Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pindhunden
Arsenal spiller den godt rundt, men jeg synes altså tit, at Tottenham er sårbare, fordi de ikke formår at lægge pres på boldholder uden for eget felt. Det virker til, at Højbjerg og Bentancour er blevet instrueret til at falde helt tilbage til feltets kant.
Skrevet af keane10
Sådan, første gang vi viser lidt tænder, så scorer vi. Klassisk Spurs trioen oppe foran 💪
Skrevet af keane10
Præcist som forventet så sidder Arsenal på bolden og vi venter på kontraen. Vi giver ikke alverden væk, men med de teknikere Arsenal har, så vil de komme til halve chancer mindst når vi kommer for dybt.

Ganske godkendt, men vi skal lige time kontraerne lidt bedre i 2 halvleg og få dækket bedre af lige uden for feltet

Forventer Arsenal kommer tromlene fra start af 2 halvleg også.
Skrevet af Greaves4EVR
Vi har vist samme svagheder i opspil fremad banen fra eget mål som tidligere. Så bliver det til lange bolde fremad banen fra Lloris og Dier, og det fører til at vi taber boldene, som kommer tilbage i hovedet på vores forsvar.

Ser bedre ud mod slutningen af halvlegen og især efter målet. Tænk hvis vi havde en kantspiller med kvaliteter som Saka eller Martinelli! Emerson kommer aldrig til at skabe noget fremadrettet.
Greaves4EVR
Skrevet af keane10
Fuck, det var til gengæld noget værre rod defensivt. Sådan nogle fejl må vi bare Ikke lave i sådan en kamp.
Skrevet af keane10
Så vil jeg sgu heller ikke høre nogle goonere tude over rødekort, hvis det der er et direkte rødt.
Skrevet af keane10
Nu sparer vi da vist bare spillere til de næste mange kampe, måske vi skulle have sparet Kane også.?
Skrevet af keane10
Sgu ærgerligt med det hårde røde kort for jeg var trods alt rimelig fortrøstningsfuld for at få et point. Omvendt var vi så heller ikke gode nok i dag og lavede så også en kæmpe personlig fejl ved Lloris.

Positivt, at nu er Conte tvunget til at prøve noget andet på højre wingback i de næste 3 kampe. Tror det blir Doherty, men håber på Spence.

Første nederlag efter 13 kampe uden nederlag. Vi skal op på hesten igen.
Skrevet af Målkongen
Så heldigvis ikke kampen. Men et forventet nederlag. Vi kunne desværre ikke bremse Arsenal og de havde hævn til gode. Håber de fryser på toppen, heheSkrevet af Jelleman666
ENDNU et slag tabt fra bænken. Vi har fået nyt motto.

To Dare Is To Sit Back
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af keane10
Ja det er jo helt vildt så mange kampe vi taber 🙄
Skrevet af Målkongen
Lignede at vi ikke fattede Arsenals taktik med at skabe plads på midten, efter et 2 mands fløjpres. Både mål et og 2 er efter denne velkendte formel. Det var derfor jeg ønskede 3 centrale midt med Bissouma fra start. Vi er mærkeligt passive ved især 2. mål. Conte har ikke gjort sit hjemmearbejde godt nok, for vi hoppede lige i fælden desværre.

Det røde kort synes jeg er fair nok. Det var satme dumt lavet af Royal.
Skrevet af Flashp
Jeg er stadig rigtig træt af den måde kampen udviklede sig på, selv her 2 dage efter.

På dagen var jeg frustreret over at vi ikke går over i en 3-5-2 for at få lidt mere kontrol på midten, og deres første mål er da også fordi vores midtbane-duo bliver presset helt tilbage i eget felt, uden nogen til at dække af på kanten. Det var til gengæld også godt sparket ind, selvom det ikke er en umulig bold at redde.

1. halvleg gav egentlig et godt billede følte jeg - 2 nogenlunde lige gode hold med 2 vidt forskellige taktiske oplæg. Egentlig synes jeg vi kommer frem til de farligste situationer, men vi mangler så skarpheden i den sidste aflevering/beslutning. Flere dårlige indlæg i gode situationer fra både Richarlison og Emerson, ligesom Richarlison burde have scoret ved 0-0 efter frisparket hvor Dier snitter den videre. Muligvis var han dog offside.

Arsenals eneste rigtigt store chance i 1. halvleg er vel da Jesus dribler sig igennem hele vores højre forsvarsside, men Lloris kommer godt ud.

2. halvleg starter så helt katastrofalt, en af den slags fejl fra Lloris der heldigvis er blevet længere imellem. Fornemmelsen er til gengæld at vi er ved at gnave os tilbage i kampen da Taylor givet et helt katastrofalt rødt kort. Det er aldrig nogensinde rødt, og slet ikke i et derby hvor han havde lagt linjen som han havde, og blandt andet Ødegaard slap for et åbenlyst gult i en kontra-situation i første halvleg. Martinelli laver en på Doherty senere som er mindst ligeså slem, og slipper korrekt med gult.

Derefter bliver det selvfølgelig svært en mand i undertal, men jeg er stadig lidt træt af at Conte blot sælger kampen med sin udskiftning af Son og Richarlison.

Hvis der skal komme noget positivt ud af det er det at Emerson nu heldigvis kommer til at sidde ude i nogen kampe, og forhåbentlig ser vi os en 3-5-2 i de næste kampe, særligt hvis Kulu fortsat er ude.
Skrevet af keane10
Enig i langt det meste Flashp.

Bissouma kom vist tilbage med en mindre skade efter landskampe i følge Ali Gold. Det kunne være årsagen til at vi ikke gik 3-5-2. Især når Skipp heller ikke er 100% + at Kulu var skadet da han også sagtens kan spille 10eren i 3-5-2.

Men er det en formation vi vil satse på i fremtiden, så skal vi ud og hente en 10er eller en målscorerne 8er der er god til at time indløb i boksen. Maddison fra Leicester vil passe godt.
Skrevet af jonaspoulsen
Samme opstilling som mod Arsenal :-(

Conte gør det fandme heller ikke nemmere for sig selv.
Skrevet af keane10
Det ville vel være dumt at starte Doherty for Emerson i dag, så han er træt i weekenden. (går udfra Spence ikke er i spil)

Bissouma kunne naturligvis starte til fordel Bentancur eller Højbjerg det ville give god mening, hvis han er 100% klar men det går der rygter om at han ikke er.

Sessegnon starter formentlig bare i weekenden, når han ikke gør i dag.

Kulusevski og Lucas er skadet, så begrænset hvad vi har ekstra at skyde med offensivt

Centerforsvaret er jeg glad for at vi ikke ændrer på.
Skrevet af jonaspoulsen
Der er mere formationen jeg er træt af. Hvis vi møder hold som bare har lidt niveau på bolden, så bliver vores midtbane løbet over ende.

Hvis vi kan dominere på midten vil det give vores backs muligheder for at komme frem. I stedet ender vi i en flad 5-2-3 formation.
Skrevet af jonaspoulsen
Passer os tydeligt godt at Frankfurt spiller så henholdende.

Vi burde have været foran med et par stykker. Lad os håbe vi kan nappe den i anden halveg.
Skrevet af TheSpursyWay
Synes nu vi viser gode takter og god offensiv fodbold... men for hulan hvor er vi uskarpe! Burde have været foran nu, især chancen fra Son. Viser meget godt, at han ikke er på toppen i denne sæson.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af keane10
Noget af det bedste jeg har set fra os på udebane i denne sæson, ikke mindst i forhold til at det er i Europa, hvor vi flere sæsoner har været pinlig ringe.

Helt utroligt at vi ikke er foran endnu.
annonce
0