Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Serie a tråden er fantastisk.

Sidste sommer var det de italienske madoplevelser kontra de danske "madoplevelser" (eller manglen på samme) og nu en lektion i det danske sprog.

Tråden kan noget.
Enig.

Og for dem der har fået smag for mere, kan jeg anbefale Radio 4´s første podcast om "Kontinentet". Den handler om Italien og giver et ganske fint indblik i, hvad der pt sker politisk dernede. I podcasten optræder endog en italiensk professor, der taler flydende dansk... apropos sprog.

https://www.radio4.dk/program/kontinentet/?id=radio4-beder-for-italien_ep_05_02_21
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af andib
@Mag

Daniel er virkelig vild og så er han i stand til at forklare os, hvordan han kan huske fx tal. Det er ellers ikke normalt for folk med Savant.

Jeg havde spansk tilbage i gymnasiet på A-niveau, men det var ikke før 10 år senere, at jeg for alvor lærte spansk i forbindelse med et studieophold. Jeg havde intensive spanskkurser i 5 uger, for derefter at skulle studere på et forskningscenter i de efterfølgende godt 10 måneder (ikke spansk dog), at jeg lærte sproget.

Jeg valgte også at bo hos en lokal familie i de godt 10 måneder jeg var i landet. Det gav bestemt også meget, som jeg ikke ville have fået, hvis jeg havde valgt at bo selv.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Magnifico
Jeg startede i sin tid hos Berlitz med 4 individuelle intensivtimer om ugen. Efter 5 minutter sagde den italienske lærer, "Okay, fra nu af taler vi kun italiensk". Jeg kunne ikke et ord!

Den første periode på 3 måneder er nok det hårdeste, jeg nogensinde har oplevet for hjernen. Især grammatikken er sgu´ svær.

Til gengæld var forløsningen, da jeg kom til Italien efter de første 3 måneder, så kæmpestor, at jeg aldrig vil glemme det.

Siden har jeg været lykkelig over at lære verdens smukkeste sprog, som man for øvrigt aldrig bliver færdig med at lære og som jeg nok heller aldrig bliver helt flydende i. Det ville kræve at jeg boede dernede fulltime.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Duck
Interessant at betegne andre som sprogspassere, når man selv dårligt kan forfatte et indlæg, hvor der ikke unødvendigt flettes engelske fraser ind i de danske.

Well, Hell, on another note, watch out, fulltime (sic)
Skrevet af Magnifico
Blev tråden lige en tand for omgængelig, Duck... beklager, And?

Skulle der lige bøvses et lille surt opstød op, så vi igen kunne komme tilbage til konflikttilstanden?

Suk. Til tider fatter jeg ikke, hvorfor jeg gider bruge så megen tid herinde.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Jøsses, Duck. Det affødte da en interessant samtale.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Duck
Jeg har da absolut heller ikke givet udtryk for andet. Konflikttilstand? Jeg må le. Man bør gå minimum en trussestørrelse op, hvis der ikke skal mere til, førend man tager sådan på vej.
Skrevet af Magnifico
Jeg har da absolut heller ikke givet udtryk for andet.
End hvad?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Janus
Serie a tråden er fantastisk


Jeg kan heller ikke være mere enig. Altid gode diskutioner / debatter i en omgængelig og venskabelig tone hvor alle er velkomne uanset hvem de holder med i Serie A.

Utroligt nok er det ved at være en sjældenhed på online medier i dag og det er absolut værd at fastholde.
Skrevet af Duck
End hvad?


End at det affødte en interessant diskussion.

Jeg har p.t. ikke mere at tilføje.
Suk. Til tider fatter jeg ikke, hvorfor jeg ikke bare blev i mit martyrium.
Skrevet af Magnifico
Helt ærligt, hvad fanden er egentligt dit problem med mig, Duck?

Som udgangspunkt har jeg intet imod at lytte til og diskutere med dig.
Men hvis du ikke kan byde mig andet end småperfiditeter, er det jo omsonst.
Så spilder vi bare hinandens - og de andres - tid.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af UdAfBusken
Jeg er i indeværende sæson begyndt at følge en del mere med i italiensk fodbold, end jeg tidligere har gjort, men dog nok ikke så meget som mange af trådens faste brugere. Derfor et spørgsmål til jer: Hvor god er Musa Barrow? Hans tal er ikke imponerende, men hver eneste gang, jeg har fanget Bologna på skærmen, synes jeg han har haft høj klasse. Han spillede også størstedelen af kampene tidligere i sæsonen på venstrekanten, men ser nu endelig ud til at være blevet rykket op foran til fordel for Palacio (som vist også efterhånden er pensionsmoden), hvilket har sat gang i målscoringen. Jeg synes han viser et højt niveau af teknik og spilopfattelse og ligner en kommende stjerne, men han lader til at flyve under radaren. Har jeg bare fanget ham på de gode dage, eller er han Serie As bedst bevarede hemmelighed?
Skrevet af OC
https://www.youtube.com/watch?v=-QX57PmElhk
Hvad er dommen, Mag?

Har jeg bare fanget ham på de gode dage, eller er han Serie As bedst bevarede hemmelighed?


Jeg tror mange troede der var noget stort under opsejling, efter han scorede to på udebane mod Roma, men det er meget op og ned med ham. Han excellerer ikke rigtigt sådan for alvor i noget, selvom han har en fin fysisk og teknik. 14 mål i 40 for et bundhold er ikke noget der brænder banen af, men dog godkendt.

Jeg ved det ikke, jeg tror ikke han nogensinde bliver fast mand på et top-4 hold.
La prende Vecino.
Skrevet af Magnifico
Hvad er dommen, Mag?
Han taler satme godt engelsk. Cadeau.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Duck
Tag ikke sådan på vej, jeg har helt oplagt absolut intet problem med dig, Mag. Du læser mine indlæg i den helt forkerte ånd. Fair nok. Det vil altid være afsenders problem, altså mit, så jeg må vægte mine ord lidt bedre fremover. Jeg vil gå så vidt som til at sige, at jeg sætter pris på din tilstedeværelse i tråden(e) herinde.

Med ønsket om en fortsat god dag.
Skrevet af Magnifico
Tak for afklaringen, Duck. Den værdsætter jeg.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Fox@Mulder
Juve skal vist være glade for de ikke møder et ordentligt hold - var blevet grimt mod Bayern eller City med det niveau de viser.

For spændingen i Serie A håber jeg dog de kommer lidt længere i CL, selvom det nok er mest realistisk de ryger ud efter Porto.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
2-0. Nøj de er ringe.
Mojn do!
Skrevet af Janus
For italiensk fodbolds skyld må vi håbe på Juventus.
Lazio og Atalanta kan næppe stille meget op mod Bayern og Real Madrid.
En scoring til 2-1 vil give et okay udgangspunkt.
Skrevet af ilpolpopogba
Hvordan man som Inter fan ikke tror på et mesterskab er mig en gåde. Har man så set juve i denne sæson?
la vecchia signora
annonce
0