Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fuffu
Du læser jo så heller ikke hvad jeg skriver. Jeg skrev ANDRE brugere har ytret sig om dommertække og bestikkelse - ANDRE, igen min pointe i det ikke er et personligt angreb.

Og jeg skriver NETOP at du ikke har skrevet noget om "validiteten af straffesparket", det har ANDRE.

Det eneste jeg derimod skrev var at din saglighed i "når det er juve så dømmes den hver gang", var bundet i følelser og ikke var sagligt. Resten har du taget som et personligt angreb, selvom jeg netop har skrevet og begrundet hvorfor det ikke var tilfældet.

Og til sidst, mit gæt er du vil have mig hen til Calciopoli, og jeg har en ret begrundet mistanke om at folk ikke er kommet videre end for 15år siden, men egne fans glemmer samtidig at deres egne klubber, hvis vi da taler de historiske store i Italien, var mindst ligeså dybt involveret som Juve, hvor vi blev dømt på indicier, mens de andre store gik fri, trods der var reelt bevis mod dem - hvordan det kan lade sig gøre, det kan der vel også komme konspirationsteorier om.
Skrevet af Janus
Weekendens tyndeste røde kort.

https://twitter.com/retethisway/status/1452336422304759810?s=21

Italienske dommere i en nøddeskal.
Skrevet af Martinovic
Davide Massa er også bare en klovn. Jeg fatter ikke, at forbundet ikke smider ham og Valeri på porten.

Der er en dommer mere, der blev suspenderet i en længere periode, som gerne må ryge samme vej. Jeg kan ikke huske hans navn.
Mojn do!
Skrevet af gorillapik
Fik Sneijder ikke også rødt for at klappe af dommeren i et Milano derby engang? Husker det beskrevet dengang som en almindelig sanktion for det.
Skrevet af MaggiMagg
hvis reglen hedder at man ikke må klappe af dommeren overhovedet, så kan jeg se hvorfor der blev vist kort. men alligevel. rimelig aggressivt. til gengæld kan man jo bare tage hen til dommeren og sige godt dømt eller hvad man nu vil sige.
Skrevet af Rossoneri
Det var i øvrigt lidt fjollet ikke at have Simeone som kaptajn på sit drømmehold...
Skrevet af Janus
Ha! Det havde været urimeligt godt set med Simeone som kaptajn. Tror faktisk ikke der var en eneste i hele spillet der havde set den komme.
Men der skal snart ske noget for alle os som er håbløst bagud. Vi skal snart til at trække en "Simeone" op af hatten.
Skrevet af TR1986
Jeg startede rent faktisk med at have Simeone på mit hold, men dog ikke som kaptajn. Men solgte ham for tre runder siden. Det fortryder jeg nu.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Janus
Skandaløs kampafgørende kendelse i Venezia - Salernitana.
Skrevet af Martinovic
Kan du uddybe? Jeg har ikke set kampen.
Mojn do!
Skrevet af Janus
Ampadu for direkte rødt kort for en ren takling af Ribery. VAR beder dommeren gennemse episoden igen og han fastholder til stor overraskelse for alle det røde kort.
Skrevet af OC
Ampadu for direkte rødt kort for en ren takling af Ribery. VAR beder dommeren gennemse episoden igen og han fastholder til stor overraskelse for alle det røde kort.


https://youtu.be/EWBqcdXhKo4?t=156

Jeg er faktisk uenig. Han stempler Riberys fod uden at ramme bolden, men det er selvfølgelig aldrig et rødt kort i og med det ikke er en oplagt scoringsmulighed.

Frispark havde nok kunne gøre det, men igen ser man en dommer der er for stolt til at ændre sin egen dom. Alternativt er det ikke ´clear and obvious´, hvilket kun ville være med til at udstille den tåbelige, uduelige regel yderligere.
La prende Vecino.
Skrevet af gorillapik
Forleden da dommeren ikke var ´for stolt´ og ændrede sin oprindelige kendelse (mangel på samme) problematiserede du også det...
Skrevet af Pivo
Jeg er egentlig enig i, at der maksimalt kan være frispark. Men fordi det ikke er en oplagt scoringsmulighed, kan dommeren nu meget vel give rødt kørt
Skrevet af Rossoneri
Mildest talt ikke en stor uge for de romerske trænere på kommunikationsfronten.

Efter Mourinhos hjerneblødning tænker Sarri åbenbart, at han også vil være med i legen.

Først var det ikke muligt, at SMS og Luis Alberto kunne spille sammen, men nu ser verden anderledes ud, må man forstå.

Fra er ledelsesmæssigt synspunkt, er det helt håbløst. Det er naturligvis den første udmelding der, isoleret set, er problematisk - men kontrameldingen giver et billede af en leder uden overblik.
Skrevet af Martinovic
Hjernedødt at give rødt kort på den. Fremover vil de færreste turde gå i glidende tacklinger med Di Bello som dommer.
Mojn do!
Skrevet af OC
Forleden da dommeren ikke var ´for stolt´ og ændrede sin oprindelige kendelse (mangel på samme) problematiserede du også det...


Der er kæmpe forskel på situationer hvor VAR træder til i mangel af en dom og situationer hvor dommeren dømmer noget forkert (et rødt kort, straffe) og det så bliver omstødt. Det første sker konstant, mens det andet næsten aldrig sker - sidst det gjorde måbede hele fodboditalien.

@Pivo

Det er jeg med på, men hvad skulle ræssonementet for et rødt kort være i den situation.
La prende Vecino.
Skrevet af Pivo
"Unødig stor kraft vil sige, at en spiller er gået ud over den nødvendige kraftanvendelse og udsætter sin modspiller for fare. Spilleren skal udvises."

"Gør sig skyldig i spil, som i alvorlig grad er utilladeligt."

Det er jo alt sammen skøn/ subjektivt. Ligesom det ville være om det er en oplagt scoringsmulighed. Jeg skriver ikke der skal være rødt kort.
Skrevet af gorillapik
Nå ja. Hvem kan overhovedet huske at have set VAR benyttet til at tildele straffe for hands som dommeren ikke selv dømte i første omgang? Uhyre sjældent.
Skrevet af OC
Hvem kan overhovedet huske at have set VAR benyttet til at tildele straffe for hands som dommeren ikke selv dømte i første omgang?


Er vi ude i dræbende kedelig sarkasme eller bare god gammeldags læsevanskeligheder?
La prende Vecino.
annonce
0