Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ilsemprelaziale
Hvis han skal sælges så bedre det gøres nu hvor vi allerede er igang med en stor ændring i truppen og hvor man stadig kan få en ordentlig sum penge for ham.

Jeg ville foretrække at han blev her resten af karrieren. Han kunne blive den største bandiera for Lazio i nyere tid, men jeg tror bare ikke på det at der er realistisk. Er bange for at Kezman vil overtale ham til at skifte på en fri transfer da han så vil score en kæmpe sum penge på agent salæret.

hvis de vil have ham så skal United betale ved kasse 1. Når man ser de summer penge andre spillere bliver solgt for så synes jeg en pris på 80 mill euro må være fair eller ivertfaldet deromkring.

Hvad han så vil i United er et spørgsmål som jeg ikke selv kan finde svar på :D udover pengene naturligvis. Den klub er en rode butik og de er sat af hvis man sammenligner dem med City og Liverpool.

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Janus
Stadig fuld gang i svingdøren. Endnu to handler kan lukkes i aften. Mertens og Vecino. Jeg er ikke fan, men måske er det meget godt at få noget rutine ind sammen med alle de unge spillere vi har hentet?

Yderligere meldes Hysaj, Luis Alberto og Acerbi på vej ud.

Ilic på vej ind.
Skrevet af Janus
Jep @ilse. Du havde ret mht til Man United. Nu kører rygterne igen for skue for 5. år i træk.

Mon ikke det ender som sædvanligt? At han forlænger og takker nej til Premier League.
Skrevet af Faberge
Nu skal man ikke lægge for meget i træningskampe, men 4-1 til Genoa og Lazio stillede med mange forventede startere. Den nye defensiv er ikke kommet så godt fra land.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Janus
Så ikke kampen men at vi lukker 4 mål ind mod Genoa tyder på at alt som det plejer at være.
Skrevet af Janus
Vecino officielt på plads.

Det betyder også at der ikke længere er plads Akpa Akpro.

Interesant at vi sammen med Binance introducerer et NFT billetsystem til alle vores hjemmekampe.

Binance forventer det vil revolutionere billetmarkedet og er piloten succesful kan det blive et yderst indbringende projekt da teknologen efterfølgende vil kunne anvendes til alle events der kræver en bilet.Skrevet af ilsemprelaziale
Belotti på vej nu?

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Janus
Han aldrig være fan af Belotti og tvivler meget på at han vil være backup for Ciro.

Tror han ender i Roma.

Skrevet af Faberge
What’s not to like? Hvis han vil til Lazio er det da fantastisk, men jeg tror ikke det er realistisk. Han skal selvfølgelig tage til en klub, hvor han bliver førsteangriber.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Janus
Vi skulle være tæt på enighed med Chelsea om Emerson Palmieri på en låneaftale med købsoption på €8 mil. Endelig en ny LB.

Kan kun være en upgrade i forhold til Hysaj.
Skrevet af Janus
Pis… Mindre end en uge før sæsonstarten kører rygterne omkring Sergej til Premier League kører igen for fuld skrue.

Vores modtræk skulle være at tilbyde ham en klækkelig lønstigning mod at han forlænger kontrakten og bliver minimum et år mere og får en frikøbsklausul næste sommer.

Intet mindre end katastrofalt at miste ham for ingen kan erstatte ham.
Skrevet af ilsemprelaziale
jeg tror det er for sent i vinduet til at klubben vil gå med til at sælge ham. Der er ikke nok tid til at hente en erstatning ind.

Ikke at jeg er imod at udnytte at United er i panik mode. de skal bare plukkes så meget som muligt :D

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Janus
United skulle have tilbudt €68m for Sergej hvilket givetvis vil blive afslået men kommer de tilbage og hæver buddet bliver han nok solgt.

Illic nævnes allerede som erstatning men han er jo venstrebenet. Håber fanme ikke at Lotito / Tare regner med at Vecino kan erstatte ham.

Sarri ønsker sig Luka Sucic men han er 19 år. Det er det rene vanvid at sælge så sent i vinduet og erstatte Sergej med en ung knægt.Skrevet af ilsemprelaziale
de skal smide 80 eller mere før at det giver mening at sælge ham nu. Og så skal Ilic fra Verona købes, men igen det er alt for sent i vinduet at prøve og lave sådanne handler.

Jeg ved heller ikke hvad fanden han skulle ville i United. Ingen Champions league, en træner med en mildest talt tvivlsom tilgang i den første kamp (Eriksen som falsk 9er?!?!!), en trup der ikke har den samme harmoni som i Lazio og en klub der er endnu mere kaotisk end selv Lazio er på sine værste dage. Unied er blevet en mere og mere useriøs klub siden Ferguson stoppede.

Hvis jeg var ham ville jeg hellere satse på at der kommer en bedre klub og byder næste sommer. Real skal vel erstatte Modric på et tidspunkt og han er jo stor fan af den klub. Og ellers er der altid de pukkel ryggede oppe nordpå. Jeg vil hellere se ham spille i Juve end i United.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Mig22
Rolig nu. Lotito slår fast at SMS koster 85 millioner Euro og at der ikke kan forhandles nogen former for rabat.

For tidligt at planlægger optøjer ala Signori.
FCK, Lazio & Middlesbrough
Skrevet af Janus
Vi ønsker ikke at sælge og Sergej er ikke interesseret i et skifte til Manchester.

Så der den lukket og fuld fokus på den nye sæson hvor vi iøvrigt foreløbigt har tredoblet salget af sæsonkort fra 8.000 til 24.000. Et højt antal for vores vedkommende og det højeste i Lotito æraen.
Skrevet af ilsemprelaziale
Formazioni ufficiali:

LAZIO (4-3-3): Maximiano; Lazzari, Patric, Romagnoli, Marusic; Milinkovic, Cataldi, Basic; Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni. A disp.: Provedel, Adamonis, Hysaj, Gila, Kamenovic, Radu, Vecino, Marcos Antonio, Luis Alberto, Bertini, Luka Romero, Cancellieri, Raul Moro. All.: Sarri. b[


Undrer mig over at Patric starter foran Gila og at Cataldi starter foran både Vecino og Antonio. Mon Sarri ikke har besluttet sig for hvad den stærkeste start 11´er og derfor eksperimenter?

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Janus
Første kamp i sæsonen er altid svær.
Sarri har nok besluttet sig for rutinen.

Synes det er okay at vi ikke starter første kamp med en ny 21 årig CB uden rutine og en ny 22-årig som regista. Vi skal lige igang.

Husk vi starter med en ny 23-årig på mål og Casale er i karantæne.

Håber at se Marcus Antonio, Vecino, Gila og Cancellieri i løbet af kampen. Men en god start og 3 point er vigtigere.

Luis Alberto skal vel også ind.
Skrevet af Janus
Haha.. Vores nye målmand udvist efter 4 min. En 12-årig dreng havde bare sparket bolden væk i en ufarlig situation.
Skrevet af ilsemprelaziale
Jeg er med på at man giver en keeper rødt for at stoppe et skud på mål med hænderne udenfor feltet, men det der er jo ikke et skud på mål? er det ikke et meget hårdt rødt kort?

uanset hvad hvor er det tåbeligt lavet af ham. Det var jo ikke engang en farlig situation.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
annonce
0