Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Acheron 3
Det er vel ikke mere underligt end at tro på, at mesterskabet havner på WHL i denne sæson. Men det er da rigtigt at i har muligheden for at vinde EL.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af jonaspoulsen
Mener bestemt også muligheden for top 4 stadig er til stede. Det lysner på skadesfronten, og TS begynder nu at have tid på træningsbanen til at implementere sine ideer.

Tiden under TS har so far været positiv. Så forstår ikke at man kan være så negativ. Det lader trods alt til at holdet er på vej i den rigtige retning, hvilket man bestemt ikke kunne sige under AVB.
Skrevet af ynke
Det er vel ikke mere underligt end at tro på, at mesterskabet havner på WHL i denne sæson.


Jeg siger ingen steder at jeg regner med at vi vinder PL, men sætter spørgsmålstegn ved at du kan afskrive det, når afstanden ikke er større.

At du skriver 5-6 plads pga Everton og Pool, når der kun er 2 point mellem de 3 klubber, virker også som om du på forhånd har afskrevet Spurs

Jeg tror bestemt på 4. pladsen, men tror 1-3 skal fordeles mellem Arse, City og Chelsea
Skrevet af CPH-Hotspur
Selv hvis top fire skulle glippe, så er der jo stadig muligheden for at komme i CL via Europa League, og så ville et trofæ jo også varme en del, samt sende et signal om, at man kan vinde noget hos Spurs.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af ynke
Selv hvis top fire skulle glippe, så er der jo stadig muligheden for at komme i CL via Europa League, og så ville et trofæ jo også varme en del, samt sende et signal om, at man kan vinde noget hos Spurs.


Det er først fra 2015/2016 sæsonen at det træder i kraft...desværre
Skrevet af Halil
tid på træningsbanen til at implementere sine ideer.


Hæhæ, den kendte "Spil til Ade og håb, at han gider spille idag" ideen. Eventuelt "brede kanter - Dog kun i højresiden" ideen.

Håber mest af alt, at TS får styr på defensiven. Især den defensive midtbane.

Alt har ikke været positivt under TS, men jeg håber, at han vokser med opgaven og vi tager skridtet op med ham.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Bosse1983
Jeg vil desuden påpege det helt igennem urimelige og ulækre i at Geddar og jeg skal bruge arbejdsdagen på at forsvare jeres lorteprojekt. Gluud og Målkongen må få sig vækkeure, så de ikke snuer dagen væk. Dagens ungdom.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af CPH-Hotspur
Det er først fra 2015/2016 sæsonen at det træder i kraft...desværre


Arh pis.. Så har de været galt på den, dem der havde skrevet den artikel jeg læste forleden. Så er der no mercy, hvis ikke det bliver top fire.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Ferguson41
Nu er det også muligt at bygge et hold, frem for at købe et. Mancini fik fuldstændig frie tøjler i City til at købe et mesterskab. I forhold til at bryde ind i Top 4, har det Spurs har investeret i været fine spillere. Capoue, Lamela og Paulinho ville være attraktive for flere af holdene i toppen og Eriksen viser også potentiale.


Ja, bygge et hold, men det gør man jo ikke på en halv sæson, så hvis tanken var så nobel, hvorfor så fyrer AVB?

Mancini vandt desuden et mesterskab, efter at få flere milliarder i hånden. Det mens andre klubber sejlede. Arsenal og Liverpool grundet genopbygning og Chelsea i høj grad fordi manden ved roret var den forkerte. Som tallene jeg postede tidligere viser, er dette, modsat de sidste 2-3 sæsoner, et år hvor dem der vil i top 4 ikke får noget foræret. At konkludere at man har handlet dårligt og bare må leve med eksistensen ud fra indeværende halvsæson er derfor decideret tåbeligt. Især når man taler om holdet der skal spille en ny stamme sammen.


Mancini fik mange penge at handle for, men han brugte stadig kun 1½ år på at vinde en titel, og 2½ år på at vinde mesterskabet. Ambitionen i Tottenham er i første omgang ikke mesterskabet, og der er trods alt penge at handle for, så jeg tror sagtens Mancini kunne være manden for dem. Van Gaal har også været nævnt, og han er heller ikke et dårligt bud.

Mht. indkøbene finder jeg bare det hele lidt tvetydigt, for man køber unge spillere udefra, som først skal vænne sig til PL, samtidig med at en ny stamme skal indspilles, og man sælger derudover sin klart bedste spiller. Alligevel virker kravet til at være CL, hvilket også må være grunden til, at AVB endte med at blive fyret, selvom nogen så vil hævde, at det var nederlagenes størrelse mod City og Liverpool der gjorde det.

Hvis det var tilfældet, finder jeg fyringen af AVB helt igennem amatøragtig, for hvis man fyrer folk på baggrund af enkeltstående resultater, der i begge tilfælde fik et ekstremt udfald, så kommer man jo aldrig nogen vegne. Ferguson har tabt en hel del kampe stort som United-manager, det samme har Wenger også prøvet, men man er jo nødt til at se tingene i et større billed, end bare en enkelt eller to kampe, hvor det hele faldt sammen, i hvert fald hvis tanken er, at man er ved at skabe et hold, der ikke skal toppe endnu.

Nej, men det "hvis" giver jo ikke sig selv. Faktum er at Spurs har haft muligheden for at bygge et virkeligt slagkraftigt hold sammen, havde de haft den rette manager og gjort det i det rette tempo.

Men den sunde økonomi og de mange midler efter Bale-salget er potentialet bestemt til at blande sig i top 4.


I top 4 ja, men det er mit indtryk, at Halil vil endnu mere. Her er det så jeg tvivler på, om der er mere i Tottenham end en 4. plads.
Skrevet af Geddar , moderator
På kort sigt mener jeg ikke det er tilfældet. Men noget af det Halil brokker sig over er jo også at der ikke er kontinuitet, og at Spurs nu har en manager der spiller et system man ikke ligefrm har købt ind til, hvilket betyder at opbygningen til netop at kunne præstere mere end lige præcis at klemme sig ind i top fire kan få længere udsigter.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mr. Spock
Jeg kan godt lide at Spurs er blevet sat af Liverpool-klubberne og nok realistisk slutter under dem. Vi snakker om tre klubber der har henholdsvis 42, 41 og 40 point. Med samme logik kan Chelsea godt allerede nu vinke farvel til top 2 da Arsenal og City er stukket af oppe foran.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Bosse1983

I top 4 ja, men det er mit indtryk, at Halil vil endnu mere. Her er det så jeg tvivler på, om der er mere i Tottenham end en 4. plads.


Halil er, som du virker, næppe en tweenager. Jeg tror godt han kan leve med Top 4 og en konsolidering inden man tager næste skridt, er det muligt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Ferguson41
Halil er, som du virker, næppe en tweenager.


Jamen tak for en mærkværdig sviner.
Skrevet af ynke
.
Skrevet af Lasse W
Verden er af lave. Gunners-tosser som prøver at få Spurs humøret op. ;)

..jeg mistænker jer dog for at prøve at få en stemning op at køre, så en eventuel fremtidig sejr til Gunners over Spurs ville gøre mere ondt. Den går ikke.

Jeg håber/tror på top4. Dog synes jeg City, Arsenal, Chelsea, Liverpool og Everton alle er bedre spillende. Så heldet skal gerne tilsmile os på den ene eller anden måde.
Skrevet af Målkongen
Bosse savner du mig? hehe...
Vi kan jo ikke allesammen sidde i skattely i Norge, med fritid som en teenager.

Vi er jo igang med den længste ubesejrede stime i ligaen i denne sæson, så det kører jo ok. Spillerne virker mere spillelystne og de scorer mange flere mål.
-Soldaten!

Lad os se hvad der sker. Top4 er i hvert fald indenfor rækkevide.
Skrevet af Jelleman666
Jeg er ret meget på Halil´s side i dette. Mit humør er HELT i bund i øjeblikket. TS virker som en ung Allardyce, og med mindre han modbeviser dette, så ender vi på en 7. plads. Får han tillige sin vilje med at luge ud i en del af udlændingene og hente klassiske Stoke/West Ham britiske transfer targets, så er vi hurtigt slået tilbage til start, hvilket vil sige da Arnesen blev ansat.

2013 var igen et grusomt år, men 2014 lover værre tider :-(

"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af Sten_H
Målkongen:

5 kampe er langt fra længste ubesejrede stime i denne sæson. Everton har i denne sæson haft 2 stimer der var længere. en på 6 kampe og en på 10 kampe.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Il_Preferito
Mon ikke han blot taler om Tottenhams længste? Nu er det her trods alt en Tottenham-tråd.

Selvom det er kært hvordan man forsøger at gøre opmærksom på Evertons herligheder, hver gang chancen byder sig. Er der mere du kan underholde med? Ligaens bedste forsvar, måske? De to mest scorende backs? Hvor mange år i træk man er endt over Liverpool?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jonaspoulsen
Forstår virkelig ikke den bekymring omkring TS. Hvad er det i sol, måne og stjerne som gør jer så bekymret.

Prøv fx og læs denne artikel fra en blogger som kender alt til Spurs.

Og ja der er plads til mange forbedringer, men hvorfor skulle TS ikke kunne lave dem. Mange nøgle spillere er på vej tilbage fra skader. Heraf bl.a. Sandro og Paulinho, som uden tvivl vil booste midtbanens defensive egenskaber.

Så jeg vælger altså at have ja hatten på, da TS so far har vist at han kan klare opgaven. Om det fortsætter sådan, eller holdet falder totalt fra hinanden kan kun tiden vise.
annonce
0