Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Stærk sammenligning.

Skrevet af Caroe
Nå undskyld, jeg troede vi havde gang i at sammenligne spillere med vidt forskellige roller siden vi sammenligner Hakan i Milan og Eriksen i Inter.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Fox@Mulder
@Caroe

Nu kommer Hakan jo til at spille den forreste plads centralt på midtbanen - bagved de to angribere.

Så det er vel reelt er måle på assists/mål da det bliver hans primære opgave. Derudover kommer han til at tage alle dødbolde.... Hvor han også som minimum er på højde med Eriksen, i mine øjne en klasse over.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Vidt forskellige roller - hold kæft det er komisk.
Skrevet af Caroe
Ja, haha skidesjovt. Ifølge transfermarkt har Hakan primært spillet AM og til dels LW i den seneste sæson. Eriksen har primært spillet CM og DM.

Det er da i hvert fald vidt forskellige positioner. Læg dertil at Eriksen har spillet i et meget rigidt system, mens Hakan jo har fået lov til at "roame" langt mere hos Milan. Så kan det da slet ikke sammenlignes.

Det er jo heller ikke en fair sammenligning at starte lige der hvor Eriksen skifter Inter, hvor han ikke blot skal vænne sig til et nyt land og en ny kultur, men også en træner, der spiller efter et meget fastlagt koncept og vel dybest set ikke rigtigt vil have ham på holdet, da han ikke rigtigt passer ind i nævnte koncept.

Man kunne også sammenligne stats den sidste halvsæson (efter Eriksen var kommet bedre på plads og rent faktisk fik tillid fra træneren). Der har Eriksen 3 mål på 1095 minutter, mens Hakan har 3 mål og 3 assist på 1239 minutter. Ikke den store forskel med tanke på at han har spillet markant længere fremme på banen.

Når det er sagt, så vil jeg da godt købe præmissen om at Hakan passer bedre på "Luis Alberto"-positionen end Eriksen ville gøre - i hvert fald hvis Inzaghi har planer om at spille med samme taktik som han gjorde i Lazio. Men bare at smide nogle mål og assist for de seneste halvandet år på bordet uden at tage hensyn til de vidt forskellige situationer, giver jeg sgu ikke meget for.

Ellers kan man kan jo bare fremhæve en anden statistik:
Hakans Serie A-titler: 0 på 4 år
Eriksen Serie A-titler: 1 på 1,5 år

Tallene taler for sig selv.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Rossoneri
Selvfølgelig er det ikke vidt forskellige situationer.

Hvor end de to spillere er sat op i et taktisk system, så er deres opgaver nogenlunde den samme; at score og/eller kreere mål.
Her kan man tilføje stats på skabte chancer, hvor Hakan i sidste sæson havde et næsten dobbelt så højt snit/90 min som Eriksen.

Hakan er jo ligeledes en spiller der falder meget ned i banen og ofte er anden eller tredje fod når der spilles ud af egen zone.

Og ja, så er der deres fit ift den nye træner, hvor de begge måtte formodes, at skulle spille samme rolle.

Derudover kan man jo bare kigge på deres "impact". Hakan har været en absolut nøglespiller for Milan i den periode - det har Eriksen på ingen måde været været for Inter.

Det handler selvsagt ikke om Eriksen-bashing, men påstanden var at Hakan skulle være en markant svækkelse ift Eriksen - det er oplagt fjollet, når man ser på det de har udrettet i den periode og det niveau de har spillet på.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
Hvor end de to spillere er sat op i et taktisk system, så er deres opgaver nogenlunde den samme; at score og/eller kreere mål.
Det er altså ikke rigtigt. Under Conte havde Eriksen absolut ikke en rolle der først og fremmest skulle kreere mål. Her var hans første opgave at deltage i stempelpresset på midtbanen sammen med Brozo og Barella. Samtidig var hans udgangspunkt på banen langt dybere end Hakans ditto var i Milan. Her lå Hakan jo mere eller mindre konsekvent og huserede fra et mere offensivt udgangspunkt end sine medspillere (som Kessié og Bennacer) på midtbanen. Det var aldrig tilfældet med Eriksen efter Conte besluttede sig for at omlægge midtbanekonstellationen.

Jeg er sådan set enig med dig i at det giver meget lidt mening at kalde Hakan en nedgradering fra Eriksen bedømt på deres præstationer i Serie A i den tid Eriksen har været der. Men at de skulle have samme opgaver i henholdsvis Milan og Inter er altså forkert.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Martin

Jo jo, numerisk set er Lukaku og Hakimi da erstattet - men man skal da godt nok ikke have set meget fodbold for at kunne påstå, at Dzeko ikke disker op med 30 mål og 10 assists i 44 kampe. Dumfries er umiddelbart noget tættere på Hakimi end Dzeko er på Lukaku, men selv her er der også et fald i kvalitet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@inter
Du har selvfølgelig ret i, at der er forskel på at have et udgangspunkt som 10er og 8er/6er.

Men de opgaver du der nævner, er sådan set også dem Hakan har haft.

Og i sidste ende ser jeg det som rimelig indlysende, at man ikke henter Eriksen ind som dynamisk to-vejsspiller (a la Barella).
Han er, først og fremmest, en kreativ spiller, der både skal deltage i spilopbygning og skabe chancer/score mål. Igen, fuldstændig samme opdrag Hakan havde.

Og man kan jo også hæfte sig ved, at Conte forsøgte, at vende midtbanen om i en 3-4-1-2, for at passe Eriksen ind.

Men nok om det.

Det er en 100% teoretisk og subjektiv snak, så man må naturligvis synes og mene hvad man vil.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Selvfølgelig er Lukaku et stort tab, men I får altså også en Hakan som i mine øjne godt kan stå for 20 mål/assists på jeres hold.

Assists bliver kun til assists, hvis der står én i den anden side og banker bolden i nettet. Det ville Lukaku nærmest have været garant for. Dzeko? Well... jeg kan godt lide bosnieren og jeg er da også sikker på, det nok skal blive til en ti mål i næste sæson. Men der er fanme langt op til Lukaku´s output, og uanset hvor mange flotte tal vi smider rundt omkring os og hvor meget vi spår om både det ene og det andet, så hersker der i fodbold en simpel sandhed:

Man skal score mål for at vinde. Og dem har vi mistet en røvfuld af.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Bare for en god ordens skyld, så er tilgangen af Calhanoglu også noget jeg er meget positivt stemt over - om det så er som erstatning for Eriksen eller ej.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ros

Læs hvad Caroe og Interforlivet skriver…

Eriksen rolle var ikke primært som AM og den chanceskabende spiller, som Hakan jo omend nogen i høj grad har nydt godt af i Milan. Eriksen blev "omskolet" af Conte for at passe ind i Contes rigide system, en rolle han tog til sig og udførte ganske godt må man konstatere, hvorfor han overhovedet kom ind i varmen.

Som allerde nævnt af andre, var Eriksens rolle i en langt dybere og mere centralt placeret rolle og udgangspunkt var altså et andet og dybere end Hakans. Det bar præg af mere pres
spiller og i det opbyggende spil. Eriksen rolle under Conte var altså ikke at agere primære assistmager og trussel på kanten, det var i højere grad en rolle der blev varetaget af hele holdet, hvilket et kig på statistikkerne også indikere, hvor især Hakimi og Lukaku spillede ret afgørende rolle i det chanceskabende spil. De to største assistmager er nu væk. Man skal være blind hvis man ikke kan se det er et problem der er til at føle på. Vi kan måske til en hvis udstrækning dække noget igennem Hakan, men han er upålidelige, da alt afgøres om han er i humør på selve dagen, ellers er han usynlig i bedste fald. Jeg kan ikke snuppe humørspillere, sådan generelt.

Nu må Hakan gribe chancen den bliver ikke større, og selvsagt har han ikke vist noget i Inter endnu. Hvad han en gang imellem når humøret var dertil viste i Milan kan jeg ikke bruge til forfærdeligt meget af ovenstående grunde.

Hvem skal for i øvrigt banke målen i rusen, Dzeko manden scorede ca. 1/4 af Lukaku sidst. En Martinez fik en stor del af sine mål pga. netop Lukaku, nu må vi se om han var god pga. Lukaku, det bliver spændende at følge. Martinez skal min. fordoble sine assist og score +20mål nu hvor han står til nærmest en fordobling af lønnen.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
Det er en 100% teoretisk og subjektiv snak, så man må naturligvis synes og mene hvad man vil.
Det har du selvfølgelig ret i. Jeg er i øvrigt også enig med dig i at Eriksen ikke blev købt ind til den rolle han endte med at udfylde. Han blev flyttet derned i forbindelse med omrokeringen på midten som netop var et resultat af at systemskiftet med Eriksen i trequartista-rollen ikke fungerede.

Men ja, nok om det. Vi er som sagt helt på linje hvad angår Hakan vs. Eriksen i Inter-regi. Her er der snarere tale om en opgradering end en nedgradering - i hvert fald bedømt på deres præstationer i den tid Eriksen har været i Milano.
Skrevet af Rossoneri
@z4e
Læs hvad Caroe og Interforlivet skriver…

Nu handlede det jo om følgende påstande fra dig; "Hakan er ingen Eriksen så en sølle trøst" og "En middelmådig humør spiller der ikke er noget nær Eriksen, Barella eller Brozovics niveau".

Jeg har ikke bragt en 1:1 sammenligning på banen.

Jeg konstarerer dog, at Hakan i væsentlig grad var en vigtig presspiller og ikke mindst, at han meget ofte faldt meget dybt i banen for at deltage i det opbyggende spil.

Vil man vide hvad Contes tanker med Eriksen var, kan man sådan set bare tage hans egne ord for det (nov 2020):
"As for the role, in my opinion, he cannot play in front of the defense. He has an important shot, right and left, so putting him in front of the defense would totally distort him. This is my technical evaluation.”.

...hvilket et kig på statistikkerne også indikere, hvor især Hakimi og Lukaku spillede ret afgørende rolle i det chanceskabende spil.

Det bliver jo meget hurtigt kontrafaktisk.

Eriksen var ikke tiltænkt en rolle som chanceskaber og assistmager, fordi han ikke skabte mange chancer og assists...

De to største assistmager er nu væk. Man skal være blind hvis man ikke kan se det er et problem der er til at føle på.

Har nogen påstået andet....?

Min respons var udelukkende møntet på hvorvidt Hakan var en (teoretisk) op- eller nedgradering ift Eriksen.

Jeg deler naturligvis en holdning til at Inter står svækket ift sidste sæson. Det må være åbenlyst for enhver.
Skrevet af Janus
bold.dk brugere med interesse for Serie A er kan stadig nå at detalje i vores Serie A manager spil på holdet.dk.
Vi er pt 28 der har sat et hold.

Gruppenavn: Serie A for garvede bold.dk-brugere

Pass: bolddk
Skrevet af Søren F er gud
Der kan oprettes hold helt op til de første kampe i dag 18.30.
Så man kan endda se startopstillinger for Inter-Genoa
Og Verona-Sassuolo, inden holdet endelig sættes.
29 deltagere fedt.
Ved gratis hold har man 3 udskiftere til hele spillet(altså ikke pr. runde), ellers koster det 69/79kr
Skrevet af Interforlivet
@Søren F og Janus m. fl.: Det er et superfedt initiativ, og jeg ville sådan set rigtig gerne være med. Jeg ved bare at jeg vil få problemer med at følge med fra runde til runde. Det er kun derfor jeg ikke melder mig til.
Skrevet af Martinovic
Det kan jo også være, at du laver vinderholdet fra start :)
Mojn do!
Skrevet af andib
@Interforlivet

Det ender helt sikkert også med her, at jeg glemmer en runde på er tidspunkt, men trods alt gør det serie a endnu sjovere at følge med i. 79 kr er også til at overleve.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Janus
Det samme her andib. 19 runders god lir. Det er omkring 4kr pr runde. Så lever jeg med at jeg måske glemmer at udskifte før en runde. Måske hjælper det endda på mit hold.
annonce
0