Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Kom så Lazio hold den nu
Skrevet af Magnifico
Hvis det fortsætter sådan her i 2. halvleg, holder Lazio den ikke. De er jo gået helt i stå og Atalanta maser bare på i vanlig stil.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Janus
Lazio så trætte ud efter 35 min. Det bliver en laaang anden halvleg mod et velspillende Atalanta hold.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er jeg også oprigtigt bekymret for, spørgsmålet bliver så om Lazio såfremt de taber, kan hente ind på Juve igen.

Men lad os se, mange hold ser ud til at gå komplet kolde omk 60-70min så kan Lazio holde dem fra at score så tror jeg godt de kan hive en sejr hjem
Skrevet af Janus
De henter ikke Juve hvis de taber i dag. 1 point vil jeg være tilfreds med selvom de fører ved halvleg. Det er første kamp efter pausen og tanken er tom allerede.
Skrevet af DenRasende
Sikke et drøn
Skrevet af Janus
Kongekasse. Lazio har været helt Væk siden det 35´ min. Kræfterne holder ikke og reserverne er ikke gode nok. Atalanta vinder kampen.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så var det vist dødsstødet, bliver nok svært for dem at komme sig over. Men håber i det mindste de kan holde det ene point. For i øvrigt pænt irriterende Roma udligner.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hold op en mulighed den skal de få mere ud af. Dampen er efterhånden gået af kampen.
Skrevet af DenRasende
O/U på hvor mange smøger Sarri når at ryge inden kampen fløjtes af?
Skrevet af Janus
Lazio nu med 4 sorte spillere på banen. Det mindes jeg aldrig jeg har set før.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Juve den store vinder efter denne runde, Lazio med en masse trætte og halvskadet spillere.
Skrevet af Janus
Det ser svært ud resten af sæsonen for Lazio. For tæt kampprogram og for smal trup. 3 skader inden dagens kamp og det ligende at der kom 2 nye til i dag.
Skrevet af Acheron 3
Det var så det. Tillykke til Juve med endnu en scudetto. Forfølgerne er simpelthen for dårlige/ustabile til at udfordre dem.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Indspark med bolden
Ah... Acheron

Ikke at det ikke er værdsat :-)
men sæsonen er ikke slut endnu, og med det sammenpressede kamp program der er nu, så kan 1 skade eller 2 på samme tid betyde, at man kan miste mange kampe, og hvis Dybala og Ronaldo f.eks. er ude samtidig, så kan der hurtigt ryge en del point

Bortser fra det, imponerende spille koncept Gasperini har fået implementeret i Atalanta, flot og målsøgende spil, personligt havde jeg gerne set ham i Juve i stedet for Sarri
Skrevet af tic_8850
For alle os som husker Serie A fra 90´erne. Således kan man også fortsætte sin karriere after fodbolden:

https://www.youtube.com/watch?v=7__FcZusFDs&feature=share&fbclid=IwAR0o4PtfshjtpDFYN41cDy3IzlaQXzhHeAIyr4J9uf5D7vCMdG1CPsxqq3I

Bobo Vieri, Nicola Ventola, Lele Adani - Una vita da Bomber
Skrevet af DenRasende
Gigantisk chance til Ronaldo, jøsses.
Skrevet af Gustenv@rius
Hvor er det dog sølle med den tilskuerstøj de tilføjer i Serie A. Man kan knap nok hører den i forhold til Spanien og Tyskland.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Janus
Vi må håbe der snart er tilskuere på tribunerne igen. Fodbold er bare ikke det samme uden.
Skrevet af Acheron 3
Fuldt program i B her til aften med flere topkampe og et par måske afgørende resultater. Topholdet Benevento smed for en gangs skyld points da det blev 0-0 hos Empoli, men de nærmeste forfølgere Crotone måtte nøjes med det samme resultat hos Perugia, så afstanden mellem nr. 1 og 2 er stadig på hele 22 points. På tredjepladsen understregede Spezia deres gode form ved at vende 0-1 til 3-1 ude mod Chievo, der således tabte et vigtigt skridt i bestræbelserne på at holde andenpladsen i kort snor. Lige nu ligner det ikke en returbillet til Serie A for den lille Verona-klub, der dog hænger på play-off pladserne på yderste mandat. Oprykkerne og de lidt overraskende subtoppere Pordenone gik ned med 0-3 på Sicilien hos Trapani, der kan nå at redde sig endnu. Et skuffende resultat måtte også Frosinone sluge med 0-2 hjemme mod lille Cittadella. Klubben fra Veneto regionen strøg dermed forbi sidste sæsons nedrykkere og op på 4. pladsen, blot to points fra direkte oprykning.

Bortset fra Beneventos suverænitet i toppen af rækken ligner det fortsat en særdeles spændende afslutning på Serie B.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce
0