Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JuveFella
I forhold til Roma har vist god form på det seneste og Napoli har tabt de 2 seneste hjemme kampe i ligaen, så spiller Roma godt nok pinligt.
Skrevet af TR1986
Det er trods alt meget sjældent at Napoli taber tre hjemmekampe i træk. Iaften viser holdet en større gnist end de foregående.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af La Mir!!
Roma har slet ikke tro på det. En af holdets bedste i LP7, har virket helt ved siden af sig selv. Men hele holdet har spillet under niveau, Napoli spiller ikke engang vildt godt, men de kan finde ud af at holde på bolden og drive den fremad.

Daje!
Skrevet af Caroe
Blot en tanke: Både Pellegrini og Dzeko blev smittet med coronavirus for knap 3 uger siden. De er nok ikke tilbage på 100 % i går.

Samtidig manglede både Smalling og Kumbulla i forsvaret, mens Ibanez og Mancini først blev meldt klar kort før kamp. Sidstnævnte måtte i øvrigt udgå med en skade. Det formoder jeg også var tilfældet for Veretout.

Spillemæssigt var det en jammerlig kamp, men jeg synes godt nok også at sejren var et par mål for stor. Udover målene til 3-0 og 4-0, mindes jeg faktisk ikke at Napoli skabte store chancer. Vi skaber selvfølgelig heller ikke en eneste selv.

Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Janus
Det må være den romerske syge der hærger siden både Roma og Lazio vælger at spille den dårligste kamp i flere år på samme dag.
Skrevet af andib
Hold da op det ser usikkert ud i defensiven hos Genoa.

Cornelius skal nok komme til at score i denne kamp, ligesom han plejer at gøre mod Genoa.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Janus
Regnskabssæsonen er igang og det bliver ikke god læsning når klubberne fremlægger deres aktuelle tal.

Flere støtteordninger bliver diskuteret og det står klart at mange klubber ikke vil kunne overleve meget længere uden en massiv støtte fra regeringen.
Skrevet af Nickdkinter
Der skal nogle tiltag ellers bliver serie a virkelig ramt. Og kan virkelig blive noget værre rod
Skrevet af Magnifico
DEBATEMNE

Jeg vil gerne åbne en debat om et aspekt, som jeg har tænkt over og som jeg mener, er både relevant og definerende for debattørers almene deltagelse her på bold.dk.

Bold.dk har ikke defineret nogle regler om dette, så det er op til os selv.

Spørgsmålet er…

A) Er en klubtråd til for den pågældende klubs tilhængere og ikke-tilhængere er derfor høflige gæster, der skal opføre sig med en særlig, hensynstagende adfærd overfor trådens “ejere”?

- eller…

B) Er en klubtråd til for åben debat om den pågældende klub, uanfægtet deltagernes erkendte tilhørsforhold og dermed uden “ejere” med særlige privilegier?

Kort sagt… er en klubtråd til A) FOR klubtilhængerne eller B) OM klubben?

Ser frem til enhvers konstruktive svar og input.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Jeg tænker, der er en generel holdning til, at det er A. Dermed ikke sagt at nogen ejer en klubtråd og så lidt alligevel.

Viola-fans er de primære brugere af Fiorentina-tråden - jeg vil kalde jer for trådens husværter. Kommer fans af andre klubber på besøg, er de jeres gæster. Og det er almen kutyme, at er man gæst i et fremmed hus, opfører man sig derefter. At det så indimellem kan kappe over, er hvad der kan ske, men der bør herske en respekt for, at man bevæger sig ind på fremmed grund.

Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
De to ting udelukker ikke hinanden? Eller, de to punkters Venn-diagram har et stort fællesfelt.

Som jeg ser det, kan man ikke forvente, at en klubtråd på et offentligt forum ikke netop er det; offentlig og åben for alle. Teoretisk set kan alle bold.dk brugere hoppe ind i Intertråden, for at skrive om klubben.

I praksis er der, især i de italienske tråde, men også i det store og det hele, to primære ting der gør, at klubtrådene ikke bliver overrendt med ikke-fans hver evig eneste dag; interesse og almindelig høflighed.

Førstnævnte giver sig selv; 90% af bold.dk´s brugere interesseret sig slet ikke for Serie A og calcio, og af de resterende 10% er kun et fåtal Inter-, Milan eller Fiorentiafans, der hyppigt bruger deres respektive klubtråde. Det gør jo at der helt naturligt eksisterer en form for "ejere" (for at bruge dine terminologier), selvom tråden er helt åben.

Sidstnævnte spiller ikke så stor, men til gengæld nok en vigtigere rolle. For selvom den gennemsnitlige bold.dk bruger ikke gider at bruge tid på at skrive indlæg i tråde, omhandlende klubber de ingen forhold har til, så er det stadigvæk ret væsentligt at "gæsterne" kan finde ud af at være dannede/høflige/respektfulde/whatever. Ikke så meget fordi de er i nogens hjem, men fordi det er det mest hensigtsmæssige i en debat. Heldigvis for os kan klart de fleste calciofans finde ud af netop det - altså, at gå respektfuld ind i en verserende debat.

Så kort og godt; lidt af A og lidt af B.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Normen har hidtil været A, hvilket moderatorerne de sidste 15+ år har bakket op om, i hvert fald ift. brugere der gerne vælter ind i en tråd for lige at hovere eller pointere et eller andet stupidt ifm. det pågældende holds nederlag.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Rossoneri
@mag
Super godt (og relevant) emne.

Jeg tror ikke der er et endegyldigt svar og det afhænger meget af øjnene der ser.

Som @flying skriver, så er det oplagt, at enhver har lov til at springe ind i alle tråde, i og med at det er et offentligt forum.

Min personlige holdning er helt klart B. Jeg anser trådende som emnetråde og alle er velkommen og berettigede til at bidrage - uanset tilhørsforhold.

@Nera har naturligvis en åbenlyst god pointe i at man også deltager efter hvor ens interesser findes.

Ergo er det meget normalt, at de fleste indlæg i Milan-tråden kommer fra Milan-fans osv. Men jeg synes helt klart, at enhver er fuldt ud berettiget til at deltage - selvfølgelig forudsat, at man overholder forummets retningslinjer. Det ser jeg dog som en sag for moderatorerne.

Jeg synes faktisk også, at trådende ofte bliver mere interessante af at der er deltagere med et forskelligt udgangspunkt.
Skrevet af Rossoneri
@nera
...i hvert fald ift. brugere der gerne vælter ind i en tråd for lige at hovere eller pointere et eller andet stupidt ifm. det pågældende holds nederlag.

Handler dette ikke i højere grad om dårlig opførsel?

Jeg antager ikke, at moderatorer blander sig i hvem der må deltage i de enkelte tråde, så længe indlæggene overholder forummets retningslinjer?

Personligt har jeg det fint med at brugere med andre tilhørsforhold, kommer med kritiske indlæg om Milan i Milan-tråden. Selvfølgelig så længe, at der opstilles saglige pointer.

Det kan naturligvis bringe sindene i kog, men det er vel også det fankultur handler om.
Skrevet af Magnifico
Selvom jeg godt kan følge FD i, at A) ikke nødvendigvis udelukker B), oplever jeg nu alligevel, at virkelighedens praksis er en lidt anden.

De italienske klubtråde er i dag hovedsagligt til A) FOR klubtilhængerne.

Og det synes jeg egentligt, er synd. Jeg hælder mere til Rosso’s betragtning om, at der ganske ofte kommer nogle nye og mere interessante aspekter ind i debatterne, når en udefrakommende, der ikke har så mange følelser i klemme og måske ikke er så sneblind, bedre kan se sagligt og objektivt på en sag, en episode eller lignende.

Det beriger imø debatterne med denne nye viden og de nye perspektiver som supplement til klubdeltagernes ofte mere fastlåste og irrationelle holdninger.

Men jeg har en klar fornemmelse af, at mange eksterne - eller for den sags skylds inaktive - debattører ikke vover sig ind i klubtrådene, da de ikke føler sig tilstrækkeligt velkomne og må træde på listefødder af frygt for at få en uskøn behandling, som f.eks. en kollektiv affærdigelse, endog i en ofte intimerende tone, som man bare ikke gider stå model til. Og så lader de hellere være, og det er et tab i min bog.

Jeg er sikker på, at de italienske klubtråde har betydeligt flere læsere end vi lige tænker over. Men de nøjes netop med blot at læse med. Samtidigt er der ikke overvældende mange frekvent aktive debattører i de italienske tråde - det drejer sig vel om sådan cirka 30 personager. Og en del af disse deltager desværre mindre og mindre, eller mere sporadisk. Det er ikke godt for trådenes overlevelse på længere sigt.

Så en mental åbning af trådene i retning af, at de mere er til B) OM klubben end A) FOR klubtilhængere - og selvfølgelig respekterende god takt og tone - ville imø være formålstjenlig. Jeg tror, at det ville give flere aktive debattører og bedre debatter.

Well, that was my 2 cents.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af OC

Men jeg har en klar fornemmelse af, at mange eksterne - eller for den sags skylds inaktive - debattører ikke vover sig ind i klubtrådene, da de ikke føler sig tilstrækkeligt velkomne og må træde på listefødder af frygt for at få en uskøn behandling, som f.eks. en kollektiv affærdigelse, endog i en ofte intimerende tone, som man bare ikke gider stå model til. Og så lader de hellere være, og det er et tab i min bog.


Baseret på hvad?
La prende Vecino.
Skrevet af Magnifico
Som sagt, en fornemmelse. Og også egenoplevelse ved besøg i klubtråde. Ingen tal på det, sorry :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af OC
Vi får jævnligt besøgende i Inter-tråden, og jeg hopper nogle gange ind i de andre tråde.
Naturligvis har jeg mest at sige om min egen klub, hvilket nok gør sig gældende for de fleste.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
@mag
Har samme oplevelse. Og har da også set flere skrive, at de læser med men ikke deltager aktivt.

Så lad det vel bare være en opfordring og en indbydelse til at deltage i alle tråde der kunne have interesse - også selvom man ikke er fan. Måske navnlig hvis man ikke er fan.
Skrevet af Nerazzurri
@Ros


Det var udelukkende ift. opførsel, altså at der er plads til alle i en tråd, men ikke hvis formålet bare er at hovere mv.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
annonce
0