Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SerieA33
Jeg tror at Milan kommer til at overraske, som Inter gjorde det sidste år. 4. pladsen burde være helt åben for Lazio, Milan og Inter, ligesom den var det i år til sidste spillerunde.
Juventus, Napoli og Roma, har en god bredde og erfaring fra de sidste mange år, som burde have dem sikkert i top 3, Hvor alle tre hold kan vinde.Skrevet af Slettet(042125212608)
Det var ikke overraskende at Inter endte i top 4, de var allerede inden sæsonen udråbt til en af de største kandidater, det overraskende var nok mere den måde det skete på og at man i en uhørt grad gik ned med flaget længere end forventet.

Milan vil derimod være tæt på en sensation hvis de går i top 4 når alle de andre er et godt stykke stærkere end dem, især Napoli, Roma og Inter, hvis ikke alle devtre går i CL vil det være en kæmpe skuffelse for den respektive klub.
Skrevet af Martinovic
Det var den stærke sæsonstart af Inter, der nok gjorde udfaldet. Set over hele sæsonen var Lazio det nok bedst-spillende hold, men de kollapsede, da det gjaldt. De skulle nok have prioriteret EL anderledes.
Mojn do!
Skrevet af Janus
Hvad?! Altså man skal både betale 79kr pr måned plus 499kr pr sæson for at se Serie A? Til gengæld er der ingen kommentator. De tar´ igen røven på os.
Skrevet af Magnifico
Rolig nu. Hvis tallene elles står til troende, betaler man 79 kr om måneden eller samlet 499 kr for en hel sæson - med engelske kommentatorer. Viasat Sport kostede 259 kr om måneden i sidste sæson. Så Strive lyder som en bedre deal.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Lad mig lige forstå det her ret; Viaplay dropper Serie A? Og Strive viser ikke Champions League?

Kom nu lige. Jeg er ikke lavet af fucking guld, altså.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af La Mir!!
De dropper både Laliga og Serie a. Det bliver sku til et viaplay farvel for mit vedkommende. Snupper CHL kampene på pubs og streams.
Daje!
Skrevet af Flying Dutchman
Åhr for helvede - ja, jeg har da heller ikke råd til begge dele. Fedt at skulle se CL på lorte streams.

Typisk. Inter tilbage i CL for første gang i en evighed, og så sker det her.

EDIT: Men jeg bruger jo også lortet til at se serier og Formel 1. Ugh, så må Netflix lade livet. Eller HBO.

Eeeeejjjjj.

First world problems altså.

Og så er 499,- for en hel sæson altså også overkommeligt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Janus
ja.. haha #Firstworldproblems

Men sådan noget stream pis er bare ikke samme.
Skrevet af inter bedre end sex
500 kr det var billigt. Jeg kommer til at spare en masse penge på det her. Nu kan jeg opsige mit abonnement hos youse. Godt nok ryger cl, med det overleve jeg nok.
Skrevet af Magnifico
Man må forvente, at Viaplay Sport bliver billigere uden Serie A og La Liga. Ellers får de problemer. Hvis Viaplays pris bliver 50 kr billigere pr. måned, går det lige op med Strive´s (formodede) totalpris på 499 kr - set over en 10 måneders sæsonperiode. I så tilfælde samme pris som nu for både Serie A og CL.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af TR1986
Atalanta imod FCK i Europa League:-) Det skulle gerne give noget fokus på italiensk fodbold i Danmark. Den hedder vel 55-45 til Atalanta over to kampe.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Det har du selvfølgelig også en god pointe i, Mag.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilsemprelaziale
Jeg vil nu mene Atalanta er noget større favoritter end 55/45. De har et langt bedre hold end Fck og hvis Atalanta kan finde siste års niveau frem i de kampe så bliver Fck kørt over.

Fcks chance ligger i den sene start i Italien og at Fck bør være i bedre form end Atalanta er. Spændende kampe dog, selvom jeg mener Atalanta er store favoritter så vil jeg ikke sige Fck er uden chance. De skal spille på fysikken og det der gjorde de havde så meget success i Europa for nogen år tilbage.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af TR1986
Jeg er ikke enig med dig i at Atalanta ligefrem skulle være et langt bedre hold end FCK. Det ser helt åbent ud. Atalanta er favoritter, men kun svage favoritter. FCK har en kæmpe europæisk erfaring og hvis vi kigger på de indkøb de har foretaget, med blandt andre Dame N´Doye og Andreas Bjelland, så kunne det tyde på at de er på vej frem. Og Viktor Fischer der på dagen kan drille ethvert hold. Men det bliver helt sikkert et par interessante kampe. Ingen tvivl om det.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Ahr, jeg synes nu, 55-45 er meget godt ramt. På papir er Atalanta noget bedre, men FCK er (=bør være) i bedre kampform, mens de italienske hold normalvis ikke tager EL helt så seriøs, som de bør gøre.

Atalanta er velsagtens favoritter - men jeg vil ikke kalde dem store favoritter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af TR1986
Nu skal FCK og Atalanta jo også først lige videre fra deres respektive kampe imod CSKA Sofia og Hapoel Haifa. Det er også vigtigt at pointere.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Gustenv@rius
Man må forvente, at Viaplay Sport bliver billigere uden Serie A og La Liga.

Du er optimistisk anlagt.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Gasbarroni
Hmm, det ser ud til at svenskerne får det til DKK 360 / år og nordmændene til DKK 390 / år.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
annonce
0