Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Nu er det jo ikke første - og formentligt heller ikke sidste - gang, at du er ude med riven mht dommerne, Ilse.

Mener du i ramme alvor, at dommerne i fællesskab skulle have besluttet at dømme imod - eller til ulempe - for Lazio?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Duck
Folkene bag "The Totally Football Show"-podcasten har søsat en podcast om calcio, som de har valgt at kalde "Golazzo - The Totally Italian Football Show". Den kan jeg anbefale, også selvom de fleste af jer nok allerede har stiftet bekendtskab med den. En simpel søgning på "golazzo" i jeres podcast-app, burde lede jer frem til den - det gjorde det i hvert fald for mig.

AC Jimbo er vært og James Horncastle og Gabrielle Marcotti er gæster i de fleste afsnit. Hvis det skal være engelsksproget, finder man nok ikke mange større kapaciteter end de tre, og de strør da også gavmildt om sig med anekdoter og gode historier.

Der udkommer nyt afsnit hver onsdag. Indtil videre er der vist udkommet ni eller ti afsnit i alt, deriblandt et specialafsnit, hvor Horncastle interviewer manden bag den kommende Maradona-dokumentar "El Diego", Asif Kapadia, og jeg kan som sagt kun anbefale, at man springer på vognen.

God fornøjelse.
Skrevet af ilsemprelaziale
Nej Magnifico, men der har efterhånden været så mange nøgle situationer der er gået imod Lazio mht dommerkendelser at selv neutrale i Italiensk fodbold er begyndt at stille spørgsmål.

Jeg synes også det er pisse irreterende at det emne kommer op så ofte, men når de har så stor betydning hvad skal klubben så gøre? bare acceptere hvor mange point det efterhånden har kostet?

Man siger jo at de her situationer udligner sig selv i slutningen af sæsonen, men sådan føles det slet ikke som Lazio fan for tiden. Det er godt nok mange kendelser der skal gå vores vej.

Curva Nord protesterer iøvrigt i aften, de kommer først ind på curvaen efter 15 minutter.

"Domani sera 15 minuti d´assenza contro indifferenza, malafede e incompetenza. Rispetto per la S.S. Lazio 1900". Con questo comunicato diffuso sui social, la Curva Nord ha annunciato una protesta per la sfida di domani contro il Bologna. Dopo il sit in che si svolgerà alle 18 in Via Allegri, il cuore del tifo biancoceleste ha deciso che resterà fuori dallo stadio Olimpico per il primo quarto d´ora del match contro gli emiliani. Un gesto di protesta contro le direzioni di gara che hanno fortemente penalizzato la squadra di Inzaghi in questo campionato. La gente laziale ha deciso di scendere in campo in prima linea per difendere Lulic e compagni dopo troppe decisioni più che dubbie. "
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Flying Dutchman
Sådan en offerkultur avler jo sig selv.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilsemprelaziale
Gud ved om jeg kunne finde nogen interessante posts fra dig dengang i blev bollet i røven af dommeren da Thiago Motta blev kylet ud imod Barcelona.

Lad nu være med at spille så hellig FD. Alle fans brokker sig når dommerne laver fejl der har store konsekvenser for deres hold. I den her sæson har der været et klart mønster i Lazio kampene. Vær glad for at dit hold ikke er blevet ramt på samme måde.

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Magnifico
@ Ilse

Jeg forstår godt situationen. Men jeg har svært ved at se motivet? Hvad skulle dommerne have ud af at dømme imod Lazio? Med mindre, som efterhånden flere laziali antyder, at denne bortdømning sker på instruks fra højere sted. Og så er vi efter min mening ude i noget med sølvpapirhatte.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, alle fans brokker sig, når de synes, dommeren går imod dem. Det er én ting.

Det er én heeeeeeeel anden boldgade, når man, som du gør, konstant og hele tiden skal bringe det op, selv når den pågældende dommer (eller, den dommer, du tror det handler om) dømmer en hel anden kamp.

Som jeg udpenslede overfor dig allerede dengang, så havde dommeren (Giacomelli, var det?) hjemmel i fodboldloven til at dømme som han gjorde. Endvidere gik der ikke mange kampe, hvor I fik en målgivende fordel. Men det glemmes jo bare i hylekoret...

Jeg kan godt lide dig Ilse, men du og dine fæller har godt nok været fremme med den helt store violin i indeværende sæson. Lazio bliver ikke "bollet i røven" oftere end de fleste andre hold i ligaen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Acheron 3
Så lavede Benevento lige en Benevento igen. Førte indtil det 90. minut. Nu er de bagud med 1-2.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Duck
Der var ikke så megen respons eller kærlighed til mit indlæg, men ikke desto mindre står anbefalingen ved magt, imens vi venter på Lentinis og Magnificos "Bold.dk Danimarca Calcio"-podcast.
Skrevet af Gustenv@rius
Masser af kærlighed, Duck. Den skal i hvert fald checkes ud.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Magnifico
imens vi venter på Lentinis og Magnificos "Bold.dk Danimarca Calcio"-podcast.

Update på dansk Calcio-podcast:

Vi har udviklet konceptet. Vi har afprøvet det via en live dummy i studie for at teste muligheder og høste erfaringer. Vi har derefter finjusteret konceptet. Så det er nu på plads.

Så langt så godt.

Vi har to udfordringer:

a) Hvem man kunne producere/distribuere konceptet sammen med. Det skal være en seriøs og stabil aktør. Det handler nemlig også om feeds, altså den måde som abonnenter holder sig ajour og får nye podcasts på. Disse feeds lægger hos distributionsplatformen og vi mister dermed vores lyttere, hvis vi måtte ønske at skifte platform.

b) Den nuværende usikre fremtid mht. TV/streaming af Serie A fra næste sæson er også en vigtig faktor. Interessen for podcast’en vil formentligt være mindre og vores researchmuligheder være mere begrænsede uden dansk TV/streaming fra efteråret.

Derfor afventer vi pt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Duck
Det er gode nyheder, Magnifico! I er meget længere fremme, end jeg troede. Hvem er "vi" i øvrigt hvis det da ikke stadig er en forretningshemmelighed.

Og kan/vil du ellers fortælle mere om, hvad I har tænkt jer? Hvad er det I har ændret udervejs etc.? Kun hvis du vil, selvfølgelig, ellers venter jeg bare til I går i luften.

Hvad angår en eventuel samarbejdspartner, så ville jeg anbefale at tage kontakt til folkene bag Mediano.nu (Peter Brüchmann), hvis I da ikke allerede har gjort det. De laver allerede flere forskellige podcast om bl.a. Suppen, Premier League, La Liga og senest også håndbold. Selvom Serie A i Danmark i bedste fald er et nicheprodukt, så tror jeg, at hvis de præsenteres for gennemtænkte og -arbejdede ideer af folk, som virkelig brænder for det, som I gør, og som samtidigt demonstrerer en tilstrækkelig stor viden om stoffet, så vil de være interesserede i en form for et samarbejde, altså at gøre jeres podcast til en del af deres udbud. De har distributionen i orden, de er tilstede på Twitter og Facebook, og de vil sikkert også kunne komme med både teknisk og indholdsmæssig sparring. Hvem ved, måske ville det også åbne for, at I kunne trække nogle andre gæstedeltagere ind, fx. Christian Wolny som allerede laver en podcast med Lars Jacobsen, og hvis viden om (og interesse for) Serie A er ganske omfangsrig. Han har i øvrigt også skrevet denne tekst om navnet på foretagendet: http://www.mediano.nu/oversigt/2016/6/1/derfor-mediano

Held og lykke med det hele. Vi glæder os!

Skrevet af Magnifico
Det er gode nyheder, Magnifico! I er meget længere fremme, end jeg troede. Hvem er "vi" i øvrigt hvis det da ikke stadig er en forretningshemmelighed.

Det er såmænd ingen hemmelighed. Du skrev det selv i dit forrige indlæg: Lentini og Magnifico.

Og kan/vil du ellers fortælle mere om, hvad I har tænkt jer? Hvad er det I har ændret udervejs etc.? Kun hvis du vil, selvfølgelig, ellers venter jeg bare til I går i luften.

Det er til gengæld en hemmelighed. Vores fælles oplevelser og erfaringer i det sidste halve år har været dyrebare. Og repræsenterer nu et afgørende DNA i konceptet. Det giver vi ikke bare væk.

Hvad angår en eventuel samarbejdspartner, så ville jeg anbefale at tage kontakt til folkene bag Mediano.nu (Peter Brüchmann), hvis I da ikke allerede har gjort det.

Vi kender Mediano. Hvorvidt vi har været i kontakt med dem, holder vi for os selv. Overordnet set kan vi sige, at vi har været i dialog med flere. Alle har været interesserede. Men der har altid været noget, som lige skulle ændres. Og dér har vi været kompromisløse. Vi vil lave en podcast, fordi calcio og Italien er vores passion. Og passion er jo en inderlig driftsbetonet kærlighed, hvor man per definition kun kan følge hjertet.

Held og lykke med det hele. Vi glæder os!

Mange tak. Nu må vi se, hvad det ender med.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Duck
Jeg er som sagt virkelig positivt overrasket over, at I er kommet så langt med det hele. Positivt overrasket, selvfølgelig! Jeg troede egentlig bare, al den snak om en podcast var sådan lidt "for sjov". Det bliver sgu fedt, når I får den søsat, det er jeg helt overbevist om.
Skrevet af Promo
Hold da op. Jeg troede faktisk i havde kasseret ideen om en Calcio DK podcast. Håber sgu at i får noget op at stå med tiden.
God vind!
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Acheron 3
Selv uden detaljerne lyder det rigtig spændende, og jeg krydser også fingre for, at i får det op at køre.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Flying Dutchman
Det lyder godt nok enormt spændende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Mange tak, de herrer.

Som sagt er den første hurdle, om der kommer Serie A på danske skærme i næste sæson.

Dernæst er der så også spørgsmålet om distributionskanalen.

Hvis I støder på noget relevant om disse to emner, så smid gerne et hint.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Viaplay justerer prisen for Sportspakken med 20 kr. til 289 kr. pr. måned fra d. 22. april.

Om prisstigningen skyldes, at man fra d. 1. april kan se Viaplays indhold, når man er ude at rejse inden for EU, melder historien intet om.

Det er et topprodukt. Men nu skal det heller ikke stige mere.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Benevento reduceret til ti spillere efter bare 9 minutter ude mod Lazio i dag. Kort efter er de som forventet bagud 0-1. Her kort inde i anden halvleg er de nu kommet foran 2-1. Det holder nok ikke men man må give dem at de kæmper for sagerne.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce
0