Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af keane10
Skrinar havde sine øjne på PSG hele vejen igennem. Vi har aldrig haft en chance, så forsvaret må med al sandsynlighed vente til sommer, men så forventer jeg også en kæmpe gennemgang. Umiddelbart ser jeg bare Romero tilbage med Davies og Dier som backups.
Skrevet af Målkongen
Måske Brightons træner Di Zerbi, kunne være noget, hvis vi ikke får Pochettino. I øjeblikket spiller vi kun 45 minutter af kampene og Conte har heldigvis pakket sin kuffert.
Skrevet af Flashp
Nå, det ser ud til at Porro alligevel kommer over stregen i dag. En markant og velkommen opgradering på HWB. Der er næppe nogen positioner der er vigtigere i Contes system, end de to wingbacks. Spence ryger nok ud på lån, imens vi vel forsøger at skille os af med en af Doherty og Emerson. Dog nok svært med de lønninger de antageligvis får.

I virkeligheden ser vores højreside med Romero, Porro og Kulusevski faktisk rigtigt fornuftig ud.

På venstresiden er det dog markant sløjere. Davies/Lenglet er et valg mellem middelmådighed, Sess bliver aldrig til noget og Perisic bliver ikke yngre. Son er en skygge af sig selv i år. Til sommer kommer Udogie, som forhåbentlig bliver et friskt pust på VWB.

Næstefter wingbacks mangler vi en oprydning i det centrale forsvar, men jeg tror ikke på at vi får nyt blod ind der, før tidligst til sommer. Særligt en VCB som er en markant opgradering, savnes.
Skrevet af Målkongen
Meget enig. Jeg ville arbejde på at fremskynde Udogies ankomst. Vi har brug for ham nu.

Gil på lån til Sevilla er lidt en joke. Vi købte ham for 18 måneder siden, for 21 mill pound + Lamela.

Lyder til at Doherty bliver lejet ud til Atletico Madrid og/eller Spence til Rennes.

Porro skulle endelig være i hus. Levy må være være helt gennemsvedt efter den omgang.

Skrevet af Greaves4EVR
Enig med Flash og Målkonge i mangler på CB og VWB. Sess er et talent der ikke bliver til noget i Spurs. En kreativ og målsøgende midtbanespiller som kan tage frispark ville også være velkommen.

Det ser ud til at vi får to HWBs ud, så der kun er Emerson tilbage som backup for Porro. Danjuma ind og Gil ud. Truppen er vel ikke blevet bredere i dette vindue?

Er Porro ikke en Conte spiller? Det kunne måske tyde på, at han seriøst overvejer at blive i klubben.
Greaves4EVR
Skrevet af keane10
Alt kan ikke fikses i et vindue, ikke engang i 2 eller 3, for tag ikke fejl Tottenham var en alvorlig syg patient da Paratici kom til.

Ser ud til at vi har bygget os en solid højre side op omkring Romero, Porro, Bentancur og Kulusevski.

Så blir det forsvaret og målmandsposten til sommer.
Skrevet af Målkongen
Det hele er låneaftaler i øjeblikket.
Ude:

Perrott
White
Doherty
Ndombele
Lo Celso
Gil
Winks
Reguilon
Rodon
Scarlett
Udogie

Inde:
Kulu
Porro
Danjuma

Flere klubber var interesseret i Tanganga, men det var Conte ikke interesseret i.
Skrevet af keane10
Doherty´s kontrakt er netop blevet ophævet, så han skifter permanent. Max 8 ud på lån internationalt.

Vi havde næppe fået meget for alligevel og nu er lønnen da væk. Han var dog en ok back up løsning på begge wingback pladser, men han insisterede vel på at komme videre.
Skrevet af Flashp
Som jeg skrev i artikeltråden, havde jeg langt hellere beholdt Doherty end Emerson. Også selvom Doherty desværre ikke har kunne finde formen han var i i foråret 2022, før den grimme skade Cash påførte ham i udekampen mod Villa.

Emerson har rimeligvis set acceptabel ud i de seneste par kampe, men han er bare grundlæggende ikke nogen særligt god fodboldspiller.

Det hele kan dog være mere eller mindre ligegyldigt hvis Porro kommer ind og brænder banen af på HWB. Jeg krydser i hvert fald fingre.
Skrevet af keane10
Doherty er helt sikkert mere en wingback end Emerson er. Emerson er så et bedre salgs objekt end Doherty, så forhåbentlig kan vi få solgt Emerson til sommer og Spence kan komme tilbage med erfaring fra den franske liga og være den gardering på wingback.

En anden mulighed er at Conte forlader os til sommer og vi går tilbage til en 4 back kæde med en ny træner. Idet tilfælde vil Emerson være langt bedre at have tilbage end Doherty.
Skrevet af keane10
Vi er ved at løbe tør for gode undskyldninger for dårlige og bedstefald middelmådige præstationer for:

- vi har næsten en intakt trup til rådighed uden skader.
- vores mest belastede VM spillere har fået en fin pause.
- generelt har kampprogrammet ikke været slemt heri 2023

Så det må snart være på tide med nogle toppræstationer og den første må gerne komme i morgen.

Håber virkelig vi tør starte Porro og angribe City lidt for det brød de sig ikke om da vi mødte dem for et par uger siden, selvom kontra naturligvis stadig skal være det primære våben. Vi har endelig en masse at skyde med offensivt og selv hvis vi starter Kane, Son, Kulusevski, så har vi stadig Richarlison, Danjuma og Lucas på bænken.

Både Bentancur og Højbjerg må være 100% klar ellers har vi Bissouma, Sarr og Skipp, det er længe siden vi har haft den bredde.

Og hvis vi tilmed har den luksus for første gang under Conte (måske med undtagelse af et par Doherty kampe sidste sæson) også har et offensiv våben i højreside, så burde der være potentiale til at lave en god kamp i det mindste.

Eneste undskyldning er at cheftræneren har lagt på hospitalet hele ugen og næppe bliver klar til at stå på sidelinien, men det bør vi vel kunne klarei en enkelt kamp eller to.
Skrevet af Målkongen
Man City og Pep har aldrig scoret på vores nye stadion og vi har vundet alle 4 gange!
Son er manden der plejer at nedlægge dem rimelig koldblodigt.

I denne sæson har vi bare spillet som et kussehold, med maksimal 30-45 gode minutter. Lukker rekord mange mål ind og Sonny, Lloris, Dier og andre har været elendige. Har ikke vundet en kamp over nogen hold, der ligger over os i tabellen.

Kan de gode resultater forsætte på hjemmebane mod mestrene?
Måske vi er bedre med assistent træneren på sidelinjen?
Skrevet af TheSpursyWay
Sådan Harry! Og godt presset og assisteret af Højbjerg!
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af jonaspoulsen
Hvad sker der for den dommer.

Vi får ingen frispark og city skal bare snittes også for de frispark.
Skrevet af Greaves4EVR
God første halvleg. Jeg kan især godt lide indstillingen og energien. Måske Emersons bedste halvleg indtil nu, men jeg synes Perisic ser noget skidt ud, laver mange fejl, kunne have kostet et mål til sidst.
Kan vi spille 2 gode halvlege i samme kamp?
Greaves4EVR
Skrevet af keane10
Ekstrem vigtig sejr i dag, det havde vi virkelig brug for. Forhåbentlig en sejr der kan give os et boost for resten af sæsonen.

Særligt forsvaret skal have stor ros i dag og Emerson viste i sit værd på højre wingback, selvom han nærmest var back.

Romero er Romero på godt og ondt og vi skal nok være glade for at det er hans første rødekort i Spurs trøjen.

Tydeligt at Højbjerg har haft godt af en lille pause og endnu mere tydeligt at Lloris igen havde fået skruet på igen.
Skrevet af Målkongen
Altid godt at holde nullet og vinde over mestrene. Det giver smag på mere. Vi er kun 1 point fra Newcastle, med en kamp mere. Næste kamp er vist Leicester på udebane.

Tillykke til Kane med rekorden og mål nr 200 i PL.

Skrevet af Geddar , moderator
Det er voldsomt imponerende af Kane. Han kan ende i en klub af meget få spillere, som viser der stadig findes loyalitet.

Og fra den røde del skal der selvfølgelig lyde en tak for at nederlaget i går ikke kostede. Selvom det må være en lettere ambivalent følelse.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af keane10
Ja Kane må gå over i historien, som en af de absolutte største i klubbens historie. En sand professionel og et forbillede for en enhver idrætsmand.

For mig har det ikke været det mindste ambivalent. Selvom jeg elsker at "hade" Arsenal og gik med et bredt smil på efter nederlaget i går, så kan hadet aldrig måle sig med min kærlighed til Spurs.
Skrevet af Geddar , moderator
Den er jeg helt med på. Jeg var samme sted fra da i peakede under Poch og frem til for ganske nyligt.

CL er vel også et ret godt startsted hvis man skal rekruttere en ny manager til sommer.og i bliver vel også stadig ramt en del økonomisk ift stadion?
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0