Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Vi som forbruger bestemmer fremtiden. Hvis folk bakke op om disse tiltag, vil det blive fremtiden.

Og vi forbrugere bliver mere og mere individualiserede. Og dét afgør vores valg og definerer fremtidigt tv/streaming-udbud. Så på det vis er Strive Sport helt i tråd med markedstendensen: Vi vil kun have og betale for dét, vi vitterligt ser. Derfor vinder rene streamingtjenester med ét fokus frem på bekostning af flow-tv og all-inclusive pakker. Viaplay Sports kæmpepakke med alverdens ligaer til en meget høj pris går ikke fremover. Fremtiden bliver pay-per-league eller pay-per-club. Strive Sport nævner da også i interviewet med Flatpanels.dk, at de ikke vil udelukke en ren, betalt liga-streaming af Serie A i fremtiden. Og hvis hele Serie A koster fx 99 kr pr. måned og det er lige præcis, hvad man vil have, hvorfor så betale 3 gange så meget for Serie A plus en hulens masse andet, som man ikke ønsker, hos eksempelvis Viaplay.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(202352200106)
Pakkeløsninger er jo heller ikke noget skidt valg. Hvis jeg skulle par-per-league, som jeg følger med i (lidt NHL, NBA, NFL, La Liga, Bundesliga og Superliga), så vil man nok ende op i en pris, som vil være dyrere end pakkeløsningen. På den måde håber jeg stadigvæk, at Viaplay kan konkurrere om markedet vedrørende streamingtjenester. Det betaler jeg gerne prisen for frem for at skulle ende ud i en dyrere løsning.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Faberge
Om Strive er attraktivt, kommer jo helt an på, hvad ens behov er. Hvis man vil følge de fem største ligaer, er en pakkeløsning nok stadig det mest idelle. Personligt følger jeg kun Serie A, NFL og CL efter gruppespillet, så for mig kunne Strive godt være en ting.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Janus
Opret en konto hos Betfair og sæt 10 kr ind. Så kan alle kampe fra Serie A ses i fuld skærm endda i fin kvalitet.
Skrevet af Janus
Så kom mailen fra Strive:

WE ARE LIVE

Don´t delay!
Get your full access, season pass to all the Serie A and La Liga LIVE games this weekend.

Sat 18 Aug:
Chievo v Juventus - 6pm
Lazio v Napoli - 8.30pm
Barcelona v Alaves - 10.15pm

Sun 19 Aug:
Sampdoria v Fiorentina - 8.30pm
Real Madrid v Getafe - 10.15pm

Mon 20 Aug:
Monday Valencia v Atletico Madrid - 8pm

Hmm.. hvad med de øvrige kampe?
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har lige skrevet til dem. Jeg holder jer opdateret.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
S‍akset fra https://www.strivesport.com/help-denmark#hp1

1.4 Hvilket live-indhold er tilgængeligt på Strive?
‍Alle 380-kampe fra Serie A 2018/19-sæsonen, LIVE med engelsktalende kommentator.Alle 380-kampe fra La Liga 2019/19-sæsonen, LIVE med engelsktalende kommentator.Kommentarer på lokalsprog til udvalgte kampe vil snart blive tilføjet.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Jow, men jeg kan godt se, hvor Janus kommer i tvivl - det gør jeg nemlig også selv.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Tjaa synes nu det er rimelig sort på hvidt, at der står alle 380 kampe er tilgængelig som live indhold. Hvis man læser næste punkt (1.5) udspecificeres også hvad der er on-demand indhold.

Mailen er formentlig blot en reklamestunt / highlighting af nogle af weekendens vigtigste kampe på deres tjeneste, for at "call-to-action" og få brugerne til at sign up.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Ole K
Jeg har oprettet en konto, og man kan se alle weekendens kampe. Jeg kan dog ikke finde en app, så det må blive i browseren
Skrevet af L'Imperatore
Den er sikkert på trapperne. Mine erfaringer med Apple og Google Play er ihvertfald, at selvom man submitter en app til dem, som virksomhed, kan de være ekstrem langsomme til at godkende den, hvorfor den ikke bliver tilgængelig i deres respektive app biblioteker før dette.

Man kunne ihvertfald godt forestille sig, at de har sendt den ind, siden de reklamere for den på deres hjemmeside.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Super Ole! Så skal jeg lige have sendt 500,- til deres konto på Bahamas eller i Panama eller whatever.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Det koster ikke noget at afprøve Strive. I både måneds- og årsabonnementet er inkluderet 7 dages gratis prøveperiode. Så man kan bare opsige abonnementet inden for de 7 dage, hvis oplevelsen i weekenden ikke lever op til forventningerne. Strive trækker først pengene efter prøveperioden.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Har nu også oprettet en konto med et årsabonnement, inkl. 7 dages prøveperiode.

Indtil app´en kommer og bliver godkendt - og tak til L´Imperatore for den info - kan man afspille Strive i Chrome-browser og caste fanebladet til Chrome Cast og dermed få fuld skærm på tv.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af KasparNissen
Tak for info, Mag. :)

500 kr er da til at overkomme.
Grande Inter!
Skrevet af Magnifico
I forlængelse af bro-tragedien i Genova har både Samp og Genoa anmodet om, at deres respektive kampe mod Fiorentina og Milan udsættes. Alle Viola´s fangrupperinger har allerede meddelt, at de ikke møder op til kampen mod Samp i respekt for ofrene og deres familier. Og flere røster advokerer nu for at alle kampe i første runde burde udsættes. Endelig afgørelse om aflysning af de to kampe eller alle kampe forventes fra forbundet her til aften.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Janus
Ja, national sørgedag i Italien på lørdag. Lazio-Napoli og Chievo - Juventus spilles nok heller ikke. Så er det nok bedst at udsætte hele runden.
Skrevet af Acheron 3
Alle Viola´s fangrupperinger har allerede meddelt, at de ikke møder op til kampen mod Samp i respekt for ofrene og deres familier.


Af samme årsag tager Genoa tifosierne ikke med til udekampen mod Milan.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
national sørgedag i Italien på lørdag

Plus officiel statsbegravelse af ofrene på lørdag kl. 11. Så bliver der næppe spillet fodbold senere på dagen. Men lad os nu se, hvad forbundet melder ud her til aften.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af OC
Kampene med Genoa-holdene involveret officielt udsatte. Mon ikke det er et spørgsmål om tid, før resten af runden også bliver skubbet.

---------
Noget helt andet - nu har vi godt nok en prediction liga, men kunne der være interesse i en fantasy-liga oven i købet? Jeg kender ikke til de forskellige udbyder, men det kunne jo være der var et eller andet brugbart?
La prende Vecino.
annonce
0