Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Helt enig, Mag. Men det er nu stadig ok for mig at det ikke sker på bekostning af Genoa.
Skrevet af Acheron 3
De er i hvert fald gået uimponeret til værks. Genoa er vist bare heldige med, at næste års oprykkere ser noget svage ud.


Benevento har da set alt andet end svage ud. Spørgsmålet dog om et forholdvis aldrende mandskab kan stå distancen i A, som tidligere også har udstillet P. Inzaghis mangler som træner - i al fald på det niveau.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Acheron 3
Cornelius gør det til 3-2 for Parma.

Det kan godt være at hjemmeholdet kæmper for sagen, men når man lukker tre mål ind skal det jo blive svært. Intet under at de har rækkens dårligste defensiv.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Acheron 3
Genoa nede på 10 mand. Det kommer nok ikke til at ændre det store da de i forvejen har stået dybt og afventende siden 3-0 målet. Hellas træner Juric udvist samtidig. Det så lidt mystisk ud.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Acheron 3
Lecce - Parma 2-4. Farvel og tak til hjemmeholdet. Offensive kvaliteter nytter kun når de defensive er bare tilnærmelsesværdig gode, men på det punkt er Lecce bare helt til rotterne.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Acheron 3
Og så fik Lecce puttet endnu et mål i kassen. 3-4.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Flying Dutchman
Benevento har da set alt andet end svage ud.

Det er meget muligt, Benevento har tværet al modstand i Serie B ud - men det har også været en nærmeste historisk dårlig række. Det er vel kun Empoli og Chievo som kan beskyldes for at have nogen form for status og dertilhørende pondus og niveau.

Jeg er overbevist om, at oprykkerne til næste sæson også er rykket ud igen, når sæsonen er overstået. Jeg kan ikke se Crotone og Benevento, samt én af de seks playoff hold blive op i stedet for Genoa, Torino, Sampdoria eller Udinese.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Acheron 3
@Flying Dutchman

Jeg tror at de fleste havde set Hellas få problemer i denne sæson med tanke på, at de kun kom op på det yderste mandat. Så man skal aldrig sige aldrig. Jeg vil dog give dig ret i, at Serie B har set svag ud i denne sæson. Er der en af oprykkerne som overlever bliver det Benevento. De har trods alt spillere i truppen med en del erfaring fra A. Jeg mindes også at der var god stemning på stadion sidst de var oppe. Så på det punkt kan de godt matche Lecce f.eks.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Synes også at Serie B i denne sæson har set meget tynd ud. Og jeg tror også, at det er direkte retur for de tre oprykkere. Måske har Benevento en chance, hvis de formår at holde kadencen. Og sidst var de jo et sjov bekendtskab, især grundet deres hjemmebanetilskuere, selvom de med 29 nederlag (rekord i Serie A) var ren prygelknabe. Men det bliver hårdt. Hvis Spezia rykker op, bliver det kampe med havkig til Cinque Terre, ikke tosset.

Til gengæld ser Serie B i næste sæson ganske interessant ud. Der er Lecce som nedrykkere sammen med Brescia og SPAL. Og så er der de storsatsende Monza (Berlusconi), Vicenza (Renzo "Diesel" Rosso) og Reggiana (- der pt opkøber alverdens tidlligere halv-koryfæer). Det kan godt blive en forrygende række.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror at de fleste havde set Hellas få problemer i denne sæson med tanke på, at de kun kom op på det yderste mandat.

Måske. Men Hellas er trods alt en klub, som i de sidste ti sæsoner har spillet fem i den bedste række - så der er noget mere knowhow og erfaring i Hellas, end der er i, say, Benevento, Brescia, Lecce og Crotone. Det skal man ikke kimse af.

Dermed ikke skrevet, at Hellas ikke har præsteret over al forventning og at deres sæson ikke har været endda enormt flot.

Jeg er dog enig i, at hvis jeg umiddelbart skulle pege på et hold der bliver op, så er Benevento et godt bud. De var også et behageligt kendskab sidste gang. Dog har jeg en svag kvalmende fornemmelse af, at Chievo kommer op og at vi endnu en gang skal belastes med deres betonbold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Acheron 3
Læg dertil Reggina, der gerne trækker en del tilskuere på stadion.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Flying Dutchman
Synd for Lecce. Jeg kan i og for sig godt følge dem, der synes at Genoa er en større klub og derfor er federe at have op - men jeg synes s´gu Lecce har været en frisk pust og har spillet noget fed fodbold.

Ah well! Det var den sæson. Det har været... underligt...

Er folk friske på at lave en Best 11+7 i de kommende dage?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Janus
Det forlyder fra Italien at næste sæson starter den 12. september.
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, jeg kommer gerne med første bud på min aldeles subjektive Best Eleven, med dertilhørende ni indskiftere. Kom gerne med jeres! Jeg er nysgerrig.

I en 4-3-3:

Samir Handanovic: Ikke helt så ligetil som i de par foregående sæsoner, til dels fordi Handa ikke er helt så sikker længere som før, til dels fordi der har været et godt felt i år - men han snupper den lige foran bl.a. Donnarumma, Musso og Szczesny.

Robin Gosens: Vinder snert foran Theo Hernandez. Endnu en fantastisk sæson af tyskeren, både defensivt og offensivt.

Stefan de Vrij og Matthijs de Ligt: Kald mig orangefarvet, men De Vrij har været nærmest konstant fejlfrit i løbet af sæsonen, mens De Ligt, efter en svag start, virkelig kom efter det og gjorde, at Juventus ikke følte tabet af Chielini helt så meget.

Juan Cuadrado: Det er s´gu svært at sætte Bambi på mit årets hold - jeg har meget svært ved ham - men ret skal være ret. Han har haft en god sæson.

Marcelo Brozovic: Måske rækkens bedste kontrollerende midtbanespiller lige nu? Han har i al fald været enormt vigtig i Inters gode sæson.

Sergej Milinkovic-Savic: Der var han jo! Den SMS vi så i forrige sæson. Det bliver spændende at se, om Lazio kan holde på ham.

Papu Gomez: Min favoritspiller af dem, der ikke spiller i Inter. Endnu en flot sæson fra den lille argentiner, der med sin forudsigelighed gør fodbold lige det sjovere. Gør Atalanta ét niveau eller to bedre. Måske årets spiller?

Cristiano Ronaldo: Jeg er ligeglad om 1, 10 eller 100% af hans mål er straffespark - de skal stadigvæk bankes ind. 31 mål som 35-årig, i en svær liga og for en ny træner er jo bare imponerende.

Romelu Lukaku: Fantastisk flot første sæson for Big Rom, der kom ind med stor fanfare og levede op til det. Bør score lidt mere mod de større hold, men ellers en stort set fejlfri sæson.

Ciro Immobile: Selvfølgelig skal topscoreren med. 36 mål er intet mindre end imponerende.

Altså; Handanovic; Gosens, De Ligt, De Vrij, Cuadrado; Gomez, Brozovic, Milinkovic-Savic; Ronaldo, Lukaku, Immobile

Bænken: Musso, Hernandez, Smalling, Hateboer, Amrabat, Luis Alberto, Bentancur, Ilicic, Caputo
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af UdAfBusken
Nu skal jeg gerne indrømme, at jeg ikke følger Serie A lige så tæt, som mange af jer andre herinde, men hvad får dig til at tage Gomez og Ilicic, Flying? Frem til Coronavirus afbrød sæsonen i marts virkede han ustoppelig og var vel den bedste spiller i ligaen?
Skrevet af Rossoneri
Her er mit bud. Jeg har snydt lidt og taget 11 reserver.

De er sat op I en 4-2-3-1.

GK: Gianluigi Donnarumma. Altid en svær position, fordi der er mange aspekter som er lidt svære at kvantificere og sammenligne. Donnarumma er dog blandt de keepere der har allerflest redninger og clearinger pr. kamp. Dertil kommer at jeg mener han er den bedste i ligaen til at dominere feltet. Og så har han taget fejlmomentet ud af sit spil. Desuden er han virkelig trådt i karakter som en leder og har hevet meget væsentlige redninger op i løbet af sæsonen - bl.a. et par stykker på straffe.

Man backup er Juan Musso, der ligger meget tæt på Donnarumma på stats.

LB: Theo Hernandez. her var det et svært valg mellem Theo og Gosens. Det er muligvis lidt farvet, men valget faldt på førstnævnte. Han har været outstanding i det offensive. Det er ikke blot hans mål, men også hans speed og drive der kan splitte ethvert forsvar. Hans defensive stats er i øvrigt også glimrende, hvor han er i Top7 for både tacklinger og interceptions korrigeret for spilletid.
Han er valgt foran Gosens da jeg anser hans vigtighed for Milan-holdet som større end tyskerens for Atalanta.

CB: Stefan de Vrij. Her kommer man ikke udenom ligaens bedste forsvar. de Vrij har været bundsolid og har styret forsvaret i Inter. Han laver praktisk talt ingen fejl, er god til at placere sig og sikker i sine afleveringer.
Det handler selvfølgelig også om typer. Her har jeg baseret succes på en boldspillende forsvarer.

I det lys skal min backup også ses. Det bliver Acerbi der ligeledes har styret sit forsvar og været god til at deltage i Lazios spilopbygning. Dertil kommer, at hans defensive stats også er glimrende. Kumbulla fortjener dog også, at blive nævnt her.

CB: Chris Smalling. Det var nok ikke et navn man havde regnet med at se på årets hold, men ikke desto mindre har Smalling virkelig vist sit værd. Her har jeg taget udgangspunkt i en mere klassisk duelspiller.
Her har jeg oplevet Smalling meget konsistent og hans stats for tacklinger, interceptions, clearinger og luftdueller.
Han snupper den foran Koulibaly mens Romero også var med i opløbet.

RB: Juan Cuadrado. Her mener jeg colombianeren er et oplagt valg. Både defensive og offensive stats er i top og han performer bare konsistent. Når det er sagt, synes jeg det er en lidt svær position at sammenligne - først og fremmest fordi mange spiller med wingbacks.
Min backup er dog netop faldet på en wingback; Lazzari. Historien er egentlig den samme som med Cuadrado - niveauet er bare lidt under. Hateboer, Castagne og Di Lorenzo var også på blokken.

CM: Ismael Bennacer. Mit valg er baseret på en moderne regista-rolle der både kan forsvare og spille med bolden. Her har Bennacer været en decideret åbenbaring. Stærk defensiv, forudseende, virkelig god til både at spille sig ud af første pres og en meget vigtig brik i omstillingsspillet.
Brozovic og Lucas var med i opløbet, jeg mener dog Bennacer har performet bedre og hans betydning for holdet er større. Lucas Leiva bliver min reserve.
Jeg mener også Locatelli fortjener at nævnes i denne sammenhæng.

CM: Sergej Milinkovic-Savic. Et af de nemmeste valg på holdet. Udgangspunktet er en boks-til-boks spiller. SMS har været imponerende god og velsagtens i Top5 blandt de bedste midtbanespillere i Europa. Jeg ser ham som nærmest komplet og hans størrelse gør ikke mindst, at han bliver et effektivt opspilspunkt.
Reserven var langt fra lige så oplagt. Valget er faldet på Fabian Ruiz omend det lige så godt kunne være Bentancur. Havde det udelukkende været for 2020, havde Kessíe klart også været med i overvejelserne.

LW: Cristiano Ronaldo. Det er umiddelbart et oplagt valg. 31 mål i 33 kampe taler for sig selv. Så kan man snakke om inkompatibilitet med Sarri-ball osv, men Den Falske Ronaldo har kvaliteterne til at hente et mesterskab.
Min reserve bliver Boga, som virkelig har fået sit gennembrud i denne sæson. Det vil også undre mig hvis han er at finde i Sassuolo når vinduet lukker.

AM: Papu Gomez. Endnu engang en ledestjerne på et imponerende Atalanta-hold. Han assisterer, skaber chancer og scorer mål - alt i alt bare en fantastisk spiller.
Reserven var straks sværere at finde. Jeg ville egentlig have valgt Illicic, men er ikke rigtig 10er. Valget stod derfor mellem Luis Alberto og Hakan Calhanoglu. Sidstnævnte har egentlig vist det højeste niveau, men Alberto har performet bedre set over hele sæsonen, så det blev spanieren.

RW: Domenico Berardi. En lidt svær plads at besætte, fordi der ikke er en position hvor der har været en stor stjerne. Og omend det piner mig, så bliver jeg nok nødt til at vælge Domenico Berardi. 14 mål og 10 assists er imponerende på et Sassuolo-hold. Som reserve har jeg valgt Dejan Kulusevski. Den unge svensker har imponeret med 10 mål og ni assists på et hold der er langt fra fordums styrke. Han bliver meget spædende at følge i Juventus næste år.

CF: Ciro Immobile. 36 mål og tangering af ligarekorden - valget gav sig selv. Reserven var lidt sværere at vælge. Feltet hed Lukaku, Caputo og Duván. I sidste ende faldt valget på Lukaku som jeg kort og godt "bare" mener er den bedste spiller af de tre.

Starter: Donnarumma (Milan); Theo (Milan) - de Vrij (Inter) - Smalling (Roma) - Cuadrado (Juventus); Bennacer (Milan) - Milinkovic-Savic (Lazio); Ronaldo (Juventus) - Papu (Atalanta) - Berardi (Sassuolo); Immobile (Lazio).

Reserver: Musso (Udinese); Gosens (Atalanta) - Acerbi (Lazio) - Koulibaly (Napoli) - Lazzari (Lazio); Lucas (Lazio) - Ruiz (Napoli); Boga (Sassuolo) - Alberto (Lazio) - Kulusevski (Parma); Lukaku (Inter).
Skrevet af Flying Dutchman
@ UdAfBusken

Jeg går ud fra, du mener, hvorfor jeg ikke tog Ilicic? Selvfølgelig et helt fair spørgsmål.

Det korte svar er, at der er tale om sæsonens hold. Hvis og såfremt Ilicic havde holdt den vanvittige kadence, han havde inden Corona havde han formentlig været selvskrevet til årets hold. Problemet er dog bare, at Ilicic først ciffermæssigt og siden rent fysisk gik AWOL efter genstart. At det så var af personlige årsager er selvfølgelig enormt trist for ham - men det skal ikke lægge konkurrenterne til last.

Der er et par stykker, som virkelig præsterede enten før (Ilicic, Sensi) eller efter (Calhanoglu) Covid-19 pausen, men jeg har valgt spillere som har præsteret over en hel sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Her er i øvrigt Optas bedste 11 baseret på stats: https://www.football-italia.net/156764/optas-best-xi-serie-2019-20.

Ikke at der ligger en sandhed i det, men meget interessant at se.
Skrevet af Janus
Lega melder ud at 20/21 sæsonen starter den 19. September. Det er en uge senere end tidligere forslået.
Udsættelsen er for at give de deltagende hold til CL og Europa League lidt ekstra tid til at forberede den nye sæson.
Skrevet af Acheron 3
Det vil utvivlsomt også glæde den tredje oprykker til Serie A, for den ligger ikke fast før den 20. august.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce
0