Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KnockOut
ilpolpopogba kan du fremlægge noget som ikke kun er baseret på dine "mave fornemmelse" eller din tro på "det gør man ikke i Juventus fordi det siger du basta, Rosso fremviser nogen ret så overbevisende argumenter som giver mening hvem man bare har en lillee smule gefylden forståelse for hvordan det hele fungere og ikke bare lige vil være på tværs.

Som han skriver ved du en noget som ikke er tydelig for alle? eller har han ret i dine "jeg er på tværs attitude" er dit eneste argument.

2 ting er helt sikker, progba bliver den næst bedste betalt spiller i juventus hvis han kommer, det er alle tidligere handler et bevis på mellem Juventus og Raiola at hvis der er nogen der bestemmer priser/løn så er det ham.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Rossoneri
@ilpol
For det første er jeg ikke med på hvor du har tallene fra.

Jeg skrev €20m, hvilket er 150m danske kroner.

Og jeg prøver ikke at "være smart at høre på". Beklager hvis det fremstår som det.

Jeg anfægter blot din tese om, at Juventus ikke skulle være parat til at smide en monsterkontrakt efter Pogba (i teorien). Her henviser jeg egentlig bare til, at den nyere historie taler dig imod - eksemplificeret ved Rabiot, Ramsey, de Ligt og Ronaldo.

Hvad taler for, at det skulle være så meget anderledes med Pogba?

Med Pogbas nuværende kontrakt på ca. €17m (baseret på et lavt pund), tænker jeg et leje omkring €20m er rimelig logisk.
En halvering (som du taler om), anser jeg i hvert fald som regulært utænkeligt. Forestil dig lige Raiola sige ja til sådan en aftale...

At Pogba skulle kræve en forbedret aftale i den størrelsesorden, er vel åbenlyst realistisk.

Men så er spørgsmålet selvfølgelig om Juve kan honorere en aftale af den kaliber, med henvisning til eksplosionen i deres lønomkostninger.
Skrevet af Rossoneri
@knockout
Hov, jeg har bestemt ikke hverken sagt eller antydet, at @ilpol skulle være "på tværs". Bare lige for en god ordens skyld...
Skrevet af ilpolpopogba
Knockout:
Det er svært at fremlægge beviser for og imod pris og løn, på en fremtidig hypotetisk transfer, synes du ikke?

Hvad er de åbenlyse argumenter Rosso fremføre? At pogba vil have mere i løn? Tjek! At raiola er pengegrisk? tjek!

Jeg forholder mig til det eneste mulige, historik. Har pl klubberne flere penge til løn end juve og serie a? Tjek!
Har Juve, foruden CR7 - en af historiens bedste spillere, nogensinde betalt i omegnen af 120-150 mio om året, nej.

- jeg skriver hvad jeg FORESTILLER mig situationen er/vil være og det er at juve IKKE betaler 120-150 mio. det synes du og rosso så virker helt naturligt at juve skulle gøre. INGEN VED DET. Derfor er der ingen der får ret, før en evt transfer.

Så nej det er ikke på tværs attitude, men jeg kan vil godt give mine tanker omkring hvad jeg forestiller mig, at MIN klub ville gøre i denne transfer. Men der ved en real mand åbenbart mere

- Og jeg sagde vidst aldrig at pogba IKKE blev den 2. Bedst betalt, jeg sagde at han ikke får det dobbelte i løn af De Ligt.
la vecchia signora
Skrevet af ilpolpopogba
Rosso:

Jeg ved heller ikke hvordan det kan være jeg ikke kan regne 7,5 * 20 ud lige nu, men “det nye” tal bliver ikke bedre ift hvad min forestilling er.

Rabiot og ramsay har fået høj løn, bl.a. pga de var gratis og der (forhåbentlig) kan tjenes et par 100 mio på hver af dem, om det så skævvrider lønningerne kan da godt tænkes.

Ja han vil sikkert spørge om en forbedret aftale, jeg har bare sagt, at jeg forestiller mig ikke at det bliver i juve. Men hey, en skal tage fejl. Det kan være det bliver mig på trods af en på tværs basta attitude, Jesus fucking Christ
la vecchia signora
Skrevet af Rossoneri
@ilpol
Det bliver i det hele taget interessant, at se hvordan verden ser ud efter corona.

@magnifico havde nogle rigtig interessante pointer her i tråden for et par uger siden.

De kredser i hvert fald om størrelsen af den økonomi der får det hele til at løbe rundt.

Omvendt kan det også være, at det hele stikker af, fordi CFCB suspenderer FFP.

Who knows...?
Skrevet af Magnifico
Dagens dødstal i Italien er det laveste i halvanden måned og indlagte på intensiv er det halve af, hvad det var, da det toppede. Så der er et lille lys i tunnellen.

PM Conte har derfor fremlagt følgende genåbningsplan:

Fra 4. maj:
- Folk kan bevæge sig inden for regionen, men ikke uden for
- Det er tilladt at besøge familiemedlemmer, men ikke deltage i sociale sammenkomster.
- Privat sport tilladt (f.eks. løb)
- Åbning af parker
- Begravelser, dog max 15 mennesker
- Barer/restauranter tillades take-away
- Professionelle atleter kan træne alene bag lukkede døre
- Fremstillingsvirksomhed, byggeri og engrosvirksomheder får lov til at genåbne

Fra 18. maj:
- Mindre byggevirksomheder kan åbne igen
- Biblioteker, museer og udstillingssteder kan åbne igen
- Sportshold kan træne bag lukkede døre

Fra 1. juni:
PLANLAGT genåbning af barer, restauranter, frisører og skønhedssaloner

Skoler vil være lukket frem til september.

Der skal fortsat holdes social afstand og man skal bære ansigtsmaske.

Regeringen kan udsætte/tilbagerulle genåbninger, hvis tallene igen går den forkerte vej.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(042125212608)
Spadafora

Er da ret klar i mælet, sådan løs oversat.

, "Jeg ser en fortsættelse af serie a som et mindre og mindre sandsynligt scenario"

"Genoptagning af træning betyder ikke nødvendigvis at sæsonen genoptages"

"Hvis jeg var klub præsident ville jeg mere tænke på hvordan jeg kunne starte næste sæson sikkert"

"FIGC medicinske protokol blev vurderet utilstrækkeligt"

Jeg ønsker at en eller anden med nosser sætter en definitiv stopper for denne farce. Luk nu den sæson ned så alle kan komme videre. Det bliver formentligt udfaldet om alle omstændigheder.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Jeg er ikke helt med på hvorfor du synes man bør have travlt med at aflyse sæsonen. Hvad er problemet ved at vente og se tiden an?
Skrevet af Slettet(042125212608)
@ Fordi ingen er tjent med at leve i måneders uvished, især når udfaldet i sidste ende med stor sandsynlighed bliver det samme, netop en aflysning.

Oveni skader det også næste sæson og forberedelsen til selvsamme når man trækker ting i langdrag.

Så syntes jeg heller ikke man kan være bekendt hverken overfor spillere, fans og sponsore at stikke dem blår i øjnene om et eller andet usansynligt. Det vil give alle langt bedre tid og ikke mindst tid til at tage de rette foranstaltninger til at løse det problem der opstår i kølevandet på en aflysning end at skulle potentielt klare det på få uger inden påbegyndelsen af næste sæson og eller undervejs af 20/21 sæsonen.

Det gør også at sæsonen ikke kulminere med transfermarkedet og de problemer der er med spillere der smutter midt i det hele og dermed kan få alt afgørende betydning.

Sæsonen er smadret uagtet.

Så glemmer vi også lige at det her kun er 1 bølge, anden bølge venter rundt om hjørnet.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Ok. Jamen så er vi blot meget uenige.

Jeg synes ærlig talt det er tåbeligt at udtale sig så skråsikkert om fremtiden som du her gør. Dermed synes jeg også det vil være mindst lige så tåbeligt at lade sæsonens skæbne afhænge af et hypotetisk billede af hvordan samfundet ser ud om et par måneder.

I min optik giver det rigtig god mening at gøre ligesom den danske regering gør i.e. at tage en dag af gangen og arbejde med en dynamisk plan.

At man så i fodboldens verden ikke bare kan fortsætte med at gøre dette i ubegrænset tid er indlysende. Men man kan sagtens gøre det nogle uger endnu.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Intetforlivet

Man kan ikke nå at afvikle sæsonen inden transfermarkedet, det betyder at mange hold mister profiler. Feks. mister Cagliari Nainggolan, vi kan miste Sensi, Moses, udover at vi mister Sanchez og hypotetisk også kan miste både Martinez og Brozovic hvis nogen indløser klausulerne. Det er ganske enkelt uholdbart, og skævvrider det i en sådan grad at en ikke ord kan beskrive det, det ender med det er sådan noget der kommer til afgøre tingene og ikke hvordan holdendes form er, samtidigt har man ingen mulighed som det ser ud nu til at erstatte dem da de først kan registreres i den efterfølgende sæson.

Der er så mange problemstillinger ved at fortsætte som man i det grove hele ignorer. Det vel og mærket uden at kigge på det fra et sundhedsmæssigt synspunkt. Hvoraf at spillerne skal have hvertfald min. en mdr. før en sæson forsvarligt kan genopstarte, ellers risikere man skader i hobetal med mulige senfølger. Som det ser ud er det komplet utænkeligt at en sæson kan genoptages før 1 juli, eftersom datoen for individuel træning først er d. 18 maj.Skrevet af Magnifico
Den pt. eneste videnskab, der er på området, siger faktisk følgende:

https://www.dr.dk/sporten/fodbold/forskere-minimal-risiko-coronasmitte-i-fodboldkamp
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(042125212608)
Men de sidder til gengæld tæt på bænken og i omklædningsrummet, de skal bruge træningsredskaber og metoder der potentiel kan medføre smitte.

Oveni kommer de her spiller jo ligesom i kontakt med andre. For ej ikke at glemme at fodbold er en samlende sport, det betyder at folk vil samles for at se kampen dermed kan der opstå flere og nye smittekæder. Man kan altså ikke entydigt kigge på smittespredning under en kamp.
Skrevet af Magnifico
Men nu er der faktisk nogle forskere, der har undersøgt det - og ikke bare os herinde, der "synes noget". Og det er jo faktuelt interessant at forholde sig til.

Der er desuden allerede præmisser om, at spillere kommer direkte til kamp, ikke samles i omklædningsrum, udskiftningsspillere sidder med stor afstand på tribuner, spillere tager ikke bad bagefter, men tager direkte fra stadion.

Jeg skal bestemt ikke gøre mig til ekspert udi, om det er forsvarligt at spille færdigt eller ej. Men jeg håber det da på Serie A´s vegne. De økonomiske konsekvenser ved en aflysning vil være katastrofale for ligaen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Modsat Frankrig og Holland har Schweiz nu besluttet at genoptage ligaafslutngen. Der er træning fra d. 11. maj og sæsonen færdigspilles fra d. 8. juni.

Schweiz har indtil nu haft 3.398 smittede og 196 døde pr. 1 mio indbyggere.
Italien har haft 3.333 smittede og 453 døde pr. 1 mio indbyggere.

Der er kun 70 kilometer mellem FC Lugano og San Siro.

https://www.calcioefinanza.it/2020/04/29/la-svizzera-riparte-dall11-maggio-allenamenti-8-giugno-via-ai-campionati/
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(042125212608)
@Mag

De har nu kun kigget på data fra de spillere under kamp, de har ikke kigget på andet og de gør jo også klart at det ikke er eksakt videnskab det her, men sådan lidt løs udregning på et stk papir. Man kan kun finde ordentligt evidens ved ved at lave direkte test, test de ikke har foretaget.

Direkte til kamp og hjem, okay det vil jeg godt se praktiseres i virkeligheden. Hvad med alt det arbejde der normalt skal laves inden f.eks. taktiske oplæg, træner der skal coache deres spillere til at levere både før, under, efter samt skal samle op på det gode/dårlige efter kampen. Det har forsvindende lidt gang på jorden, hvis vi ikke bare skal have en rodet omgang tilfældigheder.

Det får økonomiske konsekvenser uagtet. Det her er så langt udover hvad sponsor og tv har betalt for at de uagtet med al sandsynlighed vil have kompensation. Hvor meget mere eller mindre er svær at spå om, men at tro man ved at gennemføre gå fri er altså en smule naivt.

Nu skal det med at nogle ligaer forsøger at genoptage og afslutte, det er ikke ensbetydende med det sker og lykkedes. I en del tilfælde er det mest et håb og flere steder har de til gode at få det endelige grønne lys. Det kan ændre sig 100 gange inden vi rammer juni.
Skrevet af Magnifico
@ Z4E

Du er ikke meget for at flytte dig bare en millimeter fra dit oprindelige synspunkt fra krisens start, hva?

Måske skulle du være lidt mere åben overfor nye oplysninger, nye perspektiver, nye tiltag, nye muligheder. Selv et stop nu og en frisk sæsonstart efter sommer vil blive under komplet andre forhold end dem, vi kendte tidligere.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Altså, det er vel heller ikke en præmis at vi alle skal leve i isolation (?)

Menneskelig kontakt bliver normalt igen - også i Italien.

Vi taler ikke om en sygdom med høj dødelighed (tværtimod) i den demografiske gruppe vi taler om her.

Det siger sig selv, at kampene skal spilles uden tilskuere. Det vil givetvis holde ved så længe en vaccine og/eller behandling ikke er fundet.

Men jeg kan simpelthen ikke se hvordan dette kan diskuteres i et sundhedsperspektiv.

Og som @mag skriver, så har videnskaben allerede leveret en vurdering.

Omvendt så mangler vi stadig et svar på, hvordan sæsonen kan afsluttes rent praktisk. Skal der spilles med meget få dages mellemrum? En cup-turnering? På udvalgte stadions? Og hvad med transfermarkedet og nuværende kontrakter (som det også bliver nævnt)?

Alle de spørgsmål så jeg hellere der kom et svar på.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Det kan da sagtens være at man i sidste ende bliver nødt til at aflyse sæsonen. Jeg kan bare stadig ikke se hvorfor du har så travlt med at se dem få truffet den beslutning allerede nu.

I min optik giver det meget mere mening at være tålmodig og holde for øje hvad de andre store ligaer ender med at foretage sig.

At man så risikerer at miste spillere inden sæsonen er afsluttet er vel ikke verdens største problem. Samtidig vil det jo være fælles for alle klubberne.

annonce
0