Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af keane10
Du minder mig lidt om "GoonerAllTime" før han blev banned, han var også altid besat af alle mulige vinkler på Tottenhams held uden at sætte samme standarder på eget hold og vores modstandere.
Skrevet af keane10
Hmm, lad mig omformulere det.

7 indlæg i alt og alle i Spurstråden. Jeg tror du er GoonerAllTime!
Skrevet af Målkongen
Har også tænkt at vi har set det før. Godt gæt Keane10.
Skrevet af keane10
@målkongen

Der findes heldigvis ikke mange som kun laver indlæg i Spurstråden og som tydeligvis ikke bryder sig om Tottenham, så rimelig nem at spotte da jeg trykkede på hans brugernavn og så antallet af indlæg 😀

Fanme en mærkelig type, man skulle jo syntes der er rigeligt at glæde sig over som gooner fan i øjeblikket, men det interesserer ham åbenbart ikke så meget som en dommerkendelse der går Tottenhams vej 🤪
Skrevet af keane10
Det er da en ok back up angriber vi har der for Brasilien ⚽👏
Skrevet af Målkongen
Ja sikke et mål. Begge mål viser hvad han kan. Nu må han gerne vise det i PL snart.

Fik omvendt et chok da jeg så Vincent Janssen starte for Holland og bagefter, sige de går efter titlen.

Vi må håbe England ikke misbruger Kane hvis han er skadet.


Skrevet af keane10
Vi har selv misbrugt Kane i Tottenham i flere år, det bliver afgørende for ham når han snart rammer 30erne at han kan få en pause ind i mellem.

Med Richarlison kan vi give ham en pause uden kvaliteten styrt dykker til Janssen eller Vinicius niveau. Desværre for os indtil videre, så blev Richarlison skadet netop som vi havde allermest brug for ham, så han har næsten kun spillet på højrekanten for os, hvilket ikke passer ham så godt.

Trods det har han haft flere rigtig gode præstationer for os, selvom man fra VM studiet gerne vil fremstille ham som et flop.

Med den magiske trio af Kane, Son og Kulusevski, så har han ikke bare kunnet vade ind i startopstillingen, modsat en Jesus i Arsenal der nærmest var garanteret en plads på toppen fra start.
Skrevet af Flashp
Om noget viser Richarlisons præstationer for Brasilien at vi netop misbruger ham, hvis vi placerer ham på kanten i Contes 3-4-3.

Han er helt åbenlyst bedst som 9´er, og når vi nu har en Kane der gerne vil gå ned i banen og skabe spillet, så er det vel naturligt at vi skal prøve Richy som den centrale angriber.

Eventuelt med Kane om den offensive midt i den 3-4-1-2 Conte endte med i Inter.
Skrevet af keane10
Richarlison har nu spillet mest som venstre angriber i Everton, så efter min mening perfekt til rotation med både Son og Kane.

Vi kommer til at mangle kreativitet når han spiller fremfor Kulivsevski, der skal vi have en anden type ind.

Men det er da bestemt en taktisk muligheder at spille Richarlison og Kane som duo eller rykke Kane ned som 10er med Richarlison som 9er i nogle kampe eller hvis vi mangler et mål til sidst i kampe.

Fedt at vi nu har den slags taktiske muligheder mellem virkelig gode spillere.
Skrevet af keane10
En brasiliansk angriber i form som er ved at skrive sit navn fast på højeste niveau og en syd koreansk stjerne angriber på vej hjem til en tiltrængt pause. Godt for Tottenham tænker jeg umiddelbart.
Skrevet af Flashp
Enig i begge dele, Keane.

For Kane og Son (og Bentancur, PEH, Perisic og Romero for den sags skyld) håbede jeg med Spursbrillerne på, at de undgik skader, og røg ud så hurtigt som muligt så hvileperioden inden genopstarten af PL bliver så lang som mulig.

Nu er det kun halvdelen i form af Kane, Romero og Perisic der fortsat er med, med en god sandsynlighed for at de alle er hjemrejseklar efter næste kamp.

For Richarlison har jeg det lige modsat. Han har brug for at spille sig i form, få noget selvtillid og vise Conte hvordan han skal bruges mest effektivt. For Lloris gør det næppe nogen forskel hvor langt Frankrig kommer, i hvert fald fysisk.
Skrevet af keane10
På kortsigt vil det være godt at få Kane hjem hurtigst muligt, men jeg kan så godt unde ham den store titel vi formentlig aldrig kommer til at kunne give ham. England Captain for et verdensmester hold vil udødelig gøre ham mere end noget mesterskab for Bayern München kan gøre, så måske kan det endda øge sandsynligheden for forlængelse af kontrakten.

Så må vi give ham fri i et par uger efter VM og lade Richarlison ride på bølgen fra VM, han er ung og har ikke spillet ret meget inden VM, så han kan holde til det.
Skrevet af keane10
Bentancur er vist skadet i 3 uger, men har karantæne i første kamp alligevel, så måske er han klar til den næste.
Skrevet af keane10
Spanien er eksemplet på at teknisk possesion fodbold godt kan være drøn kedeligt. 100 bold berøringer inden de begynder at kunne overveje måske at komme til en afslutning. Dem kommer jeg ikke til at savne.
Skrevet af Flashp
Jeg er sgu begyndt helt at savne Spurskampe igen, nu hvor der ikke er VM-kampe hver dag til at aflede opmærksomheden.

Vi udspillede så vidt jeg kan forstå Motherwell i træningskampen fredag, og vandt 4-0 med både Kulu, 2 x Doherty og Gil på tavlen. Uden at have set målene kan det kun være positivt for særligt Doherty og Gil at få scoret.

Doherty må således også være det oplagte valg som starter på HWB mod Brentford 2. juledag.

På den ene side er jeg glad for at Kane når at få 2 ugers pause inden PL-genstarten, men omvendt er jeg ked af at han skal korsfæstes i de britiske medier for det brændte straffespark. Forhåbentlig kan han anvende det som positiv motivation til resten af sæsonen med os.

Overordnet er det positivt at ingen af vores vigtige spillere har fået skader ved VM (indtil videre), og nu er kun Hugo, Perisic og Romero fortsat med. Son, Kane og Richarlison (og Kulu selvfølgelig) bør således være helt klar til 2. halvdel af sæsonen. Forhåbentlig kan det hive offensiven op på det niveau vi så fra marts og frem i sidste sæson.
Skrevet af TheSpursyWay
Kan vi snakke mulige spændende transfers i januar-vinduet? Altså det er blot med tanke på de spillede VM-kampe, om der var nogle spillere I havde set jer lune på? (jeg drømmer bare uden jeg har sat mig ind i spillernes aktuelle aftale med klubben de spiller i)

Er imponeret over Kroatiens defensiv. Særligt højrebacken, Juranovic, var jeg imponeret over med de mange løb han tog fremad i banen med bolden. Umiddelbart ville jeg mene det ville være en klar opgradering ift. nuværende E. Royal.
Og så er der jo selvfølgelig Gvardiol, som nærmest må være eftertragtet i samtlige topklubber. Det kunne være fedt at have fået ham i sommervinduet, men nu glipper det nok.

Fra Brasilien er jeg kun interesseret i at vide om Paqueta er en offensiv midtbanespiller? For det ligner ikke han er det for Brasilien. Og hvis ikke han er det, tænker jeg ikke Spurs kan bruge ham, da vi jo egentlig godt kunne bruge noget offensivt på den sidste 1/3.

Derudover har jeg læst et rygte om at Spurs har kigget på en af de mange Kim´er fra Sydkorea? Er der hold i det rygte, anyone?

Men lad mig da høre jer andre, hvis I er friske? ;)
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Flashp
Jeg tænker ikke at VM hverken kan eller bør have den store indflydelse på hvem vi eventuelt går efter i januar.

I så fald er vi tilbage i den kaotiske og opportunistiske transferstrategi vi har set tidligere, hvor chancerne for at misse er væsentlig større end for at ramme plet.

I stedet bør vi forfølge lige præcis de spillere Conte gerne vil have, på samme vis som vi så ud til at gøre i sommers (Spence fraregnet).

Gvardiol ville være en drømmesigning, men der er større hajer i det farvand, desværre. Conte vil nok også allerhelst have Bastoni stadig, realistisk eller ej.

Paqueta bliver i øvrigt aldrig aktuel, han skiftede til West Ham i sommers, og har bestemt ikke imponeret i PL indtil videre.

Vi har tidligere kigget på Kim Min-Jae da han stadig var i Kina, men det tog er nok kørt nu, hvor han gør det rigtig fornuftigt for Napoli.

Jeg har faktisk ingen gode bud på hvem vi kan ende med at hente i januar, men på samme vis havde jeg heller aldrig overvejet hverken Bentancur eller Kulu på det her tidspunkt for et år siden.
Skrevet af Mercenary
På den ene side er jeg glad for at Kane når at få 2 ugers pause inden PL-genstarten, men omvendt er jeg ked af at han skal korsfæstes i de britiske medier for det brændte straffespark. Forhåbentlig kan han anvende det som positiv motivation til resten af sæsonen med os.

Men er han reelt blevet det? Jeg synes, jeg har læst ganske overbærende artikler det meste af vejen rundt.
Lose all to save a little
Skrevet af keane10
Håber allermest på en højre wingback, især når/hvis Conte ikke tør satse på Spence. Emerson og Doherty er i hvert fald ikke fremtiden på den position.

Som 2. prioritet må være en kreativ og teknisk spiller. Vi så hvor voldsomt vi savnede Kulusevski da han var skadet.

Har set os være sat i forbindelse med Porro fra Sporting til wingbacken og han så da udmærket ud da vi spillede mod ham i Champions League. En mere VM oplagt spiller er Dumfries fra Inter og Holland.
Skrevet af Flashp
@Merc

Mja, nogle steder er han i hvert fald.

Eksempelvis https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-11530197/Simon-Jordan-lays-Harry-Kane-penalty-miss-England-eliminated-France.html

Selvfølgelig var det ikke i en finale, så medierne har også haft resten af turneringen at skrive om i stedet for bare Kane, men de er notorisk svinske overfor landsholdsspillerne. Mediernes behandling af Sakas straffemiss mod Italien i EM-finalen som et andet eksempel.
annonce
0