Snak

Mere indhold efter annoncen

Spurs-tråden| Harry Kane "from one season wonder" to "one in a million"

søn 24. aug 2008
Må den blive bedre end den forrige...


Imens kan vi glæde os over Arsenals nederlag i går.

Smukt!
"Endnu en fra Valby.. Den bydel overgår sku snart Thailand i liderlighed" - thomas.p
lækkert, men er der nogen som kan opdatere mig om spurs spil i de to første kampe? Spillede de ok, trods nederlagene?
Hjertet er hos Spurs. Har også en svaghed for El Giallorossi. [i]To Dare is to do. COYS.[/i]
I har vist nok at gøre selv?
Det var ihvertfald forfærdeligt det jeg var vidne til igår. Defensiven vakler stadig fra tid til anden og offensiven er helt vild tam. Hvordan man kunne vinde 5-0 over Roma må kun guderne vide. Første halvleg var een lang ørkenvandring uden tempo, idé eller vilje. Med mindre der sker et eller andet før vinduet lukker, skal man være glad og tilfreds med en top-10 placering.
Der mangler simpelthen noget vilje, og direkte spil, bedømt på kampen i går. Det lader som om at vores midtbane har sat sig i hovedet at man kan lave mål på at spadsere bolden ind over stregen - de aktioner der sætter modstandere af og bringer vores foreste i fordelagtige positioner, var stort set ikke til stede i går.

At vi så faktisk kunne have vundet, hvis ikke Jenas havde bestemt sig for at sparke forbi et tomt mål og Lennon ikke havde headet en helt fri bold over mål fra 5 meter siger nok mere om modstanderens kvalitet eller mangel på samme.

Keane er meget savnet, som jeg ser det. Snarere ham end Berbo.
Just hjemvendt fra London. Stor oplevelse at være på The Lane på trods af nederlaget.

Det som jeg lagde mærke til var følgende:

Bent ser allerede ud til at have mistet alt selvtilliden fra træningskampene. Han går rundt og hænger med hovedet og virker ikke videre tændt. Vi mangler VIRKELIG noget tyngde helt fremme imod et defensivt orienteret Sunderland-hold.

Jenas deltager for lidt i spillet. Han forsvinder i store dele af kampen, og det er ikke i orden for en central midtbanespiller.

Modric er klasse! Men han mangler lidt, at folk laver nogle løb uden bold for at skabe plads til hans raids eller chanceskabende afleveringer.

4-5-1-opstillingen fungerede ikke optimalt imod et hold, der var parat til at spille for det ene point, hvis nødvendigt. Vi kan have nok så hurtige kanter, men de er ikke meget værd, når modtanderen pakker sig, og det vil alle hold fra den nedre halvdel af tabellen gøre på The Lane i mere eller mindre grad. Midtbanefolkene var ikke gode nok til at komme ind i feltet og støtte Bent - han var meget alene.

Jeg synes ikke, at Bentley fungerer som den offensive midt. Synes faktisk ikke, at der er plads til både ham og Lenon på banen samtidig. Vil hellere se Dos Santos inde i stedet for en af dem.

Vi skal have mere ud af vores dødbolde med de specialister vi har. Bentley har tre frispark fra en god position, men får ikke noget ud af nogen af dem.

Og så mangler vi den sagnomspundne defensive midtbanemand. Det er sagt før, og jeg siger det igen. Der var ikke noget i vejen med vores midterforsvar i lørdags - fejlene blev begået før dem, så den oprydder er esentiel, og jeg er meget bitter over, at Ramos ikke hentede Christian Poulsen.
Så har vi lejet Pekhart ud til Southampton indtil januar... Så må der vel for helvede være mindst én angriber på vej! Nu hedder det så åbenbart Pavluchenku(staveplade)
Roman Pavlyuchenko er afgjort en klasse spiller.
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Nej
Alle folk der generaliserer er nogle svin.
Nå.
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
annonce