Snak

Mere indhold efter annoncen
Måske ikke de mest fortjente 3 point.... men det luner.
Vores bedste præstation på hjemmebane i denne sæson (Hvilket siger ALT om hvor ringe QPR var) og så var det vel alligevel mere sjældent end kønt. Holdet stod sammen, kæmpede og fik presset nogenlunde som et hold. At der så mangler automatismer og flow i spillet er en anden ting. Nu er der lidt bedre plads til den uundgåelige nederlag til shitty næste gang.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Kaboul virker han fokuseret? Han laver den ene ukoncenteret fejl efter den anden, jeg tæller 2 store fejl som kunne koste mål og et hav at fejlafleveringer/losset bolde op til ingenting. Har set samtlige kampe og Kaboul får mindst 2 hjerneblødninger i hver kamp. Det er mig en gåde at han får spilletid.
Dejligt med en sejr og ok spil, inden vi møder City på udebane.Vi vandt over et "tophold" og holdt nullet! ;)

Vigtigt inden mødet med City, hvor holdet er pisket til at spille bedre end sidste års lussinger..

Points er nok for meget at forlange når vi kun har 3-4 målscorer i truppen og vi møder det bedste hjemmehold i ligaen, men kan vi fighte os til noget der ligner er jeg godt tilfreds.

Problemet er bare at der bliver skudt alt for lidt på mål. Mod Saints havde vi sølle fire på mål og 3 forbi. Det må og skal forbedres!

Spillere som Paulinho, Dembele og Soldado må til at vågne op, inden der pladser er taget af ungdommen og de skal sælges.

-"We're loving big Ange instead...."
City har heldigvis ikke været prangende hjemme indtil videre. 3 kampe, 1 sejr, 1 uafgjort og 1 nederlag og en målscore på 4-3.

..dog synes jeg heller ikke, at det lugter af point på Etihad. Det er generelt bare sløjt efter en ellers lovende start. Har virkelig fået stor tro på Harry Kane, og så ham gerne få en start i PL.
Alt under 4-0 så er jeg tilfreds, håber vi har lært efter sidste sæson, men vi ender nok med et rødt kort efter 20 minutter.......

Jeg ser og håber gerne, at vi går 100% efter en top angriber til januar. Jeg kan dog ikke helt se hvem der er ledige som vil til Spurs, måske en Jackson Martinez?
Spurs
Set med de positive briller, så er vi jo også ubesejrede på udebane, med 5 points i 3 kampe...

Posh har som gammel forsvarsspiller fået rettet op på vores gavebod nede bag ved.. lad os håbe det fortsætter..

Og så er det tid til Soldado og Ade finder skarpheden.

Martinez er en dyr mand til 35 mill. euro
-"We're loving big Ange instead...."
Martinez er en dyr mand til 35 mill. euro

Især hans alder taget i betragtning. Jeg håber på, at Soldado får lidt kontinuerlig spilletid snart, fordi vi kan ikke leve med, at vi skal håbe på, at Ade har en kamp hvor han gider spille bold. Det lyser jo ud af Soldado, at han gerne vil score mål, og spille godt igen, men han kommer ikke i form af, at spille en EL kamp i ny og næ. Soldado er jo også en spiller, der arbejder forholdsvis hårdt, så han kunne måske vænnes til Poch´s presspil, og blive god til at lægge det første pres. Lige nu tynger den dårlige form ham dog, og han har virkelig brug for et par tap-ins, til at få selvtilliden tilbage.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Soldado spiller forhåbentligt ikke særligt meget. Han er elendig og bliver aldrig til noget for Spurs.

Han afslutter dårligt, kan ikke spille alene på toppen og virker fuldstændig tømt for selvtillid.

Spurs har sgu ikke tid til, at Soldado skal finde sit niveau(som alligevel ikke er særligt højt). Mere spilletid til Kane og bed til Jesus om at Adebayor gider spille bold, inden den store udrensning i de kommende transfervinduer på angriberpladsen.

Soldado projektet bør opgives hurtigst muligt og Spurs bør sende ham retur til Spanien, mens han stadig er nogle skillinger værd. Som skrevet før, så har Levy, vist nok, fået skrevet aftalen med Valencia sådan sammen, at der kun blev betalt 13 mio pund upfront, mens de resterende 13 mio var bonusbaseret. Det håber jeg ihvertfald!!

Iøvrigt ganske kedeligt, at jeg er gået glip af de sidste 3-4 kampe med Spurs.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Vi håber vel alle på, at Soldado får chancer og beviser sig, men det må vi nok bare erkende ikke kommer til at ske. Jeg er enig i, at vi burde sende ham retur til Spanien og tage en tab på ham, har ikke har vist overhovedet at han er god nok til PL. Jeg ser dog gerne Poch prøve Soldado sammen med Eriksen Lamela og Chadli, men jeg tvivler på han får chancen, så skal Ade blive skadet.

Jeg er ikke Ade-fan og håber snart han forlader Spurs.
Spurs
annonce