Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Valencia C.F.
Er dette den "nye" Spurs-tråd?
Den med de 200 sider vil ikke blive benyttet mer?
Lad os lige håbe at City budet holder vand, og at de betaler det de siger!
Det ville fandeme være nice! 300 mio. ned i fars lomme.. Det kommer til at udligne hele Modrics + Gio´s transfere! Det er jo vildt!
Glæder mig til at se den endelige trup + at få fat i FIFA 09, hvor der godt nok vil ske forandringer på Spurs holdet!
Skrevet af Kramer
Læste noget på NN om at Real Madrid havde budt 350 mio. for Berbat-off. Det vil jeg ærlig talt se før jeg tror det.
Skrevet af Valencia C.F.
Tror heller ikke at du skal tro på det.. Man City & United er de enste reelle kandidater til at få ham! Håber på City´s GIGA bud!
Skrevet af Scotty
Er City virkelig en reel kandidat? Det vil vel næsten kræve at de gør ham til en af verdens bedst betalte spillere.
Skrevet af Kramer
Det tror jeg reelt også at de er klar til. En ugeløn på ca. 1½ mio. kr. er nævnt nogen steder.
Skrevet af Scotty
Endnu et Chelsea....jubii.
Skrevet af Jelleman666

Ja, det kan nemt blive skæbnesvangert når/hvis Abramovic og div. andre udlændinge evt. stempler ud, eller hvis fodboldfansene siger stop til de høje billet og TV priser.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af Wobbie
19.10Sky Sports News understands that Tottenham have launched a bid for Emile Heskey


suk
"Endnu en fra Valby.. Den bydel overgår sku snart Thailand i liderlighed" - thomas.p
Skrevet af ardiles
Hvor hurtige er de bookmakers lige?

http://www.skybet.com/skybet?action=GoEvEv&id=1141...
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Skrevet af nielsty
Så slog jøderne til igen med godt købmandsskab. Vi fik, hvad vi forlangte - spørgsmålet er så, hvad de fodboldmæssige konsekvenser bliver... Med mindre de har "gemt" nyheden om endnu en angriber til i morgen. ellers tror jeg godt, at vi kan ende med at se en voldsom gang vinter shopping, når vinduet åbner igen.

På sin vis var det vel i denne sæson rent sportsligt også bedre at sælge til United end City, da det nok nærmere er dem, vi kommer til at ligge og konkurrere med.
Skrevet af Soldatino
Hvor meget betalte i for ham i sin tid, tyder på en rigtig god handel, altså for jer :-)
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af nielsty
Mener, at det var i omegnen af 110 mil. kr.
Skrevet af Jelleman666
Det er en LORTE handel, men nødvendig, desværre. At vi så får ENDNU en dværg, ManUre´s 4/5 valg i angrebet uden erfaring i PL- men dog osse kun knap 21, er jeg temmelig skuffet over. Så skulle vi jo ikke have solgt Defoe. Vi skulle have haft endnu en stor stærk boks-spiller. I stedet har vi fået ENDNU en kontra-spiller (Darren Bent) til angrebet.

Truppen som helhed er på papiret over middel, men kun Zokora, Jenas og Dawson har spillet regelmæssigt for os i de sidste 2 år, og resten er nye, har været langtidsskadede eller unge egen avl. Vi bliver ALDRIG en seriøs trussel til top 4/5, hvis vi bliver ved med at skifte så meget ud hver sæson.

"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af Wobbie
Personligt ser jeg allerede frem til vintertransfervinduet.

Der skal købes angribere.
"Endnu en fra Valby.. Den bydel overgår sku snart Thailand i liderlighed" - thomas.p
Skrevet af Feah
"Manchester United dealThe Club can announce that it has reached agreement with Manchester United for the permanent transfer of Dimitar Berbatov for a fee of £30.75m. As part of the settlement the Club has agreed not to pursue its official complaint to the Premier League.

The deal sees Fraizer Campbell coming the other way on a season long loan. Campbell, 20, spent last season on loan at Hull City where his goals played a pivotal role in the Tiger´s promotion to the Premier League."

Virker som en økonomisk meget fordelagtig studehandel.
"This plane is definitely crashing This boat is obviously sinking This building's totally burning down And my, and my (a whole bunch) And my heart has slowly dried up"
Skrevet af mrLange
I var jo nærmest tvunget til at sælge Berba, så I kan kun takke City for at skrue prisen op med et par millioner pund.

Alt for dyrt et køb! :(
Skrevet af Jelleman666
City har da INTET med prisen at gøre. Berba ville til manUre, og længere var den ikke.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af nielsty
Bare lidt surt, at det skulle være på denne måde. Det har hverken været til vores eller Uniteds fordel, at handelen gik igennem 4 minutter før transfervinduet.

United har en spiller, der tre kampe inde i sæsonen først nu skal til at lære sine holdkammerater at kende og i øvrigt nok er i dårlig kampform, da han ikke ligefrem har spillet meget i pre season. Og Spurs har ikke tid til at hente en ordentlig erstatning. Keane og berbatov for Campbell og Roman er rent sportsligt en direkte elendig byttehandel, hvilket ingen kan være uenige i.

At det så også ser ud som om, at Bent for Defoe har været en dårlig handel både økonomisk og sportsligt er så lige så meget til at tude over.

Skrevet af Mabbutt
I second that Nielsty!
Alle folk der generaliserer er nogle svin.
Skrevet af todareistodo
Kom nu lige...

Som spurs fan er jeg da ærgelig over, at Berba er solgt men det der ærger mig mest er, at han blev solgt til en klub i samme liga og for den sags skyld kunne det havde været Wigan, det er lige meget.

Men istedet for, at sidde og skumle over hvad vi ikke fik, så ser jeg da lyst på fremtiden hvilket jeg har gjort de sidste mange år...LOL. men Ramos er ved at, have fået ryddet op i truppen og solgt dem fra han ikke kunne se noget i hvilket er positivt.
For en gang skyld er der kommet en manager til der ved, at succes starter i forsvaret. en der bygger holdet op fra bagerste kæde. Så kan man være for eller imod men det det kan ikke hjælpe noget, at blive ved med, at spille efter den gamle filisofi om, skidt med de andre score mål, så længe vi bare score flere. Den holder hvis man har holdet til det, men de defensive del har bare ikke været god nok. Mange skader især i centerforsvaret har igennem mange år været et problem, og det tyder på at der er ved, at komme styr på den del nu.
Da SAF kom til Man.U væltede pokalerne heller ind de første år, men han har gennem 20 år nu skabt en stamme det bare bliver fyldt på når tiden er inde.

Som R.Cerny for nyligt udtalte, at der i den tid han var i klubben var der alt for stort pres og alt for høje forventninger til spillerne, samt der ikke var den fornødne tålmodighed, hverken med spillerne eller træneren, de sidste 10 år har været en banegård på den front og hvergang der kommer en ny træner til, ja så kommer der også et nyt hold spillere til, så den stamme flere af de andre store hold har den har bare ikke været der.

Med hensyn til de ny der er kommet til under Ramos kan jeg da kun se fremgang i de køb. Gomes, Sanchez, Hutton, Gilberto, Corluka, Woodgate, Bentley, Modric, Pavlyuchenko, Giovani, Campbell.
Men Rom blev altså ikke bygget på en dag (desværre).

Det vil være utopi at tro Spurs bare kommer op og blander sig i top 4 bare fordi ledelsen siger det. For se nu på de 4 største klubber de er oppe imod, det er hold der igennem en længere periode, ja over flere år arbejdet på at komme til tops. Mange siger at Chelsea er en køber klub, ja det er rigtigt(Roman A. har da kun brugt 5,5 mia. siden han kom til) men det er de jo alle sammen, det er bare ikke alle der har de midler som dem. Tværtimod har de 4 øverste en kæmpe gæld og den dag FA. beslutter sig for, at køre efter tyske normer er der nogler der får ekstreme problemer.
I tyskland skal du have orden i regnskaberne og styr på din økonomi før du får din tilladelse til at starte sæsonen. Tottenham har tværtimod overskud hvert år og en god økonomi.

Se lyst på det, der er kun spillet 3 kampe og man kan kun sige en ting...det kan sku da kun gå fremad.

Spurs4ever
annonce
0