Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Spock
Verden er af lave. Gunners-tosser som prøver at få Spurs humøret op. ;)


Det ærgrer mig naturligvis ikke at I ikke rigtig har fået det forløst endnu, men der er meget potentiale på holdet - jeg er ikke helt tryg ved situationen.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Mercenary
Er der en skjult ironisk symbolik i at du ikke linker til noget, Jonas?
Lose all to save a little
Skrevet af Lasse W
@Mercenary

Hahaha. +1

@Jonas

Giv os et link. Lyder spændende!
Skrevet af jonaspoulsen
Ha ha. Ja smart at snakke om en artikel også glemme at smide linket i :-)

http://www.fourfourtwo.c…tonic-spurs

Skrevet af Halil
jonas:

Det er ting på banen, som gør mig bekymret.

Ikke sol, måne og stjerner.

Jeg tror vi alle håber, at TS kan drive det meget langt og løfte Spurs op på et nyt niveau i PL.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af jonaspoulsen
Det er også helt i orden.

Men hvad er det som bekymrer dig? Spillet er blevet bedre end under AVB og resultaterne har været acceptable?
Skrevet af Halil
- Defensiven. Især den defensive midtbane. Capoue foran Bentaleb, når der åbenlyst skal bruges stål til midtbanen? Jeg forstår det ikke og Spurs som hold bliver straffet for det.

- Sætte spillere op fra start. Hvad satan skete der mod WBA, scum og første halvleg mod Palace?

- Spillet for Spurs i resten af den indeværende sæson. Går Ade i stykker eller får et form dyk, så har jeg enormt svært ved at se 4-4-2 opstillingen forsætte. Kan TS i givet fald omstille Spurs spillerne til noget nyt?

Tiden vil vise det.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af jonaspoulsen
Capoue har jo ikke været helt fit i følge rygterne. Er enig i at WBA kampen var total skod, men der var vi også nødt til at spille med Gylfi og Holtby på hver deres kant.

Helt enig at første halveg mod Palace var ringe, men der var det jo tydeligt for enhver at TS var stiktosset. Husker på et tidspunkt i første halveg hvor han fra sidelinien skreg "where the fuck is your Heart" Spillere fik så en kæmpe røffel i halvegen hvorefter anden var markant bedre.

Mod Arsenal syntes jeg at det var meget tydeligt at se at spillerne simpelthen var trætte. Stort set samme 11 spillere havde spillet alle kampe over jul og det satte sit tydelige præg. Derudover var Arsenal også bare bedre på dagen, hvilket man må acceptere når man møder gode hold.

Så syntes faktisk at TS har gjort det super efter omstændighederne. Derudover skal man ikke undervurdere at han ikke har haft mulighed for at træne holdet før efter Arsenal kampen.

Men ja tiden vil vise om han er den rette, mener bare ikke man kan være utilfreds med hvad han præsteret so far med de skader holdet har haft.
Skrevet af Halil
Rygter om Capoue har været skadet? Dem har jeg ikke set. Tror der er en mere oplagt grund til at han ikke har spillet.

Hvad der har gjort, at Spurs spillede af helvedes til i de nævnte kampe kan vi kun gisne om.

Vi kan kun håbe, at TS lærer og bliver bedre fremover.

"where the fuck is your Heart"


Haha. Det er ren John Faxe.


Iøvrigt: Der er en forskel på at være bekymret og være utilfreds.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af ardiles
Indtil videre går det godt for Sherwood, men jeg er enig i at han ikke er en langsigtet løsning.
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Skrevet af Slettet(231444192811)
Han nævnte tidligere i dag, at hvis han kom i top 4 ville han blive, og lykkedes det ikke røg han. Jeg håber dog han ryger uanset hvad. 4-4-2 is just not the way. Der er en grund til at INGEN storhold spiller 4-4-2 og den så vi klart mod scum.
Spurs
Skrevet af Schelden
City spiller da som regel i en decideret 4-4-2?
København.
Skrevet af AudereFacere
City har jo for det første bedre spillere, da de er et falsk olie hold. Desuden tror jeg mere det er en 4-2-2-2. Med 2 defensive, og så nogle mere fremskudte kanter end en flad 4-4-2.
Skrevet af VCC
Nu er der jo ingen formationer, som er fastlåste i løbet af en kamp. Eksempelvis spiller Silva jo ikke på venstrekant - det er kun når der forsvares. Ellers har han licens til at trække ind i banen, og dermed dannes der vel også oftest en tremands-midtbane. City spiller dog på ingen måde med to defensive spillere. Især Yaya Toure har masser af frihed til at bombe fremad, hvilket har medført, at Fernandinho har måtte justere sit spil en hel del.
negative spiral http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/2999849.stm
Skrevet af Schelden
Jeg mener personligt heller ikke, at 4-4-2 er vejen frem for Tottenham, slet ikke taget deres indkøbte materiale i betragtning. Jeg ville helt klart foretrække en 4-2-3-1, som de allerede er bekendt med, blot med en meget mere direkte indgangsvinkel. Det kræver så helt klart en vis kynisme på fronten fra Adebayor og Soldado, hvilket selvfølgelig stadig er et spørgsmålstegn, men mon ikke de med den rette portion tillid og held kan få gang i scoringerne - i hvert fald en af dem. Kanterne Lamela, Townsend og Lennon bliver alfa og omega i sådan en meget direkte form for fodbold, da de kommer til at løbe solen sort mod de dybdebolde, som konstant skal slås mod hjørneflaget, men det burde være en opgave de er skabt til, taget deres hurtighed i betragtning.
København.
Skrevet af keane10
Personligt var/er jeg en af dem der var i mod fyringen af AVB, især når afløseren hed uerfarne Sherwood. Jeg må dog indrømme at offensiven er blevet meget bedre siden han tog over, er dog mere i tvivl om den defensive balance er på plads, til hans forsvar skal det så siges at han mere eller mindre har måttet klare sig uden vores to bedste defensiv spillere i Vertonghen og Sandro, så det kan ændre sig meget.

Efter at have læst nogle artikler om ham kan jeg forstå at han ikke er 4-4-2 fanatisk og har primært spillet 4-2-3-1 eller 4-3-3 med ungdomsholdene, så det er muligt at 4-4-2 mere skyldes at han finder det nødvendigt at spille med Adebayor og Soldado sammen, i hvert fald indtil videre.

Vi må bruge resten af denne sæson til at se om han bare er en Harry Redknapp 2.0 (på godt og ondt) eller om han har de ting i baggagen som en moderne træner skal have. Ellers må vi efter min mening gå all in på De Boer, Van Gaal eller som dansker måske Laudrup.

Tror ikke rigtigt på de britiske trænere, så vil fortrække en kontinental træner, men vi er jo gået forkert i byen to gange med Sydeuropæiske trænere, så en nordeuropæisk træner tror jeg vil falde godt i spænd med engelsk tankegang og mentalitet, samtidig med at taktikken ikke bliver for britisk.
Skrevet af MILANMILAN
Er det ikke en 4231 i dag? Ligner det ud fra opstillingen på twitter.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af VCC
Jo - med Eriksen som 10´er.
negative spiral http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/2999849.stm
Skrevet af MILANMILAN
Nu bliver det bad...
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af keane10
Som jeg skrev i nat, så er Sherwood ikke 4-4-2 fanatisk!!!
annonce
0