Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Caroe
Jeg tror godt vi kan holde på Zaniolo. Hvem har lyst til at smide 50+ mio. efter en spiller der har revet korsbåndet over to gange i rap?

Jeg siger i øvrigt ikke at Fonseca er lige så god som Allegri. Jeg siger bare, at jeg ikke er overbevist om at Allegri skulle være så meget bedre end Fonseca, som nogle folk får det til at lyde.

Det undrer mig bare ret meget, når folk mener at vores trup er et stykke fra de bedste i ligaen og at vores træner er middelmådig. Så burde vi vel ikke ligge nr. 3 halvvejs i sæsonen? Og jeg tror ikke man kan beskylde os for at have været "heldige" eller have ramt et purple patch.

EDIT: Der kan selvfølgelig ikke være nogen tvivl om at Allegri er en mere proven træner end Fonseca.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Janus
Man kan godt ligge nr 3 i ligaen ved at overpræstere i en periode uden at det er heldigt. Om det kan holde over en hel sæson er en anden sag.
Napoli, Atalanta og Lazio bl.a. har smidt mange point mod de mindre hold men spiller til gengæld ofte lige op med de bedste.
Men når regnskabet skal gøres op er alle point lige vigtige.
Roma mangler trolds alt stadig at bevise at de kan matche alle de bedste hold i de største kampe.
Skrevet af Mjohnsen
Jeg skal da love for, EB går totalt i selvsving med kæmpe Breaking News pga. Eriksens scoring...
Forza Viola
Skrevet af Caroe
Man kan godt ligge nr 3 i ligaen ved at overpræstere i en periode uden at det er heldigt. Om det kan holde over en hel sæson er en anden sag.


Helt enig. Jeg forbinder nu heller ikke en "purple patch" med held. Et rigtigt godt eksempel på et purple patch, er faktisk Lazio frem til marts i sidste sæson. Og på en måde også i denne sæson.

Jeg synes nu ikke at der er noget, der peger på at vi skulle have overpræsteret indtil videre. Men derfor kan det selvfølgelig godt ske at vi kollapser i anden halvdel af sæsonen og ender på 7. pladsen. Det ville bestemt ikke være første gang det sker. Jeg synes bare ikke der er

Jeg synes heller ikke det er helt rigtigt at vi mangler at bevise, at vi kan matche de store hold. Vi mangler egentlig mest resultaterne, men præstationerne har - i nogle tilfælde i hvert fald - egentlig været gode nok. I andre tilfælde har det slet ikke været godt nok.

Men i princippet er det jo ligegyldigt, om man slår de andre tophold, hvis man slår alle de andre hold. Normalvis skal man have omkring 65-70 point for at ende i top-4 og det kræver sådan set ikke at man slår de andre tophold.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Janus
Lazio var heldige frem til marts at de kun spillede en kamp om ugen og undgik skader af nøglespillere. Derfor kunne de matche alle hold med starteleveren.

Det var også derfor jeg mente at Roma mangler at bevise at de kan matche alle de bedste hold og ikke kun spille lige op i enkelte kampe.

Skal man tro på top-3 eller mere kræver det at alle de bedste hold kan matches hver gang. Det har jeg ikke set endnu fra Roma side. Men de har rejst sig fra snitterne mod Napoli, Atalanta og Lazio og ordnet de mindre hold hvilket også er en kvalitet.

Skrevet af Caroe
Jeg er nu ikke enig i, at man død og pine behøver matche de andre tophold hver gang (eller stort set hver gang, for alle hold kollapser jo engang imellem. Se Milan i seneste runde eksempelvis) for at ende i top-4 (eller top-3 for den sags skyld). Men hvis man skal mere end det, ja så skal der selvfølgelig andre boller på suppen.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af ilpolpopogba
Jeg tror godt Juve kunne tage chancen ift Zaniolo. Han kan godt bruges i det nye system.

Jeg siger heller ikke at roma har en dårlig trup og middelmådig træner, men de har en ret smal trup og med et par aldrene spillere.

Roma er ikke “heldige”, de spiller god fodbold på deres gode dage, men jeg ved også hvor skrøbelig det korthus er. Jeg kender en del roma fans, som er ærgeligt over at det svinger så meget, den ene dag vinder man 3-0, den næste taber man 0-3 (det er et tænkt eksempel, og mere ift de forrige sæsoner.

Men noget der underbygger min pointe om roma ikke har truppen til at vinde scudettoen er også en statistik jeg har læst (jeg har ikke selv verificeret den) men den siger:
At roma ikke har vundet over holdene der ligger 1-10 pladsen i år, men vundet over samtlige hold på placeringerne 11-20. Pladsen
la vecchia signora
Skrevet af Caroe
Jeg ved ikke om jeg synes truppen er så smal. Generelt er der rimelig bredde og når vi stiller i stærkeste opstilling, så sidder der altså spillere som Kumbulla, Cristante, Diawara, Pedro og Mayoral på bænken.

Først og fremmest mangler vi en god førstemålmand. Og så måske en enkelt spiller eller to i absolut topklasse på eksempelvis midtbanen.
Vi er tyndt besat på venstre wingback, hvor vi rent ud sagt er på skideren, hvis Spinazzola får en længerevarende skade. Og så måske også lidt på den offensive midt, men det skyldes jo Zaniolos skade. Til gengæld ser det ud til vi henter El Shaarawy tilbage (hvis han når at teste negativ inden transfervinduet lukker). Nu må vi se hvilken stand han er i efter halvandet år i Kina, men han var god sidst han var i Roma og er stadig kun 28 år gammel!

Du statistik er næsten rigtig. Vi har ikke vundet over hold placeret 1-9, men vundet over samtlige hold placeret 10-20. Om det underbygger din pointe? Tjaeh, jeg synes jo egentlig det modsatte. Det tyder i min verden på at der mangler noget på det taktiske plan og måske også en mental barriere. Det falder i sidste ende tilbage på træneren. Og det er vel et tegn på at det netop ikke svinger så meget - ja det er faktisk helt vildt stabilt ;-)
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af ilpolpopogba
Hvis man ikke kan vinde oven nogle hold i den øvre hold i ligaen er man ikke titeludfordrer i min optik. Top3-4 ja, men ikke scudettoen :)

Forstår ikke hvordan det skal være helt vildt stabilt, ikke at kunne vinde over halvdelen af holdene i ligaen ?
la vecchia signora
Skrevet af Fox@Mulder
Endnu engang en katastrofal dommer præstation:

https://sempremilan.com/watch-videos-show-officials-got-three-huge-calls-wrong-during-milans-defeat-to-inter

Det er selvfølgelig fra et Milan site, men andre sider har samme videoer. Faktum er at udvisningen af Zlatan var forkert og frisparket som Eriksen scorede på aldrig skulle være dømt.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Nerazzurri
@FM

Jeg har kommenteret på dit opslag i milantråden, men har svært ved at se det bliver til fakta fordi det bringes på en milanside. Eller hvad gør det til fakta i det hele taget.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af OC
Faktum er at udvisningen af Zlatan var forkert


I hvilken verden er det faktum? Det gør ikke så meget at det kommer fra et Milan site, men når tingene de skriver påviseligt er løgn, så er det mindre brugbart.

Brahim Diaz rører ikke Kolarov. Det kan godt være Kolarov sparker bagud - som man jo oftest gør når man skal sparke til en fodbold - men det er Zlatans fremadrakte fod der gør at han vælter.

https://i.imgur.com/0D0cTuq.png

Det er næsten altid et gult kort i en situation hvor man bremser en fremdrift op gennem midten. Der var heller ikke det store brok fra Zlatan selv, som ellers plejer at være god til at være uforstående over for det der går i mod ham.

og frisparket som Eriksen scorede på aldrig skulle være dømt.


Også forkert. Meite rammer Lautaro på ydersiden af foden - https://i.imgur.com/BbIEu38.png - og selvom det ikke er hårdt, er der ikke en spiller i moderne fodbold som ikke ville lade sig falde i den situation. Især ikke Lautaro. Det er ikke et stort frispark, men ikke desto mindre et der kan dømmes.

Straffesparket er mindre klart, og der er ikke nogle specielt gode vinkler der illuminerer situation. I mindste fald strejfer Leao Barellas støtteben, i værste fald fejer han det væk under ham. Den kan dømmes ligesåvel som den ikke kan dømmes.

Jeg kan godt forstå at det er surt som Milan fan, men hvis vi rent faktisk skal tale om deciderede forkerte domme i et derby (som kan betegnes som kampafgørende), så skal vi i stedet skæve mod fjerde runde og det faktum at Kessie ikke fik rødt kort for vanvidsstemplingen på Hakimi.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig i alt det, OC og Nera skriver.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Hvis man ikke kan vinde oven nogle hold i den øvre hold i ligaen er man ikke titeludfordrer i min optik. Top3-4 ja, men ikke scudettoen :)


Enig, enig, enig!

Forstår ikke hvordan det skal være helt vildt stabilt, ikke at kunne vinde over halvdelen af holdene i ligaen ?


Det er da helt vildt stabilt :-) Ikke en god form for stabilitet, men dog en form for stabilitet. Ustabilitet ville være at slå Napoli den ene uge og så tabe til Spezia den næste. Det er et problem, som mange af topholdene har - men ikke Roma (indtil videre).
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Fox@Mulder
@OC

Jeg har godt set den anden vinkel ift. Meites frispark og vi kan godt mødes og sige den godt kan dømmes.

Situationen med Zlatan mener jeg stadigvæk ikke er til gult og dermed rødt kort. Så kan man i hvert fald argumentere lige så kraftigt for at Lukaku skulle være udvist for hans totale overreaktion lige før pausen.

Lad os så konstatere at der var 3 tvivlsomme men samtidigt ekstremt kampafgørende situationer igår og ALLE gik jeres vej.

Personligt er jeg selvfølgelig ikke glad for at tabe til jer, men jeg er rigtig tilfreds med ikke at skulle spille ekstra kampe i den turnering. Specielt ikke med tanke på vi åbenbart skal há 1-2 nye skader hver evig eneste kamp.

Vi har stillet i stærkeste opstilling i 1 eneste kamp denne sæson - det et jo grotesk, når I til sammenligning kan stille 10 kampe i træk med samme hold.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Overreaktion fra Lukaku? Det er vel en forståelig reaktion på racisme.

Dermed ikke sagt, at Lukaku ikke er heldig med ikke at få et gult kort mere - men som OC har skrevet andetsteds, så var det egentlig fint håndteret af Valeri.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Situationen med Zlatan mener jeg stadigvæk ikke er til gult og dermed rødt kort. Så kan man i hvert fald argumentere lige så kraftigt for at Lukaku skulle være udvist for hans totale overreaktion lige før pausen.


Det kan ikke sammenlignes på nogen måde.

Den ene er en fysisk nødbremse som en del af fodboldspillet (sådanne giver oftest gult kort), mens den anden er en oprevet spiller der råber ting efter en anden.
Du kan mene hvad du vil - personligt synes jeg det var fin fingerspidsfornemmelse fra Valeri, at lade det stå hen (så vidt som "lade stå hen" alligevel betyder et gult kort til hver). Vi kan godt blive enige om, at Ibrahimovic trykkede på den rigtige knap og Lukaku mistede fatningen - men der var jo aldrig antydning til noget fysisk.
Efterspillet i anden halvleg - hvor både Lukaku og Zlatan (i lidt tid, i hvert fald) spillede videre uden den øjensynlige påvirkning, synes jeg også fortæller at Valeri havde ret i hans håndtering.

Lad os så konstatere at der var 3 tvivlsomme men samtidigt ekstremt kampafgørende situationer igår og ALLE gik jeres vej.


Som jeg har forsøgt påvist, så er der kun en af dem der er direkte tvivlsomme, og det er straffesparket. Langt de fleste andre dommere havde dømt både Meites og Zlatans situation. Det at du overhovedet stiller dig tvivlende over for den situation viser lidt hvor farvet du er.
Selv ved straffesparkes kan kan der dog også argumenteres for, at hopper Barella ikke, så bliver han fældet, og jeg mener at det ifølge regelbogen også dikteres som et straffespark.
Og i øvrigt, hvad så? Som Milanfan klinger det utroligt hult at brokke sig over ´tvivlsomme kendelser´ i denne sæson.

Vi har stillet i stærkeste opstilling i 1 eneste kamp denne sæson - det et jo grotesk, når I til sammenligning kan stille 10 kampe i træk med samme hold.


Ja, det er præmissen når man ikke har bredden. Til gengæld har i fået dobbelt så mange straffespark som det hold der har fået næstflest. Og vi spillede uden Bastoni og Skriniar mod jer, og igen i går scorede i kun på en Kolarov fejl og så videre og så videre.
Sådan er der så meget.

@FD

Overreaktion fra Lukaku? Det er vel en forståelig reaktion på racisme.


Jeg er komplet uenig i, at det havde noget som helst med racisme at gøre. Lukaku reagerer dog også fortrinsvis på Zlatans kommentarer om hans mor, virker det til.
La prende Vecino.
Skrevet af Nerazzurri
@FM

Hold nu op. Der er intet tvivlsom ved straffet eller frisparket, mens det 2. gule kort er et skøn, hvorfor det ikke er tvivlsomt eller forkert i sig selv. Vi kan så diskutere linien, fx om der var en klar linie fra Valeri. Det er der så sjældent gennem en kamp, da dommeren ofte tillader mere i starten, spiller "sparer op" til et kort osv.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Som GdS udlægger det i dag, henviser både voodoo og "lille æsel" kommentaren til to racisme sager fra Lukaku´s tid i England - hvilket Ibrahimovic selvfølgelig er klar over. Det fjerner i mine øjne al tvivl om hvorvidt det er racistisk eller ej.

https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/Inter/27-01-2021/lukaku-riti-voodoo-asino-ecco-perche-insulti-ibra-400173724926.shtml

"[...] poi durante la riunione Rom ha chiamato sua madre. Ha detto che era in pellegrinaggio in Africa o da qualche parte e aveva un voodoo e ha ricevuto il messaggio che doveva andare al Chelsea"

Ikke kun henviser klubejeren til, at Lukaku, på grund af dennes afrikanske afstamning, henfalder til voodoo når sådanne beslutninger skal træffes, men også - som GdS rigtigt påpeger - at Lukaku uden hjælp ikke er i stand til at træffe beslutninger der giver sportslig mening for ham, uden at påkalde "[...] poteri ancestrali e soprannaturali". Ejeren sagde i øvrigt aldrig undskyld.

Æsel kommentaren handler om, at Lukaku, fordi han jo er sort og tøhø, har et kæmpe vedhæng - som en æsel - hvilket var vigtigere end hans evner på banen. Nu kan man selvfølgelig argumentere for, at det kan opfattes som ros, men i og med bl.a. Kick It Out dengang dømte det til at være diskriminerende og stødende, er der efter min mening ingen tvivl om, at Ibrahimovic udmærket vidste hvad han mente, da han kaldte Lukaku for "et lille æsel".

Jeg er sikker på, at Ibrahimovic ikke sagde de ting blot for at være racistisk, men for at trykke på knappen - men i og med begge udsagn i sin tid opfattedes som racistisk, tror jeg nu nok Ibrahimovic vidste hvad han lavede.

Det er selvfølgelig bare min holdning - men jeg peger nok en gang på ellers normalt rolige Lukaku´s noget voldsomme reaktion.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
@FD

Igen, komplet uenig. Moshiris udtalelser handler ikke om afstamning eller hudfarve, men er en udlægning af, at Lukaku skulle have refereret til voodoo ift. hans karriere valg. GdS´ udlæg er en (fejl)fortolkning, den konkrete udtalelser er sådan her:

"I can assure you we tried everything to keep Rom. If I tell you what we offered him you wouldn’t believe it. We offered him a better deal than Chelsea and his agent came to Finch Farm to sign the contract. Robert [Elstone, Everton’s chief executive] was there, everything was in place, there were a few reporters outside, then in the meeting Rom called his mother. He said he was on a pilgrimage in Africa or somewhere and he had a voodoo and he got the message that he needs to go to Chelsea."

Lukaku har siden nægtet at det skulle være tilfældet, men ikke desto mindre er det ord mod ord.
Zlatan bruger det imod Lukaku da det virker småfjollet og irrationelt at lade sådan noget - såfremt det er sandt - diktere ens karrierevej. Ikke fordi han er en dum, sort mand.


Æsel kommentaren handler om, at Lukaku, fordi han jo er sort og tøhø, har et kæmpe vedhæng - som en æsel - hvilket var vigtigere end hans evner på banen. Nu kan man selvfølgelig argumentere for, at det kan opfattes som ros, men i og med bl.a. Kick It Out dengang dømte det til at være diskriminerende og stødende, er der efter min mening ingen tvivl om, at Ibrahimovic udmærket vidste hvad han mente, da han kaldte Lukaku for "et lille æsel".


Hvor får du det fra? ´Donkey´, som i æsel, har da alle dage været et udtryk for en klodset, små-ubegavet, ofte stor type som ikke helt har styr på sine bevægelser, og ikke noget at gøre med vedhæng med mindre man da i så fald fuldfører den sætning og sætter et ord bagerst i sætningen.
Det svarer til at Lukaku pointerede Zlatans store næse - ikke noget han har særlig meget chance for at ændre på, men ikke noget der har et racistisk motiv.

Det handler ikke om at forsvare Zlatan, for han er en vederstyggelig person, men der er ikke grund til at pådutte ham motiver som ikke findes.
La prende Vecino.
annonce
0