Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja, endelig er torturen overstået for denne sæson. Tak for et afsluttende punktum, Lucas! Det gav lige nogle gode vibes fra Amsterdam.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Det er fint nok at Aston Villa tog Conference League pladsen, det ville alligevel ikke være en turnering der ville blive prioriteret af Spurs sådan som jeg kender klubben.

Nu kan man fokusere på at genopbygge truppen og gøre det godt i ligaen.
Næver forever.
Kæmpe cadeau til Kane også med 30 mål i en lorte sæson og målene fordelt på hele 26 kampe 👏

Så nordmanden hentede blot 6 mål ind på Kane og så det spørgsmålet om Håland er lige så langtids holdbar som Kane, da han virker meget mere afhængig af fart og fysik end Kane nogensinde har gjort.
Helt fint. Så skal der slagtes svin.
Som jeg havde sagt tidligere er Tottenham bedst uden pres og Kane nåede de 30 sæsonmål, på et ringe Tottenham-hold. Ham kan vi ikke undvære. Er præstationen større end Haalands? I min verden kan der argumenteres for at det er tilfældet.

Rekorder for i dag:
-Flest scorede mål i sidste spillerunde:
Kane nr 1 med 10 i alt.
- scoret i 26 kampe på en sæson.
(Delt nr 1 med Andy Cole)
-"We're loving big Ange instead...."
Haaland er i Madrid før 2028.
-"We're loving big Ange instead...."
Tak for svar på sidste side, Flash.

Får I Marco Silva ind, behøver han ikke engang købe Richarlison. :)
Arsenal. Lyngby. Tranmere. Meritokrati tilbage i fodbold.
Så blev Poch officiel i Chelsea, det er sgu lidt sørgeligt, især med den håbløse situation som vi står i, hvor vi kan vælge med mellem en fed græker fra Skotland eller shark face Rodgers (De er sikkert dygtige nok, men jeg vred og skuffet).

Kan dog ikke bebrejde Poch, han var arbejdsløs og vi kontaktede ham ikke, trods det vi manglede en træner og han og hans team flirtede åbenlyst med os.

Håber sgu Levy på en eller anden måde får hevet en kanin opad hatten ellers kan det gå helt galt i næste sæson.
Det er fucked up! Som om Levy ikke har pint os nok gennem årene.
Håber DL bliver fyret.
Når det er sagt, har han ikke råd til at ramme ved siden af igen.
De trofaste fans er blevet pisset på over længere tid og protesterne bliver med garanti flere.
Levy bliver nød til at prøve at vende dette billede, før det er for sent. Sidste chance for Dr. Evil og mini me. Han bliver nok ekstra klam-sød næste sæson. Især når Chelsea kommer på besøg. Sælges Kane ryger han på bålet. Føj!
-"We're loving big Ange instead...."
Som en delvis forsvarer af Levy gennem årene, så nærmer jeg mig også Levy Out siden. Ikke på grund af at han kører klubben som en forretning, det syntes jeg er fornuftigt og sådan burde alle klubber gøre,

Men den sportslige ledelse har været til grin, antallet af managers fortæller alt og særligt de to landstrakte manager jagter har været så uprofessionelt udført at jeg næsten har givet op.

Problemet er at Levy ejer en rimelig procentdel af klubben, så han bliver svær at fyre, især når værdien af klubben stiger og stiger, hvilket er hvad Lewis primært bekymrer sig om.
Det er sgu ret imponerende, at Arry kommer op på 30 PL-kasser i den her sæson. Den bedste sæson målt på mål sammen med 17/18 sæsonen.

I den her gøgler sæson.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce