Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvor er det dog sølle med den tilskuerstøj de tilføjer i Serie A. Man kan knap nok hører den i forhold til Spanien og Tyskland.
Sky Italia stiller ikke deres feed med tilskuerlyd til rådighed udenfor Italien. Derfor er den lyd, som du hører på TV2 Sports kanaler noget, som TV2 selv har lagt på.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
"Sky Italia stiller ikke deres feed med tilskuerlyd til rådighed udenfor Italien."

Nej hvorfor også tilbyde et stærkt produkt til internationale seere, som f.eks Spanien og Tyskland gør det.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
@Mag: Det lyder umiddelbart fuldstændig tåbeligt. Ved du hvorfor de ikke gør det?
Lidt om hvordan Sky Deutschland laver "crowd noise". De er grundige, de tyskere.

https://www.espn.com/soccer/german-bundesliga/story/4102971/german-bundesliga-broadcasts-where-the-crowd-noise-feed-comes-from-and-how-they-made-it

Sky Italia kunne vel sagtens, som deres tyske kolleger, tilbyde de internationale mediemarkeder samme valgmulighed mellem "no crowd" og "crowd noise".
ACF Fiorentina & Leeds United FC
@Mag: Det lyder umiddelbart fuldstændig tåbeligt. Ved du hvorfor de ikke gør det?
Jeg ved, at Sky Italia var på besøg hos tyske Sky for at lære, hvordan det gøres bedst muligt. Og Sky Italia producerer et feed med "crowd noise" som i Tyskland. Måske har de rådført sig med Lega Serie A om, hvad de skal tilbyde internationale markeder - og måske har de fået besked på blot at levere "no noise"-feed. Der er jo delte meninger om, hvorvidt "crowd noise" er en god idé:

https://www.si.com/soccer/2020/06/17/european-fan-groups-protest-fake-noise-match-broadcasts
ACF Fiorentina & Leeds United FC
TV2 Sport sendte slet ikke med "crowd noise" i starten. Jeg tog kontakt til dem, da jeg savnede tilskuerlyden. De vidste ikke, at Sky Italia sendte med "crowd noise". De undersøgte, om de kunne få det, men det kunne de ikke. Derefter satte de selv en lydtekniker på at producere lyd. Men da vedkommende slet ikke har haft samme forberedelsestid, samme materialer og samme store ressourcer som fx mægtige Sky i Tyskland, er resultatet derfor heller ikke af samme kvalitet.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Endelig blev det dagen, hvor Danmark åbnede sin grænse til og fra Italien. Så om en uge drager jeg afsted med god samvittighed. Ellers skulle jeg have været i 14 dages karantæne ved hjemkomst.

Ulempen er, at jeg ikke kommer til at se nogle hele Serie A-kampe i en måneds tid. De sædvanlige viola-kampe på storskærm med snesevis af tifosi i den lokale circolo er jo forbudt og min italienske netforbindelse kan ikke trække live-streaming godt og hurtigt nok i et bjergrigt område. Måske er der en bar hist og her, der sender topkampe, men de er ret restriktive dernede med ikke at tillade anledninger, der samler for mange mennesker.

Forhandlingerne mellem Sky Italia og DAZN om at Rai kunne vise udvalgte kampe fra hver runde, direkte og kodefri, var ellers faldet på plads. Men den italienske antitrust-lov kom på tværs, idet en sådan tilladelse kræver, at disse kampe in chiaro skulle gå i udbud. Og det er der bare ikke tid til.

Rai fik dog til sidst en aftale om, at de må sende højdepunkter fra hver runde 2 timer efter kampstart. Så i hver runde bliver der dagligt adskillige highlights-programmer, som jeg så må nøjes med.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
God fornøjelse @mag.

Jeg har for nylig vovet mig ud i at kalde Lecce det dårligste hold rent defensivt i serien. Det vil jeg godt tage i mig igen. Er du gal hvor det sejler i Genoa...
Tak, Rosso.

Ja, Genoa bagud 2-0 efter 13 min. Skidt, skidt. De hænger godt nok med r..... i vandskorpen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Kun 2-1 nu, og gæsterne har haft 4 skud inden for målrammen mod Brescias 3. Men derfor er det selvfølgelig stadig alarmerende så let det er at komme til store chancer mod Genoa.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce