skeler meget mod netop Italien og erfaringerne derfra og fordi Mette Frederiksen viste rettidig omhu, tror jeg da også, at vi ser en større spredning af smittede, så sundhedsvæsenet kan følge med.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Hvad er det for noget vås og løse rygter i taler om?
UEFA har suspenderet både Champions League og EL


Kan du ikke lige sige hvad den kamp, der bliver vist på 6eren, ender?
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Interforlivet
@FD og Z4E: Jeres gæt er selvfølgelig lige så godt som mit. Og ja, vi har et glimrende sundhedsvæsen plus et forspring sammenlignet med Italien (blandt andet fordi Italien har været gode til at opfordre andre lande til at reagere hurtigere end de selv gjorde).

Jeg er bare personligt bange for at virussens evne til at sprede sig koblet sammen med de mange mennesker i DK som til stadighed har svært ved at forstå alvoren i situationen kan gøre at smittespredningen på trods af alle vores tiltag kan gå hen og blive uoverskuelig og i en vis grad uhåndterbar for sundhedsvæsenet.

Dermed tror jeg slet ikke det er utopisk at vi også i DK kommer til at se eksempler på at folk dør fordi der simpelthen ikke er resurser til at hjælpe dem.
Skrevet af Flying Dutchman
Men I4L, der er jo et par koloenorme forskelle mellem Italien og Danmark, foruden at Danmark kan skele til Italien og andre lande for hvordan man (ikke) gør. Bare off the top of my head; befolkningstætheden især i byerne, sociale konstruktioner (familier bor længere tid sammen, mens man har kutyme for at tage (bedste)forældre ind) og selvfølgelig ikke mindst indbyggerantal.

Selvfølgelig vil virussen sprede sig - hell, det er meget muligt, at der ud af ti bold.brugere allerede er fire der render rundt med det. Men i og med de fleste af os er (nogenlunde) friske og rørlige og i aldersgruppen 20-40, går det jo nok. Det er ikke der faren ligger. Faren ligger hos de ældre og de i forvejen udsatte. Dem er der egentlig fint styr på - ikke mindst da vi putter vores ældre og udsatte i plejehjem og sygehus. Det er derfor, man har sat Danmark i bero; ikke for du og jeg, men for min 80-årige nabo og min astmatiske fiktive lillesøster. Kombinér det med et sundhedsvæsen der a) er forberedt og b) enormt godt udstyret, og så skal det nok gå.

Så hvis jeg i morgen opdager, at jeg har fået Corona, så rider jeg og min lille familie den ud herhjemme, bestiller mad igennem whatever og bruger en hulens masse tid på Netflix.

Jeg er ikke i tvivl om, at Corona - også i Danmark - kommer til at koste liv. Men jeg tror ikke et sekund på, at det bliver fordi lægerne ikke har tid eller plads og at ligene hober sig op i hjemmene.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af La Mir!!
-
Daje!
Skrevet af Flying Dutchman
Gabbiadini har også fået det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af La Mir!!
Balotellis “joke” kunne næppe have faldet på et værre tidspunkt. Idiot!
Daje!
Skrevet af Magnifico
90 kilometer kø ved Brennerpasset mellem Italien og Østrig. Halvfems!

Alle - men hovedsageligt lastbilschauffører - bliver termoscannet på den østrigske side og de få almindelige biler, der slipper igennem, må ikke tage ophold i Østrig - kun køre igennem i en slags transit.

Det tangerer krigstilstande.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af pinturicchio
Hvis Coronavirussen for alvor har fået fat i Juventus, så kan man da godt sidde og frygte lidt for Hr. Sarri.

Den lungebetændelse han fik i opstarten til sæsonen holdt ham ude i ugevis, og den tog tydeligvis hårdt på ham.

Håber godt nok, de har fået isoleret ham i tide.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Angiveligt ser det ud til at klubberne bare ikke vil acceptere andet end at spille ligaen færdigt, så nu vil man se om det er muligt igen i start maj...

Men lad os lege lidt med det scenario, så har man indtil d. 30/6, hvor ligaen skal afsluttes pga. kontrakter udløber og transfermarkedets officielle åbning. Men igen kræver det stadig, at Italien når at stabilisere sig i tilstrækkelig grad inden udgangen af maj, samt at UEFA aflyser EM, noget de endnu har nægtet at gøre. Er det muligt, ja det er det, men det bliver godt nok et close call, eftersom det typisk tager 12-16 uger før den værste del af en sådan epidemi ebber ud. 12 uger vil ramme ca. Start maj, men hvis den tager 16 uger har man altså lige omk. 4 uger at afvikle 12/13 kampe, eller 3 kampe om ugen, det virker ikke synderligt realistisk og tvivler igen på spillerforeningen vil acceptere en sådan model. Så man skal som jeg ser det, have 6 uger før det er realistisk dvs. sygdommen skal være nede omk. midt maj, det er måske lidt optimistisk og igen hvis den løber ud der, ser jeg ikke en aflysning af EM.

For ej at huske at regeringen og CONI overhovedet vil være med på den ide om at tillade at afholde sport igen til den tid.

Grådighed er bare et problem, få nu bare aflyst det og tænk på det berørte samfund i er en del af, selvcentrerede idioter.
Skrevet af Caroe
Men lad os lege lidt med det scenario, så har man indtil d. 30/6, hvor ligaen skal afsluttes pga. kontrakter udløber og transfermarkedets officielle åbning.


Hvorfor skal den det?
Der er også et transfervindue i januar og kontrakter kan vel i princippet udløbe når som helst.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
annonce
0