Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sule12
Den sendes da på TV2 play?
Skrevet af JuveFella
Der har jeg ikke lige umiddelbart adgang til, selvom man stort set har adgang til de fleste kanaler, irriterende. Men tak for info
Skrevet af Ole K
Sammenligningen mellem Inter 11 og Juve 19 virker nu i mine øjne ikke helt dum. Et Inter-hold der kommer ud af Mourinhos klør skal pludselig spille Gasperini-bold, ikke helt ulig Juve i denne sæson. Forskellen ligger vel i, at Inter på daværende tidspunkt ikke havde noget ønske om både at vinde og "underholde". Derfor var Gasp naturligvis fejlcastet.

Havde han fået tid til at ændre stilen, som han har fået i Atalanta, havde det måske/måske ikke set anderledes ud. Når alt kommer til alt, er jeg dog bare glad for, at det er lille Atalanta, og ikke Inter, som både jeg og fodboldeuropa sidder og savler over.
Skrevet af Duck
Jeg forstår ikke, hvordan man kan mene, at De Roon ikke begår straffe. Han springer op og blokerer et indlæg med armen. Gamle regler, nye regler, der vil altid være straffe i den situation. Dybala sigter sikkert efter armene, men det undskylder ikke, at De Roon spiller håndbold.

Nå, ja, det var ikke for at piske videre i den tilsyneladende endeløse diskussion mellem Pikken og Rosso, det var bare lige mit indspark.
Skrevet af Rossoneri
Mon ikke du blander episoderne sammen? Alternativt skulle du nok lige kigge den igennem igen, for det du skriver har absolut intet med virkeligheden at gøre.

De Roon vender siden til (som alle andre i samme situation) og har armene helt ind til kroppen. I flg reglerne skal der dermed ikke dømmes straffe i situation.

"Spiller håndbold"....priceless.
Skrevet af gorillapik
Nå, men i forlængelse af hele debatten om den meget strikse linje de Italienske dommere har håndhævet (tilsyneladende stik imod reglerne, hvis man spørger én bestemt ekspert) sæsonen igennem. Linjen har medført at der er blevet fløjtet rigtig mange straffespark, som har været meget mere afgørende end den situation de opstod fra egentlig kunne retfærdiggøre.
Alligevel synes jeg det er på sin plads med lidt modvægt til kravet om at ændre fortolkningen tilbage imod forsætlighed/hånd til bold-tolkningen eller andre mindre strikse retningslinjer. Fordi den her linje har vist sig at være så let at dømme, at der har været langt færre afvigelser fra normen, hvis man overhovedet har kunne tale om en norm førhen, at blandt andet tråden her har opnået en uhørt (i hvert fald i mine år herinde) fælles forståelse for håndhævelsen af reglen. Det kan jeg ikke tolke anderledes end, at der må være blevet dømt mere ens på tværs af kampene og dermed mere fair for alle. Det synes jeg trods alt er et kæmpe plus selvom de mange straffespark er voldsomt frustrerende.
Skrevet af Martinovic
Yes. Tilbage til de gamle regler med bold til hånd eller hånd til bold. Der er gået sport i det andet.
Mojn do!
Skrevet af Caroe
Armen helt ind til kroppen? Nej vel?

https://forzaitalianfootball.com/2020/07/atalanta-left-cursing-their-luck-despite-domination-over-juventus/

Til gengæld synes jeg straffet mod Muriel er supertyndt, da der i den grad er tale om en unexpected ball.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Rossoneri
Stop nu. Du bliver jo nødt til at tage vinklen med i betragtningen. De Roon vender siden til og Dybala er end ikke i billedet fra den vinkel.

Se videoen, det bliver man en del klogere af.
Skrevet af Rossoneri
@gorilla
Jeg er helt oprigtigt imponeret over hvor meget du kan trolle. Det må jo nærmest være en livsstil for dig.

Gad vide hvordan du opfører dig ude i den virkelige verden? Eller, der kommer du måske ikke så meget?
Skrevet af Flying Dutchman
Kan I ikke bare mødes over en øl og finde ud af dér, hvem tager mest fejl? Jeg tror, vi andre efterhånden har fundet ud af, hvad I hver især synes - også om hinanden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Haha, FD. I second that. Betaler efterhånden gerne for de to øl.

Har egentligt ville skrive det samme nogle gange på det sidste. Men Gusten bliver sgu’ så opsætsig, når jeg opfordrer til god takt og tone.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
I Serie B kom Crotone et skridt nærmere direkte oprykning på trods af blot 1-1 hjemme mod Salernitana. Noget overraskende formåede heller ingen af forfølgerne at snuppe en sejr her til aften. I stedet øgede Crotone afstanden ned til Spezia på tredjepladsen med et enkelt point, så der med tre runder tilbage nu er seks points mellem de to klubber.

I play-off semifinalerne om oprykning til B satte Bari og Reggio Audace sig igennem mod deres respektive modstandere, og de to klubber mødes i play-off finalen om en plads i B. Det er ellers blot to sæsoner siden at begge måtte starte forfra i D grundet konkurser. Sidstnævnte er som tidligere nævnt bedre kendt som Reggiana, med base i Reggio Emilia, hvor de nu deler stadion med Sassuolo.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Din telefon ringer i Leeds-tråden, Acheron.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Har set det. :-)
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Rossoneri
Super. Copy/passer lige næste gang du kører en Marathon af.
Skrevet af gorillapik
Tænkte også at forummets måske mest påståelige bruger og kongen af semantiske derails ikke var den helt rigtige til at komme med den opfordring.
Skrevet af Duck
Mon ikke du blander episoderne sammen? Alternativt skulle du nok lige kigge den igennem igen, for det du skriver har absolut intet med virkeligheden at gøre.

De Roon vender siden til (som alle andre i samme situation) og har armene helt ind til kroppen. I flg reglerne skal der dermed ikke dømmes straffe i situation.


Nej, jeg blander ikke episoderne sammen. Jeg ser det, som nævnt, som et ganske klart straffe, hvor De Roon blokerer/reflekterer et indlæg ret tydeligt med armen. Men altså, i din verden har det intet med virkeligheden at gøre, så det er nok ikke videre frugtbart at fortsætte den snak, det løb virker til at være kørt. Selv i lyset af klar billededokumentation (https://cdn.forzaitalianfootball.com/wp-content/uploads/2020/07/de-roon-muriel-fallo-di-mano.jpg), er du tilsyneladende stadig helt afvisende. Det virker ret mærkeligt.
Skrevet af Rossoneri
@duck
Er der nogen speciel grund til at du poster de samme billede igen?

Som jeg tidligere skrev, mangler du lige at tage vinklen med i din betragtning. Se videoen, jeg er sikker på, at det vil stå lidt mere klart.
Skrevet af Duck
Alt preller af på dig. Du har ret, alle vi andre tager fejl. Krydr det med en sært nedladende retorisk stil, og det bliver lidt tungt i længden.

Billedet (eller videoen, vælg selv, det er trods alt de samme) dokumenterer, at De Roon blokerer bolden på en strafbar måde med armen. Han fører sin arm ind foran kroppen og blokerer et indlæg med den. Armen er ikke langs siden eller i noget, der ligner en "naturlig" stilling. Det er et helt korrekt dømt straffe. MEN nu kører vi vist lidt i ring, så det må være noget med at være enige om at være uenige.
annonce
0