Snak

Mere indhold efter annoncen
Der var da klokkeklart straffe.
Straffe - måske. Der er i hvert fald berøring. Pointen er at Lautaro kaster sig mindst lige så meget som Ronaldo i en tilsvarende situation.
@ pogba

Med al mulig - og velment - respekt.

Hvis du forsøger at modbevise, at alt falder ud til juves fordel, systematisk på alle parameter, selvmål fra modstanderen, straffe i overtiden, sponsorater mv., ved at fremføre en statistik, at Juventus ikke har fået flest straffespark siden sommeren 2006, så rammer du slet og ret ved siden af. Det eneste den statistisk beviser, er at Milan har fået flest straffespark i det tidsrum.

Punktum.

Jeg kan godt se hvor du vil hen - men det er ikke måden at gøre det på.

I øvrigt rammer du også ved siden af, når du hævder at min pointe er, at Juventus får flere fejlagtige straffespark med sig. Den pointe er jeg aldrig kommet med.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Han får fjernet benet under sig, så intet at komme efter der. Problemet er langt mere at forsvarspillerne i serie A ikke giver dommeren andre muligheder fordi de ikke har gjort deres lektie, det skal ikke falde Martinez for last.
Han får absolut ikke fjernet benet. Han mærker at Orsolini rammer hans ben og kaster sig derefter.

Men ja, tåbeligt at Orsolini giver chancen.

Pointen var bare at Ronaldo, efter min ydmyge mening, ikke er skyldig i noget Lautaro ikke samtidig også er. De overspiller begge situationen væsentligt.
Var det straffe blevet givet til Juventus, var tråden blevet fyldt med gråd som i sidste runde.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Det er en lige så stor joke som Ronaldos straffespark. Aldrig som i aldrig er det tjat på benet nok til, at Martinez falder.
Mojn do!
De spiller selvfølgelig godt i anden halvdel af første halvleg, men udover målet skaber de nærmest ingenting i anden halvleg.
Om det er i 1. eller 2. halvleg er vel ligegyldigt. De skaber chancer. Og i dag rammer de desuden både overligger og stolpe. Men jo, der var flere chancer i 1. halvleg.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
FD:
Jeg læste tydeligvis forkert ift. hvad du skrev med ubrugelig data. Beklager
Jeg prøver ikke at modbevise noget, jeg siger bare at på straffe-området er juve ikke favoriseret. Hvad enten man fratrækker 06/07 sæsonen eller ej.

Jeg forholder mig lige til resten imorgen, da jeg drikker mig fuld i rødvin ny, og derfor bliver det ikke kønt hvad jeg fremadrettet få skrevet i aften, så det vil jeg skåne dig for :)
la vecchia signora
I dag kan Inter-folkene næppe være sure. Straffe i overtiden. Tilmed nærmest en kopi af Ronaldos fald
annonce