Snak

Mere indhold efter annoncen
Uhhh Rodriguez får underkendt et mål for offside, men replays viser 50/50 situation...

Edit: så Acheron, der er ikke vores fejl, at det ikke blev >2,5 ;-)
Southampton FC Aalborg BK
2-0 sejr over et reservespækket Newcastle-mandskab, der primært truede i starten af 2. halvleg.

Saints så ukarakteristisk solide ud rent defensivt, og offensivt begynder det er klikke for Lambert, Lallana, Puncheon og Ramirez. Gazzaniga havde et par wobbly øjeblikke, men bød også ind med et par flotte redninger - han er altså stadig kun 20!

Dejligt at se Ramirez med krudt til 90 minutter (edit: ja ja, jeg mente 76 minutter ;-)). Det slog mig i dag, at han er mere komplet, end en klassisk hængende angriber - han fylder godt på den centrale midtbane og er ikke bange for at gå ned i tacklingerne.

Et eller andet sted har vi mod WBA, Swansea, QPR og i dag lignet et hold, der har noget at gøre i Premier League. Og så kan det måske undskyldes, at vi har været sløve til at komme fra land, når der primært har været tophold på programmet.

Dagens resultat betyder også, at vi rykker over nedrykningsstregen - godt nok med en sejr mere op til de næste hold, men et stort skridt i den rigtige retning.

COYS!
Southampton FC Aalborg BK
Det var så endnu et eksempel på, at jeg skulle have fulgt min første og oprindelige idé. Nå, men tillykke med sejren - og sæsonens første clean sheet, hvis jeg ikke husker forkert. Pokalkampe ikke inkluderet.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Hate to say I told you so...

Som forventet et tamt og uinspirerende Newcastle hold der spillede lange bolde op til 2 angribere der absolut intet fik ud af det.

Tillykke med sejren, håber trods alt Southampton bliver oppe...
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
I dag havde vi ingen nævneværdige skader, men I stillede med adskillige reserver - og især manglede I Coloccini, Cabaye og Ben Arfa...

Saints har med al tydelighed vist, at der er spillere, vi ikke kan undvære. En skade til fx Yoshida, Fonte, Lambert, Cork eller Schneiderlin kan helt slå os i stykker.

Måske er lektien for Newcastle blot den, at I også har en række spillere, I ikke kan undvære? Og det er vel ret basalt den robusthed og bredde, der skal til, for at kunne gøre sig gældende i toppen af PL.
Southampton FC Aalborg BK
Jeg har taget chancen og spillet på hjemmesejr i morgen. Norwichs defensiv er ganske vist markant forbedret, men jeg tror at i outgunner dem offensivt. I skaber forholdsvis mange chancer for tiden, og jeg tror at i omsætter mindst 2 af dem til mål i morgen. Norwich scorer sandsynligvis højst 1.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Mit humør er steget betragteligt efter at have set Sunderland, QPR, Reading og Aston Villa i aften. Nu tror jeg på, at der er fire hold i rækken, der er dårligere end Saints. Vores offensiv kan måske gøre forskellen.

Norwich er flot kørende og bliver en stor udfordring, så et enkelt point ville være helt ok...
Southampton FC Aalborg BK
Saints stiller med samme hold som de sidste tre kampe: fedt! Jeg håber, babyen falder i søvn inden for de næste 20 minutter ;-)
Southampton FC Aalborg BK
Jeg har lige puttet knægten, så jeg er parat til aftenens kamp på 6´eren, med et halvt øje på de andre kampe, naturligvis.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Sidder med en iPad og kan ikke få streams til at fungere - skal have fat i min laptop...

@officialsaints: Norwich team: Bunn, Whittaker, Johnson, Bassong, Snodgrass, Holt (c), Pilkington, Hoolahan, Garrido, R. Bennett, Tettey. #saintsfc

@officialsaints: Norwich substitutes: Rudd, Martin, Howson, Jackson, Morison, E. Bennett, Barnett. #saintsfc

Ingen Ruddy, Turner eller. Surman...
Southampton FC Aalborg BK
annonce