Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Hvis Napoli har haft udrejse forbud, er de uden skyld.
Vi må se hvad der sker.
Ikke godt i hvert fald, sindsyg ærgerligt hvis kampen skal afgøres på skrivebordet - det sagt skal Napoli selvfølgelig reglerne.
Skrevet af Janus
Jeg er enig. Frygter bare når Inter, Lazio, Roma og andre hold får smittetilfælde. Vil de så ikke lægge pres på de lokale sundshedsmyndigheder for at få udstedt et udrejseforbud? Og hvor ender vi så?
Skrevet af Ole K
Spil nu kampen, kram hinanden og isoler derefter begge klubber på et hotel de næste 14 dage. Så har vi forhåbentligt snart to hold med immunitet. Ligegyldige Nations League kan man sgu godt aflyse

Det er top-professionelle atleter. Der burde ikke være nogen fare
Skrevet af JuveFella
Caroe@

Jo jeg er med på det er de lokale myndigheder i Napoli som fraråder det, jeg skrev også byen men skulle have været mere konkret i sætningen åbenbart.

Som jeg også skrev, må man jo lukke ligaen ned igen, hvis de forskellige myndigheder er bange for smitten spreder sig igen, og så set i bagklogskaben skulle man aldrig have åbnet for fodbolden. Man kan sige, at Napoli blev ramt på grund af mødet med Genoa som er ramt endnu hårdere indtil videre. Man kan ikke lade andre hold spille mod hinanden så, for så kan man opleve lignende tilfælde som Genoa/Napoli.
Skrevet af Fox@Mulder
Mål af Godin i sin debut for Cagliari.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Ronaldo, Ibrahimovic, Immobile, Lukaku og hvad de ellers hedder kan glemme det.

Rækkens pt. bedste spiller hedder Papu Gomez og han spiller i Atalanta.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
Edit: @Flying Dutchman, der var vi enige.

Papu Gomez er muligvis den mest undervurderede spiller i Serie A - i hvert fald blandt folk der ikke følger ligaen tæt.

Ligaens bedste spiller pt.?
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
@juvefella

Hvis man lukker ligaen ned, lukker man jo os klubberne. De kan jo ikke holde til det, alle har røde tal. Reglerne skal muligvis yderlig strammes, men at lukke ligaen igen vil ikke være en løsning.
Skrevet af Slettet(221418230301)
Papu Gomez er en eminent spiller. Diamanten i Atalantas fortsatte mirakal-form. Allerede tre mål i mod Cagliari inden pausen. Mangler efterhånden ord for hvad det hold præsterer!
Skrevet af Martinovic
4-1. En maskine, der bare kværner løs.

Er der ikke en storklub, der kan hente Gasperini og Gomez..
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Kun spillet 45 min af dagens kamp og Atalanta er på 3/3 sejre og minimum 12-4 i mål.

Vanvittigt, ganske enkelt.

De kan lige så godt tage mesterskabet som Inter og Juventus, det er helt sikkert.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Magnifico
Napoli-sagen er svær.

Genoa havde to smittede spillere op til Napoli-kampen, lod disse to blive hjemme, tog resten med til Napoli og spillede kampen. Bagefter viser det sig nu, at yderligere 15 - hvoraf flere spillede mod Napoli - var smittede, selvom de havde testet negativ op til Napoli-kampen. Og dette har så betydet smittede Napoli-spillere.

Nu står Napoli så tilsvarende med to smittede spillere. Skal de så tage til Torino og spille kampen mod Juve med risiko for at mange flere spillere bagefter viser sig smittede på trods af nuværende negative tests? Hvorefter Juve kan risikere at ende i samme situation som først Genoa og derefter Napoli? For slet ikke at tale om de civilmennesker, som truppen potentielt vil være i berøring med ved rejsen og opholdet.

De lokale sundhedsmyndigheder og regionsmyndighederne i Campania har meddelt hele Napolis trup, at de skal gå i selvisolation. De må gerne træne, men skal mellem træningerne opholde sig samlet på et hotel ved træningsanlægget. De må ikke tage hjem.

Overfor dette står, at Lega Serie A siger, at et hold godt kan være i isolation og rejse til en kamp - for dermed overhovedet at kunne gennemføre en turnering i en coronatid - hvis der blot er 14 spillere, der ikke er testede positive, så skal kampe spilles. Med mindre altså at myndighederne direkte forbyder rejsen.

Napoli har 14 spillere, der pt. ikke er testede positive, så de kunne spille kampen. Men omvendt har sundheds- og regionsmyndighederne meddelt hele truppen, at den skal gå i selvisolation. Der henstår dog stadig spørgsmålet om dette også specifikt indebærer, at de ikke må rejse til en kamp og derefter vende tilbage til isolation. Noget som juristerne pt. er i gang med at vurdere. Det er bogstaveligt samfundets og fodboldens regler, der er i kamp mod hinanden lige nu.

Napoli er fanget mellem disse to forordninger. Som en lus mellem to negle. Hvad skal de gøre?

Situationen er 1:1 sammenlignelig med Genoa’s op til netop Napoli-kampen og som siden eksploderede i smitte - og dette vel at mærke også i en prekær situation, hvor Italien - modsat fx Spanien og Frankrig - har haft godt styr på smittetallet i længere tid, men hvor de senere dage har udvist en bekymrende stigning.

Man kan tillægge Napoli alverdens (skumle) motiver for at få udsat kampen. Men man kan også anskue Napolis optræden som rettidig omhu i en situation, hvor der er tvivl, men hvor man lader tvivlen komme et større sundhedshensyn til gode.

Det kan sagtens ende med, at Napoli taber kampen på skrivebordet. Til gengæld kan klubben i samme nu meget vel vinde italienernes sympati: Samfundets velfærd før fodboldens.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Pirlo21
Napoli kampen bliver forhåbentlig udskudt og ik afgjort på skrivebordet selv i Italien må de kunne se fornuften i det. Og så må man se på om reglerne er gode nok.
Men at lukke ligaen er jo selvmord
Skrevet af Gustenv@rius
Men hvis ikke man kan/vil stole på de test der er taget, og vil udsætte kampe med kun 2 spillere testet positive, så kan man lige så godt stoppe ligaen.

Der vil altid være en risiko for smittede spillere. Er man ikke villig til at tage den risiko, så stop ligaen.

Det vi ser her er for useriøst.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Magnifico
Klubberne gør alt hvad de kan ved at teste spillerne dagligt. De ved godt, at det i yderste konsekvens kan være selve deres eksistens, der er på spil. Men den der satans inkubationstid på 4-6 dage gør, at der altid vil være en usikkerhed forbundet med selv så hyppige tests.

Eneste helt sikre modus operandi er vel, at klubberne er i konstant ritiro og kun spiller på udvalgte stadions i et begrænset område med deraf følgende minimal transport. Men hvilken fodboldspiller gider dét liv i det lange løb?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Janus
En boble kan lade sig gøre i f.eks 3 uger i Tour de France. Men her taler vi indtil EM i juni næste år.
Det er fuldstændigt umuligt.
Måske eneste reelle mulig er en kortere sæson med færre kampe.
24 kampe i grupper og et slutspil.
38 kampe, pokalkampe plus europæiske kampe er dødsdømt hvis der skal være plads til udsatte kampe og Corona udsættelser.
I det mindste aflys alle landskampe indtil EM.
Skrevet af Magnifico
Allerede inden opstart af denne sæson blev der talt om muligheden for play-off i Serie A. Ikke at dette skaber mere sikkerhed om tests, inkubationstid og smitte. Men det giver da plads til udsatte kampe.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Gustenv@rius
Præcis, Mag.

Konstant ritiro kan man ikke byde nogen, så enten følger man de regler der er for nuværende, og lader spillere der ikke er testet positive rejse til kampe, eller også kan man lige så godt stoppe nu.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Det bliver desværre til 3 point til Juventus, uden af at vi har været på banen. Der er selvfølgelig træls men sådan må det være. Er 100% enig med Gusten, vi kan ikke begynde at aflyse kampe fordi to spillere er syg, eller pga frygt, for så bliver sæsonen ikke til noget.

Vi skal bruge sund fornuft, og prioritere at de rigtige sikkerhedsforanstaltninger er gjort, med test osv. Ret beset kan vi ikke gøre mere!
Det er lykkes i andre sportsgrene, UFC har været i gang siden starten af Juni, og ja nogle kampe måtte aflyses pga en kæmper var erklæret positiv, but the show goes on.

At man bliver hjemme pga 2 spillere er positive og pga frygt, er simpelthen for tamt. Det er de vilkår som er lige nu, og det kan vi ikke ændre. Hvis Napoli ikke vil spille, er det fair nok, så lad os hive et hold op som vil. But the show must go on.
Il meglio di Allegri
Skrevet af ilsemprelaziale
Vi skal selvfølgelig heller ikke glemme at det er Italien. Hvis klubberne finder ud af at man kan få kampe udskudt pga Corona så skal der nok væres nogen skadesramte klubber der pludselig har spillere testet positive :)
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
annonce
0