Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ilpolpopogba
Gusten: Det kan ikke passe, Juve er jo the bad guy
la vecchia signora
Skrevet af Interforlivet
Fedt skrevet, ilpolpo.

50 straffespark for hands lyder jo fuldstændig absurd.
Skrevet af Magnifico
Tidligere lå snittet stabilt på ca. 20 straffespark for hands pr. sæson.

Det er gået helt amok.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af gorillapik
Ifl: Det var da helt på sin plads at stikke til jer, der insinuerer at Juventus får dommerhjælp, hjælp fra Lega ift. kampafviklingen og hvad beskyldningerne nu ellers går på. Denne gang var det Rosso, før corona pausen var det Inter banden med dig selv inkluderet, der antydede urent trav uden noget, der minder om hold i virkeligheden.

Rosso: du har forholdt dig til min kritik ved at sige at jeg var til grin, sakse reglerne (som sjovt nok ikke nævnte noget om silhuetter eller var utvetydige som du ellers påstod) og, lidt løjerligt, skrive til mig at jeg nok ikke kunne læse. På intet tidspunkt har du forholdt dig til indholdet af kritikken med stærkere argument end ´fordi jeg siger det´ og ´du er dum´. Alligevel mener du at jeg troller? Må jeg bede om mine himmelblå...
Skrevet af Rossoneri
@gorilla
Når du lægger for med åbenlyse provokationer, kan du naturligvis forvente et svar i samme stil.

Måske du lærer noget af det til en anden gang - måske ikke.
Skrevet af OC
Denne gang var det Rosso, før corona pausen var det Inter banden med dig selv inkluderet, der antydede urent trav uden noget, der minder om hold i virkeligheden.


Det er nu ret så veldokumenteret, at forbundet forsøgte at tilsidesætte alle former for sportslige forhold ved at rykke kampens tidspunkt, udelukkende så Juventus kunne få fans på stadion. Det er ret så indiskutabelt, og alle andre steder i verden, havde det været en større skandale.

Når vi er ved debatten - og Juventus fans´ evige ´Why Always Me?´ - så skulle man nok ret beset have haft flere imod sig (host host, De Ligt).

Uden at insinuere dommerhjælp, hvor mange straffespark har Juventus fået tildelt? Det kan man ikke have draget fordel af, fordi man også har indkasseret nogen i den anden ende, eller hvad synes logikken at være?
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Jeg vil i øvrigt gerne frabede mig stråmænd om at jeg har antydet "urent trav". Det er helt og holdent din påstand.
Skrevet af gorillapik
Oc: ja du vil naturligvis stadig hævde at ligaen intet incitament havde for at gøre deres produkt mere præsentabel. Klart nok, fordi alle kan jo ved selvsyn nu opleve hvor pisse fedt det er med dåselyd og animerede tifoer. Produktet har aldrig været bedre, så det handlede selvfølgelig udelukkende om at give Juventus en positiv særbehandling. Indiskutabelt.

Jeg ved ikke hvad logikken er. Jeg har ikke snakket om hvor mange straffe der bliver dømt. Jeg forholder mig udelukkende til de komplet utilstedelige insinueringer som er ligeså velunderbyggede som antivax og 5g nonsens
Skrevet af gorillapik
Det er ikke reglerne der er noget galt med. Det er ganske simpelt en fejldom - og gæt hvem der fik fordel.

Når nu alle så kampen så giver det ikke meget mening at spørge retorisk hvem der fik en fordel med mindre man vil insinuere at det er noget der sker regelmæssigt.
Men du lykkedes da trods alt med at komme uden om at forholde dig til noget som helst substans igen.
Skrevet af OC
Ah ja - "et præsentabelt produkt" (læs: Juventus´ pengepung) er selvfølgelig vigtigere end sundhedsmæssige og sportslige hensyn.
Sidder du i ledelsen hos Lega Calcio, eller er det svært at forstå, hvorfor dét er hundrede procent særbehandling - for ikke at sige på grænsen til det korrupte?
La prende Vecino.
Skrevet af gorillapik
Point in case.
Skrevet af gorillapik
Gider i øvrigt ikke den samme langgaber hvor jeg forventes at forsvare en beslutning som jeg også synes virkede hovedløs. Men at påstå Lega ikke havde nogen interesse(andet end Juves pengepung) i at få kampen afviklet med tilskuere er stadig idiotisk.
Skrevet af Chrisard
Ser sjældent Torino, men plejer Ansaldi ikke at spille back?
'I had told Mario before the game not to get booked, as with two cards he’d get suspended. He just has to show off his physique… I told him off after the goal, but it was too late.'
Skrevet af Gustenv@rius
@OC

Juventus har 12 straffespark for og 10 imod.

3 hold har fået flere straffespark end Juve, mens kun et hold har fået flere dømt imod sig.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af OC
Så pointen er hvad, ud over den sædvanlige "alle brokker sig over Juventus, det er ret så synd for os".

Det er efterhånden langt, langt mere prævalent end at folk brokker sig over Juventus.
La prende Vecino.
Skrevet af gorillapik
Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal sige det tydeligere. Der er ikke nogen forkromet pointe. Det er et svar på tiltale af de lallende idiotiske beskyldninger som du blandt selv er ganske flittig udi.
Skrevet af OC
Nu spurgte jeg nu egentlig Gusten.

Men stadig, der synes at mangle noget logik eller i det mindste nogle mellemregninger - i en hypotetisk verden, så kan man ikke få dommerhjælp, fordi man har indkasseret mange straffespark?
La prende Vecino.
Skrevet af Gustenv@rius
“ Det er efterhånden langt, langt mere prævalent end at folk brokker sig over Juventus.“

Haha, good one.

Specielt med tanke på at førstnævnte kun sker på foranledning af sidstnævnte.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af gorillapik
Det retoriske spørgsmål giver jo sig selv, men når der nu ikke er noget statistik der bakker påstandene om dommerhjælp op (tværtimod) og de eksempler der fremhæves som værende slående beviser er grebet ud af den blå luft, så er det måske ikke synderligt spændende at diskutere din hypotese.
Skrevet af OC
Det kunne klæde dig at komme med konkrete eksempler på "slående beviser" der "bakker påstande om dommerhjælp op".
Det virker lidt svært at få øje på, med udgangspunkt i denne tråd, hvor de fleste efter Atalanta-kampen synes at brokke sig over reglerne.
La prende Vecino.
annonce
0