Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Acheron 3
Der er flere lignende planer på vej i Firenze, Bergamo og Bologna. Der er sikkert flere endnu som jeg ikke kender til.

Udinese har allerede et fuldt tidssvarende stadion, og det samme gælder lille Frosinone.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af B4Ev.2
Hej!

Har prøvet at kigge lidt rundt, men har ikke kunne finde noget, så tænkte nogle herinde kunne give svar. Hvornår kommer kampprogrammet for næste sæson? Troede det var i dag, men åbenbart ikke.
Skrevet af Martinovic
Jeg mener, det er den 26. juli, det bliver offentliggjort.
Mojn do!
Skrevet af B4Ev.2
Tak for svar! Så må jeg, og andre, væbne os med tålmodig. Tænkte dette måtte være året jeg så en kamp fra Serie A på stadion
Skrevet af Acheron 3
Det er blevet rykket til den 26. juli. Oprindeligt skulle det vist have været i går eller i dag.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Lentini
Well, Parma starter ud med -5 pts i forestående sæson samt angriberen Calaió er blevet idømt 2års karantæne ifbm SMSer til tidligere holdkammerater, i Spezia, inden sidste runde kampen imod netop Spezia i den netop afsluttede Serie B sæson.

Har ikke læst kendelsen til bunds, så skal ikke kunne sige om det var blød, retfærdig eller hård dom imod Parma. Umiddelbart virker kontakten mellem Calaió og Spezia spillere til at være foranlediget på Calaiós eget initiativ.
Skrevet af Acheron 3
Jeg forstår ikke, hvorfor også klubben som sådan skal straffes. Det er i mine øjne skudt langt over målet. De har jo ingen mulighed for at kontrollere, hvad spillere skriver i en SMS.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Lentini
Umiddelbart også en holdning jeg deler. Er dog nødt til at dykke lidt mere ned i sagen for at forstå omfanget.
Skrevet af Acheron 3
Så er det i dag at sæsonprogrammet præsenteres. Det er samtidig ikke helt tilfældigt, hvordan det sættes sammen:

https://www.football-italia.net/124958/serie-fixtures-rules
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af La Mir!!
Av et start program for Napoli.
Daje!
Skrevet af Lentini
Ved ikke rigtig om vi er på vej ud i nye farcelignende tilstande i sagen omkring oppumpede vurderinger/salg af totalt ukendte nobodys involverende Chievo og Cesena.

Konkursramte Cesena blev ikendt minus 15 pts såfremt de skulle registrere sig igen.

Chievo derimod kunne ikke få nogen frikendelse eller dom pga en teknikalitet. Som jeg forstod det havde anklageren misforstået en deadline og derved kan der først afsiges dom 6.august, 14 dage inden turneringsstart som i værste tilfælde, for Chievo, kan resultere i samme dom som Cesena hvilket betyder at Crotone overtager deres plads i Serie A.
Skrevet af Lentini
I øvrigt pænt skuffende resultat af Atalanta igår. Smed en 2-0 føring hjemme imod Sarajevo, hvor kampen endte 2-2. Skidt..
Skrevet af L'Imperatore
Hvor er De Laurentiis dog en spade at høre på. Han har været efter Sarri i flere uger nu, hvor Sarri har sagt han ikke vil svare mere på det.

Kom dog videre menneske!

https://www.football-italia.net/125519/de-laurentiis-%E2%80%98cr7-propaganda%E2%80%99
Pazza Inter Amala
Skrevet af La Mir!!
Det er De Laurentiis, hvad forventer du af ham? Han ved jo, han har smidt en klasse træner ud, hva Carlo ikke lever med denne her trup, så vil fansne komme efter ham. Så, han har startet allerede damagecontrollen nu.

Daje!
Skrevet af Acheron 3
Heller ikke Avellino får lov til at starte i Serie B i den kommende sæson. Dermed er der, mindre end tre uger før sæsonstarten, tre ledige pladser i rækken, og det er stadig ikke blevet besluttet, hvem der skal have dem. Totalt kaos.

Derudover er Napoli-ejer De Laurentiis blevet udpeget som ham der skal lede den nye Bari klub i Serie D.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af La Mir!!
Apropo De laurentis, så har han købt Bari.
Daje!
Skrevet af Lentini
Bum. Inter vil ikke lade Juventus overshine deres flotte mercato hidtil, så nu kaster de simpelthen snøren ud efter Luka Modric. De forskellige direktører ligger sgu ikke på den lade side denne sommer. Så har vi da i det mindste en klar første udfordrer til Juventus i toppen.
Skrevet af SerieA33
Tror bestemt at Inters prioritet skal være at blive en fast bestandel af top 4. Derefter må tiden vise om de er gode nok. Det er første gang i næsten et arti de skal spille CHL, og det tager selvfølgelig en masse. Se bare på Napoli, de valgte bevist at blive spillet ud af Europa for at koncentrere sig om serie-A, og for at kunne følge med Juventus.

Serie-A bliver mega spændende at følge. juventus, Roma og Napoli ser rigtig stærke ud. Og så bliver det spændende om hvad der sker for Lazio, Inter M.. og Milan.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg har noget svært ved at se Roma være andet end spændende, de har ligesom i Inter haft godt gang i svingdøren og forskellen på de to var sidste sæson meget, meget lille.

Pastore har ikke spillet godt i nu en rum tid og de fleste andre er hovedsageligt spændende talenter der skal spilles til og som kan tage tid før de bliver konsistente nok.

Det skrevet så er Napoli stadig hovedudfordre til Juve der er kæmpe favoritter, hverken Roma eller Inter har trupperne til at klare to vigtige turneringer og være med i mesterskabskampen. Men ser stadig begge de to som klare favoritter om 3/4 pladsen. Lazio og Milan har kun begrænset ændret på deres trupper og deres chance ligger i at det kan koste de to andre dyrt at være med i CL.
Skrevet af Martinovic
Milans mål er i første omgang igen at kvalificere sig til top6. Top4 bliver først realistisk, når der er kommet styr på baglandet og FFP.

Forhåbentligt kan Elliot skabe ro og finde den rette ejer om nogle år. Indtil videre har vi fået meget spændende folk ind i ledelsen, og det bliver kun bedre, hvis Gandini og Gazidis kommer.

Jeg tvivler på, at nogen kan røre Juve i toppen. De efterfølgende pladser er ikke til at spå om, da Inter, Roma og Napoli virker meget jævnbyrdige med Lazio og Milan som outsidere til top4.

Atalanta og Fiorentina må kæmpe om 7.-pladsen.
Mojn do!
annonce
0