Du svarer på indlægget:
Enig med jer alle, Målkongen, Armand og Keane.

Der bliver talt om en mental blokering hos vores spillere ifht. kampene mod Chelsea, og et eller andet sted må der være noget om snakken, når man ser på vores resultater mod dem. Kuriøst nok kom den eneste sejr på Stamford Bridge hidtil i PL-sammenhæng, da Conte var Chelsea-træner. Og så uden Kane på holdkortet ovenikøbet.

Mental blokering eller ej, så hører det også med til forklaringen, at Chelsea som hovedregel har haft et bedre hold end os i de sidste 20 år i hvert fald.

Jeg er helt enig i, at det kun er positivt at vi møder dem så tidligt i sæsonen, for nærmest uanset resultatet kan vi få overstået den kamp og komme videre. Ydermere er Chelsea åbenlyst ikke helt på plads med truppen og særligt i forsvaret har der været udskiftninger. Det er nok den position hvor det tager længst tid ved udskiftninger, før niveauet er tilbage.

Koulibaly er åbenlyst en klassespiller, men skal selvfølgelig lige spilles ind i systemet.

Alonso som rutinemæssigt spiller drømmekampe mod os, er vist ikke tilgængelig.

På toppen spiller enten Havertz eller Sterling, og det er i min optik ikke så frygteligt skræmmende.

Vores sidste nederlag på SB den 23. januar var i en underlig 4-4-2 med Tanganga på HB, Doherty som HM og Winks som starter på CM. Det kan under alle omstændigheder kun blive et mere slagkraftigt hold vi stiller på søndag. Stadigvæk tør jeg dog dårligt tro på en sejr, og en uafgjort vil jeg også være fint tilfreds med.
0