Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(470921222108)
Sejren var da i fare helt end til Southampton laver selvmål. Ellers var det da meget sparsomt med store chancer. Men tendensen med selvmål fortsætter fra sidste sæson
Skrevet af Målkongen
Destiny Udogie transferen skulle være hjemme ifølge Sky. 15 millioner £ og et års lån tilbage til Udinese.

Nyt stadion, nye udfordringer.
Skrevet af keane10
Mærkeligt køb af Udogie når Conte aldrig tænker på fremtiden og i øvrigt siger op en af de nærmeste dage ;-)

Spændende ung spiller og med gode stats. Kun Perisic gjorde det bedre i Serie A i den position i sidste sæson. Kender ham selvfølgelig kun fra YouTube og stats, men Paratici har gjort det godt med Serie A køb må man sige (med stærk jysk underdrivelse).
Skrevet af Flashp
Ifht. Soton-kampen så gik min pointe på den kontrol man fornemmede vi havde med kampen. Målene skulle dermed nok komme før eller siden, og det gjorde så også.

Conte har nu indrømmet at Spence var et "klubindkøb" til fremtiden, og Udogie kan sagtens være det samme. Han kommer jo også først i 2023.

Ifht. Conte er der ellers en god vibe lige nu, og jeg tror bestemt ikke at en forlængelse er usandsynlig.
Skrevet af armand
jeg mener conte personligt har anbefalet udogie.

rygtemøllen siger at lo celso og ndombele er på vej til spansk fodbold og at man derfor har startet bud på zaniolo.

en mere kreativ midt man kan bruge mod de klubber der pakker sig og også dur i den forreste kæde, skubber moura længere ned i hierakiet.

den italienske revolution har sat ind?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af keane10
Tror vi har en 1 årig forlængelses klausul i Contes kontrakt, det har Ali Gold i hvert fald før sagt. Det vil dog ikke give nogen mening at benytte sig af klausulen medmindre Conte har lyst til at blive, man kan ikke have en chef der ønsker sig væk, det kan tilnøds gå med en spiller.

Tror der er gode chancer for han bliver for han får jo mere eller mindre hvad han peger på og forgudes mere i Tottenham end jeg tror han har prøvet før. Uanset hvad der sker så efterlader han en glimrende og sportslig stærkere trup end da han kom til.
Skrevet af armand
synes også det som minimum ligner et 3 årig projekt han har gang i. når han udtaler at planen for den her sæson er at forbedre sig ifht. sidste og der efterlades plads i de næste vinduer til at finde den stopper der skal tegne spurs forsvar fremadrettet.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Målkongen
Nå så er det Chelsea igen. Sidste år blev det til 4 pinlige nederlag og en målscore på 0-8. Det var sat.. hårdt at komme igennem!
Conte var lidt opgivende, men indrømmede at modstanderen var et par niveauer over os.

Spurs stillede sidst op med Tanganga, Winks, Bergwijn, Doherty og en nærmest ikke eksisterende bænk. Datoen hed 23. Januar og havde ikke fået Kulu og Bentancur indenfor døren endnu. På kampdagen manglende Sonny og Romero.
Bænken var plastret til med grønne ungdomsspillere Scarlett og White.

Mine tanker går på at vi må kunne matche Chelsea en del bedre, med en mere fuldendt trup. Tilgangen af Perisic, Bissouma, Richarlison og Spence gør bare at vi har flere strenge at spille på. Spændende at se hvordan styrkeforholdet ser ud søndag, mod en top modstander.

Jeg tror vi spiller uafgjort og Kane scorer.Nyt stadion, nye udfordringer.
Skrevet af armand
det er rigtigt ja de havde i den grad krammet på os sidste år.

jeg var ellers nok næsten mere positiv end dig forud for mødet. der er lige præcis den mere fuldendte trup til forskel, conte har trænet hans koncept bedre igennem og vi har mere eller mindre alle mand til rådighed.
mønsteret med at det er de spillere han havde før vinduet der starter fortsætter nok. det kan godt være det er reelle opgraderinger der på flere positioner er kommet ind men manden prioriterer det at man er øvet i konceptet højt.
måske lidt flere minutter til et par af de nye end de 10 perisic fik sidst?

chelsea til gengæld har haft lidt en åreladning og er gået i gang med sent at hente klasse ind. det er den stik modsatte situation tuchel står i og han skal da få forklaret hans koncept i en ruf til de nye drenge, hvor den individuelle klasse så til gengæld må stå sin prøve.

lidt off topic men en af grundene til at det har været svært at skaffe en central forsvarer på det niveau vi har søgt det er chelsea. nu er det måske ikke præcis de samme spillere (de har åbenbart stadigvæk det mere cash at kaste med) mene når de skal ud og have 2 på øverste hylle sker der bare et eller andet med udbuddet.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af keane10
Chelsea på Stamford Bridge er uden tvivl den kamp hvor vi har præsteret dårligst de sidste årtier med bare en enkelt sejr i liga sammenhæng i 30 år.

Så enhver form for point vil være en succes og et statement for sæaonen, men som jer føler jeg det er et godt tidspunkt at møde dem på nu, fremfor om et par måneder. Da Chelsea i år ikke virker helt klar til sæson start med et nyt forsvar der skal spilles sammen og de mangler helt en angriber.

Alt i alt må Chelsea stadig være favoritter på Stamford Bridge og presset primært ligge på dem. Vi kan så stille os lidt tilbage og spille på kontra, det plejer at passe os ganske udmærket.
Skrevet af Flashp
Enig med jer alle, Målkongen, Armand og Keane.

Der bliver talt om en mental blokering hos vores spillere ifht. kampene mod Chelsea, og et eller andet sted må der være noget om snakken, når man ser på vores resultater mod dem. Kuriøst nok kom den eneste sejr på Stamford Bridge hidtil i PL-sammenhæng, da Conte var Chelsea-træner. Og så uden Kane på holdkortet ovenikøbet.

Mental blokering eller ej, så hører det også med til forklaringen, at Chelsea som hovedregel har haft et bedre hold end os i de sidste 20 år i hvert fald.

Jeg er helt enig i, at det kun er positivt at vi møder dem så tidligt i sæsonen, for nærmest uanset resultatet kan vi få overstået den kamp og komme videre. Ydermere er Chelsea åbenlyst ikke helt på plads med truppen og særligt i forsvaret har der været udskiftninger. Det er nok den position hvor det tager længst tid ved udskiftninger, før niveauet er tilbage.

Koulibaly er åbenlyst en klassespiller, men skal selvfølgelig lige spilles ind i systemet.

Alonso som rutinemæssigt spiller drømmekampe mod os, er vist ikke tilgængelig.

På toppen spiller enten Havertz eller Sterling, og det er i min optik ikke så frygteligt skræmmende.

Vores sidste nederlag på SB den 23. januar var i en underlig 4-4-2 med Tanganga på HB, Doherty som HM og Winks som starter på CM. Det kan under alle omstændigheder kun blive et mere slagkraftigt hold vi stiller på søndag. Stadigvæk tør jeg dog dårligt tro på en sejr, og en uafgjort vil jeg også være fint tilfreds med.
Skrevet af Målkongen
Vi er uden Skippy og Langlet og Chelsea er uden Alonso og Kovacic.

Tror alle mand får genvalg og Richarlison får debut senere i kampen.Nyt stadion, nye udfordringer.
Skrevet af jonaspoulsen
Nøj vi spiller skidt.

Og som sædvanligt scorer en Chelsea forsvarer mod os.
Skrevet af Lezcano
Vi spiller helt af helvede til, og kan ikke stykke 2 afleveringer sammen.

Til gengæld er det sjovt at se hvordan Chelseaspillerne kaster sig ved alle berøringer. Desværre hopper dommeren med på deres skaberi
Skrevet af jonaspoulsen
Syntes nu frispark har været okay. Vi er bare for langt for spillerne og kommer for sent.

Men vi virker totalt trætte. Tror vi skal have en midtbane spiller mere ind da vi er totalt overmatchet centralt.
Skrevet af Lezcano
Ja, der er frispark på et par af dem, men både Mount og RLC har overskabt sig, nærmest uden at blive rørt.

Vi har et kæmpe problem med at holde i bolden. Tænker vi skal have Bissouma ind, som forhåbentlig kan holde lidt i den
Skrevet af Målkongen
Conte skal have gang i den hårtørrer. Satme ringe spil. Bissouma og Perisic på banen nu.
Nyt stadion, nye udfordringer.
Skrevet af TheSpursyWay
Enig i at afleveringerne ikke ligefrem sidder i skabet. Det er som om det hele afhænger af, at Kane eller Son kan modtage bolden og dem har Chelsea lukket ned.
Indtil videre er det kun Sessegnon, der har haft en smule succes på kanten! Det fortsætter han bare.

Tænker at Richarlison skal ind for enten Son eller Kulu, mens Bissouma skal ind for Bentancur (har han i øvrigt ikke et gult?)

EDIT: I øvrigt mærkværdigt hvordan Koulibaly kan stå så umarkeret i feltet! Dog må man erkende, at det er en fin helflugter han får lavet.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af keane10
Koulibaly tager det meget bogstaveligt, når han tager over for Rudiger som altid scorede mod os efter dødbold.

Gik glip af den første halve time, men det lyder ikke som om jeg er gået glip af en stor oplevelse.

Vi har heldigvis noget at skyde med fra bænken (modsat tidligere) i både Perisic, Bissouma og Richarlison for eksempel, samtidig må Conte lave nogle taktiske ændringer, så vi kan komme ind i kampen.
Skrevet af Lezcano
Pinligt at Royal kaster sig på den måde.

Det er dog lige så kikset at se hvordan et brød som Loftus vælter rundt
annonce
0