Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(221418230301)
Jeg kan ikke holde de her såkaldte hands ude længere. Det burde kun dømmes, når det er forsætligt. Det er netop det, som VAR kan bruges til. At kontrollere hver enkelte situation og vurdere om det er med vilje eller ej. Det er en ødelæggende linie der køres med nu. Som Juve-fan har jeg det vammelt med dagens kamp. Atalanta fortjente sejren.
Skrevet af Slettet(412248201408)
@Inter

I orden, tak for svar. Jeg synes ogsaa han var god de 25 minutter jeg saa af kampen mod Milan, men ellers synes jeg ofte han har vaeret daarlig naar jeg tilfaeldigvis har set en eller anden kamp med dem.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Nøøøj hvor er Juve heldige med de 2 straffe og det ene point. Har helt ondt af Atalanta som fortjente sejren.
Skrevet af JuveFC
Fox@Mulder:

Klamme Juve???

Køl lige ned engang, og træk vejret tak, sådan en kommentar fører ikke til noget som helst
Skrevet af andib
Jeg er helt enig, Bender.

Det er godt nok ødelæggende for fodbolden med de straffespark der dømmes. Hvis det er reglerne, den er gal med, så skal reglerne laves om HURTIGST MULIGT. Det giver simpelthen ingen mening, at der skal kæmpes så meget for et mål, som de to Atalanta får, og så kan man få et straffespark ved at bolden bliver sparket op på ens arm, der næsten er inde ved kroppen samt et spark, der bliver sparket op på armen fra kort afstand.

Det ender jo med, at spillerne ikke gider at sparke på mål, da der er større chance for, at man kan få chancen for at score ved at sparke bolden op på en forsvars hånd. Det giver for mig ingen mening.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Interforlivet
@Moderat: Han har heller ikke ligefrem sat ild i Serie A i år. Hans måltotal "lyver" også lidt da en stor del af de 28 mål er sat ind på straffe.

Men at han ikke bidrager med noget er forkert. Han er stadig kampafgørende (til tider).
Skrevet af esha9751
Og på nogle statistiksider figurerer Ronaldo som den bedste spiller i ligaen. Ikke det rene snyd...
Mere fodboldnørd end fan...
Skrevet af Martinovic
Manden er 35. Skulle han stadig præstere som en 28-årlig?

Hans største force har altid været hans eksplosive antrit med bolden, og det kan da ikke overraske nogen, at den ikke er det samme mere. Selv Messi har ikke længere den samme fart i sine driblinger, og han er 33 år.
Mojn do!
Skrevet af Pindhunden
Reglerne om hånd på er de suverænt mest frustrerende i fodbold. Har man spillet fodbold på bare er nogenlunde konkurrenceniveau, så ved man, hvor eddikesur man kan blive som spiller, når man gør alt for at gøre sig lille og alligevel bliver ramt på armen, hvorefter dommeren peger på pletten.

Reglerne er latterlige, fordi de går i mod al naturlighed i kroppens bevægelsesmønster og ikke straffer det reelle problem: At spillere bevidst bruger hånden eller armen til at stoppe en bold. Og når man ser ting i superslow, så kan alt i øvrigt komme til at se forsætligt ud.
Skrevet af gorillapik
Du er så vild Rosso. Selv hvis der stod noget i reglerne om en silhuet, så er det vel omtrent det mindst entydige ord man kan opstøve - hvorfor din skråsikkerhed om at det ikke har noget med en vurdering/skøn at gøre virker helt skør.
Solstik kan det dårligt være med denne sommer, så forhåbentlig var du overordentligt beruset.
Skrevet af Martinovic
https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/international_fodbold/nu-skal-det-vaere-slut-her-er-de-nye-fodboldregler/7540668

Læs her, gorillapik.

Det første straffespark skulle ikke være givet. Det andet er helt ok.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@gorilla
Jeg er imponeret over, at du kan gøre dig selv SÅ meget til grin på så få linjer. Et eller andet sted, må man vel tage hatten af for det.
Skrevet af Martinovic
Fremragende frisparkskasse af Schöne.
Mojn do!
Skrevet af Acheron 3
Den har vi godt nok også måttet vente lang tid på. Det er hans første for Genoa, ikke?
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Martinovic
Han scorede mod Milan sidste efterår.
Mojn do!
Skrevet af gorillapik
Gud ja der fik jeg da godt nok blameret mig. Tænk sig at jeg, helt fejlagtigt, gik og troede at dommerne dømte efter regelsættet og ikke citater søgt frem på Ekstrabladet.

I øvrigt er der vel intet i udtalelsen der skulle slå fast at hands situationer ikke er et skøn, men vi fik da ordet silhuet i spil tæt på noget der minder om de officielle regler, så det må jo være godt nok.
Skrevet af Rossoneri
Skøn og fortolkning er jo ikke det samme.

Dommeren skal ikke fortolke noget, når reglerne for situationen er klokkeklare (markeret nedenfor).

Derfor er det første straffespark tydeligvis en fejldom - uanfægtet hvad der måtte være dømt i andre kampe.

Sakset fra seneste version af IFABs regelsæt:

The above offences apply even if the ball touches a player’s hand/arm directly from the head or body (including the foot) of another player who is close.

Except for the above offences, it is not an offence if the ball touches a player’s hand/arm:

- directly from the player’s own head or body (including the foot)

- directly from the head or body (including the foot) of another player who is close

- if the hand/arm is close to the body and does not make the body unnaturally bigger

- when a player falls and the hand/arm is between the body and the ground to support the body, but not extended laterally or vertically away from the body
Skrevet af gorillapik
Du milde makrel. Du hævder at være ædru og mener samtidig at den formulering er utvetydig?
Skrevet af Rossoneri
Hahahaha - priceless! Pøj pøj med det.

Det er svært at hjælpe dig hvis du ikke kan læse.
Skrevet af gorillapik
Såeh, det er et ja?
annonce
0