Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TR1986
OC@

Jeg er enig med dig, men det kommer også an på hvornår den pågældende skade skulle komme og hvor lang tid spilleren er ude. Det vil p.t. være katastrofalt at få en langtidsskade til en af vores nøglespillere. Primært Osimhen, Koulibaly eller Insigne. I prioriteret rækkefølge. Det vil i givet fald også slide på dem der erstatter Osimhen eller Koulibaly, hvis de skal være en bærende kraft i rigtig mange kampe i træk. Osimhen har været vigtig, men jeg kan sagtens se for mig at Lozano kan spille pladsen hvis det er nødvendigt og så har vi en klassisk angriber som Petagna. Så kan der veksles i forhold til hvilken modstander vi møder. Adam Ounas har også vist sig som en værdifuld indskifter på kanten. Selvfølgelig håber man altid der ikke kommer skader, men man må også acceptere at skader er en del af fodbold. Så gælder det for dem der skal tage over, at de er 100 procent klar og har den fornødne kvalitet.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
@Martinovic

Synes nu også Napoli har en fin nok bredde. Det er jo ikke anderledes end hvis Inter fik skadet De Vrij og Dzeko, så ville de nok også kunne mærke det.

De virker bare mere solide i år end sidste sæson, hvor de ofte fik de her udfald der kostede lette points - og alligevel endte de kun 2 points fra 2. Pladsen.

Det bliver spændende at se dem mod Fiorentina som kommer til at give mange hold problemer, især hjemme) og siden mod Roma og Inter - som er de næste opgør mod direkte rivaler.

Deres start 11 er i mine øjne på niveau med Inter/Juve/Milan.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Er Koulibaly ude vikarierer Manolas, og Osihmen kan erstattes af en kombination af Mertens/Lozano/Politano/Petagna.

Især førstnævnte ses vel ikke meget stærkere i ligaen.


Ingen af de fire holder det niveau, som Osimhen har vist indtil videre.

Napoli uden Koulibaly i en længere periode vil kunne ses. Manolas sejler uden en styrmand. Det er så min subjektive mening.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Er det ikke sådan lidt en præmis der gør sig gældende for alle hold? Altså, at man får det sværere hvis man mister sine bedste spillere til skader.

Det tænker jeg er åbenlyst korrekt - der findes næppe et hold der har fuldgode 1:1 erstatninger på alle pladser.

Når det er sagt, er der naturligvis forskel på hvor stort springet er fra starter til reserve. Og der kan også være taktiske aspekter.

Fx var Inter under Conte ekstremt afhængige af Lukaku. Alt deres spil var sat op omkring ham og uden en erstatning, faldt konceptet (mere eller mindre) sammen.

Den samme afhængighed ser jeg ikke i Napoli (eller i Inter nu, for den sags skyld).
Hos de gode napolitanere ser jeg snarere, at deres offensiv er afhængig af de tre spillere bag angriberen.
Her synes jeg egentlig Spalletti har masser af talent at vælge mellem med Insigne, Zielinski, Politano, Lozano, Elmas, Ounas og Mertens.

Dels deltager de som målscorere, men de skal nok også sørge for at skabe chancer til en 9er.

Personligt ser jeg Napolis akilleshæl længere tilbage på banen. Steppet fra Ruiz og Anguissa til de næste i rækken er ret stort. Og navnlig sidstnævnte er der ikke rigtig typemæssig back-up for.

Ikke at der nødvendigvis skal være det, men når man skal balancere fire offensive spillere der primært tænker frem i banen, er der virkelig brug for en spiller som ham.
I parentes bemærket kan man lige smide et "wow hvor er han god" ind. I min optik den pt bedste balancespiller i ligaen.

Og så er der naturligvis det centrale forsvar, som @martinovic også er inde på. Her står og falder meget med Koulibaly og jeg tror også de kan få det meget svært, hvis han pludselig sidder ude.

Men altså, det ser satme spændende ud det de har gang i nede sydpå. Ikke mindst fordi de har en rigtig dygtig træner og en trup der har spillet sammen i mange år.
Skrevet af TR1986

Personligt ser jeg Napolis akilleshæl længere tilbage på banen. Steppet fra Ruiz og Anguissa til de næste i rækken er ret stort. Og navnlig sidstnævnte er der ikke rigtig typemæssig back-up for.Diego Demme er førstereserve og han er i den grad en spiller jeg stoler på. Der findes ikke mange spillere der er bedre end ham i maskinrummet på midtbanen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Rossoneri
Diego Demme er førstereserve og han er i den grad en spiller jeg stoler på.

OK - du ser selvfølgelig en del mere Napoli end mig. Det er dog ikke just det indtryk jeg sidder med.

Pointen var sådan set også, at Anguissa er en type man ikke har en erstatning for. Hans fysisk kna være meget væsentlig, når man spiller med en dobbelt-pivot på midten.

Der findes ikke mange spillere der er bedre end ham i maskinrummet på midtbanen.

Det synes jeg måske er et lidt bold statement - navnlig for en spiller der end ikke er starter.

Jeg kan i hvert fald hurtigt komme på mindst 10 spillere i ligaen der er bedre end ham i den specifikke rolle.
Skrevet af Martinovic
Demme var fast mand i sidste sæson. Han er startet denne sæson skadet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Men derfor kan der vel fortsat godt være et væsentligt kvalitetsspring fra ham til Anguissa og Ruiz (?)
Skrevet af Martinovic
Men derfor kan der vel fortsat godt være et væsentligt kvalitetsspring fra ham til Anguissa og Ruiz (?)


Bestemt. Jeg har ikke set Anguissa spille, men Demme var efter min mening blandt de bedre centrale midtbanespillere i sidste sæson.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Det er i hvert fald fremragende set af Napoli at hente Anguissa.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af TR1986
Jeg kan ikke komme i tanker om en spiller jeg har været mere positivt overrasket over end Anguissa. Han har været en genial signing. Jeg ved godt det er store ord, men han har nærmest været på niveau med Allan, der også ejede midtbanen i Napoli. Og med Fabian Ruiz der for alvor er ved at vise sit store potentiale, så ser det giftigt ud. Det er naturligvis ikke det vanskeligste kampprogram Napoli har haft her i starten af sæsonen, men det tegner indtil videre lovende.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Interforlivet
Er vi ude i at TV2 prioriterer at sende kamp fra den næstbedste spanske liga over en Serie A-kamp mellem Venezia og Torino? Det må jeg nok sige.
Skrevet af andib
Det er ikke første gang, at de har gjort det. Almería blev vist i sidste uge, hvor jeg tænkte det samme.

Jeg har heldigvis mulighed for at se de kampe alligevel, men det er mere princippet i det.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Interforlivet
@andib: Nå, ok. Det var jeg slet ikke klar over.
Skrevet af Janus
Godt nyt. Fra nu tillades der 75% af tilskuerekapaciteten ved Serie A kampe.
Skrevet af Interforlivet
Hold op hvor har Inter dog bare svært ved at præstere i CL. Det begynder at ligne et meget trist og uforklarligt mønster.

Der er både teknik, gejst, arbejdsmoral og afslutningsevner der svigter gang på gang på gang.
Skrevet af Janus
Dog ingen grund til panik eller at satse unødigt.
0-0 er et brugbart resultat når man ser på gruppen.
Skrevet af Flying Dutchman
Milan - Atletico kampen er blevet til en omgang frispark. Milanspillerne lægger sig ved første lejlighed, mens Atletico spillerne er konstant i det røde felt. Der bliver godt nok dømt nogle tynde kendelser.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Promo
Milan spillerne gør hvad de kan for at trække al tempo ud af kampen med en mand i undertal, og det kan jeg ikke klandre dem for. Det er ikke kønt, men havde det været Juve i denne situation havde jeg bifaldet det og gjort mig klar til en udligning via dødbold i de sidste 5-10 minutter af kampen.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Flying Dutchman
Nå ja ja, det er bare ikke særligt kønt. Især Tonali er enormt i vælten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0